Vad är detta för trams? Ska vi plantera in chips och dips i våra kroppar? Har aldrig dessa vetenskapsmän tänkt att de gått för långt. Människan är inte gjorda för att vara robotar och bankkort. Förfärligt tycker jag. Skam åt EU och skam åt världen. Ifall vi, Rationalisterna, vinner valet ska vi lämna EU och isolera oss från deras idioti. Ingen teknologi som går in i kroppen är tillåten.

Likes

Comments

Vi såg även samma nyheter om PISA resultaten och de var väldigt tragiskt. Att vårt älskade Sverige ska behöva lida på grund av dessa invandrare är förfärligt. Vi håller med er att vi borde lösa problemet med invandringen och vi vill även stärka disciplinen hos barnen för att förhindra att deras studieresultat sjunker tillsammans med Juncker, men om vi nu ser till att agera så kan dessa skolresultat eskalera. Med barn som säger ord som yani och tamam kommer vi aldrig kunna ta hand om varann. För en framtid med bra resultat bör ni lyssna på vårt hat.


Ifall vi, Rationalisterna, däremot fått bestämma så hade vi istället för att endast begränsa invandringen stoppa den helt med militärisk makt samt utvisa de som redan är här då dessa odisciplinerade, högljudda människor inte hör hemma i vårt fina organiserade Sverige. Det skulle öka prestationen hos de bra svenska eleverna som fått dålig influens av invandrarna. Men tyvärr så är skadan redan skedd och därför föreslår vi att vi även ska införa barnaga, betyg i uppförande samt skoluniform för att öka disciplinen hos eleverna. Då vi inte heller vill se någon ny teknik i skolan behöver vi heller inte spendera så mycket pengar på den senaste teknologin och på så sätt spara pengar för viktigare ändamål som till exempel den stora svenska muren som skall byggas mellan Finland(Suomifanskapen) och Sverige.


För ett Sverige med svenska elever som lyckas.

Rationalisterna.

Likes

Comments

Sverige har sjunkit i PISA-mätningar med 13 platser på grund av den kraftiga invandringen. Fler och fler elever med utländsk bakgrund ockuperar platserna på skolan innan de har integrerats i det svenska samhället - detta är ett stort problem! Vi i Rättvisepartiet ser problematiken med detta och har konkreta lösningar.

Vi vill begränsa invandringen och se till att de som kommer först lever på ett grundläggande bidrag så att de hinner integreras till det svenska samhället. På så sätt kommer de veta hur de skall utveckla sin kunskap och bli mönstermedborgare!

Likes

Comments