Japp, såhär ser det ut hos mig idag... Snö och slask i slutet på maj. Ska jag skratta eller gråta, vad tycker ni?

I fredags jobbade jag, efter jobbet umgicks jag med mitt syskonbarn som har varit här över helgen. På kvällen hälsade hela familjen på min bror och fikade.

Igår lördag gick jag till bowlinghallen för att bowla en sväng. Jag brukar vara hur dålig som helst på bowling, men igår slog jag några strikes, så jag blev jätteglad! När vi hade bowlat färdigt gick vi en vända på stan, bland annat köpte jag nya handskar från H&M.

Idag söndag är det mors dag så jag väntar bara på mina föräldrar så ska vi åka hem till farmor för att fika. Eftersom det är sista dagen på helgen kommer jag mestadels ta det lugnt under dagen för att orka med en till arbetsvecka.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När jag var liten hatade jag allt med utomhus-livet att göra, men nu tycker jag om att vara ute i naturen.

Klarar inte av att se bilder på bebisar eller se gulliga videor, inte för att jag blir äcklad utan för att jag blir väldigt sugen på en bebis haha...

Jag vill gärna ha hål i mina öron men jag vågar inte av någon konstig anledning... Har inget problem med smärta eller liknande men förstår inte varför jag inte har fixat det ännu.

Jag cyklar överallt när det inte finns snö

Jag är oftast jättetrött när jag kommer hem från jobbet så jag struntar i att tvätta håret ibland, men jag har tur att torrschampo finns.

Jag älskar att sova. Sover efter jobbet, går och lägger mig tidigt, sover någon timme på dagen...Galet men jag blir så trött annars

Jobbade på äldreboende förut och älskade det, jag tyckte det var ett fantastiskt jobb och det är det fortfarande men jag jobbar inte längre inom äldreomsorgen. Jag vill börja igen men jag är så envis och har så mycket stolthet så kommer nog inte göra det...

Likes

Comments

Hej!

Här nedanför finner du sex av mina favoritlooks från årets Billboards music awards. Vilken är din?

Vanessa Hudgens // Bebe Rexha // Lauren Elizabeth

Rachel Lindsay // Maia Mitchell // Tiffany Alvord

Likes

Comments

Om jag inte hette Paulina skulle jag heta:

Mamma ville döpa mig till Denise eller något bibliskt namn. Men jag tycker så mycket om namnet Wilhelmina så det får bli det.

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:

Piano eller fiol. Finns knappast några andra instrument som ger vackrare ljud. Eller kanske dragspel, eftersom det är ett släktdrag haha.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag:

Bra fråga. The 1975 kanske?

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag:

Ta fram alla mina anteckningar med sketcher! Det är lite av en dröm för mig att designa egna plagg, vilket snart blir en verklighet.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag:

En varm sommardag när jag umgås med vänner och shoppar.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:

Inte ändra något. Hatar sådana frågor eftersom det ger mig en sådan kroppsångest. Nej, ta mig för den jag är!

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag:

Jobba i en klädaffär.

Om jag hade en superkraft skulle det vara:

Flyga. Tänk att flyga över fjällen, stanna där det är fint, dra lite outfitbilder med Kebne i bakgrunden, och när man är färdig flyga till Spanien för lite strandhäng.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag:

Flytta till en mellanstor storstad med bra flyglinjer.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag:

Äta pizza

Om livet tog slut på söndag skulle jag:

Äee. Nej vet ärligt talat inte. Ta vara på livet, göra det som jag aldrig vågat tidigare…

Likes

Comments

Hej!

I juni får jag en vecka ledigt från jobbet, min egna lilla semester! Trots att jag kommer vara ledig kommer jag ha fullt upp, tänkte berätta lite om vilka planer jag har just nu...

Göteborg

Först och främst ska jag till Göteborg och hälsa på min syster och mitt syskonbarn, vilket är något som jag ser fram emot jättemycket! Eftersom de bor så långt bort träffar vi bara varandra någon gång per år, men jag tror att vi tar mer vara på tiden när vi umgås.

Två bilder från mitt Göteborgsbesök för två år sedan. Första bilden är tågstationen i Alingsås och andra är Universum

Konsert

På nationaldagen ska jag se Little Mix konsert i Stockholm. Jag ser fram emot det jättemycket eftersom jag vet att det kommer bli bra och för att de är så duktiga! Enda dåliga är ju att man inte får ha med systemkameror i Annexet, ville fota.

Förra året på Little ,Mix-konsert på Gröna Lund.

Likes

Comments

Vassijaure

Jag njuter i solen, haha. // Lapporten i Abisko

Torneträsk

Hej!

Förra veckan befann jag mig i fjällen och såhär såg det ut. Det är så otroligt vackert och gav mig ett speciellt lugn jag inte kan få någonstans. Hela dagen var i utomhus, vi stannade i Abisko, Torneträsk, och Riksgränsen. Jag och pappa åkte skoter på sjön Vassijaure (precis vid byn med samma namn). Eftersom jag är uppvuxen med utelivet tycker jag det är något fint med att vara ute i naturen, något som jag har börjat ta vara på under senaste tiden. Vi här uppe är så bortskämda med Lapplandsfjällen bakom knuten så under den sista tiden jag bor här ska jag ta nytta av det för fullt.

Likes

Comments

Kappa edc by Esprit // Blus BikBok // Kjol Tommy Hilfiger

Hej!

Long time, no see men jag kompenserar det med en outfit. Jag tycker att kvällsfotograferingar är dem allra bästa, speciellt när det är ljust utomhus så pass sent. Hela mitt område är just nu en byggarbetsplats i och med stadsflytten men tur som är fick jag till detta ställe.

Nu ska jag i alla fall inte ge upp bloggen i första taget, det är en viktig del i mitt liv som jag måste vårda! Vi hörs imorgon 😘

#nouwoutfit

Likes

Comments

Hej!

Igår ägde MTV Movie Awards rum och flera av kändisvärldens största namn var givetvis på plats, iklädda i vackra skapelser som vanligt. Här är mina sex favoriter från årets gala - vilken är din?

Jourdan Dunn // Zendaya // Madelaine Petsch

Camila Cabello // Gal Gadot // Shelley Hennig

Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni alla haft en bra helg. Jag har själv haft en oerhört händelserik helg och är tacksam över att den är över. Vi tar nya tag och ser fram emot en ny vecka!

Igår på lördag träffade jag en vän, vi umgicks och tog en fika tillsammans på Cafe Safari här i Kiruna. Jag älskar att sitta ner med en nära vän på ett mysigt kafé och ta en fika, jag är nog inte ensam om det 😉 Idag var det ett riktigt oväder här uppe, snökaos blandat med storm. Inte kul i maj, alls! Nu sitter jag och kollar på en dokumentär om rasbiologiska institutet, det var nämligen ett institut som fotograferade olika minoritetsgrupper (samer, finnar, judar, romer) samt de med epilepsi med ''hopp'' om att hitta något som var avvikande. Riktigt intressant men usch så hemskt. Tur att det i alla fall inte finns längre.

Nu ska jag kolla hur det gick i det franska valet och sedan gå och duscha, ha det bra allihopa!

Likes

Comments