Familj

Klagomuren:
Har alltid älskat mitt jobb. Trivts vansinnigt bra med mina kollegor. Men jag har en riktigt kass rygg. Det gör att jag snart måste byta jobb. Har nu varit hemma ganska oförberett eller vad man ska säga några veckor, blev sjukskriven av min doktor. Jag trodde absolut efter någon vecka att någon skulle höra av sig. Men inte en enda människa. Ingen alls hörde av sig och frågade vad som hänt. Ingen visste något eftersom jag hade en läkartid och inte alls hade trott att han skulle sjukskriva mig.
Känner mig besviken. Men, jag vet också att jag är extremt känslig just nu pga omständigheter hemma. Dottern som inte sover, hus problem, allmänt onödiga saker som krånglar. Ett förhållande som riktigt knakar i fogarna.
Blev dessutom hotad av vår granne nyligen att han skulle döda våra katter.
Jag tror fast jag inte trodde det, att jag fick en förlossningsdepression. Jag har varit mycket sjuk en gång i tiden och inget av symptomens stämde. Så jag trodde verkligen inte att det var det. Men såhär i efterhand så tror jag nog att det var så.
Jag mår inte riktigt bra nu heller men inget som jag inte kan hantera själv.
Men mitt hjärta värms upp och alla bekymmer försvinner när jag ser min lilla prinsessa som precis har lärt sig att gå.

Likes

Comments

Sömn

Sängen var det bästa som fanns förr. Nu är det en skräck. Dottern har alltid sovit dåligt på nätterna, sedan hon föddes för 14 månader sedan. Nu blev det omöjligt ännu värre. Hon ska kliva upp klockan ett på natten. Precis lagom till att jag själv kommit till ro och somnat.
Tre nätter den här veckan har jag dygnat, alltså varit vaken ett helt dygn för att hon inte vill sova.
Jag har provat olika rum vaggat henne på olika sätt men inget fungerar.
Hon är extremt mammig nu. Min sambo lyckades faktiskt en av nätterna denna vecka att få henna att somna om på fyrtio minuter. Så problemet ligger ju hos mig?
Jag vet att många människor inte vill lämna bort sina barn eller att de inte vill ha barnvakt och det respekterat jag. Men jag önskar verkligen att vi hade någon NÅGON ENDA som kunde avlasta nån natt då och då.
Vi har ingen alls.
Bara att få gå på bio skulle vara underbart.
Vi fick heller ingen förskola så vi jobbar båda två om varandra och dottern är hemma hela dagarna.
Idag var iväg på öppnaförskolan. Men lilla fröken är ju så trött för att hon aldrig får sova så resten av dagen är hon tjurig. Men tror det är värt det ändå för hennes skull.

Likes

Comments