Fashion, Wearing

Hej alle <3

- og velkommen tilbage...

Det der med at lave indlæg, er jeg altså dårlig til at få nået, MEN så må jeg bare op på hesten igen, og prøve og se om jeg kan tage mig sammen...

Jeg er i hvert fald tilbage nu med et lidt outfit-indlæg, fordi jeg synes, at det er lang tid siden, at jeg sidst har lavet et. Så dagens super casual outfit består af mine sneakers fra Tommy Hilfiger, som jeg fik til min fødselsdag i november, og jeg er simpelthen så glad for dem! Jeg tror desværre, at de er udgået, men jeg ved, at de har nogle som ligner rigtig meget.

Mine jeans er fra ACNE, og de er også efterhånden omkring 4 måneder gamle. Jeg er ret vild med, at de sidder løst på benene pga. at det er en boyfriend model. Jeg kan heller ikke finden dem inde på deres hjemmeside, men ACNE har jo, jeg ved ikke hvor mange forskellige styles, så mon ikke de også har nogle, som minder om? ;))

Min bluse/strik er fra & other stories. Den er tykkere end en normal bluse, så man kan i princippet også kalde den en strik, tror jeg... not sure. Den er fundet på tilbud i deres butik, men også dén findes helt sikkert inde i deres butik eller i hvert fald noget i samme stil.

Min taske er fra Proenza Schouler og kan findes lige her , vi har snart årsdag, og den holder sig ung og frisk ;)) Jeg er super glad for den, fordi den er rummelig, men også fordi, at min computer kan være i den, og så synes jeg bare, at den er mega smuk og passer til ALT!

Jeg købte nye solbriller i tirsdags, og jeg er bare helt forelsket! Altså ja, jeg ved godt, at det er ikke meget af solen man får at se for tiden, men man skal jo være forberedt, så man ikke lige pludselig bare står og mangler dem ik? Jeg købte mine i Allé Optik på Jægersborg Allé, men jeg fik det eneste og derfor også sidste par, men hvis man googler sig lidt frem, kan man nok finde dem et andet sted. Modellen hedder 41805 New Audrey, hvis de skulle inspirere nogen.

Min store ring på billedet er fra Jane Kønig. Det er en skjoldring, som jeg købte her for en måneds tid siden. Jeg er blevet helt vild med store og fyldige ringe her på det seneste, og jeg ved, at den vil være en del af familien forever.

Min anden ring er et arvestykke, og min korte halskæde fik jeg til min dåb, så der er ikke så meget at sige om de to ting. Den lange halskæde med vedhænget er et Shiny Letter Pendant fra Hvisk, som jeg går med hver evig eneste dag <3

Mine øreringe går jeg også med stort set hver dag. Det er et par Darling Hoop Earrings i guld også fra hvisk. De er så simple, men på samme tid også super smukke.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med hvisk, men er kombineret med andre favoritter.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Girl Crush

Hej alle <3

Jeg er endnu ikke sikker på om "Girl Crush" bliver en serie, men indtil videre er det single-oplæg <3

Jeg tror ikke, at jeg behøver at sige mere end "Kate Moss" og så er der (forhåbenligt) en klokke der ringer.
Hun er oprindelig fra England, men hun blev "spottet" i en lufthavn i New York i en alder af 14 år. I 2012 kom hun på en 2. plads på "Forbes Top-Earning model list", fordi hun tjente $9,2mio. på kun ét år! Øhm... tænk at tjene så mange penge på sin skønhed?! Det er en livstil, der vil noget...!

Hun er, ud over det, et kæmpe forbillede i mine øjne, selvom hun har været ude i noget stofmisbrug, med klaret sig hele vejen igennem og til toppen igen!

What a girl crush - who is yours?

Likes

Comments

Lifestyle, Moodboard

Hej alle <3

En tirsdag aften efter en lang, men god dag reflekterer jeg over de gode ting, der er sket, de gode ting der kommer til at ske, men også de stressende ting, som jeg går i møde. Opgaveafleveringer er en stor del af ugens stramme program, og for at sige det ligeud, dræner det mig for energi, og humøret falder drastisk, når man bliver mindet om dato og tidspunktet for afleveringsfristen.
Nu håber jeg ikke, at jeg skræmmer livet, af dem som starter på gymnasiet næste år, men til tider kan det være svært at holde tungen lige i munden - desværre.

Held og lykke med resten af ugen <3

Likes

Comments

Lifestyle, Moodboard

Hej alle <3

Det er sjældent, at jeg laver indlæg med personlige tanker, på den seriøse måde, men nu er tiden inde.

Jeg elsker selve det at blogge utroligt meget, men nogle gange er der hverken tid eller motivation til det. Mit seneste indlæg var det første indlæg i omkring 3 uger, og jeg har som regel et mål om, at lægge et indlæg ud MINDST én gang om ugen, og for første gang i 1 år og 4 måneder har jeg ikke levet op til mine egne krav - jeg har ikke mindst skuffet mig selv, men også jer, hvilken gør mig ked af det, men også stresset. Jeg har siden 'day one' sagt til mig selv, at bloggen hverken skal gå ud over min skole, eller min tid for mig selv.

Siden jeg startede på gymnasiet, har jeg haft svært ved at holde styr på planlægningen af min tid, og jeg ramte d. 1. januar et punkt, hvor jeg tænkte: "Camilla, er du sikker på at du vil fortsætte? Er du sikker på at du vil lave indlæg i fremtiden?", men samtidigt tænkte jeg "Camilla, vil du stoppe med, at gøre noget, som gør dig glad? Vil du slukke for dit pusterum og din offentlige dagbog?" og svaret er selvfølgelig "NEJ". Hver gang jeg sidder og skriver med fingrene på tasterne, har højt humør og ideerne flyvende rundt i hovedet, bliver smilet på mine læber bredere og bredere.

2017 er året, hvor det er meningen, at jeg skal opnå de ting, som jeg sætter mig for, og bloggen er helt sikkert en af de øverste ting på listen!

Alle mine kærligeste hilsner går hele vejen ud til jer, og ihhh hvor jeg glæder mig til endnu et år!

Likes

Comments

Fashion

Hej alle <3

Hvor er det dog lang tid siden, at jeg har siddet med fingrene på tasterne, og jeg må indrømme, at jeg har savnet det...!

Nok om det, jeg har noget spændene at fortælle!

Jeg var i starten af året til et stylist-event hos hvisk, i deres nye showroom i indre by, og det var en super fed oplevelse, som bød på skønne mennesker, god stemning og massere af lækre stylings!

Jeg fik taget billeder af en super sød blogger, ved navn Ilirida, og jeg vandt oven i købet med vinderbilledet! Jeg er super glad for resultatet, og jeg må indrømme, at jeg er lidt stolt over at vinde pga. de super smukke billeder, som de andre søde stylister fik taget!

En kort update i mit liv, men jeg lover jer for, at jeg vender tilbage med fornyet energi!

Likes

Comments

Hej alle <3

Så er det snart tid til at sige "GODT NYTÅR".

Når jeg tænker på nytår, popper der 2 keywords op i mine tanker:

1. Mega fed fest

..og..

2. Nytårs-fortsæt

Festen er jo nem nok at opnå, men nytårs-fortsæt er straks værre...
Hvad skal man mon skrive på listen? Hvad var det nu lige, at man ville opnå i 2017?

Jeg ved, at mange fx har et nytårsfortsæt, som går ud på, at de skal tabe sig, eller spise sundere, men hvad med alle de sjove? Dem skal der da også være massere af!

Jeg har fundet på 10 SJOVE nytårs-fortsæt:

1. Vær mere kreativ - udfold den kreative side af dig selv og lav en kollage eller noget i den stil.

2. Lær at joke med folk - det mest positivitet kommer af humor og grineflip, og hvem kan ikke lide at grine så meget, at de får ondt i maven?!

3. Spis noget mere kage! - for at gøre "udfordringen" lidt svære, kan man sige, at man KUN må spise hjemmebagt kage.

4. Gå mere op i din instagram - leg fotograf for en dag og skyd en masse fede billeder, og læg et fedt filter på, så du skaber dit eget "tema".

5. Øv dig på dine selfies! - synes ordet selfie er vildt kikset, når man siger det højt, men selfies er faktisk ret svære at tage.

6. Lav om på dit værelse! - ryk dine møbler eller køb nye puder i fede farver til din seng! Der er massere af inspiration at hente på fx tumblr.

Håber at I kommer godt ind i det nye år - og så ses vi 2017!

GODT NYTÅR!

Likes

Comments

Hej alle <3

Jeg ved godt, at det kan være svært at få tiden til at gå, på en dag som i dag!

Jeg har fundet på 5 ting, som kan få dagen til at gå hurtigere - altså i hvert fald få det til at føles sådan

1. Se en julefilm!
En klassiker som "Home Alone", eller "How the grinch stole christmas"!

2. Pak gaver ind!
Du har tid til lige at finpudse de sidste detaljer på indpakningerne!

3. Pynt juletræet!
Hvis det ikke allerede er gjort, så kan du jo nå det inden i aften

4. Bag julekager!
I min familie bager vi pebernødder og vaniljekranse på juleaftensdag, så det kan stærkt anbefales!

5. Vær produktiv!
Ryd op, gå en tur, eller hjælp dine forfædre eller bedsteforældre med maden! De har sikkert brug for en hjælpende hånd

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, men vi ses nok igen inden nytår 😉

XOXO Camilla

Likes

Comments

Christmas, Lifestyle, Tips

Hej alle <3

Er du ligesom jeg, både sent på den og i tvivl, med hensyn til julegaver?

Hos CasaCasino på Jægersborg Allé er der rig mulighed, for at købe julegave til ham, hende, den lille, den besværlige, den enkle, den spraglede, men også den som siger, at han/hun egentlig ikke ønsker sig noget - selvom vi godt ved, at de gør...

På billederne ovenfor er der lidt af hvert, men i butikken findes et endnu bredere udvalgt - som i ENDNU ENDNU bredere... man kunne bruge timer i den fortryllende butik - i hvert fald efter min mening.

Til hende, men også til den enkle... som ønsker sig noget fedt til boligen, er jeg sikker på, at enten en fed lampe, en flot vase, smukke lysestager, eller lys til stagerne, vil falde i god jord.

Til ham, men også den lille... som egentlig ikke har ønsket sig noget andet end skjorter og pullovers, eller den lille som kun har skrevet ting fra Hasbro som starter med LEGO 395395, LEGO 035932 osv, er en fed lampe til natbordet essentielt. De findes i 3 forskellige designs, men også i en lidt større, som faktisk er min favorit... den kan findes lige her

Til den som siger, at han/hun egentlig ikke ønsker sig noget... så kan man altid give noget til køkkenet. Nicolas Vahé laver alverdens lækre ting, i fede og stilrene designs, som jeg er helt sikker på, at ingen ville tage skade af at have stående i sit køkken. Fyld en kurv med lidt af hvert; krydderier, olie, müsli, dressing - og så kan man jo lige tilføje en bøtte Johan Bülow til den søde tand.

Julepynten kan selvfølgelig også dækkes hos CasaCasino - og jeg kan love jer for, at det vrimler med sjovt julepynt, men også smukke og hjertevarmende julekugler.

Surf rundt på deres hjemmeside lige her, eller besøg deres butik på Jægersborg Allé 7, 2920 Charlottenlund.

Likes

Comments

Instagram@camillapfingstl