God morgen og god helg !

Nå har vi tatt en avgjørelse her hjemme noe jeg ikke helt hadde håpet på skulle bli slik.
Samtidig så gleder jeg meg en hel del.

Vi har bestemt oss for at jeg skal begynne og jobbe nå denne uken som kommer isteden for og være hjemme med Eline frem til januar da vi tenkte og ha henne inn i barnehagen. Vi har allerede betalt 100 % plass for eline siden august , da vi ikke har muligheten for å risikere og ikke ha plass til henne sammen med storesøster.

Jeg ammer Eline enda , blandt annet derfor jeg kunne tenkt meg og ammet henne i 1 år slik jeg gjorde me Emma fullt . Men nå blir d flaske og grøt og middag fremover så satser vi på det går fint.
Så nå kommer tiden til og rase avgårde enda mer enn den allerede gjør , det merker vi enormt når Emma begynte i barnehagen .

Det er bestemoren som kommer til og ha henne frem til jeg eller Kjetil kommer hjem fra jobb så det er tryggt og godt at det er noen så kjenner henne og at hun føler seg trygg . På mandagene og onsdagene når eg går skole på kveld så blir det ikke så mye jeg kommer til og se til lille skatt 💜 og det gjør vondt i mammahjertet at det ikke er jeg som har henne mest , og føler at jeg går glipp av mye. Men dette gjør jeg for fremtiden og for at jeg skal få en utdannelse i boks som helsefagarbeider . Jeg kunne jo ikke hatt bedre motivasjon en min fine familie her hjemme for og klare det :)


Dette blir bra :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Den ene dagen da fant jeg ut at jeg måtte så absolutt lage hveteboller og da ble det nermere bestemt Statoilboller eller " circle k "som det nå heter da. De ble veldig luftige og gode og forsvant med en eneste gang da Kjetil hadde med seg mesteparten på jobb .

I dag bestemte jeg meg heller for å lage kanelboller, di også ble utrolig gode og fine på størrelse , Emma var jaffal kjempe fornøyd og det tror jeg at Kjetil også blir når han kommer hjem fra jobb i kveld .

Var en ganske så enkel oppskrift som heller ikke tar så lang tid da det ikke er allverdens av tid jeg kan bruke inni mellom ammingen på og bake foruten om kvelden da Eline alikevell sover .Ca 3 dl sukker
1pose iduns mors hjemmebakte gjær for søte deiger
1 kg hvetemel
1ts kardemomme
1/2 Ts salt
200 g meierismør
2 1/2 vann
2 1/2 melk

Bland de tørre ingrediensene , og tilsett væske og smør . Elt deigen til den er smidig og la den hvile i 10 min. Kjevl ut til 1 cm tykt rektangel og fordel fyllet (kanel og sukker) jevnt utover . Rull deigen til en pølse og skjær ca 2 cm tykke skiver. Hev til dobbel størrelse. Stekes midt i ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter .

Håper det smaker :)

Likes

Comments

Halloen😊
Velkommen til min nye blogg jeg har tidligere blogget for mammaatilemma , men siden den gang har jeg rukket og blitt mamma til nydelige Eline som nå er 7 mnd gammel. Emma som nå er to år er stolt storesøster og kjempe flink og omsorgsfull.

Nå som jeg har blitt tobarnsmamma har jeg valgt og gå unna navnet Prinsessemammen og det er jo det vi er så heldige og har fått , nemlig to nydelige prinsesser.
Denne bloggen vil handle om det og være mamma til disse små inkludert innredning / interiør da vi nå holder på å bygge oss hus som er ferdig på nyåret.

Vi håper akkuratt DU vil følge oss 🌸

Likes

Comments