I lördags hade jag min födelsedagsfest med bland annat dessa fina människor!

Hade en grymt rolig kväll så tack alla inblandade och stort tack för alla presenter, guldvärda är ni!


/ Lisa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Ikväll var Madde värdinna och även sist ut i vårat egna "Halv åtta hos mig"
Supergod mat/dryck och nu ligger jag hemma i sängen mätt som aldrig förr!

Tack tjejer för god mat och trevliga veckor <3 Superkul och rekommenderas till alla därute!

Lite bilder nedan ifrån kvällen.


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Idag är det en sådan dag när jag känner att tröttheten har tagit över hela mig. Jag kan inte somna "normala" tider och får kanske ca 5 timmar sömn varje natt. För mig och min kropp är det alldeles för lite, speciellt med det mående jag har just nu. Det verkar inte spela någon roll för mig om jag sover några timmar på dagen eller om jag har fullt upp en hel dag, somnar samma tid oavsett. Mitt huvud tänker att som min gårdag så borde jag ha däckat i sängen vid 23.00, men icke - söndag till måndag sov jag 5,5 timme, jobba 8 timmar, hem för att andas i 30 minuter innan det var dags att åka iväg på massage för att sedan snabbt åka hem och byta om för ett boxningspass på 1,5 timme. Hemma efter klockan 21.00 och då var det dags för mat och dusch och sen såklart var jag PIGG. Visst är det svårt att varva ner sådär direkt efter ett träningspass men kroppen borde säga ifrån och vara trött tids nog och inte vid 01.00 - 01.30?

Förra veckan var jag hos min psykoterapeut och fick göra nya tester som jag har förklarat i tidigare inlägg. Min stress som redan då var extremt hög var ännu högre nu och när det kom till utmattning så finns det någon typ av skala som dom går efter och ligger man på 18 så är man på gränsen till utmattad men jag ligger på.... 39! Jag kämpar mig igenom varje dag för att orka med allt jag måste göra och jag är så fruktansvärt less på att behöva vara såhär sliten och trött. Att gå upp och sminka mig på morgonen finns inte i min värld, det är totalt omöjligt för mig vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt. Vem vill inte känna sig fin om dagarna? Och så fort jag har rast behöver jag varje vila/powernaps jag kan få. Denna trötthet/utmattning gör även att jag bli mer känslig för t.ex ljud och ljus, svårare att koncentrera mig, lättare att bli irriterad och ledsen för småsaker som ingen annan kanske skulle reagera på lika hårt. Kan det vara slut på den här och vända snart kanske? För det här är inte jag..


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Igår blev jag firad av mina fina tjejer i Stockholm! Tack alla för en grym kväll <3


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Idag föll lotten på mig i halv åtta hos mig, varit sååå stressad och nojig hela veckan, men nu är det äntligen över!

Förrätt: Toast skagen

Varmrätt: Tryffelpasta med lövbiff och parmesan

Efterrätt: Hembakad äppelpaj med vaniljsås


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Igår var det lördag vilket innebar myskväll hemma hos Bella och Filip. Bubbel, rödvin, hamburgare och Harry Potter - vad mer kan man begära en lördag kväll? haha

Lite bilder från kvällen


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Att leva med psykisk ohälsa är inget jag önskar någon, men här är jag en tjej på snart 27 år som lider utav det. Jag har i tidigare inlägg "mitt liv är inte perfekt" skrivit om det som startade hela den här karusellen för mig. Att år efter år gå runt med all den ångest, stress, oro och trötthet jag bär på är varken kul eller hälsosamt. Att aldrig riktigt kunna se ljuset i tunneln och när man väl tagit sig upp på båda benen, lite gladare och lite starkare så ligger man snart där fälld på marken igen. Så har det i alla fall sett ut för mig senaste fem åren. Självklart har jag också bra dagar som vilken "frisk" människa som helst, men en liten motgång och det känns som hela min värld rasar igen. Att inte riktigt veta hur man ska ta sig ur den här sitsen eller att dag efter dag ha en klump i bröstet av oro, men inte veta varför? Det tar så mycket energi. SÅ idag var jag hos en man som är utbildad psykoterapeut och som jag fick en superbra känsla utav. Jag har då alltså tidigare varit hos fem andra personer som inte gett mig särskilt mycket, så sjätte gången gillt nu då kanske? Fick bl.a prata om mitt liv, hur det har sett ut sen barnsben till idag och även göra ett stress, ångest och utmattningstest. Det som skrämmer mig är att det här måendet har för mig blivit vardag. Att få höra resultatet från honom fick mig höja på ögonbrynen och känna att "Ojdå, det här är inte jättebra" och med andra ord inte se hur "illa" det är, just för att det är min vardag nu. Rimligt? NEJ. Jag "lider" alltså dagligen utav en extrem stress, en väldigt hög utmattning och en måttlig ångest. Jag är alltså 26 år och behöver genomlida all denna smärta - det är inte rättvist. Så nu håller jag alla tummar jag har för att min känsla om den här mannen ska stämma och att äntligen kunna få rätt typ av hjälp. För tro mig, jag är så fruktansvärt less på må såhär och att veta att det är så många som lider utav detta gör mig så ledsen för ingen och då menar jag ingen är värd att behöva genomlida detta!

Och det viktigaste av allt - all kärlek till er som alltid står vid min sida, oavsett vad <3


/ Lisa

Likes

Comments