Lifestyle, Conny

Här kommer en liten ledtråd på vad som kommer hända inom en snar framtid... Superspännande, kan ni gissa vad som komma skall? Kommentera babes!!!

​Art work by Conny


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fashion, Photo shoots

Blev en liten photo shoot när vi kom hem. Här är min nya profilbild, bjuder även på en liten sneak peak av dagens shopping. Are you jealous?

Love ya bitches, xoxo

Likes

Comments

Conny, Travelling , Fashion, Lifestyle

Hej mina älsklingar!


Nu har jag och Conny-booboo haft en dag full av shopping och luxury (God I love that man). Don't worry loves, bilder på dagens inköp kommer senare, så håll utkik! Nu blir det lite relaxing med en iskall öl och några cigg med mitt hjärta.

P.S Ny profilbild uppe, glöm inte att kika på den med!

Likes

Comments

Travelling , Fashion, Conny, Lifestyle

Dags för min skönhetssömn. Imorgon åker jag och min älskade Conny äntligen till Forshaga för lite marknads-shopping. Har räknat dagarna sen i december. Håll utkik på bloggen imorgon (och försök att inte bli allt för avundsjuka) för uppdates och stylingtips.


Good night bitches, love ya!

Likes

Comments

Lifestyle

Hej babes!


Eftersom min förra blogg försvann så hoppas jag att ni har hittat hit. För er nya följare så kommer här en liten presentation. Jag kallas för Prippsan och bor i Värmland, i en liten stad utanför Karlstad city tillsammans med min fästman Conny. Smeknamnet "Prippsan" kom till när jag var 15 and fabulous (ni som var med på den tiden vet vad jag pratar om, hihi). Mina vänner skulle kalla mig en day dreamer. Jag drömmer såklart om en karriär inom fashion/lifestyle/music/modelling och med min fästman/manager/booker så kommer jag att lyckas. Här får ni följa med mig på min resa mot success!

Love ya bitches!


Likes

Comments