Header
View tracker

Allmänt, Personligt, Psykisk ohälsa

Kom in i ett ''pysslar-flow'' och slog in alla julklappar jag köpt. Det var rätt kul. Alltså så mycket som jag pysslat och donat idag har jag inte gjort på väldigt länge. Känns skönt att ångestnivån inte är så hög och att tröttheten inte gör att jag bara ligger i soffan. Behöver fortfarande mer energi och motivation men det har kommit en liten bit på vägen åt rätt håll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Personligt, Psykisk ohälsa, Djur

Alltså jag har haft lite mer energi idag efter medicinändringen (vet inte om det beror på den eller inte). Jag har faktiskt pysslat lite hemma (det var flera månader sedan) och även skrivit ett brev. Småhandlat har jag också gjort och postat brevet jag skrev. Ändå har jag sovit 2h mindre än vanligt. Hoppas det fortsätter såhär nu!

Jag vill så gärna må bra så det är bara att fortsätta kämpa.

Nu sitter jag och drömmer mig bort till att kunna skaffa djur. Var lite inne på en kanin men då de ofta tuggar på t.ex kablar och laddare så är det nog inget för mig. Katt vill jag ha men då kan jag inte resa bort så ofta eller länge. Inte för att jag brukar göra det men man vill ju ha möjligheten. Hund vore bra så jag kom ut lite mer och en hund är lättare att ta med sig. Dock kan man inte lämna en hund ensam många timmar men jag brukar max vara borta 4-5h och inte så ofta men ett par-tre gånger i veckan.

Får se vad det blir men det vore mysigt med sällskap.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Vad tycker ni om min nya svarta design?

Ska jag ha svart eller vit bakgrund?

Kom med tips!

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Psykisk ohälsa


Fick träffa min läkare idag och det var väl inte riktigt som jag trodde. Hon trodde inte jag var deprimerad men däremot utmattad eftersom att jag gjort mycket framsteg och kanske för att det gått lite för snabbt. Jag kan kalla det utmattningsdepression men jag har ändå klarat av mycket, mer än vad jag skulle gjort om jag var deprimerad. Så utmattning it is. Vi gjorde en liten justering med en medicin men vad tänker jag inte skriva om här. Hoppas det vänder och att jag får mer energi!

Likes

Comments

Allmänt, Hår, Utseende, Balsammetoden, Tips

Det här balsamet är det bästa tvättbalsamet jag testat hittills! Håret blev rent & doftade mint. Ännu ett plus är att jag läste att någon testat att ha det i hela håret, det vill säga skippa vårdande balsam, så det gjorde jag. Håret är lent, lätt att reda ut och glansigt. Är ju bara skönt att kunna skippa en procedur då jag har många procedurer när jag balsamtvättar håret. Hoppas det här resultatet håller i sig men det känns lovande! Hoppas nu inte att det blir fett fort!

Likes

Comments

Allmänt, Hår, Utseende, Balsammetoden, Tips

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad när jag testade detta balsam som tvättbalsam. Håret brukar hållas rent två dagar när jag tvättar med Garant Såklart men med det här var det fortfarande rent och fräscht efter tre dagar. Vill ni ha ett billigt tvättbalsam som doftar gott tycker jag ni ska testa det här!

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Psykisk ohälsa

Har kontaktat min läkare och sagt att jag inte vill ha så mycket vid behov utan en mer långsiktig behandling mot ångesten. Har ju redan rätt mycket mediciner men att äta narkotikaklassade mediciner dagligen känns inte rätt. Jag är ju dessutom rätt nedstämd, orkeslös och allt känns tungt. Jag tror jag vill testa någon ''mildare'' men ändå effektiv medicin igen.

Det känns som att man bara dövar för stunden istället för att behandla. Jag hoppas hon tar mig på allvar och att jag får testa något... Har testat mycket redan men vill ge det ett försök till.

Är stolt som kontaktade läkaren. När man äter sådana här mediciner som jag gör kan man lätt bli ''rädd'' att förlora dem för att de lindrar rätt bra i stunden. Men jag vågade utmana mig själv och faktiskt skriva att jag är beredd att kämpa för att åtminstone minska de som är beroendeframkallande lite.

Likes

Comments

Allmänt, Shopping

Har precis beställt världens sötaste necessär och en sjukt söt bandana (har även redan en matchande cardigan med exakt samma mönster)! En necessär att ha med mig i väskan har jag varit i behov av länge! Dessutom hade de fri frakt fram till jul (tror jag). Passa på att köpa lite udda och fina grejer!

Dessa kommer från Riotlab ! (Ej sponsrat!)

Likes

Comments

Allmänt, Tips


Jag vill bara tacka Felicia för hjälp med headern!

Visst blev den fin?

NI HITTAR HENNES BLOGG HÄR:

MOGLEY.NU

Likes

Comments