Städa är kanske inte det som många tycker är det roligaste man kan ägna sig åt även om slutresultatet oftast ger en viss tillfredsställelse. Då får man försöka hitta prylar som gör det hela lite roligare och enklare.

Vad trycks t ex om den här underbara dammsugaren som heter Henry från märket Hetty. Denna hittar du i Lantbutiken.se och den kostar just nu 2939 kr

En färgglad dammvippa från helmernilsson.pacson.se. Kostar 59 kr.

Sopset från Clas Ohlson i härligt rosa som kostar 59.90.

Philips easy speedGC1022 finns på CDON.com för 279 kr

Annars är nog det bästa tipset att ladda med städsaker från Vileda under oktober månad när de har massvis av städprodukter som ett led i sitt stöd för Rosa bandet. Inte alls fel att slå två flugor i en smäll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För den som är en obotlig romantiker så har Jeanne D´Arc living en underbar kappa med matchande väska. Finns att köpa hos Butik Älva här på nätet. Väskan kostar nu 275 kr där och vill du ha den matchande kappan så hittar du den för 625 kr. Något små i storlekarna verkar det som.

Likes

Comments

​Kan bara inte låta bli att tipsa om denna söta gunghäst hos Jollyroom.no. Just nu nedsatt till 299 kr. Hade jag haft en liten en i lämplig storlek så hade den inhandlats omgående!

​Eller denna för 699

Likes

Comments

När jag stod i duschen i morse och tvålade in min vinterbleka kropp så kom jag att tänka på hur stor skillnad ett rosa nagellack kan göra!

Just nu under vintern behövs lite knalliga färger som göra att det glada sommarflirtiga kan komma fram. Visst känns det lite tungt just nu och allt i omgivningen är trött och slitet, förmodligen du själv också! Men att redan i duschen på morgonen se tio små glada tår vippa emot dig kan lätta lite på den stämningen.

Personligen fördrar jag riktigt knalligt bubbelgumsrosa så att jag riktigt vaknar till. Kul att sitta och vicka lite med de bara fötterna och se de knallrosa naglarna "le" emot dig.

Min personliga favorit är denna från Apoteket Hjärtat. Lättarbetat och håller bra. 4,5 ml för 39 kr.


Om man fördrar en lite mer diskret färg så finns denna fina rosa från samma märke.

På Lyko.se kan du hitta detta fina för 39 kr. Det heter 240 pink Scoote.


Detta fina nagellack som heter Rosenkvarts kommer från Apomera.se och kostar 63 kr för 11 ml. Nagellacket är berikat med mineraler, mandelolja och vitaminer som ska motverka sprickor i naglarna.

Likes

Comments

Visst känns det lite extra tufft en måndagsmorgon när det är grått, regnigt och blåsigt! Det finns små enkla tips då för att åtminstone försöka pigga upp sig själv och förhoppningsvis sin omgivning också! Rosa fina regnkläder blir en fin och glad färgklick mot allt det grå! Visst känner man sig lite gladare och piggare i t ex bubbelgumsrosa?! Skulle du se någon komma gående i en härligt knallrosa mundering, visst stannar man upp en stund och drar lite på munnen?!

Härliga Crocs gummistövlar till de små! Kostar 350 kr på Skotornet

Detta fina regnstället för små barn är ju jättefint. Kommer från Nordbjörn och kan köpas på Jollyroom.se för 459 kr.

För oss lite äldre finns denna söta regnkappa från Ösregn of Sweden att köpa på Systrarna Sockervadd.se för 1595 kr.


​Till denna kan det passa utmärkt med dess stövlar från Ilse Jacobsen för 749 kr. Finns att köpa på Zalando.se

Likes

Comments

Så råkallt och mulet idag så jag kände att det kunde passa med lite tips på fina mössor, halsdukar och vantar till stora och små!

Denna fina till de små hos Tictail! Kostar 100 kr nu på rea men det finns tyvärr inte så många kvar.

​Eller denna fina good vibrations tubscarf från Odd Molly. 695 kr finns på Boozt.

Med denna matchande beanie i hot pink som du hittar på Miinto till samma pris. Odd mollys kläder kan man annars med fördel leta efter i olika FB grupper om köper byter och säljer dessa plagg till ett mycket bättre pris.

Till mannen finns denna fina Jethwear mössa från Hällgrens motor för 199 kr

​Dessa söta vantar från Sixten Nillson Motor service. Vantarna heter Hestra och kostar 395 kr.

​Eller dess fina filtade merinoullmössor från Edursdotter. Finns i två modeller och kostar 480 kr st.

Eller varför inte sticka själv? Detta fina mönstret kallas knitfortits och är skapat av Jenny Alderbrant till stöd för Rosa bandet kampanjen och kostar 5o kr. Du hittar detta hos Litet nystaninfo@litetnystan.se

www.litetnystan.se

Likes

Comments

Rosa- färgen du älskar eller hatar!

​Få färger har väl olika människor så många åsikter om som just färgen rosa.  Några ser den som en typiskt småflicksfärg och andra som den optimala romantikfärgen. Förr i tiden var den dock sedd som den optimala manliga färgen och visade på manlighet och mod! Det är det inte många som känner till idag.

Vissa av oss bara älskar den och andra ryser vid åsynen. Men är det inte just det som är meningen med färg! Att de ska beröra och väcka känslor! Visst är det väl så att alla har någon färg som alltid känns helt rätt medan en annan färg skulle du aldrig någonsin sätta på dig eller inreda med?

Rosa med alla sina nyanser från den blekt ljusrosa till den mörkt ceriserosa har så många schatteringar och kan passa på så många olika ställen och går så fint ihop i de olika nyanserna. Det finns en nyans för alla! Genom att använda den nyans av färgen som just du tilltalas av kan du bygga fantastiska kreationer! Tänk själv vilken skillnad det blir om du skulle klä dig i blekrosa tunna tyger eller ha något i en mörkt ceriserosa ton...Ofta får de ljusa nyanserna något exklusivt över sig medan de klara färger blir mer sommarglatt och de mustiga mörka nyanserna känns mysiga och ombonade. Hoppas du vill följa med på min resa i ett rosa töcken!


Likes

Comments