Header

Allmänt, Utseende, Hår, Skönhet

Idag har jag bokat tid för folieslingor och klippning. Om nu inte kunden innan mig tar för lång tid. Hoppas på att han kan ta emot mig efter den som var innan. Så spänd på att bli blondin igen! Har tänkt på det länge nu faktiskt.

Är dock orolig över att han måste klippa av mycket hår på längden... Jag vill ju ha mitt långa hår som jag kämpat så för. Det vore synd om han måste ta mycket som sagt. Men det återstår att se!

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Utseende, YouTube

Jag kämpar med min vikt och ångrar att jag lagade falukorv i ugn på det sättet jag gjorde idag. Massor med matlagningsgrädde och créme fraîche. Får äta lite mindre av det istället. Vill ner några kilo till. Är nöjd bara jag kan ha mina vanliga kläder som jag blivit tvungen att lägga undan så jag har inget magert ideal. Vågen jag köpte peppar mig och har ingen negativ inverkan på mig, blir bara lite mer peppad istället. Jag ska försöka skita i vikten lite och inte förlita mig på BMI utan istället försöka minska kroppsfettet.

Hoppas jackan kommer imorgon men antagligen blir det på onsdag. Är så nyfiken och hoppas verkligen att den kommer passa och är bra kvalité och så. Man vet ju aldrig när man beställer på nätet. Annars får jag väl skicka tillbaka den eller sälja den vidare!


GLÖM INTE MIN YOUTUBEKANAL, NI HITTAR DEN HÄR!

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, YouTube, Piercing och tatuering

Jag ska utreda och kartlägga mitt extrema sömnbehov tillsammans med en arbetsterapeut vilket jag tror är jättebra för mig. Sover ca 12h/dygn. Det är för mycket. Arbetsterapeuten hade föreläsning på min hälsokurs som jag går i på fredagar så efter det frågade jag om hon kunde hjälpa mig och det tyckte hon var bra så jag ska få en tid hos henne.

För övrigt har det inte hänt så jättemycket. Gjort några videos och försökt hålla mig till YouTube men saknade bloggen så (som ni ser) har jag startat upp den igen.

För övrigt händer det inte jättemycket. Kom hem från Gotland för 10 dagar sedan och börjar komma in i rutinerna här hemma.

Min dermal anchor-piercing läker (peppar, peppar) bra än så länge så det är kul. Det är fint med en liten glitterpärla på kinden tycker jag så känner mig väldigt nöjd med den. Dessutom gjorde den inte alls ont att göra, det spände bara lite i huden när de skulle sätta in smycket.

Jag ska dock försöka satsa mest på YouTube så har ni förslag på vad ni vill se, snälla lämna en kommentar så ska jag se om det är något jag kan fixa!

Kram 😍

Likes

Comments