View tracker

Inspiration, Livets höjdpunkter

25 juni 2017. Ca ett år efter Håkan kommer jag stå på Ullevi ytligare en gång, men denna gång för att uppleva Coldplay. Snacka om att jag är taggad. Det kommer bli så kul! Har kollat bilder från konserter de haft nu och det ser sååå häftigt ut. Kan knappt vänta. 

​Alla bilder har jag tagit från Printerers. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Inspiration, Livets höjdpunkter, Resor, USA, Vänner

Insåg precis att jag glömt och berätta om Beyonce konserten. Om jag inte minns helt fel så berättade jag ett tag innan jag drog till USA att vi i klassen skulle försöka få tag på biljetter. Och vet ni vad? Det fick vi med!!!

Vet inte hur jag ska beskriva konserten. Den var amazing, Hon är helt amazing. Hon ÅR verkligen Queen B. Förstår verkligen varför hon blir kallade det. Beyonce om någon lever verkligen upp till sitt namn och bilden av henne stämmer helt. Snacka om girl power. Jag tog inte en enda bild då min telefon blev stulen efter förbandet ... Så sjukt typsikt. Men Lisa tog lite bilder så jag fick två skickade av henne till mig. Älskar verkligen konserter.

WOW är nog bästa beskrivningen av henne och hennes framträdande.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Mår lite dåligt idag så utnyttjar min söndagen till att bara ta det lugnt och vila upp mig för en arbetsvecka. Får bli en bild från Graduation i Santa Rosa, CA.

Likes

Comments

USA, Vänner, Livets höjdpunkter

"​Well get ready for The Yank Invasion in June"- som min hostmom skrev till för lite mer än en vecka sedan. Hela min värdfamilj från the stats kommer hit i juni och stannar ca 2 veckor. Däremot kommer dem vara några dagar i Stockholm då jag rekommenderat dem att uppleva staden. För kommer man får USA och aldrig varit i Sverige tycker jag det är ett måste.

Däremot kommer dem vara hos i drygt en vecka! Sjukt kul och jag är så glad över att dem kommer för att hälsa på. Saknar dem och det blir ju kul att få träffa dem igen. När jag var i Santa Rosa hade dem en California Bucket list och jag har nu börjat skriva ner lite idéer på en Swedish Bucket list. Vill att dem ska uppleva så mycket av Sverige som möjligt. Jag har ju bara två veckor på mig att visa dem så mycket som möjlig men samtidigt svårt att veta vad jag ska ta med dem på men det ska nog lösa sig!

Längtar verkligen efter att få träffa dem igen!

Likes

Comments

Vardag

Jag och mamma var ute på en powerwalk tidigare och det var riktigt mysigt. Skönt att komma ut i naturen och få andas lite.

Likes

Comments

Vardag

Förra lördagen var jag i Göteborg tillsammans med min mamma och bror David. Vi hade en mysdag där vi åt lite god mat och gick och shoppade. David fick med sig en hel del kläder och jag en del smink! :) Göteborg är verkligen en mysig stad. Jag gillar det att man kan åka dit över en dag så som vi gjorde.

Likes

Comments

Vardag

Jag brukar äta middag i stort sett direkt när jag kommer hem från jobbet. Därför brukar jag alltid äta något lite mindre senare på kvällen fram emot 9 tiden. Jag dricker alltid Tea vilket inte är bra då jag brukar lägga mig vid 22.30-23-tiden. Det resulterar i att jag har svårt att somna om kvällarna... Vad jag äter varierar lite från kväll till kväll, beroende på vad jag är sugen på. Oftast blir det en macka eller en talrik med bär, som på bilden nedan. Lite hallon och blåbär. Det är så sjukt gott alltså!

Likes

Comments

Inspiration, Resor, Önskelista

Har på min bucket list att besöka alla världsdelar innan jag dör. Har redan varit i Asien, Europa och Nordamerica. Jag har alltså Afrika, Oceanien och Sydamerika kvar. Centralamerika räknar ju till Nordamerika men hade velat åka dit iallafall.

I de världsdelar jag ännu inte varit i har jag såklart drömdestinationer jag vill besöka i. Tänkte att jag kunde ta en världsdel i taget. Så jag börjar med den första nu. Afrika. I denna världsdel hade jag velat besöka Sydafrika samt Kenya. I Sydafrika skulle jag vilja åka till olika vingårdar och pröva massvis med vin. Antingen med mina föräldrar eller en riktigt nära kompis som uppskattar gott vin. Kenya då jag skulle vilja upptäcka savannen där. Sedan har jag läst många bloggar där bloggarna är på utbytes år på SSN, Svenska Skolan Narobi. Hade varit riktigt roligt att besöka.

Bilder från Sydafrika och jag har lånat dem från printerest.

Likes

Comments

Vardag

Veckan har som vanligt bestått av jobb. Trivs med att jobba, dels är det skönt att få ett break från skolan samtidigt som jag trivs på jobbet jag är på och med mina kollegor. Med andra ord en väldigt bra kombo!

Ett hum om hur min outfit såg ut idag :)

Likes

Comments

Vardag

Var i veckan ute och gick en promenad med morfars hund Wille. Kände att jag fick passa på när jag var och jobbade. Blev en mysig runda på ca 1h.

Likes

Comments