Onsdag och dags för PT 😊

För det första så har jag lyckats med ett delmål 10KG ner!!!!

För det andra så gick passet idag väldigt bra!
Jag fick äntligen till marklyftet så nu kan jag verkligen köra fullt ut.

Snart är det tydligen dags att börja öka lite vikter också, stolt 😎

Fick massor med beröm idag för utvecklingen, både när det gäller tekniken och rörligheten 😊

Vi pratade ganska mycket om maten också och det här med strikt LCHF var ingenting för min kropp. Kommer fortsätta med den periodiska fastan, släppa in lite kolhydrater och gå tillbaka till att räkna kalorier. Det är ju ändå det det handlar om i slutändan och för mig är det lättare att hålla koll när jag kan hålla superkoll på allting! Kommer nog bli bra 😊

Imorgon väntar ännu ett pass och jag är grymt taggad!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag startades dagen med ett skönt rörlighetspass. Jag känner av i hela kroppen efter gårdagen så det var ganska skönt att inte kötta på med nästa pass direkt, det sparar jag till morgondagen!

Träningen känns riktigt rolig nu och jag känner mig mer och mer hemma i gymmet. Övningarna går bättre, lättare och tekniken känns som att jag får koll på mer och mer. Kroppen blir starkare och jag blir peppad, riktigt kul!

Jag kämpar dock fortfarande med maten känner jag. Det spelar ingen roll hur mycket jag kommer igång med träningen eller hur bra den går om jag inte får bukt med mina matvanor. Lite småfusk här och där har gjort att jag stått helt stilla på vågen nu ett litet tag, inte roligt!

Ibland känns det som att det är mig det är fel på. Först började jag få bukt med maten och när jag väl kommer igång med träningen så tappar jag på maten.... Varför kan jag inte fokusera på båda???

I veckorna går det ändå rätt bra för då har jag redan mina planerade matlådor klara. Det är helgerna som är svåra. Jag vill kunna "njuta" och "unna mig". Jag börjar dock bli sjukt less på att det, i min värld, alltid har inneburit de dåliga sakerna! Godis och läsk har jag lyckats avstå ganska duktigt, speciellt läsk. Det är maten och fikat som är problemet. Speciellt nu när det är mycket kalas och helgdagar med familj...

Nästa steg, sunda matvanor. Det är dags nu!

Likes

Comments

Idag var det dags för pass 1, som innefattar knäböj, bänkpress och skivstångsrodd.

Förra gången jag skrev om detta pass så hade jag grymt svårt med rodden men idag var det andra bullar!

I onsdags hade jag pass med PT-Erik och vi lyckades komma underfund med varför jag hade så svårt för den övningen. Idag satte jag den och det kändes grymt bra!!! 🙌 💪

Svetten rann hela träningspasset och då ska ni veta att jag bara brukar bli BLANK.

Klarade även bänkpressen riktigt bra. Var lite nervös för vi ökade den lite förra gången för det kändes lite lätt. Idag satt den hur bra som helst!

Ja det kanske märks, idag var en grymt bra dag på gymmet 😎

Jag är så glad att jag bestämde mig för att skaffa personlig tränare, jag tror verkligen att det var helt rätt för mig. Äntligen längtar jag till gymmet och vill gärna sluta jobbet så jag kan få komma iväg någon gång. Det var många år sedan jag kände så, så nu är jag lycklig!

Till mat blev det avokado-selleri-röra med räkor och en äggwrap. Inte det godaste jag ätit men det var gott 😇

Likes

Comments

Idag har de varit här och spolat rören i köket! Allt slutade med att spolbilen fick komma och köra igenom allting 😆

Nu rinner vattnet undan och jag kan diska i frid!

Inge mer disk i badkaret kan jag lova 😊

Likes

Comments

Nu är jag precis hemkommen från gymmet där jag klarat av pass 2 😁 Första gången och jag har nog mycket kvar att lära vad gäller teknik!

Idag var det knäböj, marklyft och militärpress på schemat. Har nog aldrig låtit så mkt på gymmet 😰

Sjukt stolt att jag klarade det dock 😎

Likes

Comments

I onsdags var det dags för ännu ett pass med Erik (min PT). Denna gång skulle vi gå igenom nya övningar som också skulle bli mitt kommande program. 5 stycken övningar, 2 olika pass och rotation på dessa 3 gånger i veckan, det blev resultatet! Äntligen dags att ta sig in i gymmet =)

Igår var det dags för det allra första passet på detta nya program. Efter uppvärmningen var det knäböj med skivstång som stod först på listan. Jag har inte riktigt tränat på detta sätt förut så jag var ändå lite nervös när jag skulle börja. Erik hade ju gått igenom allting och jag hade programmet på mobilen så jag bestämde mig för att lita på att jag faktiskt hade koll.

Vilken känsla! Jag klarade av exakt det vi hade kommit överens om, även om det var en brutal utmaning för min kropp så tog jag mig igenom det. Stolt!

Nästa på schemat var bänkpress, som jag faktiskt känner mig lite mer bekväm med så det gick ganska bra.

Sist ut blev skivstångsrodden.. Vad jag kommer få kämpa med detta känner jag! Det var svårt att få till tekniken och det var svårt att orka med det vi hade gått igenom. Till min stora förvåning så tog jag mig ändå igenom allting och efteråt kände jag mig så sjukt stark och min kropp kändes så bra!

När hela passet var klart så hade jag en känsla i kroppen som är svår att beskriva, oövervinnerlig skulle nog vara det bästa ordet. Jag kände mig nästan lite löjlig över att det kändes så pass bra med tanke på att jag knappt hade några vikter på någon av övningarna men jag bestämde mig för att skita i det och bara suga åt mig av all positiv energi som jag fick.

Innan vi skulle cykla iväg så var jag i något slags lyckorus och när vi stod i kassan på Ica och insåg att ingen hade med sig plånboken så kändes det inte ens jobbigt att sätta sig på cykeln för att hämta den! Jag såg det mer som en utmaning och tog i så mycket jag bara kunde upp för den brutalt branta backen precis vid Mjölbys stadshus. Och denna gång kan jag lova er att jag kom upp i backen med bravur och jag var inte speciellt andfådd heller.

Väl tillbaka på Ica år sade Mattias att han var så sjukt förvånad "Om det här hade varit en månad sedan så hade du ALDRIG cyklat hem, det hade jag fått göra".

Det händer så mycket och jag är så lycklig att jag äntligen bestämde mig =D

Likes

Comments

Igår hade vi en riktigt mysig hemmakväll ❤️

Första gången vi testade grillplatsen här i föreningen och det funkade ju riktigt bra.

Det här med att äta kohydratsnålt passar verkligen mig 😊 Om man känner mig så vet man att jag är en riktig "såsoman", det kan min såsbibel intyga! Kött, grönsaker och sås blev en fantastisk grillad middag igår tillsammans med mitt 💕.

Idag är det ännu en fin dag och medans Mattias är på jobbet ska jag städa lite här hemma, sedan bär det av till gymmet och avslutningsvis en sväng till Skogssjön tror jag. Det är ju ändå Skogssjöns dag!

Lyckliga Lördag ❤️

Likes

Comments

Den 22 januari bestämde jag mig att det fick vara nog!

Jag startade resan med att försöka ändra på min inställning till mat.

Den 26 april bokade jag in en första konsultation med min PT och nu tränar han mig varje onsdag.

Från januari till nu har det gått långsamt, men ändå framåt. Jag är just nu bara 0.2kg från min första målvikt och jag känner mig så sjukligt taggad på att faktiskt nå det första målet 😁

Jag satte första målet på att gå ner 10kg, vilket innebär att vågen visat - 9.8kg idag!

Det är faktiskt möjligt och idag känns det som att jag KAN klara detta 😊

God mat och nya träningsbyxor gör att allting blir lite roligare också ❤️

Nu peppar vi för fredag!

Likes

Comments

Den här veckan har det blivit och kommer bli mycket jobb för min del. Det brukar kunna bli så när det är dags för momsredovisningen 😆

Det var i alla fall riktigt skönt att få köra ett pass med min PT idag så hjärnan fick arbeta med lite annat och kroppen vaknade till.

Passet idag var riktigt roligt och har fått lite nya övningar till mitt program 😊

Är riktigt taggad på att träna lite hemma och se till att lära mig alla övningar ordentligt!

Likes

Comments

6 timmar jobb
3 timmar matlagning
En hel dag med spacklande
Hann även med ett pass på gymmet imorse 😎

Mattias och jag har kämpat på hårt idag men äntligen kom vi igång ordentligt med sovrummet. Halva är spacklat så nu kan vi snart börja grunda. Kommer bli så fint 😁

Jag förberedde mig för en vecka med mycket jobb! Tänker att jag kanske inte har tid att laga massa mat i veckan så idag blev det till att laga tre olika rätter och en massa matlådor. Bara nya recept enligt min strikta kost så de är nog riktigt goda 😊

Nu ska vi ta det lugnt framför teven innan sängen, hoppas alla haft en lika härlig dag som vi har haft ❤️

Likes

Comments