Nu är jag äntligen ledig men bara i två nätter sedan är det på det igen men så är det i vårat jobb! Vi har haft lite Taccomys här hemma i kväll och nu kollar maken på hockey och jag sitter här framför datorn och kollar runt lite vad som händer här och på FB! I morgon är det möte på jobbet men före det så måste vi ut och handla lite så vi har allt hemma inför jobbnätterna! På Lördag ska vi på barnkalas och sen på sista April ska vi ut och äta med min svägerska och hennes särbo och kompisar, ska bli kul! Cyklar ner till bussen och sen cyklar vi hem så det blir bra! Ha det så gott nu ni som eventuellt läser mitt inlägg!

Likes

Comments

​God morgon världen! I dag ska jag försöka lägga in min gamla blogg här så får vi se hur det går men det visar sig antar jag! Nu väntar 2 jobbnätter på mig och det blir kul att träffa min goa kollega igen och få prata lite skit igen! Jag ska strax krypa ner i soffan och bara slappa till klockan 15 då jag måste upp och börja förbereda för nattens jobb så jag säger på återseende! 😍

Likes

Comments

😍 I dag är det påskdagen och det här är mitt första inlägg på den här bloggen men jag ska försöka importera min gamla blogg så jag har allt på ett ställe tänkte jag! Jag är ingen bloggare som går in varje dag och skriver utan jag är med för att skriva när lusten och orken finns! Hoppas mina gamla läsare följer med över när jag ska försöka flytta över min gamla blogg till den här fina!


Likes

Comments