"Kod för att importera min blogg till Nouw: 7677765364"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej nu äntligen har 14 feb passeratoch vad vore inte bättre än en uppdatering på hur det gick i mitt projekt jag hade.

Nu är det inte några glädje rop direkt för kan väl säga att det gick sådär, under mitten av projektet kom det en flytt och efter det blev det inte att jag fokuserade på de produkter jag valt ut.

Men nu ska man inte hänga läpp för det för har lyckas ta slut på några produkter i alla fall.Lumene nattkräm lyckades jag ta slut på. Gillar denna och kan tänka mig att köpa om.Kan nästan räkna detta lack som färdigt då det inte finns super mycket kvar och man märker att den börjar klibba ihop sig och sådär.


Älskar denna färg!Ett body butter från The body shop, helt okej doft men gör det den ska så är nöjd med denna produkt och har 1-3st body butter i denna doft som jag fyndade på rean,
Fick slänga denna foundation, dels var den inte riktigt i min färg, sen gillade jag inte hur den var på mitt ansikte då den la sig som en kaka och i veckan och det var inte alls trevligt.
Helt okej ansiktsskrubb som jag fyndade inne på Lindex för ett bra tag sedan. Är den till nedsatt pris så kan jag tänka mig att köpa om.Underbar shower gel från The body shop i doften persika. Fördel med de små flaskorna är att man kan testa ut och se ifall man gillar doft/konsistens. Har några tvålar av denna sort fast i större modell som ligger och väntar.
Efter att jag flyttat så fick denna produkt hamna i en låda och där har den stannat så därför har jag knappt använt denna.En dagkräm från Lumene som också fick hamna i hyllan men det var för att denna var aningens för fet för mitt ansikte att ha som dagkräm.
Går inte fort fram och speciellt inte nu när jag haft problem under ögat så har jag inte använt denna något nu de senaste.Inte mycket kvar på detta hårspray, hoppas att det snart tar slut så jag kan börja använda upp mina andra. Helt okej hårspray och kan tänka mig att köpa om.
Har kommit fram till att torrshampoo inte är något för mig så därför har jag inte använt denna. Någon gång ska jag få bort de jag har ur min kollektion men var inte passande i detta projekt.
Har försökt att jobba på mina andra kroppslotioner och därför har denna inte alls fått någon kärlek av mig.

Inte alls någon större fan av detta spray, ångrar att jag köpte det och sedan korkar det igen super snabbt. Riktigt missnöjd.

Likes

CommentsGår inte alls bra med nagelprojektet, men jag har så många lack att jag måste börja se till att måla naglarna minst 2ggr i veckan. För är bara på detta lack som jag har målat med.

Likes

Comments


Usch och fy på mig, jag som skulle sluta handla så mycket och istället fokusera på det jag har. Det gick inte så bra och känns lite tråkigt men jag måste försöka bli bättre på det. Tänkte i alla fall visa vad jag hittade medans jag online shoppade.Likes

Comments


Simpelt och helt okej läpprodukt. Gillar läpprodukter i denna form och inte när man ska ner med fingret och sedan smeta på sina läppar. Denna var i doften mint vilket kändes bra på läpparna.


Skulle köpa om denna produkt och kan erkänna att jag redan gjort de då jag såg en bra deal på cocopanda och kunde inte motstå.


Ett parfymprov, helt okej parfym men inget jag skulle använda i vardagen.


En ansiktstoner från Loreal.

Helt okej, mild för ögon och hud men skulle vilja ha lite mera så för 20kr gjorde den ett bra jobb men kommer inte köpa till fullpris.​


Bra nattkräm från Lumene, var osäker till denna i början men sedan lade jag in den i ett projekt där jag tvingade mig själv att använda denna i princip varje kväll.


Köpte den när åhlens hade någon bra deal/rea och kommer det igen så kommer jag nog köpa om men inte till fulla priset.

Likes

Comments

Var inne på body shops hemsida och älskar när de har rea för man blir som ett barn i godisaffären. Deras produkter är grymt bra och luktar gott, men ända nackdelen som ändå är bra det är att deras produkter är något dyra så känns bra att spendera och köpa lite produkter när de har rea.


Sedan kunde jag inte låta bli att gå in på cocopandas hemsida och då hittade jag lite underbara läpprodukter.


Likes

Comments

Hej allihopa!

Hoppas att ni haft en bra alla hjärtans dag. Själv så firar jag och min sambo inte riktigt utan för min del har det mest varit en vanlig dag. Men nu till själva projektet och tycker inte det går värst så bra. Har stannat upp lite på vissa produkter pga någon form av eksem/allergisk reaktion kring ögat och har därför använt det mesta skonsammaste och inga masker eller liknande nu det senaste vilket är väldigt synd och vilket betyder att jag inte kommer klara detta projektet fullt ut.


Men sånt händer ibland och det är bara att kämpa på med de produkter jag har kvar. Kan tillägga att 1 produkt har tagit slut och det är min skrubb från No7. Känns väldigt bra och r glad för det.Denna ansiktstoner från formula 10.0.6 har fått stå på hyllan lite då den är lite av det starkare vilket jag inte vill ha i närheten av mitt öga.

Har använt upp en halv ansiktsmask.
Har knappt använt någon ögonkräm det senaste och speciellt inte den från Garnier.
Har inte super mycket kvar och fortsätter jag i samma takt så vet jag med säkerhet att denna produkt kommer att ta slut innan projektet tar slut.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Tänkte ta och göra en uppdatering på mitt säsongs projekt som tar slut i slutet av mars. Kan säga att det går väldigt bra med vissa produkter och andra har jag helt glömt av eller inte riktigt känner för att använda.
Har för stunden tappat bort detta men ska/bör leta upp detta.

Använt denna några gånger och jag hoppas verkligen att den tar slut snart för är inte super duper mycket kvar i flaskan.

Har använt upp denna och är en helt okej mask, gör inget WOW på huden.

Använder denna varje gång jag ska föna mitt hår och kan nog hinna ta slut på denna produkt.

Likes

Comments