Hej på er!!
Måste bara visa er mina fina guld detaljer från dagen outfit idag. Klockan fick jag av min fina sambo i födelsedagspresent och armbandet fick jag på vår 3 års dag som var i Juli.
Klockan är från Daniel Wellington och armbandet är från Perl of Freja
Jag är helt förälskad, fullkomligt älskar klockan och armbandet likaså!!

Nu ska jag vidare till näst sista dagen på jobbet för på Söndag åker vi till Grekland!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första fem kilometerna på 2 år, sååå himla härligt. Äntligen kan jag börja lunka/löpa lite försiktigt, slutade hos sjukgymnasten i mitten av juni och sedan dess har jag gått mycket promenader och var ett få tal gånger på gymmet. Nu däremot passar jag på och tar med mig Bosse ut på en något snabbare tur. Han var sååå duktig!!

Hörs igen!!

Likes

Comments

Fotbollsmatcher har stått på schemat två söndagar i rad med samma lag. Jag som hejar på kära IFK Göteborg och min sambo som är trogen Örebroare. Första matchen förlorade IFK och i andra så blev den 2-2, spännande. Andreas två bästa kompisar hängde också på, så det var jätteroligt!!!
Jag är väl egentligen ingen fotbollsfantast men tycker det är så himla roligt att kolla live, de slår allt, Känslan, stämningen - Allt!!

Nu ska jag äta upp frukosten och koll klart på Nyhetsmorgon sedan bär det av mot en skogspromenad!!

Ha en bra måndag allihopa så hörs vi snart igen!!

Likes

Comments

Hej på er, ursäkta att jag vart bort ett tag men jag har jobbat och jobbat, så har inte gjort något speciellt som är av intresse, haha...

Men men, ett snabbt inlägg ska cykla iväg och jobba alldeles strax, är ett kort pass idag 4.5 H - känns så onödigt dessa korta pass men bättre än inget. Jag startade dagen med 1H cirkel/Tabata imorse och sedan har dagen tillbringats ute i det sköna vädret, synd att det blåser så mycket annars hade vart riktigt skön sommarvärme!

På söndag ska vi iväg till Örebro och kolla på fotboll, återkommer mer då!

Ha en super bra torsdag!!

Likes

Comments

Jag har fått äran att samarbeta med vårdväskan då fick jag chansen att beställa hem en helt egen designad namnskylt.

Jag fullkomligt älskar vårdväskan och alla deras saker, det är så fina. Jag skulle vilja beställa nästintill allt eller iallafall en sak av varje, man blir så taggad och så glad när man får sätta på sig sina fina arbetstillbehör. Tidigare har jag haft en helt blå namnskylt som kan kännas lite tråkig men då hade jag iallafall färg på pennfickan och klockan.

NU HAR JAG EN TILL UPPSÄTTNING!!

Jag tycker det är så himla roligt att man får sätta sin egen stämdel och stil på sina arbetskläder som i vanliga fall är väldigt steril och ''tråkig''. Namnskyltar är väldigt bra hjälpmedel och tillbehör att använda sig av inom vården då man möter många olika människor men särskilt äldre personer som kanske hör dåligt, då är det väldigt bra att de kan se vad man heter, vilket då leder till bättre relation. Som patient vill man gärna veta vad den som tar hand om en heter så man kan känna lite trygghet i sin vård.När man börjar på en arbetsplats så kommer man säkerligen få en egen namnskylt från företaget/arbetsgivaren men oftast så är det ganska tråkiga och inget vidare snygga men det är då vi har VÅRDVÄSKAN som med sin fantasi och lycka har möjligheten att låta oss designa helt själva. Vilken lyx!!

Ja ni ser bara på bilden vad fint det blev, Lite rosa blev det iallafall den här gången. Jag är så nöjd och ser fram emot att gå till jobbet igen. Tur att jag ska dit i eftermiddag igen och då kan jag vara sååå snygg, man känner sig lite som ett barn på julafton eller födelsedagen då man fått nya kläder och de enda man vill är att gå till skolan och visa sina kompisar. Så känner jag mig idag.

Vill ni också ha en lika fin namnskylt som jag?? Då kan ni gå in ----> (NAMNBRICKOR) för att komma direkt till sidan där ni kan börja designa. LYCKA TILL!

​Beställde även en klocka, pennficka och en sjuksköterskepenna (hur söt??)

Ha nu en super bra onsdag så hörs vi igen!!

Likes

Comments

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!! 🌸
Halva året har gott och vi har sommaren framför oss. Min midsommar firas i år på jobbet men startade dagen på bästa sättet genom att äta brunch med mina kära flickor. Asså titta vad fint och vad gott vi åt!! Catarina och Angelica hade fixat allt detta för oss när vi kom, tack tjejer - ni är
Bäst!!
Nu är jag på jobbet och ska göra kvällen till 21:30.
Hade Bosse med mig från 14-17 ungefär, detta jobbet var inget för han. Haha han gnällde och skällde i princip hela tiden, så då fick han åka hem till min mamma så hämtar vi upp han ikväll igen.

Hoppas ni haft en bra dag och kommer ha en fortsatt bra kväll!! Kraaaam

Likes

Comments