• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Flyttanmälan är gjord, alla blanketter är ifyllda (hoppas jag), och om 16 dagar sitter jag på ett flyg till Skottland.

Jag ska flytta utomlands, vilket jag berättade om här i våras. Jag ska lämna allt som är tryggt och bekant, allt som jag har byggt upp och rivit sönder och byggt upp igen under mina snart tjugo år i denna lilla stad i Sverige. Alla vänskapsrelationer, alla dispyter, alla mina misslyckade försök i att "hitta mig själv" (vad betyder det ens?). Absolut allt och alla kommer jag att flyga bort ifrån, och till en början vara helt och hållet... ensam. I nio månader kommer jag att bo i ett annat land än Sverige. Mina väskor är packade, och nu väntar världen på mig. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hörni!! Jag tänkte sammanfatta min sommar i bilder eftersom jag inte har skrivit här på ett tag. Denna sommar har jag...

...varit på Öland:


...jobbat på Marys:


...varit på piknick med farmor, farfar och Tricky:


...och rest till Malta:

Jag skriver snart igen! Hejdå!​

Likes

Comments

Vädret var otroligt igår. Jag överdriver inte ens. Solen lyste hela dagen, och eftersom att jag var ledig kunde jag ta vara på alla soltimmar. Jag var ett tag vid parken som ligger nära där jag bor. Folk grillade, satt och åt i gräset, och barnen blåste sopbubblor vid fontänen. Hur drömmigt!?


På kvällen gick vi på Thomas Stenström som spelade på Gröna Lund, och gick ut efter det. Fan vad bra han är. Jag har sett honom förut: på förhandsspelningen av hans nya skiva, och någon annan gång som jag inte nu kommer på när det var. Aja.

Kram!

Likes

Comments

Jag var hos frisören nyss och var bara tvungen att ta kort (aka tvinga mamma att ta kort) på vilken fin uppsättning som frisören gjorde i mitt hår. Jag vill kunna ha håret såhär hela tiden, men varken jag eller mamma kan fläta… Eller i alla fall inte så att det ser bra ut.

Kram!

Likes

Comments

Instagram:@precisnu