Christmas, Discountcode, Giveaway

Hej alle <3

Hvis der er noget, som redder dagen, så er og bliver det en powerbank. Det er typisk mig at stå midt inde i København med 3% strøm tilbage på min telefon, uden at have nogen som helst idé om, hvordan i alverden jeg skal finde hjem med bus og tog uden rejseplanen, som jeg foresten lever og ånder for.

Tænk at man kan have strøm med i tasken, uden at man overhovedet behøver at sætte laderen i væggen? - det er da genialt!

Jeg har i samarbejde med powerbanken.dk fået lov til at lave en giveaway, med denne powerbank fra greylime!

Alt du skal gøre, for at være med i konkurrencen, er 2 simple ting, som dog begge skal opfyldes.

1. Følg mig på instagram under @camillapfingstl eller via linket lige her

2. Beskriv det du synes allerbedst om ved juletiden i kommentarfeltet, og tilføj dit instagram brugernavn, så jeg nemt kan finde ud af, om det er dig, som har vundet

Jeg har udover det også en lille lækker rabatkode, som giver jer 15% rabat inde på powerbanken.dk

Rabatkode: prettygoodvibes15

Vinderen bliver fundet på fredag d. 16 december

Good luck!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Christmas, Lifestyle, Tips

Hej alle <3

Med tiden finder jeg efterhånden favoritter, som jeg ved, at jeg kommer til at bruge i laaaaaang tid - hvis ikke det ender med at blive forevigt.

Jeg har samet nogle nye og gamle favoritter, som jeg simpelthen knus elsker <3

Ladurée Macarons! Jeg kan simpelthen ikke få hænderne ned... de er og bliver min yndlings ting, som jeg ved, at jeg skal købe, så snart jeg rammer udlandet! Jeg er helt forelsket i deres "earl grey" version - den er virkelig bare noget af det bedste!

Jorg Obé Peel Off Mask! Den sorte simple indpakning er jeg helt vild med - men indholdet er smækker lækkert og gør underværker. Det er en helt sort maske, som man kun påfører specielle steder i ansigter, og efter 25-30 min. kan du "peele den off", som jeg plejer at sige, mens jeg sidder med tårer i øjnene og prøver at få bæstet af min hud... men man må lide for skønheden - ikke sandt?

Benefit 3D BrowTones! Et fantastisk produkt som virker alene, da der er farve i, men også udenpå brynene, som en voks over den "anden farve". Nem at smide i tasken, og nem at påføre - så bliver det ikke nemmere!

Aésop håndcreme! En håndcreme er en håndcreme, er der mere at sige? Intet andet, end at den virker, og at den dufter guddommeligt!

MAC Soft & Gentle Highlighter! Virker som den skal - og glimmer tror jeg bestemt ikke, at man kan få nok af!

Zarkoperfume Pink Molécule! Jeg smiler bare ved tanken om den, og duften kan man blive helt høj på! Sommerlig duft - uden tvivl et muligt julegave-ønske!

Evil Eye Ring fra Hvisk! En ring jeg har gået med, siden den dag jeg modtog den - og den bliver ikke smidt ned i det rodede smykkeskrin, ligesom de andre smykker gør! En god gaveidé til en veninde - jeg er sikker på, at den vil falde i god jord <3

Likes

Comments

Hej alle <3

Så blev det anden søndag i advent og tid til at tænde lys nr. 2 i adventskransen...eller bare allesammen ligesom jeg plejer at gøre.

Anden advent minder mig altid om, at det forholdsvis snart er juleaften, og der er altså mange ting, som man kan være glad for eller elske ved julen, og i den anledning har jeg lavet en liste, over de 24 (Ja hvorfor mon 24?) ting der gør julen til en mega fed tid på året!

God fornøjelse:

1. Julemusik

2. Julepynt

3. Pebernødder

4. Vaniljekranse

5. Flæsesteg til du brækker dig

6. Brune kartofler

7. Risengrød

8. Risalamande

9. Julefilm

10. Sne - hvis man er så heldig

11. Lyskæder

12. Jul i Tivoli

13. Adventsgaver

14. Glæden i folks øjne og smilet på deres læber

15. Varm kakao

16. Chokoladekalender

17. Juleslik

18. Jule dekorationer

19. Julebagning

20. Julekalender (JA TAK!)

21. Ild i pejsen

22. Kalenderlys

23. At pynte juletræ

24. Og sidst, men ikke mindst JULEAFTEN!

Hvad synes DU er de fedeste ting ved julen?

Likes

Comments

Lifestyle, Tips

Hej alle <3

Jeg har i efterhånden en måneds tid afprøvet denne serie fra Loreal Garnier, som hedder "Garnier Respons". Den dufter helt fantastisk godt, og duften bliver både i håret og på kroppen - jeg synes normalt selv, at duften fra produkter forsvinder hurtigt, men ikke i dette tilfælde! Jeg har lavet en step-by-step guide, til hvordan man får verdens blødeste og sundeste hår, og helt fantastisk smidige og bløde hud.

1. Første step er jo selvfølgelig at vaske håret med shampoo, som min frisør plejer at sige: "Shampoo'en åbner håret og renser for fedt og skidt". Shampooen skummer, men kun mildt så det får den lækre følelse af at shampoo'en fordeler sig - uden at det bliver for meget.

2. Step nummer to er, som min frisør fuldender sin sætning: "...og balsam'en lukker håret, så det bliver blødt efter brugen af shampoo'en, som lukkede op for hårets porer". Så selvfølgelig skal der balsam til, før håret bliver blødt. Hvis jeg vasker mit hår uden balsam, føler jeg slet ikke, at jeg får det samme ud af det. Balsam fordeles ikke i hele håret! - kun fra ørene og ned.

3. Step nummer tre er hår-kur. Man kan selvfølgelig unlade dette step, men jeg synes helt sikkert, at det giver en helt anden effekt. Jeg bruger ikke kuren, hver gang jeg vasker hår. Jeg bruger den ca. hver anden uge, for det tager både tid at have den siddende i, men den er selvfølgelig også tung for håret. Den fordeler jeg som regel samme sted som balsam, men påfører den også let oppe på toppen af hovedet, uden at fordele den i hovedbunden - det kan gøre håret fedtet.

4. Step nummer fire kan være 2 ting. Du kan enten vælge olien, eller deres body lotion. Olien bruger jeg gerne om natten, så den kan nå at "virke", mens body lotion synker hurtigt ind i huden, så man kan få bukserne på uden at føle sig som et fedtet monster. De gør det samme for huden, og dufter ens, men konsistensen er den eneste forskel. Jeg er i hvert fald tosset med begge muligheder!

Jeg håber, at I fik lidt ud af dette indlæg. Hele serien kan købes i matas, men jeg linker til garnier's egen hjemmeside, så I kan læse om hvad de indeholder, og om hvad deres test-resultater siger.

Garnier Respons Serie

Dette indlæg er sponsoreret af Loreal, Garnier, men er baseret på mine egne personlige holdninger og meninger.

Likes

Comments

Lifestyle, Tips, Christmas

Hej alle <3

I går var det 1. advent, og ligesom sidste år, laver jeg selvfølgelig en adventskalender her på adressen. Selvom jeg er sent på den, vil jeg stadig I anledning af 1. advent lave et indlæg med temaet Julegave-ønsker. Jeg har surfet lidt rundt og fandt 2 super flotte tasker fra henholdsvis & Other Stories og Zara.

1. Den første taske er fra & Other Stories i en lækker varm bordeaux farve, med en guld-kæde som en unik detalje. Den ligger til ca. 565kr. og har en god størrelse til en dag i byen, når man nyder søndagene i advent. Du kan finde tasken lige her.

2. Taske nummer to er fra Zara i et enkelt og stilrent design, som aldrig vil gå af mode - i hvert fald ikke hvis det stod til mig! Den ligger til 799kr. og vil passe til alt i dit klædeskab! Du kan finde tasken lige her

Glædelig jul, hvis du allerede har sat gang i julehyggen, men hvis ikke så skift tudekiksene ud med pebernødder, fyr op for julemusikken, og start nedtællingen til på torsdag!

Likes

Comments

Fashion

Hey there!

The Sunday snooze got real today, but the Saturday snooze yesterday was just as good!

I bought some new boyfriend jeans a couple of days ago from Acne Studios , and today I styled them with the Tommy Hilfiger sneakers I got for my birthday, the Levi's t-shirt I also bought a couple of days ago, a big knitted sweater with white stripes down the sleeves from mbyM, my midnight blue Proenza Schouler bag , and my LalaBerlin cashmere scarf .

Likes

Comments

Hey there!

I love looking at Zara´s webpage. They sell so many cool clothing items, and all of it has a fair price.

I have found 3 items to a total of 507kr. This outfit can be worn to a special occasion, because is doesn´t really fit the season, but in summer it could be worn as a casual outfit with a shirt over the cropped top.

1. Item number one is a cropped top with blondes , without sleeves. It can be worn with a cardigan or a v-neck sweater, so the blondes can be seen.

2. Item number two are Flad Dorsay Shoes . They are simple, classic and beautiful with a feminine touch.

3. Item number 3 is leggings with a leather looking detail on the side. They are high waisted which compliments the cropped top very well.

I would add a cool necklace and some glittery earrings, to complete the outfit.

- Hope you liked it -

Likes

Comments

Fashion, Lifestyle

Hej alle <3

I torsdags havde jeg fødselsdag, og jeg fik sååå mange flotter gaver at både familien, men også af mine veninder!

Jeg har ovenfor samlet de 4 fedeste ting, som jeg har fået af alle de skønne mennesker, som kom og var med til at fejre mig - jeg kunne ikke være mere taknemmelig!

1. Kenzo t-shirt fra Milium i bordeaux. Den er super lækker og blød i stoffet, og har det klassiske Kenzo logo foran på brystet.

2. Zarkoperfume Pink Molécule Twin-set. En lækker sommerlig parfume, som ændrer duft i forhold til hvem, der bærer den. Den er unik, hvis jeg selv skulle sige det, og I kan tro, at man får mange komplimenter, når man har den på!

3. Tommy Hilfiger Sneakers White/Midnight. En fed, kridhvid læder sneaker, med en blå detalje bagpå. En fed sneak til en overkommelig pris.

4. Ganni Berkeley t-shirt. Basic hvid t-shirt med "Space Shake" motiv i tyndt stof. Den fitter oversized, men det gør den bare endnu federe!

Likes

Comments

Instagram@camillapfingstl