View tracker

Tjena!
Ännu en vecka lider mot sitt slut. Varit mycket under denna vecka.

Jag drog igång med Muay Thai, alltså thaiboxning, full fart på jobbet. Va väldigt stressig arbeta vecka, mycket i huvudet.

Ja jag tränar alltså nu thaiboxning. Jag har tränat kampsport x antal år genom livet och olika stilar.
Började första gången vid 9 års ålder om jag inte missminner mig, började då med karate. Vi flyttade och det blev ett uppehåll men efter några år så kom jag igång igen och va även ut och tävlade 2 gånger under tonåren. Åter igen va det karate med en annan stil. Har även provat på kung fu och taekwondo.

Blev en flytt, igen, och det blev ännu ett uppehåll. Försökte hålla i på samma klubb som tidigare med det höll inte, då jag inte hade något körkort och klubben låg 5 mil bort. Försökte mig på en annan stil som låg närmre, men det va inget för mig.

Det va här jag istället hittade gymmet.

För två år sen kom suget tillbaka ordentligt och bestämde mig för att dra igång igen. Gick väldigt bra, kände mig hemma och började bli sugen på att träna för tävling. Men på en träning sparkade jag in i ett knä med foten så jag fick en spricka och hela foten svällde upp. Kunde inte gå på flera dagar och blev inte helt okej fören efter 3 månader ungefär.

Va beredd på att komma tillbaka men under den här tiden blev jag av med jobbet. Visste inte om jag skulle ha råd att sitta och åka de mil till klubben. Fick ett nytt jobb i Avesta tack och lov. Men Avesta ligger 6 mil åt helt fel håll än klubben som ligger i Gävle. Så det blev ett uppehåll igen på ca 2 år. Mer år av uppehåll än tränande år.

Men jag hittade thaiboxning här i Avesta. Då jag va mest intresserad av fighting i karaten så tänkte jag ge detta ett försök. Det känns helt fantastiskt och då har det bara gått en vecka. Det är riktigt roligt och känner mig hemma!

Blev ett litet längre inlägg men ska inte uppehålla er mer nu! Nu väntar jag bara på att flickvännen ska komma hem så blir det pizza!

Lördag=Cheatmeal

Träningen på gym och kosten har ändrats lite av boxningen såklart. Men skriver om det i ett annat inlägg!

Ha det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Tjena!

Snart slut på jobb veckan och dags för helg! Ska bli skönt 😊 Jobbar dessutom bara halvdag imorgon!

Dieten och nya upplägget flyter på bra. Invägning imorgon bitti, ska bli intressant och se hur det gått. Jag ska egentligen väga mig på måndagar, men jag kör en vägning imorgon och en på måndag. Jag har "high carb" dag på söndag, så kanske är lite vätskefylld på måndag morgon. Så väger mig båda dagarna för att se skillnaden.

Träningen är brutal, igår började jag till och med gnälla! Fyfan, skärpning! Tufft och intensivt, man tar ut sig totalt. Vilket är skönt på sitt sätt och har sån träningsverk på ställen som jag inte haft på länge.


Så det är nytt sätt att träna än vad jag gjort senaste tiden. Eller helt och hållet egentligen, mycket mer fokus på kontakt nu än vad jag någonsin haft. Det är sjukt roligt iallafall!

Dags att fortsätta min arbetsdag!
Laddar inför bröst och biceps idag 👊🏻

Hörs!

  • 12 readers

Likes

Comments

View tracker

Tjena!
Dags för en ny vecka igen. Fortsätta jobba mot målen.
Börjar ett nytt träning och kostschema denna vecka! Träningen är intensiv och mycket volym, består av enbart supersets.

Första träningen igår, bröst och biceps, va helt slut efter passet kan jag säga. Flyter allt på så tar det ca 1 timme att ta sig genom passet men det är en jäkligt intensiv timme med lite vila. Mådde faktiskt lite illa ett tag där.

Nya kost schemat är upplagt med "carb cycling". För er som inte vet vad det är så betyder det att man cyklar sina kolhydrater. Man har satta dagar med lägre kolhydrater och satta dagar med högre.

Jag har 6st dagar i veckan med låga kolhydrater och mer fet och 1 dag med mycket kolhydrater och mindre fett.

Här är mål 2, 3, 4 och 5 för 3 dagar

Idag är det rygg och triceps på schemat. Är väldigt taggad och det känns riktigt bra. Sedan helgen så är det något som lossnat och det börjar bli framsteg igen.

Känner mig väldigt positiv, inte bara till träningen, utan livet i allmänhet. Blickar framåt till allt som väntar och bara njuter av åkturen 🌟👊🏻

Likes

Comments

Tjena!

Fredag igen och ännu en vecka lider mot sitt slut.
Vad har du uppnått denna vecka?
Är du närmare dina mål?
Har du gjort ditt bästa för att komma närmare ditt mål?

Själv va mitt fokus att friskna till. Jag sa redan i måndags när jag gick hemma, att på fredag ska jag vara tillbaka på jobbet och på måndag ska jag vara tillbaka på gymmet.

Nå, det är fredag. Jag sitter på jobbet, helt frisk. Knappt snuvig eller täppt längre. Så det går enligt planerat.

Nu är det snart dags för helg, bara jobb en dag så kan inte påstå att det är välbehövligt. Men visst det är något speciellt med helg. Inga direkta planer mer än att fokusera dagligen på att komma närmare mitt mål.

Sätt upp små mål varje vecka. Och jobba mot dom. Kan vara något väldigt enkelt som, den här veckan ska jag läsa en bok. Eller den här veckan ska jag lära mig mer om det här. Eller skapa någonting, en sång, en teckning. Måla upp en bild på vart du vill befinna dig i framtiden.
Jag ska tappa 0,5kg den här veckan, eller jag ska öka 0,5kg den här veckan.
Små mål, varje vecka och expandera därifrån. Tappa aldrig fokus, tänk positivt, visualisera det du vill åt.

Jag gjorde sånt förr, tappade det av någon anledning. Men kommer ta upp det igen! Bli bättre och bättre för varje dag. Små mål, expandera och utvecklas. Bli den bästa versionen av mig själv. 

Varje dag när du vaknar kan vara dagen då du förändrar ditt liv totalt. Bara ta beslutet.

  • 19 readers

Likes

Comments

Tjena!
Ja då va det dags för en ny vecka! Min startar tyvärr inte enligt planerat, då det verkar vara min tur att bli sjuk. Så det blir inget jobb eller gym de kommande dagarna. Får se när man är tillbaka till träningen igen. Jag brukar inte vara sjuk länge när jag väl blir så håller tummarna!

Igår va det meal prep som gällde för denna vecka.
Går in i ett nytt upplägg nästa vecka! Både träning och kost upplägg.

Jag har under en viss tid legat på +/- 0 medvetet för jag va väldigt fokuserad på styrka och ville inte löpa risken att tappa styrka. Men det är sedan 3-4 veckor sedan jag bestämde mig för att gå ner som jag faktiskt stått still trots att jag legat på underskott och sedan kört mer intensivt på träningen.

Så vi får se hur detta går nu då.Det är ju måndag. Så vi kör en motivations video också
👊🏻En biceps på det och hoppas ni får en fin start på veckan!

Hörs!

Likes

Comments

Tjena!
Kul att du kikar in på nya bloggen. För dig som inte kollat in min tidigare blogg så heter jag Mattias Andersson. Bosatt i Avesta med min sambo. Jobbar som elektriker och tränar på fritiden.

Detta är en träning och kost blogg. Men även om det vardagliga "vanliga" livet utanför gymmet.


Här kommer du få se bland annat vad jag äter, hur jag tränar och lite om hur min vardag ser ut. Lite om hur formen ser ut och utvecklar sig, throwbacks och motivation. Exempelvis videos som motiverar mig.

Jag har "tränat" i ca 3år. Varav nästan 2 av dom va väldigt hattigt och hade ingen regelbunden träning. Det är det senaste 1-1,5 året som min träning har blivit mer seriös.
Mitt mål är att en dag ta mig upp på scen och tävla, har även haft funderingar på att satsa på styrkelyft. Men just nu är det Men's Physique som är tanken. Har ingen deadline på när jag vill komma upp och jobbar inte tillsammans med någon tränare för tillfället.

Det va en liten presentation av mig och bloggen. Hoppas du kommer gilla innehållet!Här kommer slutligen en motivations video
!

Hoppas du kommer gilla innehållet här på bloggen!

Hörs!

Likes

Comments