• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Allt som jag ignorerar, tills att det inte går längre.

22.54 en måndag och katastroftankarna tar över: Jag är inte bra nog. Jag klarar inte av skolan. Jag tvivlar. Jag blir överväldigad. Jag tonar ut, jag zoomar in. Jag kan inte, kan inte, kan inte andas.

Skakningar och hysteriskt gråtande och hyperventilerande och jag ligger där på mitt sovrumsgolv helt ensam.

Det känns som att falla och inte få något grepp.

Som om jag håller på att dö.

Tyck inte synd om mig, försök inte att lösa någonting, skäll inte på mig för att jag är ledsen. Snälla, ta hand om mig, var kvar hos mig, håll om mig, lyssna på mig. Snälla, gå inte.

Allt som jag inte berättar för de jag känner, det som skaver i mig, det som jag försöker att byta ut med falska leenden, tills att det brister.

Jag faller, isär. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kristian Anttila spelade på Lokomotivet igår och jag var där och lyssnade. Det var under MeMINTo-festivalen i Eskisltuna, och de bjöd på kaffe i plastmuggar och chips och salta pinnar på papperstallrikar... Det kändes verkligen som ett typiskt evenemang i en liten stad som Eskilstuna. Men! Jag tycker att det är ett jättefint initiativ att ha en gratis-festival!!! Kultur borde inte kosta pengar! 

Idag mår jag inte bra. Det känns som att relationer i mitt liv bara glider ur mina händer. Som att de tar slut. Som att mitt hjärta ännu en gång har slitits ur min bröstkorg, trampats på, sparkats på, krossats, och stoppats tillbaka i min kropp igen. Ensam är jag lämnad kvar att fucking förblöda på golvet, och en glömmer att flytta på min döda kropp (precis som i OITNB när de inte flyttar på Pousseys kropp)... Lite väl bildligt kanske? Aja. 

För det mesta är det skönt att få gråta ut. Det är skönt att få sitta där i sin olycka med sorgsen och mörk musik där de sjunger om hur livet pågår medan en väntar på sådant som aldrig händer (såsom Kristian Anttilla sjunger)... men jag orkar inte vara ledsen längre. Nu ska jag tänka på saker som är bra, och lyssna på lite peppigare musik än Kristian Anttilas. Vi hörs. 

Likes

Comments

Mys i soffan med hundarna och Bella på förmiddagen, promenad bland höstlöv, och sedan har jag pluggat fram till nu. Som tidigare sagt: Fan vad jag är bra! 

Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av AHS (peppad!!!!) och imorgon blir det att plugga ännu mer. Även fast jag måste fokusera på skolan nu när jag är hemma, är det så skönt att äntligen få vara hos mina hundar <3

Hejdå!! 

Likes

Comments

"Ingenting skrivet" - Hanna Järver

bild på mig tidigt i morse - en palm på min ankel som jag ritade med bläckpenna

En stor kaffe och tre Redbull senare och jag har haft en otroligt produktiv dag. Jag vet, att dricka så mycket koffein är verkligen inte bra, men idag behövde jag det efter att ha gått upp ju för att åka från Elli. Idag känns det mycket bättre än när jag skrev här i måndags.

Jag har faktiskt pluggat hela dagen förutom några korta pauser. Som när var och handlade och pratade med Michelle i telefon. Samt när jag kom hem igen och tittade runt på Pinterest efter tatueringar (här är min anslagstavla för tatueringar), och skissade upp några på min arm med en bläckpenna (hehe). Men förutom det, har jag läst allt som jag skulle ha läst idag! Fan vad jag är braaaaa! Jag har även städat under min säng (vilket är det enda förvaringsutrymmet jag har där jag bor som inneboende), och hållit mig borta från Youtube där jag så lätt hamnar annars när jag egentligen borde plugga. Woho!

Där ser ni, det blir alltid bättre. Oavsett hur mycket en tycker att allt bara är åt helvete.

Sedan tänkte jag även bjuda på några otroligt charmiga bilder på Em (och mig), eftersom hon fyller arton år idag: Grattis Em <3

Puss, hej!

Likes

Comments

Jag vet, jag borde vara tacksam. Jag har kämpat för att komma in på detta universitet, och nu när jag väl är här, varför klagar jag?

Jag vill inte klaga, jag borde inte klaga, men... jag är trött, stressad, jag vet inte var jag ska börja längre. Alla sidor som är olästa, alla de gångerna jag har gått och lagt mig istället för att plugga; det kommer jag att ångra när tentan kommer.

Men just nu, är jag i stagnation. Ren och skär och inte alls enkel stagnation. Den skaver i mig, gör mig rastlös men samtidigt oförmögen att fokusera. Jag stirrar på texterna som måste läsas, men det är bara ord som jag inte förstår. Det är två veckor till tenta och jag bryter ihop, jag faller, får inget grepp, jag tvivlar på om jag ens klarar detta. Är jag stark nog? Är jag smart nog?

Jag klagar, för att jag är rädd. För att jag är full av tvivel och i avsaknad av drivkraft. Detta är ett skriftligt rop efter råd, ett rop ut i tomma intet; Hjälp, någon?

Likes

Comments

Det är kallt och jag åker tåg varje dag och jag är förkyld. Men det är okej. För jag blev godkänd på första tentan (!!!!), jag har gått på Fotografiska med Ellen, jag har jobbat på Mary's, och jag har köpt en bok där en ska svara på frågor om sin dag. Den får mig att se positivare på dagen som har gått. "Min dag på 3 min" heter den.

Nu är det måndag och jag sitter i en full tågvagn mot Stockholm. Min feber har gått ner, och musiken i mina hörlurar är peppig.

Ha en bra dag! ❤️

Btw, kolla hur mysigt och höstigt det var på jobbet igår:

Likes

Comments

Sovmorgon, hundpromenad bland bruna löv, och sedan brunch med en vän. Det kändes som en typisk höstdag, med blåst och kyla och kokoslatte, men nu när jag är hemma igen vägrar kylan lämna min kropp. Trots dubbla filtar, trots mina fina hundar som ligger vid min sida i min säng, så fryser jag = jag tänker inte gå ut igen. Idag får bli en sån där chilldag. 

Likes

Comments

Instagram: @precisnu