Inspiration, Vänner
Jag har inte visat er bilderna från Coldplay konserten ännu. Det var en helt fantastisk konsert och jag ser mer än gärna Coldplay live igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Resor

Nu var det ett tag sedan men det har helt ärligt inte hänt så mycket sedan sist. Jag var i Dubai i början av mars och befinner mig just nu i lägenheten nere på Mallorca då jag firat påsk med familjen. Tänkte att jag kunde bjuda på bilder från Dubai.

  • Resor

Likes

Comments

Mat

"Men ofta, är du vegetarian?" Japp, det var precis det jag menade när jag sa att jag var vegetarian och inte ville trycka i mig en hamburgare. Jag har nu varit vegetarian i ca ett halvår. Bestämde mig en dag i somras att nu fick det vara dags och slutade helt enkelt med kött. Slutade med kött av den simpla anledningen att jag tröttnat på kött och längre inte är sugen att äta det .

Jag äter fortfarande fisk och min kost består till stor del av fisk. You just gotta love it. Trodde att det skulle vara supersvårt att sluta äta kött helt men de har faktiskt inte varit så himla svårt som jag trodde. Med tanke på att jag slutat äta kött då jag inte gillar det så har jag ju tidigare valt bort köttet framför annat. Jag hade under lång tid valt att äta vegetarisk mat på restauranger och när jag kunnat ta vegetariskt gjorde jag även det. Dessutom har jag försökt göra mycket vegetariskt hemma så det var faktiskt inte speciellt svårt att sluta med kött.

Men vad äter jag då? Som jag tidigare nämnt äter jag fisk. Älskar lax och brukar tillaga många olika variationer av det. Pasta blir det en hel del också kan jag erkänna. Kanske inte det nyttigaste men ack så gott det är. Finns ju sjukt många sätt man kan tillaga pasta på med.

Som ni säkert ser med detta inlägg har jag även valt att skapa en ny kategori kallad "mat". Tänkte att jag här kunde lägga upp tips på vegetarisk mat samt ge inspiration till enkla men goda vegetariska rätter.

Likes

Comments

Vardag

Min helg har gått extremt snabbt. I torsdags kväll var jag ute med tjejerna jag firade nyår med. Vi var först hemma hos mig och pratade lite. Sen drog vi in till xoy här i Borås för dans. Riktig rolig kväll ;)

I fredags gjorde jag inte alls mycket. Jag var med familjen i Göteborg på eftermiddagen/kvällen. Vi var och åt sen lunch på Mr.P för att sedan gå på bio. I lördags var jag ute med mamma och pappa på Vinci och åt middag tillsammans med lite familjevänner. Och idag har jag inga direkta planer mer än att träna.

Likes

Comments

Inspiration, Livets höjdpunkter

25 juni 2017. Ca ett år efter Håkan kommer jag stå på Ullevi ytligare en gång, men denna gång för att uppleva Coldplay. Snacka om att jag är taggad. Det kommer bli så kul! Har kollat bilder från konserter de haft nu och det ser sååå häftigt ut. Kan knappt vänta. 

​Alla bilder har jag tagit från Printerers. 

Likes

Comments

Inspiration, Livets höjdpunkter, Resor, USA, Vänner

Insåg precis att jag glömt och berätta om Beyonce konserten. Om jag inte minns helt fel så berättade jag ett tag innan jag drog till USA att vi i klassen skulle försöka få tag på biljetter. Och vet ni vad? Det fick vi med!!!

Vet inte hur jag ska beskriva konserten. Den var amazing, Hon är helt amazing. Hon ÅR verkligen Queen B. Förstår verkligen varför hon blir kallade det. Beyonce om någon lever verkligen upp till sitt namn och bilden av henne stämmer helt. Snacka om girl power. Jag tog inte en enda bild då min telefon blev stulen efter förbandet ... Så sjukt typsikt. Men Lisa tog lite bilder så jag fick två skickade av henne till mig. Älskar verkligen konserter.

WOW är nog bästa beskrivningen av henne och hennes framträdande.

Likes

Comments

Vardag

Mår lite dåligt idag så utnyttjar min söndagen till att bara ta det lugnt och vila upp mig för en arbetsvecka. Får bli en bild från Graduation i Santa Rosa, CA.

Likes

Comments