View tracker

Ursäkta för en väldigt dålig bild men jag är inte världsbäst på att ta kort!
Hur som, var som min fina vän Jessica för några dagar sedan och vi åt en sån himla god Halloumisallad, okej det var inget speciellt utan bara väldigt god.

Det vart ju super enkelt att göra, vi använde oss enbart av tomat, gurka, sallad och halloumi.

Likes

Comments

Jag har fixat och trixat lite i lägenheten idag för att få det lite höst fint ( eller kanske vinter, hehe ). Jag hade fortfarande framme rosa plast tulpaner från i våras och kände att de var lite fel årstid för dem nu. Aja nu är det borta och fram kom istället lite kvistar och granris som jag var och knyckte i skogen tidigare idag. Egentligen var jag ute efter kottar, ekollon och kastanjer men hittade inget med tanke på all snö, men granris fick funka bra, nu luktar de gran här hemma och julen känns ännu närmare.

Såg dock att de sålde 100g kottar för 20kr på ÖoB, kanske borde slå till!!

Vad tycker ni om mitt höstfix?

Likes

Comments

Första bilderna, det är inte klart än, det fattas lite vitrinskåp, bänk osv..

Första natten avklarad! Hur sjukt, det har känts så långt bort och nu är det i principt klart. Vi fick nycklarna i fredags så helgen har vart fullspäckad med flytt, golvbyte osv..
Det känns så stort på något sätt, det man har drömt och spekulerat i så många år och nu är man här utan skola, eget boende - WOW!

Lovar att ge er bättre bilder när vi vart och inhandlat de sista och fått allt på plats.

Likes

Comments

TITTA, hur fint är vårt lilla Sverige? Tog mig en liten promenad på förmiddagen ner till stranden och upp i bergen. Då kunde vi snacka balsam för själen, solen sken, vågorna skvalpade och hösten är på topp. Hösten är verkligen helt fantastiskt fin med alla färger. Satt en lång stund på berget och blickade ut över Vänern och dess fina natur. Jag kommer aldrig vilja flytta härifrån!!

Hur har ni det? Vilken är eran favorit årstid?

Likes

Comments

Tog en roadtrip till Allum i Göteborg för några dagar sedan. Härligt med lite vardagslyx!!

Likes

Comments

Likes

Comments