första veckan i september.. det är ingen bra månad, världens hemska månad. Jag har försökt varit mig själv men folk särbehandlar mig i skolan bara för min adhd, dom tror jag inte kan ett skit, och ångesten har blivit5 grovare känner jag, men får inte bestämma vad ja vill göra eller hur jag vill ha de utan att folk säger " Nej sådär får du inte göra gör om gör rätt" det är så sjukt drygt, folk ungefär sätter stopptecken och använder min adhd för att skydda mig men jag kan ta hand om mig själv!! det är bara ett funktionshinder inte så farligt men liksom det är inte så att jag lider av de direkt! men Jag försöker va den ja alltid varit men de går inte när stoppskylten kommer upp i vägen som dom satt upp! 💭 Då kommer ångesten och massa tankar och skit... jag vet inte hur jag riktigt ska göra längre.. men får kämpa igenom de.. plus att man ska sakna vissa personer så de gör ont.. just en jag önskar ha samma läggning som mig än att stötta bort mig.. det är det som gör illa mig mest i själen och det är de som får min ångest att komma fram sjukt lätt liksom om jag gör nå fel eller om felet är jag... men nu ska jag fortsätta ta de lugnt ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i bilen mot Stockholm/Danmark och man känner hur känslorna rullar i huvudet man vet inte om man ska vara cp glad,arg,ledsen 😉 det är de jobbiga med mig just nu. antingen är man känslosam eller är man cp glad. vad händer med mig? det kommer bli svårt att va långt bort från närmaste denna sommar jämnfört med förra året då var de inget svårt alls men i år är det de. Jag vet inte varför direkt ... men jag saknar alla just nu men det går i perioder alltihop det är det som är de roliga med mig.. det kanske är töntigt men vadfan? Alla är väl olika liksom. Man kan int hålla humöret jämt. Det skulle.bli sjukt jobbigt att va cp glad hela tiden och int va sur/arg/ledsen någon enda gång. Någon gång måste man va de! Man lever i en värld där man kan visa sina känslor för mänskligheten för man är ingen robot som är iskall utan en människa med ett varmt hjärta. Ett varmt hjärta har många känslor och får sakna vänner och bekanta! Och gråta och säga " Du jag saknar dig sjukt mycket älskar dig" det är okej. Man ska få känna sig saknad det finns inget fel med de, kanske ibland men oftast är det verkligen rätt, som idag och igår och senaste veckan som kommer. 

Likes

Comments

Falska vänner. Det finns så otroligt många falska vänner. Inser man oftast mer och mer i livets gång. Det är kanske dags att visa vad än en riktig vän är. Vilka som är riktiga vänner. Ibland kan det vara svårt att se det. Ibland se man det man inte vill se. Och låtsats att se förbi det. För man vill inte tro det är sant eller höra av det. Så man låtats som om ingenting. Men till slut kan man inte låtats som ingenting. Då måste sanningen trädda fram.

falska vänner vill aldrig ha din mat.
Äkta vänner är orsaken till att du aldrig har någon mat.

Falska vänner vet några få saker om dig.
Äkta vänner kan skriva en bok om dig.

Falska vänner bankar på dörren hemma hos dig.
Äkta vänner går bara in och säger "skönt att vara "hemma"".

Falska vänner hjälper dig upp när du faller.
Äkta vänner ser till att du aldrig faller.

Falska vänner tillbringar lite tid med dig.
Äkta vänner är med dig genom hela livet.

i världen får man leva med detta men som jag brukar säga Smile & wave and say fuck you 😂😂

Likes

Comments

Jag blir trött på människor som tror dom är någonting och kommer och ba "HAN KANSKE BEHÖVER EGEN TID SÅ LIKSOM LEAVE🖐" asså den personen kan väl säga det själv än att jag ska få höra de från andra folk. jsg försöker verkligen så gott jag kan men det är inte enkelt när man blir så sjukt nedtryckt av det där helatin. då behöver väl inte dom va i mitt liv isåfall om de ska va så mycket bestyr med sånt, jag har inte bett sånna människor att va i mitt liv, bara gå ur mitt liv om det är så, och låt den människan säga de face 2 face till mig😐. sen varför ska jag va först ut jämt å säga "Jag saknar dig", när man väl säger så kan de bli tyst en stund och då kan man oftast inte/oftast få tillbaka saknar dig med men ska låta folk skriva de till mig genom att låta folk va ett tag utan mig så får dom känna saknad än att jag ska va först , och nej det är inget Win or lose! men människor kan förändrats 😢😢 jag vet inte varken in eller ut just nu när folk gör såhär, klart som fan jag blir och få massa tankar och såklart må dåligt å bryta ihop för sånt gör mig så svag för att va stark. Jsg kan inte ta allting precis. Jag är en människa med känslor jag också i världen, inte någon som alla kan ge skit eller spotta på !! Man lär sig av sina misstag . Misstaget var du!

Likes

Comments

det är jag, jag kanke är accepterad för den jsg är , men jag försöker verkligen fit in överalöt men det gör inte saken enklare liksom när msn har den diagnos man har. Jag fick min vid 11 års ålder och det har inte varit de lättaste och hantera de men jag har lyckats ❤ tack vare att jag växt upp och gått med mina bästsvänner och dom jag fått kontakt med på gymnasiet!! Stort tack att ni accepterar mig för den jag är ovansett om jag kan överdriva saker söm jag inte märler själv och dryg. så ta öch läs detta!!! Jag vet jag kanske är speciell men gör inte mig speciell eller behandla mig speciellt för min adhd, jag är exakt som en vanlig människa fast jag har 2 fack i hjärnan som jag sorterar, men en som inte har adhd tror att allt är enkelt. Men det är de inte men jag vill bara säga de och jag vet jag kan ha kort stubin och det är för min sjukdom , inget jag kan rå för men man kan lära sig hantera den! Jag har lärt mig hantera den!  Tack för mig! och ni som tror de är som att knäppa med fingrarna sen är allt borta så är de inte. man kan inte välja om man får denna diagnos eller inte, man föds med den ovansett vad! adhd är inte lätt , det är få som kan handskas och kontrollera den utan medicin som mig, jag är en av de få.. så jag är väldigt lyckliglottad att jag va stark nog och lärde mig hantera den!🖑 Hoppas ni förstår vad jag vill säga. Man är accepterad ovansett om man har denna diagnos och inte speciell bara för man har adhd... och humöret går upp och ner typ som berg och dalbana varje dag, från cp glad till ledsen med tårar.. och detta SSÄGER jag inte för att få uppmärksamhet utan jag ville bara säga de. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)

Likes

Comments

Inge mer depp bara positivt nu :) bestämt mig att va på topp än att gå ner och sjunka ner till din nivå ! klarar mg med dom som gör mig glad!

Likes

Comments

Varför ska allting hända mig när man minst anar det? ser jag ut som en uppmärksamhetshora?! svar nej. men ändå verkar folk tycker de , men det är inge roligt att få höra de av folk.
jag har mina små utbrott sen är de klart genom att gå ut och lyssna på musik eller gå ut och gå runt ett tag för att lugna ner känslor & tankar!
Men jag menar inte att såra andra när jag blir sån och när jag lämnar dig/er och bara går de är för jag blir irriterad och nej jsg undviker inte diskussioner!!🖐 Gårdagen spolar jag .. med fel kontakt eller minsta lilla ord eller stöt så blir de konflikt.. börja bra sluta dåligt. "Keep calm and dont be Open to much about things that you laugh against that"🖐

Likes

Comments

Igårkväll hade jag verkigen tur att storasyster va med när vi åkte moped, vi skulle åka och tanka sen efter vi hade gjort de så skulle vi åka mot en korsning och då åkte jag och bromsa med fel hand, då var de en oljefläck precis där jag bromsade så jag vurpade och klarade mig helskinnad på något sätt för änglarna och hon var med! hade hon inte varit och dom så hade de gått illa väldigt illa.. skönt att jag klarade mig och kom av på något konstigt sätt ❤ men vet ej hur! snacka om änglavakt ! Iallafall tur att inte min ångest inte kom in där då hade de blivit kaos ännu mer...

Likes

Comments

Jahapp.. då har man kommit in i en jobbig sits med ångest igen.. vaffan.. jag vill sova men den tog med sig tankar som ingen vill ha..jag känner av skitsnack om mig ikväll.. det är ingen som vill veta  vad jag har i tankarna nu.. rädd att vi ångest attack inatt när man sover borta och de vill jag helst inte få 😩 ... och sommarlovet börjar snart också.. det är de jag vill ha NU, Slippa allt press och va bäst i allting som alla tror. jag är inge. och vill inte va en prestationsbög, det är inte jag precis. jag tror ingen vet hur jobbigt det är just nu för mig allting som går i huvudet, alla tankar & handlingar. men jag orkar inte ta de varje gång heller. Kan bara säga KÄRLEK KAN TA SIG NÅGONSTANS 🖕 jag ska bättra mig från och med nu! vill ba säga detta! Jag fattsr inte heller vad folk egentligen snackar om mig för, avundsjuka röler bara ren jävulskap? Liksom orkar inte mwd skitsnack. Redan gått miste av många saker och vännerpiece out..

Likes

Comments

Godmorgon alla! jag är jätte trött och sömnig 4timmars sömn asså är inte så bra men inget som hindrar mig att le ändå 👊 #standingonmyownfeetagain
jag spolar kvöllen/natten inatt. ingen vidare kväll iallafall, bara kaos. Alltid jag, men jag måste bättra mig nu, det är fel på något vill du inte se de? har försökt förklara de men du stänger av de. så nu sitter jag här med dagens frukost : Fil och morgonsnuset😍 det är toppen på dagen! Nu ska jag vänta på att syster ska höra av sig så jsg kan träffa henne

Likes

Comments