God morgen! Eller er det kanskje ikke en god morgen for deg heller? Jeg holdt på med bloggen til kl.01 i natt, og når jeg endelig hadde kommet meg under dyna, hørte jeg skritt på rommet til Emily. Etter noen flere skritt, ble plutselig døren til rommet mitt åpnet, og det var da jeg skjønte jeg ville få en tøff morgen. Dette er noe jeg burde ha vendt meg til, men jeg tror rett og slett ikke at det er mulig.

Men selv om jeg er skikkelig trøtt, begynte i det minste dagen med en utrolig god frokost og to glade barn, og ingenting er bedre enn det! Dagen i dag er full av shoppingplaner med bestevenninna mi, noe jeg virkelig ser frem til. Håper du får en like fin dag som oss!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 41 Lesere

Likes

Comments

Nå er November her, og det merkes godt på været. Nå begynner det å bli skikkelig kaldt ute. Det fineste før snøen kommer er de flotte bladene på trærne, noe vi har sett mye av i dag. Vi har gått tur langs elven og sett på endene. Angelica var så snill at hun sov hele turen, mens Emily ville være med på moroa. Det var også utrolig koselig å se både søstera mi igjen og nevøen min. Når vi endelig hadde kommet oss hjem, bestemte jeg med for at vi skulle være litt kreative. Trærne hadde gitt meg en kjempe ide. Jeg løp ut i hagen og hentet blader som hadde falt ned fra treet, og tok noen biter fra et annet tre og tørket det med hårføneren. Fant frem ark og lim, og vips, så hadde vi utrolig fine ark med blader på. Emily syns dette var kjempe gøy, og ble utrolig lei seg når vi gikk tom for lim. Dette er noe som absolutt skal gjøres igjen. Håper du har hatt en like fin dag som oss!

  • 51 Lesere

Likes

Comments

God morgen! Nå er snart halve uken gått, og den har gått utrolig fort. Før jeg vet ordet av det, er det en ny uke. Dagen startet kl.07.00 i dette huset, begge barna med store smil! Nå har vi spist frokost, Angelica har fått mat og vi skal snart ut å gå en tur. Jeg må bare få ryddet kjøkkenet først. Det er helt utrolig hvor mye oppvask man får av to barn, så jeg er veldig glad for at vi har oppvaskmaskin! Dagen vår skal vi tilbringe i byen sammen med søstera mi og nevøen min. Nå er det lenge siden vi har sett dem, så jeg gleder meg veldig! Ha en fin dag!

  • 53 Lesere

Likes

Comments

God kveld! Nå begynner det å nærme seg sengen for alle sammen her. Nå er det stille og rolig i huset og jeg kan endelig slappe av. Når man får barn, finner man fort ut av hvor mye stillheten er verdt. Jeg elsker de kveldene hvor jeg kan sitte i sofaen uten å måtte tenke på rotet og alt som må gjøres. Når TV er skrudd av, serien er satt på og stillheten og roen kan nytes. I dag er ikke den dagen. Angelica vil ikke sove, så i dag vil resten av kvelden gå ut på å kose med henne til hun sovner og da er det nok leggetid på meg også. Blogges!

  • 50 Lesere

Likes

Comments

Hei! I dag bestemte jeg meg for å ha en liten bakedag. Så dagen vår startet rett og slett med å bake cookies. Angelica lå å sov, noe som passet kjempebra, for da kunne jeg få litt alenetid med Emily. Er ikke alltid like lett å få til det. Jeg var så heldig at jeg fikk masse hjelp av Emily til å bake, noen ganger litt for mye hjelp også. Vi sto på kjøkkenet og tullet og sang. Koste oss skikkelig masse. Men den beste delen var nok når kjeksen var ferdig, det kunne man tydelig se på Emily. Jeg tror vi har blitt litt for glad i å bake, for disse kjeksene har vi lagd så mange ganger at jeg kan oppskriften utenat. Det var da jeg innså at jeg kanskje burde roe ned bakingen litt.

  • 63 Lesere

Likes

Comments

Hei! Jeg heter Marthe Susann, er 19 år og mamma til to prinsesser! - Som er grunnen til bloggnavnet Prinsesseverden. Det meste går i rosa, men du skal ikke se bort ifra at det kommer noe lilla også. Jeg valgte å bli en ung mamma og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker det! Det er så gøy å kunne dele hverdagen min med to prinsesser. Det er 2 år og en uke mellom de, så det er ikke store aldersforskjellen. Hverdagen min handler dermed om to små og består av veldig mye. For ikke å glemme samboeren min, men han er ikke akkurat noen prinsesse. Dagene våre er fylt med masse spenning, moro, litt krangling og mye lærerikt. Hun eldste er nemlig i trassalderen, og det må jeg si er en spennende tid. Hvis du har lyst to å bli med i den spennende tiden, er det bare å følge med på bloggen!

  • 73 Lesere

Likes

Comments