Header

Misschien is het een beetje vreemd voor een echte foodlover als ik maar toch ga ik proberen om vanaf vandaag te eten volgens het Herbalife principe.

Ik heb in het verleden al meerdere keren geprobeerd om de shakes van Herbalife te drinken, ik kon dit toen niet volhouden omdat ik nog in hotel mama verbleef en zij de meest heerlijke gerechten op tafel toverde. Nu ik alleen woon en momenteel met niemand rekening hoef te houden lijkt het mij de ideale moment om het nog eens opnieuw te proberen en deze shakes een plaats te geven in mijn leven.

Wat is het en hoe werkt het?

Héél simpel!

Herbalife kent verschillende producten, ik zelf kies voor de F1 shakes. Dit zijn de maaltijd vervangende shakes, dit wil zeggen dat je alle benodigde voedingstoffen binnen krijgt aan een laag aantal calorieën (nl. +- 220Kcal per portie). Wanneer je niet van shakes houdt kan je voor de maaltijd vervangende repen kiezen, deze werken volgens hetzelfde principe.

Ik zou graag enkele kilo's vermageren en kies er daarom voor om 2 maaltijden per dag te vervangen door een shake, tijdens de 3e maaltijd eet ik gewoon zoals anders. Meestal vervang ik mijn ontbijt en avondmaal.

Ook is het belangrijk om gezonde tussendoortjes te eten! Dit klinkt fantastisch, toch?

Je metabolisme en dus ook de vertering blijft ongeveer 3 uur aan de gang na een maaltijd, het is daarom belangrijk dat we met een bepaalde regelmaat (voor dat deze 3 uren afgelopen zijn) weer iets gaan eten zodat onze vertering de hele dag aan de gang blijft en we zo een hele dag lang calorieën verbranden.

Wat mooi meegenomen is, is dat deze shakes en repen wetenschappelijk uitgebalanceerd zijn, dit geeft toch wat meer vertrouwen!

Ik ben héél gemotiveerd en ga er dan ook helemaal voor! Ik hou jullie op de hoogte door een wekelijkse update! 


Liefs,

Justine Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallo iedereen!

Eerst en vooral wil ik jullie bij deze een super super super 2018 wensen vol liefde, geluk, een goede gezondheid en meer ! Bij de start van een nieuw jaar horen natuurlijk onze 'goede voornemens'. De kans dat we ons daaraan houden is klein MAAR toch zetten we deze traditie voort en proberen we er steeds weer volledig voor te gaan! Wat als we onze goede voornemens delen met elkaar, gaan we ze dan langer volhouden? Laten we het proberen! Ik zet alvast mijn goede voornemens op een rijtje!


♡ Meer ME-TIME ♡

Ben ik de enige die nood heeft aan wat tijd voor mezelf? Ik denk het niet want geef nu toe, hoe moeilijk is het om in ons drukke leven tijd te maken voor onszelf en onszelf eens op de eerste plaats te zetten? Ik hoor steeds meer mensen hun weken volledig inplannen waarin ook hun 'me-time' voorzien wordt maar is dat het leven wat ik wil ? Ik ben er nog niet volledig uit. Ik mis wat spontaniteit in deze planning, wat denken jullie? Hebben jullie tips om meer tijd te creëren waarin we kunnen ontspannen en onze batterijen kunnen opladen?

♡ Meer sporten/sport volhouden ♡

Ik begin altijd met goede moed aan een nieuwe sport/sportieve uitdaging! Ik koop een hele outfit die mijn look echt helemaal sportproof maakt, ik zorg voor goede muziek, trommel vrienden op en smijt me volledig! Jammer genoeg zakt de moed me heel snel in de schoenen en betrap ik mezelf steeds op uitvluchten om toch maar niet te moeten gaan. Als ik dit tegen mijn vrienden of collega's vertel dan zeggen ze mij allemaal dat ik over de drempel heen moet om er een echte gewoonte van te maken en sport een plaats te geven in mijn leven.. kan het dat ik niet over deze 'drempel' heen geraak? Kennen jullie dit ook of stel ik mij nu aan? Hebben jullie tips of kennen jullie nieuwe en uitdagende sporttrends? Laat het mij aub weten, ik ben jullie eeuwig dankbaar als jullie mij aan het sporten krijgen!

♡ Blog opstarten ♡

Oké bij dit voornemen hoort een bekentenis.. SPANNEND! Ik ben nu 22 jaar en van plan een poging te ondernemen om te bloggen, toch is dit geen nieuw idee. Ik denk dat ik 16-17 jaar oud was toen Ik voor het eerst blogs ging lezen en zoals vele andere van mijn leeftijd het leven van bloggers ging volgen! Hoe vaak ik al niet geprobeerd heb om zelf een blog op te starten, ik ben de tel kwijt geraakt. Zal het deze keer lukken? Ik hoop het echt!

♡ Minder geld uitgeven ♡

Oké ik denk dat dit de grootste uitdaging wordt van 2018! Ik geef het toe ik ben echt verslaafd aan kleren, accessoires, tassen, schoenen.. Het is toch zooo leuk om nieuwe spulletjes te kopen! Ik ben ook zo iemand die meteen draagt wat ze gekocht heeft. Mijn mama daar in tegen, na een jaar haalt ze soms nog kledingstukken met een prijs etiket uit haar kleerkast, hoe doet ze dat toch ?! Ik ben onlangs verhuisd (nog maar 2 weken geleden) en ben geconfronteerd met enorm veel verhuisdozen waarin enkel kleren zaten. Dat was nog niet het ergste, je moet die kleren dan allemaal nog in de kast leggen ook.. Ik heb mezelf vervloekt maar ben nog weer heel blij met mijn collectie nu ik alles netjes in mijn dressing zie liggen! Of ik dit voornemen ga volhouden, geen idee maar ik beloof echt dat ik het zal proberen!

Wat zijn jullie goede voornemens en hebben jullie tips om die van mij vol tehouden? Ik lees het graag!


Justine

Likes

Comments

Hey iedereen!


Zoals je in mijn bio al kon lezen ben ik zopas (27/06/2017) afgestudeerd als verpleegkundige. Naast de gewone stages in eigen land heb ik de kans gekregen om stage te lopen in het buitenland. Neen, niet zomaar binnen Europa, mijn tocht ging naar West Afrika namelijk Ghana!

Ik ben ondertussen zo'n 5 maand terug in België en er is nog steeds geen dag voorbij gegaan zonder aan Ghana te denken, een zalig gevoel maar tegelijk ook een groot gemis. Ik heb in Ghana een wereld leren kennen die draait om geluk, vriendschap en familie. Oké ik geef toe, Afrika kent niet zo'n grote levensstandaard als die in Europa maar zijn de mensen daar gelukkiger? Zonder twijfel!

Ook voor mij is niets hetzelfde sinds ik terug in België ben, ik heb het echte pure geluk mogen ervaren en ik ben hier zeer dankbaar om!

Omdat Ghana mij zo nauw aan het hart ligt lijkt het mij leuk om mijn ervaringen per week in een nieuwe blog neer te schrijven, wat denken jullie? Als klein voorsmaakje krijgen jullie al enkele foto's.

Deden jullie ook stage in het buitenland en hebben jullie ook zo'n unieke momenten gekend of plaatsen ontdekt? Ik lees het graag!

Dikke kus, Justine

Likes

Comments

Voorbije zomer bezocht ik samen met een vriendin de bruisende stad 'Valencia'. Deze stad in het oosten van Spanje, gelegen aan de 'Costa Blanca' en de 'Costa de Azahar' heeft ontzettend veel te bieden!

De combinatie van oude gebouwen, moderne architectuur, stranden, winkeltjes, restaurants, pleinen en de Turia zorgen voor een sfeer die Valencia zich eigen maakt.

Logeren deden we in hotel 'Malcom and Barret'. Een budgetvriendelijk stadshotel gelegen op zo'n 2,5 km van het centrum.

We huurden fietsen en trokken de stad in, op zoek naar al wat deze prachtige stad te bieden heeft!

'Wat moet je gezien hebben in Valencia?', ik zet het voor jullie op een rijtje!


CENTRALE PLEINEN OF PLAZZA CENTRO

In Valencia zijn veel gezellige pleinen terug te vinden, het is een ware ontdekkingstocht! Je kan er naar op zoek gaan maar je kan je ook laten verassen tijdens een wandel of fietstocht, je komt ze automatisch tegen! Elk plein kent zijn eigen geschiedenis en eigen sfeer, het is fantastisch om je hierin te verdiepen! Er zijn 5 grote pleinen die je zeker moet bezoeken, namelijk: Plaza Ayuntamiento, plaza de la virgen, plaza redonda, plaza de la Reina en plaza de toros.

CENTRALE MARKTEN

Net zoals de vele gezellige pleinen telt de stad Valencia verschillende centrale markten. Deze bevinden zich midden in de stadskern en komen voort vanuit de middeleeuwen. De grootste en meest bekende centrale markt is ongetwijfeld 'Mercado central'.

DE OUDE BINNENSTAD OF CIUTAT VELLA

De Ciutat Vella is de oude binnenstad van Valencia. Deze was omgeven door grote stadsmuren en poorten om de bevolking te beschermen tegen indringers tijdens de oorlog. Momenteel is deze oude stad nog goed te onderscheiden van het nieuwe Valencia en zijn er nog enkele stadspoorten te zien waaronder de 'Torres de Serranos en de Torres de Cuart. Deze indrukwekkende stadspoorten leiden naar een pittoreske en gezellige 'mini-stad' in Valencia. Er heerst een zeer authentieke en vredige sfeer alsof het verleden er nog steeds invloed op heeft.

DE DROGE RIVIERBEDDING OF DE TURIA

Vroeger liep er een brede rivier door de stad Valencia, namelijk de Turia. De Turia stroomde over en het water liep in grote hoeveelheden de stad Valencia binnen, deze tragische gebeurtenis eiste vele mensenlevens op. De regering besloot de rivier deels droog te leggen en zo ontstond het park dat de stad doorkruist. Dit is niet alleen voor toeristen een MUST SEE maar ook de locals maken hier dagelijks gebruik van. Sportbijeenkomsten, danslessen, fietsers en joggers.. je kan het zo gek niet bedenken, in de Tura zie je alles!

DE STRANDEN

Valencia heeft een ideaal mediterraans klimaat en telt 3 stadsstranden namelijk: Las Arenas, Patacona en Malvarossa. Ik heb enkel 'Las Arenas' bezocht, dit is een zeer aangenaam strand gelegen naast de haven en aan een hippe strandclub! Op het strand kan je zetels en parasols huren aan een democratische prijs en op de dijk zijn er leuke winkeltjes en hippe restaurants. Meer moet dat niet zijn, toch ?


SHOPPEN/WINKELTJES

Wie houdt er niet van shoppen tijdens een citytrip, ja ook in Valencia kan het! Valencia kent meerdere gezellige straatjes met winkels die uitkomen op de centrale pleinen waar je kan genieten van een verfrissend drankje en heerlijke tapas! Ideaal!

CIUDAD DE LAS ARTES Y LAS CIENCIAS OF THE CITY OF ART AND SCIENCES

Deze 'stad' bestaat uit 6 verschillende gebouwen, ontworpen door Santiago Calatrava met elk hun eigen functie. De gebouwen zijn: L’Umbracle, Palau de les Arts Reina Sofia, L’Oceanogràfic, L’Hemisfèric, het Museu de les Ciències Príncipe Felipe en het Agora. Ga jij de ontdekkingstocht aan?


Hebben jullie nog suggesties? Ik lees ze graag hieronder! 
Dikke kus, Justine 

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw