God morgen og god helg !

Nå har vi tatt en avgjørelse her hjemme noe jeg ikke helt hadde håpet på skulle bli slik.
Samtidig så gleder jeg meg en hel del.

Vi har bestemt oss for at jeg skal begynne og jobbe nå denne uken som kommer isteden for og være hjemme med Eline frem til januar da vi tenkte og ha henne inn i barnehagen. Vi har allerede betalt 100 % plass for eline siden august , da vi ikke har muligheten for å risikere og ikke ha plass til henne sammen med storesøster.

Jeg ammer Eline enda , blandt annet derfor jeg kunne tenkt meg og ammet henne i 1 år slik jeg gjorde me Emma fullt . Men nå blir d flaske og grøt og middag fremover så satser vi på det går fint.
Så nå kommer tiden til og rase avgårde enda mer enn den allerede gjør , det merker vi enormt når Emma begynte i barnehagen .

Det er bestemoren som kommer til og ha henne frem til jeg eller Kjetil kommer hjem fra jobb så det er tryggt og godt at det er noen så kjenner henne og at hun føler seg trygg . På mandagene og onsdagene når eg går skole på kveld så blir det ikke så mye jeg kommer til og se til lille skatt 💜 og det gjør vondt i mammahjertet at det ikke er jeg som har henne mest , og føler at jeg går glipp av mye. Men dette gjør jeg for fremtiden og for at jeg skal få en utdannelse i boks som helsefagarbeider . Jeg kunne jo ikke hatt bedre motivasjon en min fine familie her hjemme for og klare det :)


Dette blir bra :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments