Header

Outfits

​Jag ska försöka bli bättre på att ge er outfitbilder, eftersom det är efterfrågat. Det är dock inte alltid det lättaste på grund av vädret här uppe men jag ska verkligen försöka så mycket som jag bara kan. 

Likes

Comments

Preppy Pavvo

Hej allihopa!

Sitter just nu och listar ut min nya dator, har uppgraderat mig från Windows till Mac. Är så glad för att vi fick använda Mac-datorer under bildlektionerna i skolan, annars skulle jag vara helt ute och cykla nu. Har också besök av mitt kära syskonbarn som ska vara här över helgen, så glad att han är här ❤

Jag återkommer med bilder och så vidare när jag listat ut hur jag ska få Photoshop till denna dator och hur jag ska överföra alla bilder jag har.... Vi ses!

​//tre blandade naturbilder//

Likes

Comments

Preppy outtakes

Under hösten och vintern satsar många på ytterkläder i färger som svart, grått eller vitt. Alla personliga åsikter åsido tycker jag det är uttjatat och trist. Det är anledningen till varför jag vill ha en kappa i en färgglad färg som lyser upp i höst- och vintermörkret. Vem är med mig?

(PS. Tommy Hilfiger har de snyggaste kapporna denna höst/vinter!!)

Likes

Comments

Shopping

Titta!!! Om jag blev kär i KJP när jag såg deras webbshop, blev jag ännu mer kär nu när jag fått armbandet jag beställde där. Helt ok priser, fina smycken och snabb leverans - beställde den i torsdags och fick den i tisdags. Jag ska verkligen beställa mer smycken från dem och jag rekommenderar att alla gör det! 

Likes

Comments

Shopping
Stickad klänning av Mint & Berry

Jag har fruktat att bära klänningar på hösten eller vintern med tanke på temperaturen här uppe i Lappland, men när jag såg denna stickade klänning visste jag att den tiden var över. Jag älskar hur det ser ut som det är en stickad tröja med kjol istället för en klänning... Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig till klänningen, att ha en skjorta under vore fint men vilken färg på tights? Känns så tråkigt med bara svarta tights, så kanske vinröda?

Här hittar du klänningen.

Likes

Comments