• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Det känns galet att det var för ett år sedan som jag tog studenten, och att jag nu har klarat av mitt första år på Stockholms Universitet. Ett år går så fort.

Och nu är jag tillbaka där jag var för en sommar sedan, hos min farmor och farfar, vid deras lantställe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vädret var otroligt igår. Jag överdriver inte ens. Solen lyste hela dagen, och eftersom att jag var ledig kunde jag ta vara på alla soltimmar. Jag var ett tag vid parken som ligger nära där jag bor. Folk grillade, satt och åt i gräset, och barnen blåste sopbubblor vid fontänen. Hur drömmigt!?


På kvällen gick vi på Thomas Stenström som spelade på Gröna Lund, och gick ut efter det. Fan vad bra han är. Jag har sett honom förut: på förhandsspelningen av hans nya skiva, och någon annan gång som jag inte nu kommer på när det var. Aja.

Kram!

Likes

Comments

Jag var hos frisören nyss och var bara tvungen att ta kort (aka tvinga mamma att ta kort) på vilken fin uppsättning som frisören gjorde i mitt hår. Jag vill kunna ha håret såhär hela tiden, men varken jag eller mamma kan fläta… Eller i alla fall inte så att det ser bra ut.

Kram!

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att ha ett annat namn när jag åker till Skottland i höst. Den främsta anledningen är att mitt förnamn Nanna, ju översätts till mormor/farmor på engelska... Och jag orkar typ inte få frågor angående om det är mitt riktiga namn eller mitt smeknamn.

När jag flyttar till Skottland har jag en chans att vara någon ny; jag kan bestämma hur jag vill att människor ska se mig. De har inga förutfattade meningar om mig, vilket jag kan utnyttja.

Jag menar inte att jag inte tycker om namnet som jag har nu, för det gör jag, anledningen är snarare jag vill kunna vara mig själv, vad gäller min identitet, och framförallt könsidentitet. För jag är genderqueer, vilket jag har så otroligt svårt för att berätta för människor som jag känner. 

Men det ska jag göra när jag flyttar. I Skottland kommer jag att vara Noa.

Likes

Comments

Instagram:@precisnu