Hej.. har länge funderat på ifall detta är nån bra idee men kom tillslut fram till att jag gör detta för att jag verkligen behöver fä ut lite tankar och känslor. Gör detta mest för min egna skull men självklar hade det bästa varit ifall jag kunde hjälpa nån som kanske har eller har haft samma situation som jag.. 

En sammanfattning om  mitt liv.. 

jag heter maya. Är idag 30 år, har en underbar son på 2 år och gravid med mitt andra barn..  gift med en man som dömdes till  10 års fängelse för grov narkotika. 

Första gången jag träffade dragan va jag bara 16 år. Jag hade precis flyttat till malmö från en lite stad i småland.  Han var då 24. Han ägde ett internetcafe som jag hänge på varje dag.. 

Han va redan då så rolig och snygg såklart.. blev direkt kär.. han skämtade ofta om att jag en dag skulle bli hans fru.. jag dog varje gång..  eftersom han va äldre så va det endast lite oskyligt flörtande. Tiden gick jag blev 18 och stötte på han av en slump på en klubb. Då fick jag min första kyss.. dog nästan på riktigt då:) men det va de. Jag hade nämligen ett förhållande..  hade redan då hört lite om hans kriminella bakrund men det gjorde såklart de hela mer spännande. 2006 läste jag i tidningen om att han va efterlyst.. blev nyfiken..  tiden gick och en dag i april 2008 träffade jag dragan ute.  Jag hade precis blivit singel och tänkte nu måste jag få han.. vi hamna på efterfest ihop och efter det va han min. Jag visste att han va efterlyst men brydde mig inte.. jag blev kär på riktigt.. han med trodde jag.  Vi flyttade ihop efter 3 veckor. Han va fortfarande efterlyst. Vårt förhållande va upp och ner. Jag va otrogen han förlåt mig och vårt förhållande va äntligen bra, och så kom dagen vi visste skulle komma. Dom tar han ifrån mig!!!!

Han skulle bara käka en korv och där tog de honom.. efter nästan 2 år på flykt. 

Likes

Comments