Header

Idag har vi inte gjort mycket. Jag har faktiskt legat under ett täcke i soffan i princip hela dagen. Med en massa jävla avbrott då jag fixar mat sliter bort djulian från damian, skickar in dami på rummet, och städat lite. Men har gjort det jag ska sen krypigt ner igen. Ibland fått sällskap av någon liten pojke en liten liten stund. Jag kände direkt imorse att jag inte ville vara hemma. Det kröp i kroppen och har inte alls mått bra denna helg. Ångestnivån har varit hög och så blir det när något händer i livet. Ett sorgligt besked som jag konstant påminns om. Sorg. Ville iväg och fördriva dagen. Men vädret var dåligt. Martin var iväg så ingen bil hade vi. Så det blev soffan utan någon som helst plan. Och det var ganska skönt. Ovanligt men bra tror jag.

Martin tvingade iväg mig imorse för att träna. Grät när vi åt frukost. Och jag blir ju sådär labil och konstig när jag har mina dagar. Kände mig sjuk fysiskt också typ svag. Typ "håller på att bli sjuk" men det är ångesten. Efter träningen kändes det mycket bättre. Lyssnade på en podd. Det hade nästan slutat regna när jag gick hem igen.


Imorgon måndag. Upp på hamsterhjulet igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 116 readers

Likes

Comments

Jag har en sådan längtan efter att få skriva ett par ord till dig. Försökte säga de högt för jag tror att du fortfarande är med oss på jorden, ett tag till iallafall. Sen ska du vidare. Till en bättre plats. Som de säger.


Älskade fina ljuvliga Cree. Jag är förkrossad över din bortgång. Jag vet inte om du läste min blogg men kanske gjorde du det. Du tyckte om hur jag skrev. Första gången Julia och jag åkte ner till dig i Lund var så jävla häftigt. Du mötte oss vid tåget o h du gav mig en stor kram. Ditt härliga skratt var så älskvärt. Du hade svart kort frisyr, de blåaste ögon och en piercing vid din läpp. Du var så cool. Så häftig. Du var sådär alternativ som vi båda försökte vara. Eller mest jag då. Vi fick festa med dina vänner. Du måste varit 24. Vi 16. Du var redan en mamma men den absolut coolaste mamman i världen. Du var så trygg. Ville flytta ner till dig. Adoptera mig sa jag till dig. Alla dina vänner var så hörliga. Du var älskad och uppskattad. Nästan hela gymnasietiden spenderades i Lund. Jag älskade att få vara en del av det. 

Att vara Julias vän var underbart. Inte nog med att en ny värld öppnades. Jag fick dig på köpet. Vi mejlade MASSOR och jag fattar inte hur du orkade ge mig tröst och råd. Mina långa texter fyllda med ångest och kärleksproblem. Du slutade aldrig att läsa dom.
Du räddade livet på mig flera gånger om dagen. Och jag fattade aldrig varför du tyckte att jag var så speciell. Du! Var speciell. Så klok, rolig och härlig. En underbar person. En förebild. Jag har varit så ledsen för att jag aldrig sa det till dig. Hur viktig du var under min tonår. Du var med och formade mig. Jag var så avundsjuk på Julia som fick vara din lillasyster.

Jag känner mig så lycklig lottad att ha känt dig. Att du var en karaktär i filmen om mitt liv. Jag är så glad att du kom på mitt bröllop. Det var en gåva att få ha dig där. Min Cree. Min storasyster.

Jag gick in på vår konversation och såg att jag visst sa att jag älskar dig. Jag skrev det till dig. Jag är så glad för det. Och du kallade mig lillasyster. Och du älskade mig också. Jag gråter nu.

Det är så orättvist. Varför ska du inte få finnas mer?

Hjärtat knyter sig om och om igen.
Vi ses sen Cree! Jag älskar dig!

  • 145 readers

Likes

CommentsDamian 6 år

1. Vad brukar mamma alltid säga till dig?
Jag älskar dig

2. Vad gör mamma lycklig?
Att älska mig. När hon får kramar.

3. Vad gör mamma ledsen?
När man blir sur

4. Hur får mamma dig att skratta?
Du kittlar mig

5. Hurdan var mamma som barn?
Hon tramsade inte så mycket. Hon tog hand om sin lillasyster.

6. Hur gammal är mamma?
31

7. Hur lång är mamma?
Jättelång. Nästan som pappa

8. Vad är mammas favoritsysselsättning?
Köpa kläder gå i affärer hon tycker om träna

9. Vad är mamma jättebra på?
Springa

10. Vad är mamma inte så bra på?
Spela fotboll

11. Vad jobbar mamma med?
Böcker. Du jobbar med folk som har svårt att läsa.

12. Vad är mammas favoritmat?
Spagetti och köttfärssås

13. Varför är du stolt över mamma?
Du ger mig så mycket kärlek

14. Om mamma var en seriefigur vem skulle hon vara då?
Batmans tjej

15. Vad gör du och mamma tillsammans?
Köper grejer går till gymmet pussas kramar ger varandra kärlek.

16. Vad är likt mellan dig och mamma?
Vi har samma näsa. Lillebror också.

17. Vad är olika mellan er?
Vi har inte samma kropp. Du är inte kittlig men det är jag.

18. Hur vet du att mamma älskar dig?
För att du ger mig pussar och kramar och du säger att du älskar mig och jag tror på dig.

19. Vad är mammas favoritställe dit hon gillar att gå?
Mall of Scandinavia och h&m

  • 323 readers

Likes

Comments

Hej bästisar, mår ni bra. Jag har precis varit på mitt andra kbt möte där vi återigen gick igenom något jag tidigare lyssnat på men jag satt som ett frågetecken. Känns som om jag är sjukare än vad jag tror. Typ senil liksom. Så jävla dålig på att göra mina läxor också. Glömmer ju. När hon ropar mitt namn i väntrummet och Jag ser henne så ba "ops" då minns jag.

Men ska göra den nu tillsammans med er. Vi ska sätta upp mina MÅL med behandlingen. Såkallade beteendemål. Vad jag kan göra för att göra för att förbättra mitt mående och få ett mer fungerande liv.

Hon (psykologen) sa att jag ska tänka som att hon har ett trollspö som kan trolla bort det som är dåligt - vad skulle du förändra på?

Hur skulle andra märka det?


OMG va svååååårt!!!! Så svårt!!!!

Sen finns det - upplevelsemål, sånt man vill uppnå på sikt som tankar och känslor.

Mitt upplevelsemål är ganska tydligt.

Jag vill bli gladare. Känna lust till livet. Tycka livet är roligt att leva. Inte vilja dö. Jag vill vilja leva.

Men vad kan jag göra för att bli gladare?
Inget gör ju mig glad?


Har ni såna där konkreta saker som gör er glada? Som förbättrar er livskvalitet. Så intressant att läsa om er "normala" människor och vad som är lycka för er. BERÄTTA!!! Hjälp mig så jag kan öppna min negativa hjärna och ta fram egna upplevelser.

Detta gör ju mig såklart glad. Att få krama och pussa mina fina barn. Men kan ju inte göra det hela dagen eller leva på endast den känslan. Måste ju finnas mer.

Att träna gör mig glad. Att känna mig stark och lycklig. Men kan känna hopplöshet inför träningen då jag känner att jag aldrig når mina mål. Och då kan jag känna ångest och ilska mot mig själv och min kropp framför allt. Men träningen gör verkligen att jag håller mig ovanför ytan. Känner att det är kanske det enda jag har kvar av Mig själv. Allt annat har jag liksom Gett upp. Det är enda jag gör för bara min skull. Den gör så att jag belönar mig själv med mat.

Att äta godis ger mig ett kort lyckorus. Det är helt sjukt men blir på riktigt glad i kroppen. Ett rus sprider sig i kroppen. Det kunde ge mig ångest för flera år sedan men nu förtiden omfamnar jag känslan. Tror inte ens att det gör mig tjock. Det försvinner ut i blodet tror jag. Tror godis frigör ett ämne i min hjärna som jag har för lite av. Äter inte det varje dag för att jag dippar ju såklart när sockerruset lagt sig. Det är inte bra för tänderna. Det r ju inte så bra!

  • 1330 readers

Likes

Comments

Idag fick jag till ett riktigt grymt axelpass där jag varvade runt fem övningar med magövningar. Kände mig hur stark som helst. Och varm. Har svårt att svettas när jag inte kör kondis men sådan här typ av träning gör att feel good känslan efteråt maxas.

Idag spenderade vi eftermiddagen på lekland med våra vänner. Idag lät jag för första gången Djuli gå runt själv och leka. Han har blivit lite snällare mot andra barn och attackerar inte så snabbt längre. Jag satt några meter ifrån och hade ändå stenkoll men det var skönt att slippa sitta i bollhavet med 20 ungar.

Har upplevt riktigt mysiga stunder med mina pojkar i helgen. Martin känns så lugn och det smittar av sig på mig. Han som alltid är på språng har ju verkligen fått varva ner och imorse låg vi på varsin ände av soffan med grabbarna runt oss i säkert 3 timmar. Sedan fick jag städflipp (när man upplever hur äckligt det är runt en och man börjar städa aggressivt och irriterad) men ändå. Att bara få vara i stunden. Ta helg liksom.

Jag måste bara säga att jag blir så jävla irriterad på alla rumpor och höfter som växer och utvecklas med hjälp av diverse ingrepp. Eller alltså, gör vad ni vill men säg vad ni gör. För att jag kan bara tänka mig ångesten bland alla tonårstjejer. Jag som är 30 blir ju osäker och bitter hur reagerar inte alla osäkra små tjejer. Jag ÄLSKAR ju Kim. Men alltså det som hon och hennes systrar gör är inte SNÄLLT. Att liksom hävda att allt är naturligt osv. Hur fan kan röven bli sådär. Det är inte möjligt. Säg istället att du fixat lite hit och dit. Mer respekt för det. Men man börjar ju småhata sina föräldrar som gett en bajsgener osv. Man hatar allt jobb man gör på gymmet som ger noll resultat just eftersom resultaten ej går att uppnå BRE!!
Jag vet en tjej som har gjort såndära grov magoperation där de tar bort Hud och fett och syr ihop och magen blir helt jävla platt. Nu tränar hon också så nu kan hon stå i träningstopp och visa sin platta mage och bland kommentarerna så skriver stackars mammor som dödar sig med magövningar osv, folk som tränar varje dag (jag) och BA " hur har du gjort ?" " vad gör du för magövningar?" "GOALS". Och jag vill bara skriva HON HAR GENOMGÅTT EN OPERATION! Men hon skriver "rätt kost och träning" och dessa människor ställer sig framför spegeln tar tag i fettet och trycker ihop det som en munk ser det ut. Trycker hårt så att fettet blir vitt och hatar sig själv för att man inte tränar tillräckligt mycket eller rätt eller bra. DET ÄR SÅ TASKIGT ATT GÖRA SÅ HÄR MOT VÅRA MEDSYSTRAR!


Jag har inget emot operationer. Om något gör dig snyggare - gör det. Det som stör mig är hyckleriet som får andra att må bajs över sig själva.

Rebecca Stella ? Vad är det för övning du kör som har gjort din midja blivit så liten så liten i jämförelse med dina höfter som blivit så runda så runda. Har du verkligen alltid sett ut så här?

Det skulle vara en välsignelse att få en dotter en vacker dag. Men just nu är jag så glad att mina pojkar slipper se upp till dessa sjuka OMÖJLIGA ideal.

  • 1926 readers

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit extremt påfrestande då Martin har varit sängliggandes och krävt mitt fulla stöd. Tänkte att jag nästan skulle behöva vara ledig för att kunna ta hand om honom men det har gått bra med planering och shit. Frukosten har fått fixas tidigt så att han fått i sig den. Lunchen klar på en tallrik som bara ska värmas. Den maten har jag fått laga på kvällarna. Och sen hem fort som fan från jobbet, plocka upp hungriga ungar och ställa mig och laga mat med tre vargar bakom mig. Efter middag, fixa köket, leka lite, bada lite och sen läggning. Sen i väg och träna (jag måste ju) och sen hem duscha, laga mat, städa och plocka, förbereda inför morgondagen med frukost och kläder och allt vad det innebär. Dygnet har haft för få timmar. Hade behövt två till på kvällen. Det är fint att få ha Martin hemma och ro om honom, det inte velat ha det på något annat vis. Men det har varit lite extra kämpigt. Martin pussar mig på nätterna och tackar mig för allt mitt stöd. Herregud det är min plikt älskling. När det krävs så är jag värsta XENA krigarprinsessan och om jag var man skulle jag gärna vilja ha mig själv som fru. Tycker själv att jag är grym faktiskt. Fast tror att de flesta fixar det jag gör. Gör ju inget omänskligt direkt.

Igår skippade jag träningen och la mig på soffan istället. Jag behöver ju vila. Men istället för att titta på tv. BLOGGA eller göra något annat mysigt så är det som att tröttheten kommer in i vardagsrummet och knockar mig med ett basebollträ i huvet. Ligger som en död fisk. Efter några timmar får Martin säga till mig 75 gånger att gå och lägga mig. Och jag kan inte slå upp mina ögon. Kroppen är så tung så tung. Sitter på soffan i 20 minuter och stirrar rakt ut innan jag kan förmå mig att gå på toaletten och förbereda mig inför natten. Vill så gärna lägga kroppen ner på soffan och fortsätta sova. Kröp ner i sängen iallafall och somnade sött.


Vid 03 tiden vaknade jag av att Djulian skrek. Martin sover ju sött och han kan ju ändå inte ta sig upp så det var bara att gå upp. Såg att jag fått ett sms och läste det.

Läste det och tänkte "jag drömmer. Detta händer inte. Det är en dröm"

Men imorse fanns smset kvar i telefonen.

Jag har aldrig någonsin pruttat framför Martin. Och nu har det hänt. Vill inte ens tänka på hur den lät för skrev den var trött. Det kan inte varit en liten allert fis utan mer utdragen och ja liksom trött.

Och nu ska vi prata om den idag.

Tycker detta visar tydligt hur fruktansvärt trött jag är. Min kropp har liksom gett upp. Har inga reflexer eller muskler kvar i ett sovande läge. Jag är slut som artist.

  • 2779 readers

Likes

Comments

Har påbörjat kbt Rond två. Alltså. Först och främst så skrev hon på en tavla vad kbt står för ( känsla, beteende och tanke) och gjorde liksom en beskrivning av det på tavlan. Att tanken är att förändra ens tanke och känsla med hjälp av ett förändrat beteende. Man ska liksom koppla ihop dessa tre. Jag fick iallafall en ahaaaa upplevelse och då har jag gått på kbt i ett år tidigare. Skyller absolut inte på min föredetta psykolog då jag har typ minnesluckor så det kan absolut vara jag som var så labil att jag inte hörde ett skit. Har också trott att jag behandlade min ADHD men det gör dom tydligen inte där utan då får man gå någon annanstans. Jahopp! Sa jag och kände mig lite dum. Tydligen har vi behandlat min ångest. Har inget minne av detta heller. Nu ska vi i vilket fall behandla min depression. Jihaaa!

Alltså påtal om dåligt minne. Igår sa mamma att jag tydligen fått en guldig diamantring i examenspresent som kostat typ 10 lax. INGET MINNE AV DETTA!

Hon frågade vart ringen var? Om jag tappat bort den, gett bort den, sålt den? INGEN ANING.

Hon blev ju jätteledsen såklart. Men jag har verkligen inget minne av att jag fått ringen, att jag blivit glad. En guldig diamantring borde jag ju alltid bära. Det är ju en dröm. Borde ha den på mig varje dag. VART ÄR DEN??

Var ju djupt djupt deprimerad när jag tog min examen. Kan det var det som påverkar minnet? Har alltid trott jag förstört mitt minne med all svält. Men brukar minnas om jag blir riktigt bra påmind. Men hela ringen historien finns inte kvar i mitt register. SÅ LÄSKIGT!

  • 3711 readers

Likes

Comments

I helgen var vi bjudna på min bästa väns dotters ett årsdag. Blir så imponerad på hur fint alla får till det med ballonger och tema osv. Man tar ju 750 bilder för att man inte kan bestäma sig för vad som är finast. Var ensam med barnen och Djulian som är så jävla förkyld var gnällig DELUX och gick runt och rev ner allt. Han kan inte ta ett NEJ eller AJAJ fattar inte varför har ju sagt det sen han var typ 6 månader. Han skiiiteer i. Efter en timme kände jag vara för att åka hem för det gick inte att vara vuxen och social utan jag var hans personliga assistent / kontaktperson liksom. Attackerar andra barn. Först med en vanlig puss. Sen blir det så aggressivt så man måste ha stenkoll liksom.

Attackerar födelsedagsbarnet. Lilla Eveline var så söt med sina blåa ögon och ljusa hår. Blir så avundsjuk på henne. Vill också ha blåa ögon. Man ser liksom att det här blir en riktig katt. 

Iallafall. Min Dami är ju världens bästa och snäll men ett barn även han. Eftersom jag är så fruktansvärt fokuserad på hans kannibal till lillebror så hör inte jag när han säger att han är törstig. Och om jag hör så säger jag vänta lite älskling och försöker få bort djulian från en gardin. Och sen när jag torkar hans näsa och samtidigt fångar en vas med min fot då säger Damian JAG VILL HA LÄSK MAMMAAAAA. Och då flippar jag på honom med mina svettlökar liksom och BA OMG kan du vänta du stressar mig osv. När han säkert är så trött på att jag inte lyssnar. När vi skulle gå hem så försöker jag klä på ostbågen som ålar sig och slänger sig. Då råkar damian gå in i mig så ett glas vatten åker över min tröja. Förlåt, säger han snabbt. Och jag ger honom en sån blick som får is att smälta. Blir så jävla irriterad. Men det var ju inte hans fel utan han snubblade ju. Det är ingen fara. Det är ju ostbågen jag är så fruktansvärt trött på. Får så himla dåligt samvete för att det känns som att Dami ofta får de sista krafterna och mitt sista tålamod över sig. Han gör så att bägaren rinner över men det är ju Djulian som fyller på den. Sa förlåt sen. Och förklarade att allt är Djulians fel.

Längtar tills Djulian lugnar ner sig och kan uppföra sig lite. Jag vill liksom knappt gå hemifrån för att det är så utmattande.

  • 3726 readers

Likes

Comments

Hej älsklingar. Det var några dagar sedan. Har känt en klump i magen för att blogga och vet inte riktigt varför. Tror att det är för att jag vet att det sitter fler i publiken i tittar och då blir jag plötsligt blyg och gömmer mig, fast jag älskar ju uppmärksamheten och att få prestera. Ändå håller jag på så. En psykolog skulle säga. Sätt dig och skriv, om vad som helst. Tänk inte på om det är bra eller dåligt. Tänk inte på vem det är som läser. Bara skriv snabbt innan hjärnan hinner stoppa dig och tryck på publicera snabbt som fan. Och sen gör du samma igen varje gång du får lust och tillfälle att blogga.


Att tänka runt sitt eget huvud är riktigt grymt. När man lyckas gör det alltså. Att agera snabbt som fan innan hjärnan hinner säga stopp. Gjorde så med gastroscopin för några år sedan. Hade varnat för panikikångestattack men lyckades stänga av hjärnan och fick in slangen fort som fan och så var det över. Duktig flicka.

Det som är lite jobbigt är att jag inte hinner få upp så mycket bilder. Eller komma på så fyndiga rubriker. Men det blir det kanske ikväll då. Måste trycka på publicera nu nu nu.

Sååå jävla kallt!!!! Går ju fortfarande runt med vårjackan. Men här har jag Martins väst över mig. Måste köpa mig en rejäl kappa!

OMG jag fortsätter att skriva. Och jag skrev att jag inte skulle lägga upp bilder men så la jag upp fyra istället.


  • 4495 readers

Likes

Comments

Alltså hej måndag! Du var efterlängtad. En helg med Djulian wow! Efter dagis går det ju så fort och tiden är så knapp. Hatar att komma hem efter 17 och endast få någon timme med lilla hjärtat. Men så kommer helgen och man undrar hur fan MAn orkade umgås 24/7. Lördag söndag är ju dagar då man på riktigt jobbar ovh sliter! Allt annat är semester. Haaa nä nu överdriver jag som vanligt men ni fattar.

Igår fick jag äntligen hänga med den här tösabiten. Gud vad jag saknat henne. Och det är ju ännu värre när man ser henne på snapchat hela tiden och Man inte får bita på telefonen för mycket. Vi har sån fin kontakt och när hon ser mig så springer hon till mig och jag får pussas hur mycket jag vill. Nu kanske hon gör så mot alla hon ser. Det är inget jag är intresserad av att ta reda på.

Älskar att hänga med Sami får så bra energi av henne och våra barn är exakt lika gnälliga och krävande. Oftast turas de om och igår var det Jasmins tur och jag satt och småfnittrade när Sami för femtielfte gången frågade "men vad är deeeeeet? Vad vill duuuu?" Om jag ändå fått en tia för varje gång jag ställt den frågan till min unge. Blir på jättedåligt humör när jag träffar lugna och civiliserade barn.

Djulian äter som att han inte får någon mat hemma.

Tokunge jag älskar dig!!! Mina barn får så jävla mycket pussar och kärlek av mig. Jag är väldigt kramig o pussig och nära nära nära och de är likadana. Ibland när jag kramar Djulian tänker jag på känslan när han kom upp på mitt bröst. Det var så jäkla overkligt och nu håller jag i samma lilla människa samma lilla kropp.

  • 5318 readers

Likes

Comments