View tracker

Ska men verkligen behöva förtjäna sin egna födelsedags present? Nu ska hela min familj åka iväg till Thailand, som egentligen skulle vara en present för mig.. Jag har svårt att vakna på morgonen, nästan omöjligt och väcka mig förutom ifall någon skjutsar mig till min skola. Har ganska mycket frånvaro men ska jag därför bli "straffad" med att inte få åka med min familj?

Mycket man känner sig värd just då, tänk på att detta är inte första gången dom åker iväg utan mig .. Aja nu skiter jag i det

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vi tjejer/kvinnor kanske har bröst som även killar har men helt ärligt, klart man "sexualiseras" tjejers bröst. Bröst har alltid varit något för killar/tjejer sen dag 1, de har alltid vart lite mer "omg" när en tjej visar sina bröst, jag tycker de är stoooor skillnad mellan kvinnor och mäns bröst! De är min åsikt och ni får ha vilken åsikt ni vill.

Feminism är för att göra de jämnt med männen, men tycker de börjat gå över styr när folk lägger ut bilder på deras tuttar osv. Visst du är stolt över dom och tror de hjälper något med jämnställdheten fast de hjälper ingenting.. Från min sida ser jag bara feminism som att kvinnor och män ska få samma löner, kvinnor ska kunna få jobba som dom vill jobba.. De är feminism för mig inte att alla kvinnor ska visa sina tuttar från ingenstans ?
Och Zara Larsson.. hon går veeeerkligen över styr
Tack för mig puss!

Likes

Comments

View tracker

Somnade hemma hos en vän igår, vaknade i tid till skolan men va för trött för att gå till bussen.. Sen hade jag ju ingen jävla tandborste så får gå till min pojkvän sen och borsta tänderna :/ så jävla jobbigt haha. Aldrig att jag går till skolan med oborstade tänder.

Funderar på att städa mitt rum idag, kollade på några bloggar och dom har så fint och städat rum. Men får se sen när jag åker hem! Puss

(Så fina tatueringar, funderar på att göra en på låret när jag åker till Thailand. Gillar ni tatueringar?)

Likes

Comments

Är det något speciellt ni vill läsa om på bloggen? Något som jag ska ta upp, något om mig ? Vad som helst isåfall kommentera för vill veta vad som intresserar er! :)

Likes

Comments

Kom nyss hem från skolan, så skönt o slänga av sig jacka och skor o kläder o bh o lägga sig i sängen efter man kokat nudlar ! Nu hade jag tänkt att kolla på någon film eller lite youtube :)

Har ni hört om de i Göteborg? IS- medlemmar har dödat 2 personer och IS- medlemmarna är ifrån Göteborg.. Tror allting hände här med, så hemskt och man blir ju jävligt rädd efter de i Paris :/ vad tycker ni om det? Kommentera !

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, självklart kommer jag försent idag igen.. Varför måste de vara så skönt att ligga i sin säng och sova :(

Likes

Comments

Fan vad jag älskar hudvård! Älskar att rengöra min hud man känner sig så jävla fräsch så skönt !

Behöver några produkter som tar bort finnar och någon produkt som gör att man får len hud, om de e någon som testat något som funkar kommentera gärna så jag vet, har inte så problem med finnar men gillar inte när dom dyker upp. Just nu har jag på mig en ansiktsmask som luktar choklad, medans jag kollar på "John tucker must die" så jävla bra film. Puss ! ❤️

Likes

Comments

Som ni säkert vet (ifall ni läst i min presentation) så är jag för tillfället anonym. Sen mer har jag ju inte så mycket att berätta om antar jag ? Har jag de, isåfall let me know guys !!

Right now: SUGEN på att börja gymma!! Vill få den dära drömkroppen alla börjat gå runt med, är så trött på mig själv och mitt fett som hänger lite överallt.. De är klart jag kan visa mig så dåligt självförtroende har jag faktiskt inte men man vill ju ändå kunna vara riktigt stolt över sin kropp..

Negativa är ju då att jag är för jävla lat för att gymma annars hade jag ju haft en awesome kropp just nu

Likes

Comments