Header

Allmänt, Personligt, Psykisk ohälsa

Jag fyller snart år och det gör jag med dubbla känslor. Det känns faktiskt riktigt jobbigt om jag ska vara helt ärlig. Jag kommer fylla 30 år men har inte kommit långt i livet. Det där som ''alla andra'' har är så långt bort ifrån mitt liv man kan komma. Jag har varken partner, barn eller klarar vardagen själv. Jag önskar att livet såg annorlunda. Det var inte såhär jag tänkte att mitt liv skulle se ut när jag blir 30 år. 29 år låter faktiskt bättre men 30... Var tog livet vägen?

Jag kämpar på med mina problem och diagnoser och får hjälp för att få min vardag att fungera som den ska. Jag kämpar för saker som för andra är självklara. Jag är trött av medicinerna och orkar inte en tiondel av vad andra i min ålder gör. Det känns som om jag är utanför samhället, som att jag inte tillhör ''det vanliga livet''.

Var det såhär det var ''meant to be''? Jag vet inte. Jag vet bara att jag kämpar varje dag. Varje dag är en kamp på något vis. Jag har sällan dagar då det är helt bra. Tvärtom får jag gå emot mitt inre och fightas för att kunna göra saker och jag pushar mig själv att göra det jag får möjlighet till. För mitt inre säger emot mig. Det som känns inuti är att jag t.ex. inte orkar men då försöker jag tänka om att om jag gör saker så kommer det bli bättre.

Jag får äta medicin dagligen för min ångest (och även annat). Jag oroar mig för allt. Då menar jag ALLT! Jag får ångest över både små och stora saker. Jag kan vara stressad över att posten ska komma, sitta och stirra när den ska komma och stressa upp mig för något litet möte. Jag får höra då och då att ''när man ser på dig så kan man inte förstå att du mår så dåligt''. Vet ni varför? Det syns inte utanpå, det känns INUTI!

Jag försöker leva i nuet och tänka att ålder bara är en siffra. Men 30 år är liksom då man är vuxen på riktigt. Jag känner dock inte mig så vuxen. Min lillasyster känns som en storasyster för mig. Hon har kommit så långt och är så lyckad. Jag ser upp till henne och hennes liv. Hon är så stark och duktig på massor av saker. Jag känner mig misslyckad i jämförelse med henne men jag får tänka på det hon skrev i sin ''fotbollsprofil'':

Förstår ni lyckan när jag klickade in och läste det här!? Jag blev alldeles rörd till tårar. Så fort jag tänker att jag är misslyckad försöker jag tänka på det hon svarade på den där frågan. Min läkare verkade till och med rörd när hon läste detta. Hon sa åt mig det jag också gör, att jag ska tänka på det när det känns jobbigt.

Från början ville jag inte fira att jag fyller 30 år alls. Men sedan ångrade jag mig och tänkte till. Man fyller bara 30 år en gång och ett litet firande kommer det bli i alla fall. Inget stort men ändå, lite firad kommer jag bli.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Shopping, Inredning, Skor

Var i Solnahallen på loppis idag! Jag visar lite bilder på mina fynd men inte alla då jag köpte kläder som jag vill tvätta innan jag använder dem. Känns bäst så!

Likes

Comments

Allmänt

Ja, idag mellan 17-22 skulle ska soffan dyka upp! De skulle ringa en halvtimme innan så jag vill ju helst att de ringer NU, NU, NU! Haha, jag är sämst på att vänta! Blir samtidigt orolig (förväntansångest) att den inte kommer komma idag men frakten är ju bokad så det borde den ju göra. Hade helst sett att den kom kl. 17 för det här med att vänta är inte precis my type of thing!

Utan smink! 😜

Likes

Comments

Allmänt, Shopping

Har beställt rosa solglasögon från Madlady! Därifrån kommer också bilderna!

OBS! Detta är inget samarbete!

Likes

Comments

Allmänt, Shopping, Pyssel

Nu är bäddsoffan beställd och jag hoppas verkligen den hinner komma innan mamma och Folke kommer hit! Den är så fin och kommer nog passa perfekt hemma hos mig!

Jag är extremt trött och vädret är tråkigt! Ska göra lite blackout poetry med en personal lite senare och det ska bli kul! Jag har inte orken eller koncentrationen att pyssla men när någon annan också pysslar går det lite bättre faktiskt.


Likes

Comments