Hej igen!
Detta är planen för idag, jag kommer nu att träna lite ben, Calisthenics. Detta är rutinerna för idag. Jag kommer att sätta igång att träna det kl. 12:20.


Det är bara att köra hårt!
Jag tog en 15 min promenad på morgonen och innan det den här frukosten:

+ två ost skivor till ^^

Ha en bra dag så skriver jag mer sen. Om jag inte äter lunch nu efter träningen så kommer jag i alla fall få i mig en banan och en lång promenad efteråt för att förbereda mig inför mitt jobb som börjar kl. 17.00. Idag kan jag räkna in en snabb cykeltur på 20-25 min oxå.

Ha en bra dag och kämpa på ^^

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår blev det en joggingrunda från kl. 06:00 - 06:10. Sedan cyklade jag sammanlagt 20min snabbt och så har jag får ta många raska promenader ut med dagen pga pendlingen mellan två olika jobb.

Detta är vad jag åt igår.
Frukost efter joggingen:

Mellanmål i skolan kl. 09:30

Runt kl. 12:30 var det lunchdax men eftersom jag jobbade fick det bli ännu en macka, Fast på Asckelyckan denna gången ^^

Runt kl. 17.00 fick jag äta en sen lunch/ en tidig kvällsmat vilket blev det sista för dagen ( om man inte räknar med två pommes som jag tog och en 1cm fiskpinne bit xD )

Miso har verkligen en av dem godaste sushin ^^ Så min första dag gick toppen. Träning och sedan nyttig mat utöver hela dagen ^^ Jag jobbar även bland godis men det var faktist inte svårt att hålla sig borta alls eftersom jag nu för en gång skull har bestämt mig för att uppnå mina mål ^^


Likes

Comments

​Hej allihopa!
Denna bloggen handlar om mitt projektarbete. Jag är riktigt beroende utav godis och choklad och jag äter nog det konstant varje dag.... tyvärr.... Men nu ska det bli ändringar på detta, efter alla misslyckanden så kan jag nu lyckas att bryta min onda cirklen och komma igång med nyttig mat och regelbunden träning.

Denna bloggen är först och främst skapad för att jag ska kunna uppdatera hur det går för mig, och om andra är intresserade av att sluta proppa i sig massa gift så är det bara att hänga på tåget imorgon. Ingen mer godis, chips, glas, cola m.m eller alkohol på två månader. 


Mitt projekt arbete handlar som sagt om att hålla sig nyttig och se vad som förändras i kroppen när man slutar att äta sötsaker och börjar motionera regelbundet ( Enligt http://ki.se/forskning/fa-upp-pulsen-30-minuter-per-dag ). En gång i veckan kommer jag att mäta min , Vikt, mitt blodtryck, mätta midjan, låren, höfterna ( för att kunna räkna ut fettprocenten i kroppen). Jag kommer varannan vecka att mätta mitt hemoglobin värde och sedan rita ett diagram över förändringarna på kroppen efter 2 månaders tid utan godis.

Varje dag kommer jag att skriva upp hur det har gått och vad jag har ätit under dagen, och hur mycket jag har tränat. Detta ska motivera mig och förhoppningsvis er oxå!
Jag kommer även varje dag eller varannan dag att skriva lite fakta om just godis, fett och muskler då även detta kommer vara tvunget att finnas med på mitt projekt arbete.

Ha en trevlig kväll allihopa och godnatt, nu ska jag förbereda mig inför min skola imorgon. Min dag kommer att börja med att jag vaknar kl. 6.00 och tar en jogging tur med min hund på 10-15 min, frukost och sedan en snabb cykeltur till skolan på 7min efter en skön och varm duch. 
Jag är en 19 årig tjej som går sista året på gymnasiet, och mer än så får ni inte reda på än ^_^Likes

Comments