Header

Jag tänker att jag ofta har en oro i kroppen. Tankar som avlöser varandra och lämnar spår av oro i kroppen. Tänker att jag ofta känner mycket ORO. Ibland är det lätt att bunta ihop alla känslor som sorg, oro, ilska, uppgivenhet, hopplöshet, osv till ångest. Men om man försöker identifiera känslan och roten till denna så blir man inte klokare. Men det kan vara intressant.


När jag var liten mellan 3-12 åldern så var min största oro mina föräldrar. Jag tyckte ofta synd om dem. Oroade mig för deras ekonomi. För deras relation. Var rädd att de skulle skiljas. Att de skulle dö. Att de skulle bli sjuka och dö. Min mamma var ofta ledsen. Min pappa likaså. Bar ansvaret för deras lycka. Drömde om att vinna miljoner så att jag kunde se lycka i deras ansikte. När jag var liten var de inte mycket äldre än vad Jag är nu. Ändå kändes de så slitna tröttna och gamla. Tänker Damian så om mig?

Jag vill inte att Dami ska oroa sig för mig. Vill att hans hjärna ska vara fylld med en rosa fluff och karuseller och fotbollar. Inte tycka synd om mig. Barn tar så enkelt på sig ansvar för sina föräldrar. Det blir svårare att dölja saker för honom.

Min engelska har FÖRÖVRIGT blivit såå grym nu när alla vuxensamtal får hållas på engelska.

  • 400 readers

Likes

Comments

Men alltså vi ponerar att Martin ba "jag har börjat träna med en tjej! " vad gör man då? Säger "aha nämen Gud vad trevligt med sällskap kul förey" eller "ähhhh skulle inte tro det, en gång du kollar på henne jag kommer plocka ut dina ögon med en tesked och spela ping-pong med dom och du byter gym idag!"

Jag tror jag skulle säga "ahaaaaaaa okeeeeej vem är hon ? Hur ser hon ut? Vikt ålder etnicitet osv? ERE OKEJ OM JAG KÖR MED en kille på mitt gym dåååårååååh"

Alltså vad tycker ni. Om man håller en fågel för hårt i sin hand så dör den för man stryper den. Om Man håller för löst så flyger den iväg osv.

Är dessa fina eller fula eller fjortis?


Försöker tänka tillbaka på såna här psykogrejer jag gjort när jag vart crazygirlfriend. Kollade mitt ex lur och Skrev upp alla okända nummer som jag sedan kollade upp på Eniro eller RINGDE UPP. Ibland svara liksom en faster Man ba oj fel nummer.

  • 530 readers

Likes

Comments

Jag löser oftare nu förtiden. Kbt mål. Avslutade en bok som heter "om ett äktenskap" av en norsk författare, minns ikke namnet noa. Men älskade det lugna tempot i boken och hur detaljerna för historien framåt. Tänker att det är lite så jag själv skriver. Men yallafall. Ville prata lite om själva handlingen. Den handlar om hur ett par glider i från varandra. Kvinnan i förhållandet börjar gå ut och springa med en granne och ett känslomässigt band börjar utvecklas. Hennes man uppmuntrar henne till att fortsätta träffa honom och typ tänder på det? De har ett öppet förhållande iallafall från hennes sida och han vill liksom att hon ska vara fri, äga sina egna val och inte vara fången i sitt äktenskap. Hon skulle tillhöra honom men för att hon själv önskade det inte pågrund av ringen på fingret osv osv. Det slutar iallafall med att hon blir kär i grannen och det går liksom inte att rädda något. Hon bara glider mellan hans fingrar. Oavsett om han gråter eller ignorerar det är liksom redan kört. Och jag som läsare ställer mig frågan, hade det blivit så ändå? Om mannen hållt henne hårdare? Fast det är väl då det verkligen blir så?

Jag försöker tänka att jag inte har kontroll över den delen. Att är det så att han blir kär i någon annan så kommer han bli det. Oavsett vad jag än gör. Eller vad tror ni? Alltså jag skulle ju inte uppmuntra det. Men efter att ha haft sjuka kontrollbehov och varit sjuuhuukt svartsjuk så skulle jag inte vilja öppna den dörren. Inte med Martin, utan i mina tidigare relationer.

Men som i Kents låt. Saker man ser.

Var det du som höll för hårt?
Eller jag som är för svag?

Var det du som blev för våt?
Eller jag som är för hal?

Vill jättegärna avsluta med något bra nu men barnen skriker och jag måste fixa frukost. Sen ska jag träna. Vi hörs sen.

  • 677 readers

Likes

Comments

Jag älskar att den här tjejen visar att vi alla har lös hud och värre blir det efter graviditeten. När hon flexar eller står normalt syns det inte men det finns där är det HELT OKEJ!

Det är helt okej att inte vara perfekt. För det finns ingen som är perfekt ändå. Det bara det att vi pumpas med dessa perfekta bilder på kroppar och marmorskivor och perfekta frukostar osv osv. Och det slutar med att vi aldrig är BRA NOG. Fast vi är det! Vi är bra nog. Eller hur?

  • 908 readers

Likes

Comments

Älskar när Martin ba " älskling du har en finne där, varför?" JAAADUUUU MARTIN MUTUMBA jag vet inte! Men säkert stress. Då får han nåt ledset i blicken.

Ni bad om att få veta hur Martin och jag träffades och det är en låååååång historia. Meeeen den började faktiskt just på alla hjärtans dag för åtta år sedan. Jag hade planerat utgång på kvällen och så ringde han från ingenstans. Alltså vi var ju bekanta. (Kan berätta vid ett annat tillfälle om första gången vi SÅGS) jallafall, vi kallpratade lite och han frågade om han Fick vara min alla hjärtans dag - dejt. Tyckte det lät så himla gulligt så jag sa ja. Han sa att han var påväg hem till mig och skulle smsa när jag kunde komma ner. Jäjä tänkte jag, han kommer aldrig dyka upp (för det var precis sån han var) (han kunde ringa och BA jag ringer om 5 minuter och så gick det TRE VECKOR och då smsa han och BA vad händer, du la på i mitt öra? Jag ba KOMPIS DU SKULLE RINGA OM 5 MIN)

Så jag fortsatte fixa mig när jag fick sms om att jag skulle kasta ner mina flätor så han kunde klättra upp. Jag tyckte det var så jävla gulligt skrivit. Så oväntat från honom att ha koll på Rapunzel liksom. Så jag gick ner och så fick jag en sån där gelehjärtan ask i mitt knä som han säkert köpt på en mack när han tankat - men ändåååå. Så gulligt!  Så vi körde till Max och köpte med oss mat hem. Bilen var så fräsch och han luktade så gott. Sen satt vi där och prata och skratta. Men så började jag få arga sms av min som var på förfesten. Kom nuuuuuu.

Så jag Fick stressens mamma. Vad skulle jag göra av honom. Kunde inte be honom följa med. Men ville inte slänga ut honom, det var otrevligt. Så jag sa, jag måste ba gå festa lite. Men jag kommer hem sen. Du kan spela Playstation eller va på datan. Han ba okej! Han tänkte väl att jag skulle komma hem lagom mysig.

Så jag drog och han blev kvar. Och jag hitta en dator på förfesten och satt på MSN och snackade med honom. Drack vin samtidigt och efter två timmar vart jag så packad att jag blev tvungen att åka hem.

Väl hemma så började jag fontänspy. Taxin åkte så jävla fort att magen vände sig och jag lämna tibax Max maten och alla gelehjärtan till Martin. Och han ba, shit behöver du hjälp. Och jag ba, du kan gå. Han ba okej hejdå.


Nästa dag smsade han och frågade om jag mådde bra. Men det svarade jag inte på och sen hördes vi inte på typ 8 månader. Haaaaaaa!

  • 1457 readers

Likes

Comments

Alltså min mamma är grym på att tyda drömmar och hon drömmer mycket om saker som ska hända och sånt. Jag drömde i helgen om råttor. Stora enorma råttor och en var vit och de sprang över golvet där vi var men jag var konstigt nog trygg i sängen. Så jag frågade mamma vad det betyder och hon sa - fattigdom! Jag BA noooooo. Aha ska jag pengarna ta slut den 6 istället för den 10:e PALLANTE!

Åt En sån här i helgen. Acai Bowl. En sån och hundra kilo lösgodis. Chips och läsk.

  • 1820 readers

Likes

Comments

Kbt idag. Önskar att terapin var längre än 45 min. Precis när det börjar bli bra så är det dags att bryta. Och sen går det ett hel vecka ibland två. En vän berättade om intensiv terapi då man typ bor ihop med en psykolog? I tre dagar. Och man får terapi 10 timmar per dag liksom. Låter som något för mig.

Har lovat att inte älta mina dåliga dagar ångest och tankar med er utan istället dela med mig av ett minne. Något från barndomen? Tonåren? Vuxenlivet?

Vad röstar ni på?

  • 2574 readers

Likes

Comments

Det är inte sant. Jag håller på att bli sjuk Igen. Känner det lite lite i halsen och lite lite i kroppen. Två veckor sen sist. Så tråkigt. Dricker massa te med honung och hoppas jag slipper! Annars då?
Är konstant irriterad på Martin för att han sitter med sin telefon helatin. Jag vet jag vet att jag gör också det ofta men just nu pågår ett litet krig mellan oss vem som kommer på den andra först med att sitta i mobilen. Och jag försöker inte ta upp mobilen från jackan när jag kommer hem förens barnen lagt sig. Funkar nån timme eller två sen måste jag oftast kolla nåt recept eller ta ett kort osv. Vi sitter och pratar liksom och han tittar i telefonen samtidigt som vi snackar. Lägg ner telefonjäveln. Kan tänka mig att det är många som tjafsar om detta. Ibland brukar jag whatsappa "aha hur var din dag?" Och då tycker han Att jag är töntig. Men finns inget värre än när jag står i köket och lagar mat och barnen springer runt mig eller bråkar och han på soffan som en säl och glor i mobilen.
Men ibland säger Martin älskling lägg dig i soffan och vila och bara pilla på din mobil tills skärmen spricker. Och det är SÅ SKÖNT. Att få göra det utan att känna sig skyldig och ertappad hela tiden. Men oftast när jag har ett snack med honom och ba du måste seriöst sluta vara på mobilen och han BA okej ska tänka på det så är det jag som har telefonen i nyllet istället.

  • 2924 readers

Likes

Comments

Sprang i 40 minuter idag och det var verkligen inte igår. Har ju bytt ut kondition mot styrka helt så det känns ju alltid konstigt när jag ska byta rutiner. Men varierad träning är bra så körde på det. Blev inte alls så trött utan styrketräningen har gett mig bra uthållighet. Jag är ganska vältränad jag fast jag ibland känner att inget fucking händer. Jag tittar ju mig jättemycket i alla speglar på gymmet. Mellan övningarna så kan jag inte låta bli att titta efter muskler och skavanker. Idag var en sån dag då jag ville dra upp tröjan dra mer byxan ta tag i magen och BA Va händer broshan!!?!!!?!?!!

Försöker tänka då skitsamma och fortsätta träna och BA SKITSAMMA!!!!

  • 3148 readers

Likes

Comments

Ibland önskar jag att Martin tog mig i sina armar och BA "fan vad jag älskar dig" och man liksom såg det i hans ögon. Ni vet så där som man känner för sina barn när man kramar om dom. Att hjärtat nästan spricker. Som på film. Han har aldrig gjort så inte ens i början för då skulle man ju vara så cool. Vet inte ens om han någonsin känt sådär för mig. Nu blir han sur när han läser, för jag vet att han har sitt sätt att visa kärlek och han inte vill vara med i min romantiska komedi film där alla dansar i slutet. Men vill bara ha så jävla mycket BEKRÄFTELSE just nu. Så jävla törstig efter det. Det sjuka är att Martin skulle säga att om han nu gjorde så. Tog mig i hans armar och sa sådär. Så skulle jag sen vilja att han lyfte mig i luften och liksom snurrade runt mig några varv. Det är liksom aldrig nog. Det bara utvecklas. Men ja. Ni fattar. Eller hur.

Här har ni mina fina föräldrar som nyss fyllde 33 år som gifta. Mashallah på den!
Mamma är ju en sån som aldrig tyckt att pappa bekräftat henne nog. Minns så många gånger hon sa "varför köper du aldrig hem en rutten bukett från Ica 29:90 liksom" det skulle göra mig såååå glad. Och pappa ba, nä för du skulle klaga på att den var från Ica och att den inte är tillräckligt fin osv. Mamma BA näääää testa! Men pappa testade inte. Mamma ville också vara med i en film men pappa orkade inte. Och sen vill man ju det ska komma från hjärtat. Inte från tjatet. Osv. Jag tjatar aldrig på Martin. Och ibland kommer han med en bukett. Men då tror jag att han inte tycker att jag uppskattar det tillräckligt. Jag BA åh tack älskling vad fint, en puss och i vatten. Som att han köpte hem mjölk liksom.

Martins kompis sa en gång "när Martin pratar om dig så är det som att du har en krona på huvet" jag BA Va? Känns ofta som att jag är en häxa i hans ögon. Skulle vilja höra vad han säger om mig. Men det får jag inte veta. Då kanske jag får LUFT! Och det vill ju ju IKKE!

  • 3422 readers

Likes

Comments