Måndag

Idag har jag jobbat! Jag hann också prova en jacka jag har beställt från Gina Tricot men den var inte anpassad för Kirunaväder så den fick åka tillbaka. Synd!

Tisdag

Jag ska spendera hela dagen att plugga och jobba. Ibland måste man...

Onsdag

Jobb och planera inlägg till er! Något speciellt ni vill se?

Torsdag och fredag

Jobb och plugg...

Lördag

Högskoleprovet. HJÄLP 😓

Söndag

Jag åker till Luleå för att hälsa på kära systern och shoppa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den nya preppystilen

Ellos har skapat en ny kollektion som inspireras av preppystilen. Det är vardaglig look som har marina detaljer, till ett bra pris! På Ellos hemsida kan du se fyra stylingknep som får din outfit att se preppy ut, jag tycker speciellt om nummer tre och sex.

Jag tycker det är jättebra att modehus tar in och inspireras av preppystilen. Som Ellos säger är stilen ständigt aktuell, vilket jag tycker fler märken borde ta del av. Jag skulle dock vilja inflika att deras outfittips inte är den vanliga preppystilen som jag tycker så mycket om, utan har förändrats för dagens samhälle och vuxna idag. Samtidigt håller Ellos kollektion tag i det gamla, som till exempel randigt och vitt medan de nyanserar preppy. Jag tror nog inte att jag skulle sätta på mig alla outfits från deras kollektion, men kan ändå uppskatta dem! Jag hoppas Ellos kollektion blir framgångsrik och inspirerar andra svenska (och utländska) modehus att också göra en preppykollektion.

Nedan finner du en video gjord av Ellos där du får styling av deras stylister. Titta och lär!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 // 2 // 3

4 // 5 // 6

Våren har äntligen kommit och i butikerna finns det kappor i alla möjliga färger. Istället för att satsa på vanliga färger som svart, vitt, eller blå - varför inte satsa på en kappa i en färggladare ton? Du kommer utstråla vårkänslor och sprida färgerna över alla andra kappor med färglösare toner.

Likes

Comments

Kate Spade New York är en av mina favoritdesigners. Kläderna är preppy, klassiska, och samtidigt trendiga, vilket är en otroligt bra grej om man vill vara uppklädd och ha koll på senaste trenderna. Det finns dock ingen butik i Sverige för kläderna (om du vill ha väskorna kan du köpa det på NK i Stockholm eller Zalando), men Nordstrom skickar till Sverige.

Priset på kläderna är saftiga för en ''vanlig'' person, det billigaste plagget går på ''bara'' ett tusen kronor men jag tycker kläderna kan vara värt priset om man har velat ha det länge och vill unna sig! Jag har definitivt funderat på att köpa en klänning när jag klarar av ett mål, om jag verkligen gör det får vi se.

Kate Spade är verkligen ett märke att hålla koll på. Kläderna är tidlösa, vilket betyder att du troligtvis kommer kunna använda samma plagg om tio år och det är fortfarande lika trendigt. Ovanför ser du sex av mina favoriter från nuvarande kollektionen på Nordstrom.com, jag älskar speciellt nummer fyra!

Likes

Comments

Contains affiliate links

x / x / x

x / x / x

x / x / x

Hej!

Studenten närmar sig med stormsteg och jag tänkte sätta ihop ett inlägg till er som ska på balen i år. Här har ni nio otroligt vackra klänningar som både är fina och klassiska. Ett tips till er är att beställa en klänning från en svensk (eller åtminstone europeisk) hemsida, det underlättar så mycket med returer om klänningen inte skulle passa.

Jag själv gick aldrig på balen, vilket jag ångrar, för jag skulle blivit så glad över att bära någon av dessa klänningar ovanför. Speciellt sista eller sjätte!

Likes

Comments

Spanien

Ända sedan jag började lära mig spanska har jag blivit kär i det språket, kulturen, och landet. Jag har alltid sagt att jag vill besöka Spanien men det har aldrig blivit av. Det vore en riktig dröm för mig att kunna åka till Spanien, vart som helst i landet, och prata spanska, ha kul, dricka och äta gott, och lära mig mer om den spanska kulturen. Jag har även tänkt på att åka på ett utbytesår till landet när jag börjar studera, så vi får hoppas på det bästa!

Paris

Helt ärligt - är det någon som inte vill åka till Paris? Staden har allt. Paris är också i särklass vackraste staden som finns och det bekräftas varje gång jag tittar på bilder därifrån.

Köpenhamn

Okej, jag var där förra året men jag vill gärna åka dit igen! När jag var där förra gången var jag mest intresserad av shopping och mindre av att fota och vandra runt, så nästa gång jag är i Köpenhamn vill jag hemskt gärna få mer foton på själva staden.

Fjordarna i Norge

Waaah, så vackert! Tänk att fotografera här?! Det vore en riktig dröm för mig att åka t ex Hurtigrutten för att få uppleva alla Norges fjordar i verkliga livet. Jag har varit mycket i Norge men det har enbart varit i nordnorge så det vore trevligt att åka lite söderut också!

Likes

Comments

Hej!
Här har ni min krönika som publicerades i detta månadens nummer av Kiruna Tidningen. Jag skrev om bloggare och hur människor inte tar oss på allvar.

Likes

Comments

Vädret. Nu för tiden är det ljust ute och solen skiner, vilket känns otroligt efter flera månader av mörker. Nu rör vi oss mot ljusare tider och snart kikar midnattssolen fram.

Språk på jobbet. Jag älskar att jag får prata flera olika språk på mitt jobb, bland annat engelska och spanska. Turisterna blir så glada när jag hälsar på dem på deras hemspråk! Nu i och för sig har vi haft otroligt många asiatiska turister och jag kan knappt ett ord på något asiatiskt språk (Konichiwa räknas inte), så det får bli engelska där.

Vårgarderoben. Några få grejer gör mig så glad än att rusta upp inför våren. Jag älskar att affärerna har börjat ta in fina sommarkläder, det får mig på bra humör!

Kompisar. Vad jag saknat att ha tjejkompisar jag kan prata allt med. Ni som hängt med ett tag vet ju att jag inte haft kompisar under hela gymnasietiden, men nu när jag återförenats med och skapat nya kontakter blir jag glad.

Duktiga flickors revansch. Jag läste ut boken igår och jag kan verkligen rekommendera den till alla vi duktiga flickor som kämpat och kämpat så länge. Birgitta Ohlsson är inte bara en kompetent politiker, utan också en riktigt bra skribent.

Likes

Comments

Hej!
Jag har jobbat hela dagen men kunde gå på affärer under min lunchrast. Gick in på bland annat H&M och Lindex där jag hittade massor med fina nya plagg. Tips är att gå in där för att hitta mycket fint! Efter jobbet åt jag hos min mormor och efter det träffade jag en kompis på Solsidan (en bar i Kiruna). Vi pratade, umgicks och tog några glad. Kul!

Har beställt några grejer som ska invigas i min vårgarderob. Jag ska absolut visa upp dem när jag får dem. En annan rolig grej är något som kommit med i Kirunatidningen igår, för er som inte har möjlighet ska jag ta en bild på det så fort som möjligt. Det är jättekul och är så glad att de tog med den. Ni får helt enkelt vänta och se, ska fixa fram det i helg!

Ha en riktigt bra fredag och helg allihopa.

Likes

Comments