​Det finns ett väldigt gott skäl till varför det varit tyst här ett tag, och jag känner att det är lika bra att vara öppen med så att det inte blir något missförstånd. 
Min älskade partner, min bästa vän och min klippa i vardagen finns inte mer. Den livboj jag hade i den ocean som kallas livet finns inte längre. Nu står jag ensam kvar. Andreas lever alltså inte längre. 

Därav tystnaden här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland ( läs: OFTA, ALLTID ) tar jag på mig saker som jag kanske skulle göra bäst i att låta bli, men min hjärna som helt saknar konsekvenstänkande bara kör. 
Ett projekt jag började idag var att göra regnbågsroser, wow. VARFÖR? Det har gått ett par timmar sen jag ställde ner dem i karamellfärgen och INGET INGET INGET INGET INGET har hänt. Hoppas de blir bra :CCC  Ska börja uppdatera så gott som varje dag, ni får slå mig om jag inte gör det. ( uppdaterar imorgon hur mina verk blev )

Likes

Comments

Jag försöker tänka lite på miljön ibland, utöver min kost/levnadshållning ( veganism ) så skulle jag ju kunna göra mer. Och jag tänkte att man kanske skulle kombinera nytta med nöje så jag åkte till plantagen idag och handlade lite frön/boxar så att jag kunde börja så lite frön nu. Mina numer satta små frön ska förhoppningsvis börja gro lite nu, jag och mamma satte dem i det soligaste fönstret, det tar nog sig om några veckor tror jag. Det är ju lite kallt att sätta utomhus så då får man helt enkelt börja lite i smyg inomhus tills plantorna tagit sig och mäktar med vädret lite bättre.
Men vad sådde jag då? Jo jag sådde en ytterst udda kombination av växter måste jag säga hah, majs, gurka, vattenmelon och potatis. Jag. Gillar. Inte. Vattenmelon. Men jag tänker att folk säkert blir glada om jag ger en vattenmelon till dem helt spontant. 

Sen när det blivit varmare hade jag tänkt odla lite sallad och gärna ärtor då det är så fantastiskt gott. 


Att odla lite egna grödor är ju väldigt klimatsmart då man slipper långa transportsträckor :3  Egenodlat i trädgården!


Likes

Comments

Vad gör jag idag?

jag åker tåg, som vanligt. Ingeeen är förvånad.

MEN JAG HAR HAFT EN BEHAGLIG RESA!! 

VA ÄR DET SANT? FLYGER GRISAR NU OCKSÅ?

Jag satt ifred vid fönstret och alla var tysta <3333 


Likes

Comments

Såå nu har jag och några kompisar haft en liten myskväll såhär efter skolavslutningen och det var hur mysigt som helst.
Vi var så fruktansvärt juliga att vi gjorde sushi ;)
Här är min otroligt estetiskt tilltalande sushi, lite tofu, lite avokado och lite gurka ( ris också självklart ) 
Vi gjorde så sjukt  mycket sushi att alla låg i matkoma efteråt och tyckte lagom synd om sig själva.

Likes

Comments

Då var första terminen avslutad och det är rätt gött, men det som avslutade det hela var vår skolavslutning som var makaber.

Jag vill även börja med att säga att alla elever som uppträdde var så duktiga, det var faktiskt riktigt roligt att se på!
Men det skedde ju ett litet missförstånd mellan elever och lärarna som man kanske kunde ha löst på ett snyggare sätt än vad man faktiskt gjorde.


Lång historia kort så gör vi ettor en julfim varje år som vi sedan visar upp på skolavslutningen och vi får då en lista på citat, personer och låtar som vi ska ha med. 
Inga konstigheter där.

Vi fick börja med filmen extra sent i år då lärarna hade granskat allting noggrant så att allting är okej osv, även här är det inga konstigheter.
Vi gjorde filmen och allting flöt på som det skulle, tills igår.

Tydligen så hade en person som står med på listan ( någon som vi ska ha  med i filmen ) inte alls blivit frågad om hen ville vara med på den här listan vilket jag personligen tycker är mycket dåligt gjort då listan hade "granskats". 


Aja, filmerna visas inte. Så enkelt är det med det, trodde jag..

Skolavslutningen flöt på som den skulle i övrigt, allting var skitsnyggt och jag var väldigt imponerad, jag hade kul när jag körde julklappsleken med min klass.

Men det var sen som stämningen bara försvann lika fort som batteriet på en iPhone. 

Vår klass fick en sådan rejäl utskällning att vi blev helt mållösa, verkligen oväntat.
Vi trodde inte att det skulle bli en så stor grej av det hela eftersom vi låter bli att visa filmen och ingen kommer till skada.
Men nej nej, vi har tydligen gjort så mycket fel och vi är så respektlösa, trots att vi bara gjorde det som vi blev tillsagda,

Många i klassen försökte stå upp för sig själva och berätta som det var, att vi hade fått en  instruktion och trodde att det var ok eftersom lärarna dels har suttit tillsammans med oss när vi gjort bitar av manuset, godkänt listan osv. 
Hur som så anser jag att lärarna ( absolut inte alla, men  jag vill inte peka ut någon specifik ) kunde ha tagit ett bättre ansvar, absolut händer misstag. Det kan jag gå med på utan några som helst problem, men det kanske inte är vårt fel att ni godkände något som inte var okej?


Dessutom blev de elever som försökte förklara hur vi såg på det hela rätt nedtystade av lärarna, vilket jag anser vara mycket respektlöst.

Folk kommer ju fortsätta att vara arga på det här när vi väl kommer tillbaks till skolan igen, så enligt mig var den här skolavslutningen otroligt makaber.


SOM TUR ÄR SÅ GÅR LIVET VIDARE FÖR MIN DEL OCH IKVÄLL SKA JAG HA EN SKOJIG TJEJKVÄLL :D

Likes

Comments

Jag är en loser baby för jag har inget körkort.


Har åkt tåg sen 10:57!!!

Ska tilläggas att jag är väldigt kinkig när det kommer till tågresor, jag hatar att åka kupé eftersom jag sitter och stirrar främlingar rakt i ansiktet, dela benspace och jag hamnar alltid på mittenplatsen.

Jag vill ju sova bort restiden, men det är ju totalt omöjligt för mig om jag inte har ett fönster att luta mot.Nu sista timmen sitter jag vid fönstret, men jag är så rädd för att missa min station att jag inte vågar sluta ögonen.


Nu ska jag inte klaga mer, utsikten är ändå rätt harmonisk.

Likes

Comments

First of all, provet gick inte fullt så dåligt som jag trodde att det skulle göra.
Inget prov jag skulle vilja rama in men jag är ändå _RELATIVT_ nöjd med min insats.


Vi skaffade swish åt mig idag så nu har jag börjat göra något som jag längtat efter ett tag, nämligen att sälja bort lite kläder som jag aldrig använder längre, det är med sorgen i mitt hjärta eftersom jag är en sann klädhoarder men lite klirr i kassan + plats i garderoben skulle ju inte vara helt fel..

Här är ett av de plaggen som jag försöker sälja, älskar klänningen meeeeen den fungerar inte riktigt för min kropp, dels för att den har blivit för stor och för att jag inte passar så bra i just den modellen.

Likes

Comments

NOOOOPE, snart har jag prov i franska.
Förvisso att mina kunskaper i franska inte är totalt värdelös, men min svaghet sätter en del begränsningar för mig.

Nämligen min glömska när det kommer till ALLA småord. SMÅORD SMÅORD SMÅORD SMÅORD!!!
Glömmer jämt alla orden som ger mer flyt i texten eftersom jag glömmer bort vad allting heter när det väl kommer till kritan, får totalt hjärnsläpp och skriver någon medioker och lite stolpig text istället.

Det är svårt att inkorporera alla fina småord och låta lite proffsig när hjärnsläppet är ett faktum.


Likes

Comments

Whoopsie, 12:e september lovade jag att börja blogga igen.. 
9:e december kommer jag på att det nog skulle vara en bra idé att ta tag i bloggandet en gång för alla.

Fast jag kan ändå ha lite översikt till varför jag inte bloggat så aktivt ( inget alls ) nu under hösten, det har nämligen varit mycket stress och mitt huvudfokus har varit att överleva första terminen. 

Nog om det, jag är mer sugen på att prata om någonting som jag tycker om istället. 
Har återupptäckt min kärlek för lolita.

Förut var jag dock mer intresserad av gothic lolita, vilket jag fortfarande är men sweet lolita är även en favorit hos mig.

Vet inte riktigt varför men jag har tröttnat på att ha halkat ner i en så normal klädstil, saknar mina klänningar och mina söta kjolar :c

Nu tänker jag ju dock inte ha på mig lolita till vardags då jag är på tok för lat för att orka med allt fix på morgonen, dessutom är jag lite blyg av mig så jag skulle föredra att inte synas för mycket. 

Kanske laddar upp lite bilder på några klänningar som jag har sen :3
Likes

Comments