Header

Allmänt, Hälsa, Psykisk ohälsa, Longboard

På kvällspromenaden valde jag att ta med mig longboarden och åka lite. Det var ju typ en månad sedan sist. Jag har inte haft ork och dessutom varit förkyld och så har det helt enkelt inte blivit av. Det kändes lite ostadigt att stå på brädan igen men efter ett tag kändes det bättre.

Mötet med min god man idag gick bra. Det känns som om det här kommer bli bra. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan min god man faktiskt. Hade aldrig orkat/kunnat sköta min ekonomi och all kontakt med t.ex. myndigheter som hon sköter åt mig. Hon har ordnat att jag hamnat på ett bra boende och fått en bra psykiatrisk mottagning dessutom. Hon är verkligen bäst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Psykisk ohälsa, Pyssel, Åsikter

Hej alla läsare! Hoppas allt är bra med er? Med mig är det okej. Sov dåligt natten som var bara. Så har varit lite seg. Fick träffa min underbara kontaktperson som är ''ledig'' nu ett tag. Studsade upp från sängen när jag låg och och hade förmiddagsvila och hon kom in. Hon är saknad som bara den.

Hade morgonpromenad med chefen för boendet och fick ventilera lite grejer jag burit på nu. Det har blivit lite för mycket för mig med vissa saker på sistone. Inget jag vill gå in närmare på.

Imorgon är det möte med min god man på banken. Har en liten plan på hur vi ska göra. Inte heller det något jag vill gå in närmare på. Hoppas ni har förståelse för det.

För övrigt så har jag ångest som kommer och går. Det som hjälper bättre än tabletter är massage men då måste ju någon jobba som kan ge mig massage. Jag har både depot-medicin + vid behovs-medicin mot ångest men lite massage på det är toppen när jag inte mår bra. Varför skrivs inte massage ut på recept? Tror det skulle löna sig i längden för den som mår bra av det! Vad tror ni?

Den här målade jag på min ''kurs'' igår. Den är målad med Posca-pennor!


Jag ÄLSKAR mina nya byxor (de som jag fick laga det första jag gjorde 😉). De är både sköna, snygga och tuffa. Perfekt kombo. Men med kvalitén som de verkar vara så är jag osäker på hur länge de kommer hålla.

Tröjan är ju superfin också och fylld med massa feminist-ord eller vad man ska kalla dem. Så som ''Equality'', ''Feminist'' och ''Girl Power'' med mera!

När ska det bli sommarväder då undrar jag? Det känns som höst eller vår, i alla fall inte sommar!

Likes

Comments

Allmänt, Hälsa, Personligt, Utmaning

➡ Är jag ensam om att ha stora svårigheter med att åka kommunalt?
➡ Är jag ensam om att sova mer än 12h/dygn?
➡ Är jag ensam om att inte kunna ta mig ut själv?
➡ Är jag ensam om att gilla My Little Pony i vuxen ålder?
➡ Är jag ensam om att tycka det är jobbigt att duscha?


Jag @prinsessa startar denna utmaning och utmanar @lovelostblue, @Anonkoki, @isabelsresa, @thisishowiroll och @solanges att göra fem stycken ''Är jag ensam om att...'' och sedan utmana fem stycken till att göra samma sak! Skriv gärna först att jag startat utmaningen så jag får se vad andra svarar, det vore kul!

Likes

Comments

Allmänt, Kläder, Shopping

De 3 sista bilderna kommer från H&M!

Hittade dessa plagg i Mall of Scandinavia idag! Snygga tycker jag!

Vad tycker ni?

Var dock lite besviken på byxorna då de visade sig vara trasiga så jag fick det första jag gjorde när jag kom hem börja laga dem. Dålig kvalité H&M!

Likes

Comments

Allmänt, Kläder, Utseende

Såhär ser jag ut idag!

Hoppas på att solen kommer till kvällen men det verkar tyvärr inte så!

Just nu är det växlande molnighet och det kan bli regn efter 18 ikväll enligt väderleksrapporten. Får hoppas det inte stämmer!

Likes

Comments

Glad midsommar allesammans! 💗

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Psykisk ohälsa

Man känner sig mindre viktig när någon annans aktivitet är viktigare än min. Min var dessutom planerad men fick skjutas fram en timme på grund av att en annan var iväg. Fick reda på EFTER tiden som var planerad för min kvällspromenad att den skulle bli nästan en timme senare. För mig är rutiner viktigt och vill gärna vet några timmar i förväg om tiden ändras eller liknande. Varför var det inte viktigt att komma tillbaka i tid till min aktivitet?

Jag är faktiskt också värd att bli prioriterad och det känns som om de måste ändra sina rutiner så att alla får den tid de behöver. Jag kan dessutom inte ta mig iväg hur som helst på grund av min problematik så jag är väldigt beroende av personalen.

Likes

Comments

Allmänt, Shopping, Kläder

Jag råkade stöta på Fanny på Läkarmissionen idag! Det var jättekul att träffa henne! Jag hittade en fin tröja där. Det är som en lång tröjklänning typ, vet inte hur jag ska förklara den (kolla bild nedan). Den var storlek XL men satt ändå helt ok på mig, bara något stor så den var nog lite liten i storleken. De hade halva priset på alla kläder och skor. Provade massor med skor men hittade inte några jag ville ha!

Likes

Comments

Allmänt, Piercing och tatuering, Utseende

Jag går i tankarna på att ta ur min septumpiercing men har inte bestämt mig helt ännu. Vad tycker ni? Är den fin eller skulle jag vara finare utan? Vill ha allas åsikt så lämna gärna en kommentar!

Likes

Comments