​Hei, igjen! 


Vel.. jeg spør meg selv ; Hvor ble torsdagen av? Jeg har virkelig ikke sovet så lenge, på lenge,lenge. For helt siden vinterferien startet har jeg våknet 9-10 på morningen, og jeg syntes det er så kjipt, når jeg kan sove så uendelig  lenge, også skal jeg våkne så tidlig, hva er poenget!? Men uansett, i går kveld så tenkte jeg at "Imorgen skal jeg ikke våkne tidlig, det skjer ikke!" Så jeg hang opp et pledd foran gardinene (som ikke er lystette.) Jeg hadde besøk av ei venninne til i dag, så vi la oss akkurat ikke tildig. klokken ble rundt 03.00 før vi fikk gått å lagt oss. Timene gikk, og det ble dag. Jeg sov jeg, som en stein! Da jeg våknet så var jeg så trøtt, og jeg var så sikker på at kl ikke var mer enn 09, 11, på morningen! Men neida,mensann, den var 14.30! DA ble jeg faktisk litt glad i og med at jeg har klart å sove så lenge, det var hvert fall ubeskrivelig fantastisk. Men så er jo problemet da, nå har jeg jo snudd døgnet. Men i morgen må jeg litt tidlig opp, i og med at hvitevarene mine kommer i morgen! -Kjøleskap, vaskemaskin og komfyr! Så i morgen kan jeg faktisk kjøpe kjølevarer og lage meg noe ordentlig mat! Det blir supert! 

Har ikke noe bilder å legge ut i dag, men jeg hadde hvert fall en liten oppdatering. 

Ha en fin kveld videre, folkens! Imorgen er det FREDAG! :-) 


-Pretinius

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei, igjen!


Har hatt et lite opphold fra bloggen - ja, jeg vet jeg er sløv! Men det er lov engang iblandt det også.
Hva har skjedd siden sist?

Jeg har farget håret mørkebrunt, prøvd hvert fall... jeg har flyttet i min egen leilighet, det er helt fantastisk! Fikk IKEA stuff i går, så jeg koste meg ordentlig mye. Så kommer hvitevarene på fredagen. Jeg har fått inn tallerkner,bestikk, satt sammen IKEA bordet, (klarte å lese bruksanvisning!!!)
Hengt opp bilder har jeg også gjort, jeg er veldig glad i bilder med tekst på! Ord som gir mening. Kjøpt en del tepper, og pynteputer. Så har jeg klistret SMILE BIG med sånn tekst øverst på speilet, på badet! Ble litt fancy. Bilder kommer! Har også fraktet marsvinet mitt Dixie ned hit, hun koser seg max, spesielt når hun får det hun elsker - salat, fòr og agurk. Så da har jeg hvert fall litt selskap!

Og nå er det jo vinterferie! det er jo også veldig behagelig. Jeg skal nok i stallen en av dagene, og ri, tenkte jeg! Har jobbet en del uker nå i stallen og hatt hele ansvaret. Det er jo ganske spennende, og krevende! Men samtidig så lærer jeg alltid noe nytt. Tilslutt gjør man alt automatisk! Jeg legger ut litt bilder av leiligheten, og i stallen jeg er i.

Håper dere legger igjen kommentarer, det er alltid koselig!

Jeg legger også ut, før og etter billde, når jeg hadde blondt, og nå som jeg har mørkt!Likes

Comments

 Hei, dere!

Jeg heter Ida, og er 19 år.
Nå skal jeg liksom prøve ut blogging. Ikke at jeg har så mye å skrive om, eller jeg har vel alltids noe å skrive om, men er kanskje ikke så interessant, eller kanskje for noen, men ikke alle.. alt varierer. Men en ting er sikkert - jeg kommer ikke til å skrive om sminke, mote, og alt sånn "classy" ting. Fordi jeg er nemlig ikke ei sånn jente. Selvsagt så kan jeg kle meg hvis jeg skal på fest, i bursdager osv.. og jeg kler meg ikke akkurat i alle regnbuers farger når jeg skal på skolen heller. Når det gjelder sminke, så sminker jeg meg noen ganger når jeg skal på skolen, om jeg skal noe annet, ut f.eks. men er ikke et must hver dag.
Jeg går på skolen Mandag og Fredager, jeg går på service og samferdsel 1 året, jeg trives, men jeg har valgt feil linje .. igjen .. og det er det en grunn til!

Første gang jeg skulle begynne på vgs, så startet jeg på naturbruk på Rosthaug, fordi jeg skulle utdanne meg noe innen hest. Så "tvang" jeg meg igjennom Naturbruk, jeg klarte det, jeg fullførte, så var det å starte på vg2 hest og hovslager linjen, også på Rosthaug. Jeg begynte, så etterhvert mistet jeg egentlig litt interessen for hest.. det var liksom ikke dette jeg ville drive med på hel tid. Så jeg droppet ut, og gikk hjemme og surret resten av året! Året etter fant jeg ut at, jeg er jo egentlig ganske interressert i bil mekking, så jeg startet på TIP på Numedal, og lærte en del av det året. Men så viste det seg på slutten av året, at jeg ville heller ikke drive med bil resten av livet heller ... men jeg fullførte det året også!
Så, satt jeg der da, begynte å tenke på hva jeg egentlig ville bli. Men jeg hadde virkelig ingen aning. Ingen tanker, ingen ting. Også tenkte jeg "Hva med service og samferdsel?" Så jeg starter der, i og med at det dekker rundt 80% av alle yrker i Norge. Så jeg ville gi det en sjanse. Men, selvfølgelig jeg lærer jo nyttige ting der også, men det er ikke noe jeg vil utdanne meg til innen der heller!
Hva gjør jeg?

Så kom det en praksisuke, hvor jeg ville faktisk prøve å jobbe med mennesker. Så jeg bestemte meg for å prøve en hjelpe organisasjon. Hvor de hjelper rusmisbrukere, alkoholikere, psykisk syke osv..

Jeg leste litt om KirkensBymisjon i Drammen, og dette virket veldig interressant, så jeg ville teste ut stedet. Jeg sendte en utfyllende mail, og sendte det, krysset fingrene for at jeg kunne komme og jobbe den uken. Dagene gikk, tik tak, og plutselig fikk jeg svar på mailen, JEG FIKK PLASS! 

Jeg var så overlykkelig, og jeg klarte nesten ikke vente med å starte. Så kom uken hvor jeg skulle begynne. Spent var jeg, hadde masse sommerfugler i magen, jeg var spent på hva jeg skulle gjøre, hva jeg kunne oppleve, hva som kom til å skje, vil det bli noe utfordringer, kommer jeg til å like dette? 

For å gjøre en lang historie, kort - Den uken opplevde jeg MYE. MYE spennende, mye forskjellig. Det var varierte dager. Jeg jobbet på møtestedet, søtt lite sted, hvor det var plass til en del gjester. 

Vi hadde lys tenning på morningen, for vi som jobbet der, hvor vi kunne tenne lys for hva vi ville. 
Så kom gjestene og jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg, eller hva jeg skulle gjøre. Var litt skummelt, i og med at disse menneskene hadde jeg aldri sett før, og jeg ante ikke hvordan jeg skulle gå frem. 


Likes

Comments