I lördags hade jag min födelsedagsfest med bland annat dessa fina människor!

Hade en grymt rolig kväll så tack alla inblandade och stort tack för alla presenter, guldvärda är ni!


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Ikväll var Madde värdinna och även sist ut i vårat egna "Halv åtta hos mig"
Supergod mat/dryck och nu ligger jag hemma i sängen mätt som aldrig förr!

Tack tjejer för god mat och trevliga veckor <3 Superkul och rekommenderas till alla därute!

Lite bilder nedan ifrån kvällen.


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Idag är det en sådan dag när jag känner att tröttheten har tagit över hela mig. Jag kan inte somna "normala" tider och får kanske ca 5 timmar sömn varje natt. För mig och min kropp är det alldeles för lite, speciellt med det mående jag har just nu. Det verkar inte spela någon roll för mig om jag sover några timmar på dagen eller om jag har fullt upp en hel dag, somnar samma tid oavsett. Mitt huvud tänker att som min gårdag så borde jag ha däckat i sängen vid 23.00, men icke - söndag till måndag sov jag 5,5 timme, jobba 8 timmar, hem för att andas i 30 minuter innan det var dags att åka iväg på massage för att sedan snabbt åka hem och byta om för ett boxningspass på 1,5 timme. Hemma efter klockan 21.00 och då var det dags för mat och dusch och sen såklart var jag PIGG. Visst är det svårt att varva ner sådär direkt efter ett träningspass men kroppen borde säga ifrån och vara trött tids nog och inte vid 01.00 - 01.30?

Förra veckan var jag hos min psykoterapeut och fick göra nya tester som jag har förklarat i tidigare inlägg. Min stress som redan då var extremt hög var ännu högre nu och när det kom till utmattning så finns det någon typ av skala som dom går efter och ligger man på 18 så är man på gränsen till utmattad men jag ligger på.... 39! Jag kämpar mig igenom varje dag för att orka med allt jag måste göra och jag är så fruktansvärt less på att behöva vara såhär sliten och trött. Att gå upp och sminka mig på morgonen finns inte i min värld, det är totalt omöjligt för mig vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt. Vem vill inte känna sig fin om dagarna? Och så fort jag har rast behöver jag varje vila/powernaps jag kan få. Denna trötthet/utmattning gör även att jag bli mer känslig för t.ex ljud och ljus, svårare att koncentrera mig, lättare att bli irriterad och ledsen för småsaker som ingen annan kanske skulle reagera på lika hårt. Kan det vara slut på den här och vända snart kanske? För det här är inte jag..


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Igår blev jag firad av mina fina tjejer i Stockholm! Tack alla för en grym kväll <3


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Idag föll lotten på mig i halv åtta hos mig, varit sååå stressad och nojig hela veckan, men nu är det äntligen över!

Förrätt: Toast skagen

Varmrätt: Tryffelpasta med lövbiff och parmesan

Efterrätt: Hembakad äppelpaj med vaniljsås


/ Lisa

Likes

Comments

Min vardag

Igår var det lördag vilket innebar myskväll hemma hos Bella och Filip. Bubbel, rödvin, hamburgare och Harry Potter - vad mer kan man begära en lördag kväll? haha

Lite bilder från kvällen


/ Lisa

Likes

Comments