Nu gör jag det igen, sitter bland en massa kartonger på golvet och förvånas över hur mycket saker jag har. Under tre års tid har jag bott i tre olika lägenheter men det här var min första egna lägenhet. Innan bodde jag med mitt ex men hit flyttade jag när livet va som svårast och jag trodde jag skulle dö här ensam. Men jag fixade det och nu känns det så otroligt sorgligt att lämna min lilla skruttiga lägenhet, det är väldigt många som är intresserade av den men tyvärr är den redan bortlovad. 

De senaste dagarna har varit helt galet känslosamma, studentveckan var helt jäkla grym och jag saknar redan min klass. Brudarna som har varit en del av min vardag i tre års tid, trots att man inte stått speciellt nära varenda en så har dom funnits där under mina bästa och värsta stunder. Men dem som jag stått närmast, Sara som jag bodde med i ettan, Elvira som följt med mig sen junseletiden och Ida som jag träffat minst en gång per dag under tre års tid. Alla dessa kommer jag nu inte träffa på ett år och jag blir tårögd bara av tanken. Självklart kommer jag åka till Cypern, det är liksom once in a lifetime men det är så mycket känslor, familjekär, fattig och småkär som jag är så kommer det bli dödligt jobbigt att åka. Men nu ska jag ut på en liten power walk och sedan fortsätta packa, har smygtränat nu i någon månad och börjar iallafall se lite resultat. Känns som ett måste att vara i relativt god form om man ska flytta utomlands. Hoppas ni får en fin kväll, ta hand om varandra!


Gillar

Kommentarer

De senaste två veckorna har jag varit så fruktansvärt känslosam. Två av mina finaste vänner flyttade ifrån mig samtidigt som jag träffade två av mina äldsta vänner på nytt. Är helt jävla överlycklig när det kommer till studenten men fäller minst en tår per dag när jag tänker på att jag ska lämna landet.

Bara en sån sak som att tömma lägenheten, här har jag gått igenom så mycket. Alla studentfester med brudarna, alla ångestfyllda söndagar och alla tusentals timmar jag spenderat i mitt badkar.

För att sammanfatta så går jag runt och är lycklig, sorgsen, arg och småkär om vartannat hela tiden. Men imorgon ska jag bara vara lycklig, lycklig och full i fem dagar, för det har jag fan gjort mig förtjänt av.

Gillar

Kommentarer

Ska snart bli upplockad av mor, far och syster för att sen åka söderut mot Gnesta och min fina släkt. Jag ska gå på en till begravning, den tredje begravningen på ca. 1 års tid, det är väldigt svårt att inte tycka livet är hårt och orättvist just nu. Först morfar, sen mormor och nu min älskade moster. Min moster som jag alltid sett upp till, som lärde mig allt om kläder, hår och smink. Jag kommer ihåg så väl att jag la mig på golvet på affären, grät och skrek för att jag inte fick köpa det där schampot som moster har. För jag ville vara precis som moster, för moster har alltid varit vackrast på jorden i mina ögon.

Skulle uppskatta om ni endast hör av er om det är viktigt, behöver spendera den här tiden med min familj.

Ta hand om varandra och glöm inte bort att berätta hur mycket människor i din omgivning betyder för dig.
  • Nära Sollefteå

Gillar

Kommentarer