Hej!

Idag har det varit en riktig resedag. Jag steg upp vid kl 5 för att hinna med flyget till Stockholm som gick kl 7 från Kiruna, därefter hoppade jag på snabbtåget till Göteborg. Nu är jag här i staden och ska vara här i mer än en vecka. Det är redan så varmt här, i Kiruna var det några plusgrader medan temperaturen här var lite över 20! Hoppas jag får uppleva lite sommar innan jag åker tillbaka.

Nu ska jag umgås lite med mitt syskonbarn innan jag tar natt för dagen, godnatt allihopa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här är två plagg som jag under de senaste dagarna inhandlat. De kom idag och måste säga att jag tycker så mycket om den blåa jumpsuiten från H&M, kommer definitivt använda den under varma sommardagar! Jag valde tyvärr att skicka tillbaka blazern, men tyckte mycket om den också. Bara inte tillräckligt mycket.

Blazer Therese Lindgren för NAKD // Jumpsuit H&M

Likes

Comments

Egentligen är det en vanlig arbetsvecka för mig, men i slutet av veckan händer det riktigt roliga grejer som jag vill dela med mig av!

Någon dag under veckan ska jag gå förbi ett apotek för att inhandla mer av Löwengrip Care and Colors produkter. Jag har deras handlotion och måste erkänna att den är sååå bra och att jag är jättenöjd. Jag är ute efter en ny deodorant (har hört mycket bra om LCC:s) och en duschlotion.

På fredag ska jag se Wonder Woman på bio! Så länge jag har väntat på denna film och nu är det äntligen dags! Jag är jättetaggad, så ser fram emot det.

På lördag åker jag söderut, till min syster i Alingsås närmare bestämt. Jag har inte träffat henne och mitt syskonbarn sedan jul, så det ska bli roligt att träffa dem igen. Det ska ju också bli skönt med lite värme i mitt liv också, då sommar här i Kiruna existerar inte.

Likes

Comments

Japp, såhär ser det ut hos mig idag... Snö och slask i slutet på maj. Ska jag skratta eller gråta, vad tycker ni?

I fredags jobbade jag, efter jobbet umgicks jag med mitt syskonbarn som har varit här över helgen. På kvällen hälsade hela familjen på min bror och fikade.

Igår lördag gick jag till bowlinghallen för att bowla en sväng. Jag brukar vara hur dålig som helst på bowling, men igår slog jag några strikes, så jag blev jätteglad! När vi hade bowlat färdigt gick vi en vända på stan, bland annat köpte jag nya handskar från H&M.

Idag söndag är det mors dag så jag väntar bara på mina föräldrar så ska vi åka hem till farmor för att fika. Eftersom det är sista dagen på helgen kommer jag mestadels ta det lugnt under dagen för att orka med en till arbetsvecka.


Likes

Comments

När jag var liten hatade jag allt med utomhus-livet att göra, men nu tycker jag om att vara ute i naturen.

Klarar inte av att se bilder på bebisar eller se gulliga videor, inte för att jag blir äcklad utan för att jag blir väldigt sugen på en bebis haha...

Jag vill gärna ha hål i mina öron men jag vågar inte av någon konstig anledning... Har inget problem med smärta eller liknande men förstår inte varför jag inte har fixat det ännu.

Jag cyklar överallt när det inte finns snö

Jag är oftast jättetrött när jag kommer hem från jobbet så jag struntar i att tvätta håret ibland, men jag har tur att torrschampo finns.

Jag älskar att sova. Sover efter jobbet, går och lägger mig tidigt, sover någon timme på dagen...Galet men jag blir så trött annars

Jobbade på äldreboende förut och älskade det, jag tyckte det var ett fantastiskt jobb och det är det fortfarande men jag jobbar inte längre inom äldreomsorgen. Jag vill börja igen men jag är så envis och har så mycket stolthet så kommer nog inte göra det...

Likes

Comments

Hej!

Här nedanför finner du sex av mina favoritlooks från årets Billboards music awards. Vilken är din?

Vanessa Hudgens // Bebe Rexha // Lauren Elizabeth

Rachel Lindsay // Maia Mitchell // Tiffany Alvord

Likes

Comments

Om jag inte hette Paulina skulle jag heta:

Mamma ville döpa mig till Denise eller något bibliskt namn. Men jag tycker så mycket om namnet Wilhelmina så det får bli det.

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:

Piano eller fiol. Finns knappast några andra instrument som ger vackrare ljud. Eller kanske dragspel, eftersom det är ett släktdrag haha.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag:

Bra fråga. The 1975 kanske?

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag:

Ta fram alla mina anteckningar med sketcher! Det är lite av en dröm för mig att designa egna plagg, vilket snart blir en verklighet.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag:

En varm sommardag när jag umgås med vänner och shoppar.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:

Inte ändra något. Hatar sådana frågor eftersom det ger mig en sådan kroppsångest. Nej, ta mig för den jag är!

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag:

Jobba i en klädaffär.

Om jag hade en superkraft skulle det vara:

Flyga. Tänk att flyga över fjällen, stanna där det är fint, dra lite outfitbilder med Kebne i bakgrunden, och när man är färdig flyga till Spanien för lite strandhäng.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag:

Flytta till en mellanstor storstad med bra flyglinjer.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag:

Äta pizza

Om livet tog slut på söndag skulle jag:

Äee. Nej vet ärligt talat inte. Ta vara på livet, göra det som jag aldrig vågat tidigare…

Likes

Comments

Hej!

I juni får jag en vecka ledigt från jobbet, min egna lilla semester! Trots att jag kommer vara ledig kommer jag ha fullt upp, tänkte berätta lite om vilka planer jag har just nu...

Göteborg

Först och främst ska jag till Göteborg och hälsa på min syster och mitt syskonbarn, vilket är något som jag ser fram emot jättemycket! Eftersom de bor så långt bort träffar vi bara varandra någon gång per år, men jag tror att vi tar mer vara på tiden när vi umgås.

Två bilder från mitt Göteborgsbesök för två år sedan. Första bilden är tågstationen i Alingsås och andra är Universum

Konsert

På nationaldagen ska jag se Little Mix konsert i Stockholm. Jag ser fram emot det jättemycket eftersom jag vet att det kommer bli bra och för att de är så duktiga! Enda dåliga är ju att man inte får ha med systemkameror i Annexet, ville fota.

Förra året på Little ,Mix-konsert på Gröna Lund.

Likes

Comments

Vassijaure

Jag njuter i solen, haha. // Lapporten i Abisko

Torneträsk

Hej!

Förra veckan befann jag mig i fjällen och såhär såg det ut. Det är så otroligt vackert och gav mig ett speciellt lugn jag inte kan få någonstans. Hela dagen var i utomhus, vi stannade i Abisko, Torneträsk, och Riksgränsen. Jag och pappa åkte skoter på sjön Vassijaure (precis vid byn med samma namn). Eftersom jag är uppvuxen med utelivet tycker jag det är något fint med att vara ute i naturen, något som jag har börjat ta vara på under senaste tiden. Vi här uppe är så bortskämda med Lapplandsfjällen bakom knuten så under den sista tiden jag bor här ska jag ta nytta av det för fullt.

Likes

Comments