Är du intresserad av vård, hälsa och sjukdomar eller bara allmänt om vårdens baksida. Så måste jag rekommendera dessa tre poddar, de rockar.
Jag lyssnar i appen "Acast" som finns i Apples produkter och det funkar jättebra, man kan också ladda ner dem hemma och lyssna när man t.ex är på promenad eller åker buss utan att det tar på sitt nät, superbra!!

Nr 1 - Sköterskepodden
Jag lyssnar slaviskt på den, de är två helt fantastiska tjejer som är så otroligt roliga och härliga att lyssna på. Du vet när du går på en promenad eller sitter på bussen helt själv och bara börjar skratta, så är det med dem i lurarna. De inspirerar så mycket och man blir så taggad på att läsa klart min utbildning nu så jag också kan få komma och jobba på sjukhuset.

Nr 2 - Medicinpodden
Inte missat ett enda avsnitt, här pratar de om olika sjukdomar och symtomer som kan inträffa och kännas. T.ex huvudvärk, ont i magen eller i bröstet. De går igenom allt, vad de kan vara, vad det oftast är osv. De kan man lyssna på om det är något som oroar en, lite som en uppslagsbok. Man lär sig alltid något nytt!!


Nr 3 - Akutsjukhuset
Ganska allmänt om hur det är på akuten och hur det är att jobba inom vården med död, sjukdomar osv.. Senaste avsnittet handlade om akutsjukhuset i sommar och som ni kanske har märkt så är det nästintill kris inom vården på sommaren för att de inte finns platser, personal vilket då resulterar i sämre vård. Man får en inblick i vårdens baksida och lär sig något nytt varje dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som ni ser så spenderas dagen i solen, eller iallafall förmiddagen. Ska alldeles strax dra mig inåt och äta lunch för att jobba kväll sedan.
Dagens pass är slut klockan 22:00 men då ska jag cykla hem tillsammans med en kompis som jobbar i närheten och slutar samtidigt.
Var och tog vaccin i morse för hepatit B och skall tillbaka i augusti för andra dosen. Måste ju ha dem och även ett till vaccin för att få ha praktik på infektionsavdelningen senare i utbildningen.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i Göteborg på Liseberg och avslutades med middag på Pinchos.
Dagen får 10/10, det var så trevligt och roligt hela dagen.
Jag tycker om Liseberg från början och åka massa attraktioner men i år var min bästa kompis och hennes kille med så det var supermysigt. Vill tillbaka igen, och känner jag mig själv och Andreas rätt så kommer vi komma tillbaka innan sommaren är slut!
Vi åkte den nya Loke som var nästintill en kopia av Spinnrock men några snäpp värre, men riktigt rolig. Mina favoriter är helt klart berg & dalbanorna som Balder, helix och lisebergsbanan. Så underbara och roliga!

Vilka är era favoriter?

Likes

Comments

Dagen outfit! (Skämt åsido)
Jag kom precis hem från jobbet och ska hoppa in i duschen en snabbis för att sedan tillbringa kvällen ihop med två kära vänner, himla trevligt!!  Där ser ni också mitt senaste inköp från Vårdväskan (här)  som är en klocka, pennfodral och namnskylt. Kommer visa mer i ett specifikt inlägg. Mer är såå nöjd verkligen, skulle vilja ha allting från vårdväskan men det går ju tyvärr inte haha.. 


Imorgon ska jag, Andreas och min bästa kompis med pojkvän åka till Liseberg. Jag blir som ett barn varje år, jag måste dit och det är lika kul varje gång, haha..

På måndag går jag på mitt sommarschema och kommer därför tillbringa min sommar på jobb heeeela tiden.. men men, tur att det är roligt!!

Nu ringer Jessica, måste svara. Hörs imorgon!!

Likes

Comments

God förmiddag på er! Har just nu rast på jobbet så sitter ute en stund, vilket skönt väder trots grått och mulet. Kikade hemnet lite och hittade denna drömlya, så kände jag måste visa er den här magiskt vackra och charmiga lägenhet som ligger i Helsingborg. Det är en 3:a som är sekelskift byggd med en kakelugn i köket,mönstrade lister i taket, sned tak, dubbeldörrar, ljus och fräsch - helt fantastiskt! Några av alla mina drömpunkter i en och samma lya.
Den tog mitt intresse med en gång, så himla fin och jag skulle lätt kunnat buda på den. Utgångspriset ligger på 2 850 000, och den är 68m2.

Ni kan hitta den (här)!

Likes

Comments

Tänkte visa er vårt vardagsrum, har piffat till det med lite rosa kuddar även här men också nya tavlor. Dessa divan sofforna är kanske inte de snyggaste som finns men de är otroligt praktiska och sköna. Skulle jag fått välja så skulle jag valt howardsoffa med fotölj och fotpall men i en lägenhet behövs det mycket sittplatser när kompisar eller släkt kommer på besök.

Jag ska snart pallra mig vidare till stan och fika med två vänner, klockan är ganska mycket så det får nog bli Espressohouse eftersom det är öppet längst.

Soffan kommer från Mio och heter Nevada, även bordet är från Mio, mattan är från Rusta och tavlor från Desenio.

Ha en bra kväll!!

Likes

Comments