Header
View tracker

Preppy Pavvo

Hej alla!

Veckan är inte över ännu men eftersom jag jobbar helgen tänkte jag berätta lite kort om veckan som gått redan nu. Förutom att jag har jobbat har jag handlat julklappar, har varit riktigt på hugget så nu har jag bara en julklapp kvar att handla. Jag har även fått hem en klänning som jag hade tänkt ha när mitt syskonbarn döps senare under månaden, en riktigt fin klänning men jag vet inte om jag ska visa den ännu eller om ni får vänta tills den 26:e, haha.

Jag har också försökt att fota lite mer till bloggen, men med tanke på att det blir mörkt redan kl 11 är det tyvärr inte så enkelt att få ett bra ljus. Nu har jag mixtrat med kameran och hittat en ''nattinställning'' som tydligen ska kunna användas för att ta bra bilder när det är mörkt. Vi får hoppas att den funkar!

Nu ska jag kila vidare, vi har en regissör hemma hos oss som ska intervjua oss angående stadsflytten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Preppy outtakes

Bara jag som tycker att jultröjor faktiskt är mysiga och söta? När man tänker på jultröjor kan man oftast tänka på de drägliga som ens morfar/farfar hade i källaren, haha, men dessa fyra är riktigt stiliga. Använd någon av de ovanför med kjol på julafton för att vara riktigt julfin. 😘

Likes

Comments

Preppy Pavvo

Hallå!

Jag skulle vara effektiv denna månad och ge er en sorts julkalender - en outfit per dag. Det gick ju sådär. Sanningen är att jag inte mått så bra, men nu ska jag verkligen pusha mig själv till att uppdatera.

Eftersom jag inte har jobb inplanerat i nuläget tänkte jag köpa julklappar imorgon och hämta ut alla paket som behövs hämtas ut. Städa ska jag också göra.

Likes

Comments

Outfits

Hallå! Är det någon som kan svara på denna fråga åt mig - varje gång jag vill fota något vid julgranen blir det aldrig fokus på själva saken utan det är alltid fokus på granen? Oavsett om jag trycker på fokusen på skärmen letar sig alltid fokusen till julgranen. Så otroligt jobbigt, det var fint ljus när jag började mixtra med kameran och höll på i ca två timmar, då vart det alldeles mörkt så var tvungen att ta en bild vid spegeln istället.

Nåja, här har ni andra outfiten på december. Nu ska jag kila och tjäna pengar, wohoooo 😘

Likes

Comments

Preppy outtakes

Jag vill också dela med mig av en av mina favoritkanaler på Youtube. Jag skämtar inte när jag säger att jag kollade igenom alla videor hela kvällen igår.

Likes

Comments

Outfits

Tröja Polo Ralph Lauren // Kjol Topshop // Armband Kiel James Patrick

Hej alla!

ALLTSÅ hur jobbigt är det inte när det börjar bli mörkt vid 13-tiden?! Det går inte att få bra bilder. Det ser ut som jag är i ofokus men i själva verket är det ljuset som spökar. Fixade det värsta i Photoshop 😭

I alla fall, idag är det december! Jag är så taggad på att detta år ska vara över, låt det bli nyårsafton imorgon. Nä men denna månad blir bra, nu ska julklappar inhandlas i väntan på julafton. Jag gjorde ju en julklappsguide igår, kolla in den. Det kommer även en som är mer inriktad till det manliga könet, ska nog också göra en för föräldrar. De kommer upp i alla fall snart!

Likes

Comments