Turkiets president Recep Tayyip Erdogan hävdade i en intervju att Hitlertyskland var ett effektivt politiskt system.

Erdogan bad om hjälp från Nato för att bekämpa Daesh . Nato bestämde sig då för att hjälpa till, samtidigt som han startade insatsen mot Daesh så ökade Erdogan väldigt kraftigt attackerna mot Kurderna i Turkiet och även mot PKK. Dock är ingen överraskad över detta eftersom vi kurder är ett hot mot Erdogan och hans styre.

I Juni kom valresultatet i Turkiet. Presidenten Erdogan och hans parti inte längre skulle sitta högst upp i parlamentet. Inte nog med det så kom HDP (proKurdiska partiet) över 10 procentspärren i parlamentet.

HDP tar upp frågor som minoritetsgrupperna vill ha, såsom t.ex. jämlikhetsfrågor. Det blev nyval, det skulle hållas i november. Det Erdogan gjorde var att under den tiden innan nyvalet att slå hårt mot kurdiska hem och arbetsplatser över hela Turkiet, dock HDP lyckades hålla sig kvar i parlamentet.

Det Stefan Löfven bestämt nu tillsammans med EU-kommissionen är att flytta en stor del av dom asylsökande till Turkiet. Detta betyder då att de ska skicka folk som flytt från krig och förryck till en diktatur, där Erdogan dödar människor som uttrycker sina åsikter. Dessutom kommer EU skicka massa pengar till honom med förtroende på att han skall ta hand om alla asylsökande?

Nej. Han kommer använda dessa pengar till att döda fler kurder. När man inser hur dumma EU är så tycker man själv att jag, 17 årig tjej som inte har samma utbildning som dem, skulle gjort bättre jobb än dom som sitter i EU.
​Min fina stad och familj är borta pga en idiot och EU.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

princesszilan@zandirella