Lifestyle, Summer, Travel

Hej alle <3

...og velkommen tilbage efter en lang pause, det glæder mig, at I stadig læser med ;))

For en uges tid siden kom jeg hjem fra mit andet hjem, hvis jeg kan tillade mig at kalde det dét. Bressanone på Italiensk, Brixen på tysk er min absolute yndlingsby so far. Vi har nogle søde venner, som bor i nærheden, og jeg synes bestemt, at det er en god undskyldning for både at besøge dem, men også den skønne by.

Der går som regel nogle måneder, hvis ikke et helt år, før vi besøger den smukke by endnu en gang, så der er altid nye restauranter eller butikker, når vi kommer. Denne gang fik vi fornøjelsen af at besøge Alter Schlachthof, som det så fint hedder, det betyder altså Gamle slagteri, og derfor er indretningen indenfor mega fed og meget original med rustikke borde og fliser på væggene. Udenfor har de en skøn gårdhave, som man både kan sidde i, i solen, men også om aftenen under hyggeligt lys fra lyskæder.

...derudover kan man få voldsomt gode crossainter der... det kan bestemt anbefales, hvis man besøger byen.

Vi boede på et hyggeligt hotel, lidt gammeldags, men stadig super hyggeligt og lækkert. Det regnede for det meste om aftenen, så det var bare om at nyde solen og poolen i dagstimerne!

Ring på ringefinger: Jane Kønig // Ring på pegefinger: Hvisk (linket er til en ring som minder meget om, da min desværre er udgået.

Bikini - H&M // Øreringe - Stine A

En helt fantastisk ferie, men den er heldigvis ikke helt slut... om 3 dage drager jeg mod Kroatien, og jeg kan love jer for, at I vil blive opdateret ;))

Hvis bloggen ikke helt er nok, så kan du følge med på min instagram via linket lige her // @camillapfingstl

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Coffee-guide, Lifestyle, Tips

Hej alle <3

Hvis du, ligesom jeg, er en KÆMPE kaffe-elsker, men er løbet tør for idéer til enten nye "kaffe-barer" eller generelt steder med god kaffe, så kan jeg muligvis hjælpe dig! Jeg har lavet en kaffe-guide over 8 steder, som jeg har besøgt inden for det seneste stykke tid. Der er dog sneget sig en is-kaffe ind mellem de 8 deltagende kaffer ;))

Alle kafferne til blive rated med stjerner, for at give et hurtigt overblik over hvad min overordnede mening om dem er.

★★★★★

1. Original Coffee // Kaffe Latte

★★★★☆

2. Original Coffee // Is-kaffe

★★★★☆

3. Lagkagehuset // Kaffe Latte

★★★★★

4. The Living Room // Cappuccino

★★☆☆☆

5. Kaf'bar // Kaffe Latte

★★★★☆

6. Emmerys // Kaffe Latte

★★★★★

7. Salonen på Østerbro // Cappuccino

★★★☆☆

8. Atelier September // Cappuccino

☆☆☆☆☆

Likes

Comments

Hej alle <3

I søndags var der vist ingen tvivl om, at det var godt vejr. Solen stod højt på himlen, og de der kirsebærtræer, som svømmer rundt på instagram, skulle jo selvfølgelig besøges.
De fine kirsebærtræer kan man finde på bispebjerg kirkegård, men man skal være hurtig, hvis man skal nå det, inden de afblomstrer.

Når de obligatoriske billeder er taget, og man har følt sig tilpas model-agtig, kan man ikke andet end at gå derfra med et smil på læben.

Emma og jeg besøgte også den fine kirsebærtræs-allé sidste år, så jeg tror så småt, at det er en tradition vi har fået stablet på benene.

. . . . . . .

I dagens anledning står mit navn altså med prikker, men om det stikker, må vise sig ;))

God påske til jer alle!

Likes

Comments

Fashion

Hej alle <3

For en måneds tid siden var der galla på mit gymnasium. Som ses på billederne ovenfor, havde jeg en sort kjole fra Designers Remix på. Den er efterhåndet gået hen og blevet min yndlingskjole, og jeg har brugt den mange gange før - så det der med at man altid skal købe nyt og nyt og nyt, det er altså ikke nødvendigt i mine øjne!

Designers Remix laver super mange flotte kjoler. Den smukke røde eger jeg dog ikke, men I kan tro, at jeg fortryder, at jeg ikke købte den, inden den blev udsolgt...

Dette indlæg er på ingen måde lavet i samarbejde med Designers Remix, men jeg er bare utrolig glad for både deres design og kvalitet. Jeg har et par ting derfra, og jeg ved at de alle sammen er stilrene, og det lægger jeg super meget vægt på, når jeg køber kvaliteten.

Likes

Comments

Fashion, Wearing

Hej alle <3

Igen er der gået et godt stykke tid siden sidst, but I'm back again with a new blogpost.

I weekenden var jeg i sommerhus med nogle søde veninder, og traditionen tro besøgte vi Vejby strand. Mit seneste køb er den her oversized denim jakke fra Envii. Den er meget edgy, men jeg synes, at den er SÅ fed.

Da den er fra Envii, ligger den oven i købet til en overkommelig pris, og du kan købe din helt egen lige her.

Jeg går sjældent med 'denim on denim', som nogle så fint kalder det, men da både Envii-jakken og mine bukser fra Acne Studios er i samme blå denim-nuance, synes jeg faktisk, at jeg kan tillade mig det. Mine Acne jeans er desværre udgået, men de har et par, som minder super meget om - dem kan du finde lige her

Mine slip-ons er fra BilliBi og er også udgået, men de har en masse andre i forskellige mønstre, bare i samme style. Du kan finde alle deres slip-ons lige her

.Modellen på mine solbriller hedder 41805 New Audrey. Céline-solbriller er generelt svære at både få fat i, men også svære at finde ifh. styles hvis du spørger mig... men google plejer at være spørgsmål og tankers bedste ven, så prøv dér.

Tørklædet er det samme som altid. 2 år gammelt, stadig dejligt blødt, og altid en sikker vinder! Du kan finde det lige her.

Hav en dejlig dag kæreste du <3

Likes

Comments

Fashion, Wearing

Hej alle <3

- og velkommen tilbage...

Det der med at lave indlæg, er jeg altså dårlig til at få nået, MEN så må jeg bare op på hesten igen, og prøve og se om jeg kan tage mig sammen...

Jeg er i hvert fald tilbage nu med et lidt outfit-indlæg, fordi jeg synes, at det er lang tid siden, at jeg sidst har lavet et. Så dagens super casual outfit består af mine sneakers fra Tommy Hilfiger, som jeg fik til min fødselsdag i november, og jeg er simpelthen så glad for dem! Jeg tror desværre, at de er udgået, men jeg ved, at de har nogle som ligner rigtig meget.

Mine jeans er fra ACNE, og de er også efterhånden omkring 4 måneder gamle. Jeg er ret vild med, at de sidder løst på benene pga. at det er en boyfriend model. Jeg kan heller ikke finden dem inde på deres hjemmeside, men ACNE har jo, jeg ved ikke hvor mange forskellige styles, så mon ikke de også har nogle, som minder om? ;))

Min bluse/strik er fra & other stories. Den er tykkere end en normal bluse, så man kan i princippet også kalde den en strik, tror jeg... not sure. Den er fundet på tilbud i deres butik, men også dén findes helt sikkert inde i deres butik eller i hvert fald noget i samme stil.

Min taske er fra Proenza Schouler og kan findes lige her , vi har snart årsdag, og den holder sig ung og frisk ;)) Jeg er super glad for den, fordi den er rummelig, men også fordi, at min computer kan være i den, og så synes jeg bare, at den er mega smuk og passer til ALT!

Jeg købte nye solbriller i tirsdags, og jeg er bare helt forelsket! Altså ja, jeg ved godt, at det er ikke meget af solen man får at se for tiden, men man skal jo være forberedt, så man ikke lige pludselig bare står og mangler dem ik? Jeg købte mine i Allé Optik på Jægersborg Allé, men jeg fik det eneste og derfor også sidste par, men hvis man googler sig lidt frem, kan man nok finde dem et andet sted. Modellen hedder 41805 New Audrey, hvis de skulle inspirere nogen.

Min store ring på billedet er fra Jane Kønig. Det er en skjoldring, som jeg købte her for en måneds tid siden. Jeg er blevet helt vild med store og fyldige ringe her på det seneste, og jeg ved, at den vil være en del af familien forever.

Min anden ring er et arvestykke, og min korte halskæde fik jeg til min dåb, så der er ikke så meget at sige om de to ting. Den lange halskæde med vedhænget er et Shiny Letter Pendant fra Hvisk, som jeg går med hver evig eneste dag <3

Mine øreringe går jeg også med stort set hver dag. Det er et par Darling Hoop Earrings i guld også fra hvisk. De er så simple, men på samme tid også super smukke.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med hvisk, men er kombineret med andre favoritter.

Likes

Comments

Girl Crush

Hej alle <3

Jeg er endnu ikke sikker på om "Girl Crush" bliver en serie, men indtil videre er det single-oplæg <3

Jeg tror ikke, at jeg behøver at sige mere end "Kate Moss" og så er der (forhåbenligt) en klokke der ringer.
Hun er oprindelig fra England, men hun blev "spottet" i en lufthavn i New York i en alder af 14 år. I 2012 kom hun på en 2. plads på "Forbes Top-Earning model list", fordi hun tjente $9,2mio. på kun ét år! Øhm... tænk at tjene så mange penge på sin skønhed?! Det er en livstil, der vil noget...!

Hun er, ud over det, et kæmpe forbillede i mine øjne, selvom hun har været ude i noget stofmisbrug, med klaret sig hele vejen igennem og til toppen igen!

What a girl crush - who is yours?

Likes

Comments

Lifestyle, Moodboard

Hej alle <3

En tirsdag aften efter en lang, men god dag reflekterer jeg over de gode ting, der er sket, de gode ting der kommer til at ske, men også de stressende ting, som jeg går i møde. Opgaveafleveringer er en stor del af ugens stramme program, og for at sige det ligeud, dræner det mig for energi, og humøret falder drastisk, når man bliver mindet om dato og tidspunktet for afleveringsfristen.
Nu håber jeg ikke, at jeg skræmmer livet, af dem som starter på gymnasiet næste år, men til tider kan det være svært at holde tungen lige i munden - desværre.

Held og lykke med resten af ugen <3

Likes

Comments

Instagram@camillapfingstl