Det var en af de første free-to-play spil, og en af de største og første multiplayer online spil, eller MOBAs. 8 år senere, og spillet har stadigvæk millionvis af spillere. League of Legends (LoL) er en MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Der er 3 lanes disse lanes hedder: Toplane, Jungle, Midlane og Botlane. Toplane skal ofte fokusere på at være ret svær at dræbe. Altså dvs. han skal købe armor og magic ressist. Disse to ting kan gøre, så man ikke skader særlig meget på en. Midlane kan skal Attack damage (AD) eller Ability Power (AP). Disse to ting kan gøre så han/hende skader rigtig meget, men man kan også godt købe lidt defensive ting. Jungleren kan bygge tank i en nødsituation, men ellers kan han/hende gå AP eller AD. Men i botlane er der hele to personer AD carry og supporten. Navnet AD carry siger lidt sig selv, personen skal bare gå fuld AD og gøre så meget skade som overhoved muligt. Derfor skal man passe rigtig meget på, fordi man bliver let dræbt. Men supporten skal for det meste gå fuld tank.

Spillet indeholder over hundredevis af såkaldte champions, figurer du kan spille. Hver figur har fire abilities eller evner på dansk. Hver evne har en stor effekt på din champion. Der er nogle evner der tager dit noget af dit liv og skader en masse. Hvorimod andre evner giver dig liv og slet ikke skader. Der er dog en til evne, der tager noget af dit såkaldte: Mana. Mana er den blå bar der er nede under din health bar. Når du ikke har mere mana tilbage kan du ikke bruge dine evner. Men din mana kommer meget langsomt tilbage. Med mindre du går tilbage til din base.

Jeg spiller selv spillet, så det er derfor, jeg ved så meget om det. Jeg presser dig ikke til at spille dette spil, det er helt af egen vilje. Men hvis jeg skulle bedømme dette spil, ville jeg meget let give det en 10/10. Fordi det er nemlig et spil man næsten aldrig kan blive træt af. Som sagt er det helt af egen vilje, om man ville prøve spillet. Så derfor til dem der gerne ville prøve det, har jeg lagt et link til jer:

https://signup.eune.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=en_se_goos&gclid=CjwKEAiA8dDEBRDf19yI97eO0UsSJAAY_yCSaC1oWwRlXhXBMg-jivCrDjBnoQydrejb5QZtWFzreBoClZ3w_wcB&realm_key=eune

Jeg ville foretrække at du spiller på: EU West serveren.

Du kan læse mere om League of Legends og hvordan man spiller det her, da den er mere detaljeret:

http://www.betxpert.com/artikel/forstaa-e-sport-saadan-spiller-du-league-of-legends.

Hav en god dag.

Preben

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Godmorgen folkens.

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, godt nok er jeg en mand, men hvis der er nogle piger der følger min blog har jeg en lille liste til jer. Så i ved hvad en mand nogenlunde kunne tænke sig. Der er lidt sjov her og der, men også nogle seriøse ønsker.

* Vin eller en vinholder. (hvis I er nogle der godt kan lide vin)

* En lækker parfume, eller deodorant. ANBEFALEDE: Ralph Lauren eller Abercrombie and Fitch.

* Toiletgolf, en sjov metode man kan spilde sin tid på, når man er på wc.

* Et krus med en lille sød tekst udenpå.

* En billederamme, hvor der er en masse billeder med jer på. Tro mig det ville varme hans hjerte.

Det var 5 småting som han måske kunne tænke sig, håber det gav lidt inspiration.

Hav en god dag.

Preben

Likes

Comments

Goddag folkens.

I dag ville jeg lære jer hvordan i kan blive bedre til spillet League of Legends. Jeg ville vise jer 3 forskellige tips til hvordan i gøre jer bedre.

- Først trin, du skal finde dig en såkaldt: Champion pool, det ville sige at du finder dig 2-3 champs du kan spille uden at blive træt af dem. Hvis du så over dig i normal games, og så går til ranked kender du din champs svage- og stærkesider. Du kan så hjælpe dine holdkammerater med at vinde dit spil. Og så kan du begynde at stige i din rank. Tip: Du kan tage de champs der har en high win-rate, og se om du kan lide dem.

- Andet trin, aldrig bliv sur, det kan gøre at du fokusere mere på at blive sur, end at fokusere på spillet. Hvis du skriver i chat boksen, kan det være at du gør dine holdkammerater sure, og de gider ikke at høre hvad du siger. Det kan føre til et dårligt spil, og man føler sig ikke rigtig godt tilpas.

- Tredje og sidste trin, se de professionelle spille. Du kan f.eks. se når de spiller i LCS eller når de streamer på Twitch. Her er der 3 links til gode streamere, du kan lære noget af:

https://www.twitch.tv/tsm_bjergsen

https://www.twitch.tv/imaqtpie

https://www.twitch.tv/doublelift

Hav en god dag.

Preben

Likes

Comments

Godmorgen folkens.

Denne her morgen har været den bedste nogensinde. Da jeg vågnet her til morgen fandt jeg først ud af nu at det danske Cs:go hold Astralis vundet major league. De vandt over det Polske hold Virtus.Pro, jeg er sindsygt stolt. De fik 1 pladsen. Mens jeg så kampen tænkte jeg ¨OMG¨ fordi de var bagud hele kampen. man skal vinde 3 baner, for at vinde. En bane er bedst ud af 30 runder, dvs. at den der først har vundet 16 runder, har vundet en bane. Men hvis begge hold vinder 15 runder så går man i det der kaldes ¨Overtime¨. Men Astralis comebackede og vandt. De vandt 3,5 millioner danske kroner. Det er et helt vildt stort beløb. Det var det hele fra mig i dag.

​Hav en god dag.

​Preben

Likes

Comments

Jeg har lagt et lille link til jer, hvor i kan se de forskellige videoer jeg laver i min fritid. Jeg synger blandt andet nogle sange, men teksten er fra sangen All Star, som er lavet af Smash Mouth.

Likes

Comments