så kändes det verkligen som i måndags på träningspasset. Hade ätit dåligt hela helgen. Både dålig mat och oregelbundet, mycket och sällan. Och det visade sig på måndagens träningspass. Det gick helt enkelt bara inte. Jag försökte och kämpade. och visst blev det NÅGRA bra repetitioner, om än inte många. Jag mådde så fruktansvärt dåligt i gymmet. Oftast brukar jag kämpa på och bli taggad när jag väl är igång. men det gick bara inte. efter 45 minuter och 3 övningar gick jag ner och la mig i solariet istället. inte ofta det händer men just där och då kände jag att jag fick mer ut av att ladda om,vila ut och äta rätt och återkomma på tisdagen men nya, förska krafter. Och det gjorde jag! Med jäkligt grymma böj!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

..måste ju vara en av d mest sköna sakerna att lyssna på?

Musik i all ära. Jag älskar att lyssna på musik. Olika låtar och genrer beroende på mitt humör och mående.

MEN. Alla dagar är jag inte på humör för musik, även lugn musik känns bara jobbigt. Då tycker jag att podcasts är toppen!

Man kan välja ämne själv och bara lyssna på något intressant, underhållande samtalsämne. Jag tycker det är perfekt de där stunderna du faktiskt inte är sugen på musik. Om det så är på din cardio, på bussen eller i sängen innan du ska sova.

Bonusen blir att man lär sig något om det du tycker är kul eller spännande samtidigt som det är skön avkoppling. Behöver du ny motivation kan detta också vara ett tips!

När jag vart sjukt otaggad på träning och cardio så brukar ett inspirerande avsnitt få mig tillbaks på banan igen! Med ny energi och helt ny motivation för träningen :)

BIG THUMB UP

Likes

Comments

Alla frågar mig just nu vad mina nästa planer är och vad jag tränar inför nu. Sen jag hoppade av dieten vet jag ärligt inte. Alla frågar om jag satsar på att bygga nu med tanke på min lilla viktökning. Och visst har jag gått upp. Och visst är det alltid najs om jag byggt endel! Men det är inte det jag satsar på just nu. Just nu satsar jag väl inte direkt på någonting. Jag tränar för att jag tycker det är kul? Vet inte vad mitt nästa mål är inom träningen, eller när jag ska sätta det AT ALL just nu. Tar allt som det kommer och tränar det jag känner för. Tungt eller lätt med teknikfokus beroende på vad jag känner för.Vi får helt enkelt se vart jag står om ett tag när jag är redo och vet lite mer hur framtiden ser ut. DÅ kan jag sätta nästa mål och planera min träning efter det. Tills vidare är det bara att köra på!Man måste inte alltid veta vart vägen tar slut, bara man vet att man är på rätt spår.

Likes

Comments

Det är väl ungefär vad jag la mest tid och energi på igår på gymmet. Har ju vart så otroligt stel i mina höftböjare att jag knappt kunnat böja alls. Såfort jag gått ner det minsta så tappar jag ryggen eller klämmer ihjäl höftböjarn känns det som.

Så varje pass för framsida lår har jag det sista värmt upp med maaassor av streching, foamrolling och böj utan vikt(people who know ne know how boring I think it is to strech, and I've done my part of that i målet, haha). I vilket fall har det blivit bättre och bättre för varje pass, vilket känns underbart! Då jag verkligen tycker det är ursegt o tråkigt så är det skönt när man märker att det faktiskt ger något. Inga peronbästa ännu direkt men klarar att lägga på mer och mer, det känns bättre och bättre så snart mina kära vänner, snart, kan jag börja maxa mina knäböj igen!

Vi ses!


Likes

Comments

Efter att jag hoppade av dieten och tävlingen så tog det några dagar innan jag började släppa mitt strikta kostschema och äta mer och annat än vad min diet bestod av. Men när jag väl gjorde det så var det så gott så jag kunde inte sluta. Efter att ha följt mitt schema under nästan hela år 2015 så var det otroligt gott att slippa tänka på vad jag skulle äta. Men med det så fick jag typ hjärnstopp. Jag har ingen aning vad jag ska handla när jag står i en mataffär. vilket resulterar i att jag inte handlar någonting i princip. Detta i sin tur leder till att jag inte har någonting att äta hemma när jag blir hungrig och jag äter massa skit.

Jag tappade kontrollen.

Nu börjar jag få mer ordning på det även om det fortfarande är kaos. +9kg och ligger nu på 21% kroppsfett från att jag droppade. Gött att det lagt sig bra ^^ På måndag är det dags att börja få ordning på maten igen tänkte jag och återgå till ett bra kostschema för det som passar mig nu. 

Time to take back control.

Likes

Comments

Så, det var ett tag sedan jag uppdaterade och en del saker har väl hänt om man säger så.

Det kommer inte att bli någon tävling i vinter.

Jag kom in på mitt val av universitet. Att studera tar tid och energi. Jag kämpade på ett tag med bägge sakerna men fick tillslut inse att min tid och energi inte räckte till båda sakerna samtidigt. Dygnets timmar räckte inte till allt jag behövde få gjort om dagarna. Jag var tvungen att göra ett val. Skolan eller att tävla i vinter.

Jag valde skolan.

Detta är ett val jag är ledsen över att jag behövde göra. Självklart. Det är det tråkigaste och hårdaste beslutet jag varit tvungen att ta. Men det var ett måste och jag ångrar det inte.

En dag ska jag stå på scen.
Bara inte nu..

Likes

Comments

My problem. Jag är brunett. Det syns när jag får hår på kroppen.
Har alltid varit väldigt glad åt att jag inte haft så mycket hår på kroppen därav.
Inte haft hår på armar eller växt speciellt fort på benen.

Men under senare tid har jag lagt märke till att jag har fått MASSA hår på mina armar. Trivs inte alls med det och tycker det står åt alla håll och kanter. Måste även raka benen oftare och har även fått börja raka låren.
Im like wtf is going on?

Tjötglad som jag är och aldrig kan vara tyst tog jag upp ämnet på jobbet, varav en kollega påpekade att man blir hårigare när man går ner i vikt. Mindes då att jag i våras, under min tidigare diet, upplevde samma sak. Någon annan som har samma problem? Stämmer detta?


Bilder från torsdagens träning med tjejerna.

Likes

Comments

Den sista tiden har jag haft sjukt ont i min rygg. Och nej jag menar inte lite ont. Det har vart helt insane och jag har mått illa av smärtan näsan konstant. Fick massage av en otroligt duktig massör på jobbet som lättade på det yttersta. Men fick därefter en djupare smärta istället, även om jag inte var lika stel och hård. Dagen efter träffade jag en osteopat som knäckte och tryckte lite på mig, vilket också hjälpte väldigt mycket! Så till honom har jag nu bokat tid att försöka få någon ordning på min rygg och nacke.

När jag poseringstränade med en coach också så pratade vi om vikten av massage vid hård träning. Som mina ben som egentligen aldrig får vila, utan kör på cardio 6 dagar i veckan och nästan varannan dag benpass så hinner de aldrig riktigt återhämta sig. Hon tipsade mig om bindvävsmassage som jag ska testa för att även få det sista fettet på mina ben att släppa.

Detta är ju egentligen viktigt att göra innan man får ont, som jag har fått. Massage är bra i förebyggande syfte, det hjälper dig att slappna av och får igång blodcirkulationen i kroppen. Detta gör att musklerna får en bättre prestation och återhämtningsförmåga.

Nu ska jag sova.
Lite formbilder från förra veckan, dålig kvalle men klantarlslet har pajat sin telefon igen.
Godnatt!

Likes

Comments

Bestämde mig för att dra in till Exhale idag och köra ett ordentligt axelpass. Hade lagt upp det i mitt huvud vilket tryck jag skulle få, hade energi och det kändes bra. Så började jag köra! Ingen kontakt alls. Sänkte vikten, still no contact. Är det ens axlar jag kör liksom? Ne inte riktigt men nästan så man undrar.

Tappade helt träningslusten när jag märkte att det blev ett dåligt pass. Tur att mina axelpass avslutas med två övningar tits som jag saknar att köra sååå mycket! Men guess u have these kinda days, like wheres the gaaain? Bara att köra igenom det och få det överstökat! So I did.

Likes

Comments

När man gör en satsning mot något sådant här gäller det att verkligen veta varför man gör satsningen och lägger all den kraft och energi man gör på den. Du kommer ställa dig själv frågan många gånger längs vägen och fråga dig själv är det värt det? Är detta verkligen vad du vill? Speciellt när man går på en diet som jag gör som sätter massa spöken och konstiga påhopp i ditt huvud. Du kommer också få stå på dig på varför du valt den vägen för andra. Folk kommer undra varför du gör det du gör.

Så, är det värt det? Är det vad jag vill?
UTAN TVEKAN!

Det märkte jag när jag och Linn var nere i malmö och titta på Sweden Grand Prix som jag ju skulle ha ställt upp i. Mina känslor av att veta att jag skulle vart på scenen men istället satt i publiken och hejade på var många. Men nu vet jag att det är vad jag vill och att jag kommer ångra mig om jag inte gör detta.


Likes

Comments