Hellooo

Igår kväll/Inatt fick jag en sån extrem ångest att jag fick total panik, så nu är jag hos pappa och stannar hemma från skolan. Kanske springer iväg senare och tränar, vi får se.

Hämtade ett paket idag, ett contour kit från NYX!! Så glad att bronzern är i en kall ton, tycker att det finns alldeles för få kall-tonade contourprodukter!

Sen blev jag väldigt förvånad att se på baksidan av produkten att den är gjord i Kina? NYX har svurit att dem är Cruelty free, och enligt lag måste man testa på djur i Kina så jag blir aningen besviken .. Jag som svär vid Cruelty Free-smink tycker att NYX borde veta bättre, men vi får hoppas jag har fel.

Adios

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjululu, ny blogg, samma gamla historia:
Det ser alltid jätteroligt ut att blogga och alla andra som har bloggar verkar så himla inspirerande att jag var tvungen att göra en själv. Tur nog tog jag bort alla som jag glömt ta bort innan ..

Emma heter jag, bor i Stockholm och spenderar mina dagar med att gå på folkhögskola och att huttra av den svenska vintern, tyvärr.
Är väldigt intresserad av psykologi, har själv GAD och ångestproblematik som jag har haft i ett antal år nu, tycker också samhällsfrågor är väldigt intressanta - Feminism och jämnställdhet, flyktingpolitik och allas lika värde är några av dem intressantaste ämnena jag vet!


Jag lär inte vara den duktigaste bloggaren. Är rätt lat och glömsk, men jag kan väl alltid göra mitt bästa? Vi får se hur det går!

Adios

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw