​Idag så har jag haft APL. Det har blivit mycket spelandes och matte men även lite högläsning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag kom till praktiken vid 8. Under dagen har jag spelat kort, så som vänd tian och andra spel, med vissa elever. Samt hjälpt till med matten idag också.

  • 6 Readers

Likes

Comments

Nu är skolan snart slut för detta läsår för eleverna. Så idag har jag hjälpt två elever med matte, de rester som dom har kvar, nästan hela dagen.

  • 6 Readers

Likes

Comments

På onsdagen 4/5 var det först höglösning för barnen på morgonen. Vi läste sjukhusmysteriet med LasseMajas Detektivbyrå, vilket barnen tyckte var en bra bok. Sen efter högläsningen var jag med två utav barnen, vi spelade spel.

  • 8 Readers

Likes

Comments

Den 3/5 lämnade jag barnen en stund för att gå till biblioteket. Där fick jag i uppgift att städa rummet, samt att ställa i ordning böckerna så barnen kan hitta de böckerna de söker snabbt och lätt. Även så de vuxna som har lite bråttom till sina lektioner hittar de böcker de söker. Även fast detta inte var så lärorikt var det en lugn sak att göra och det är alltid kul att hjälpa till. Så personalen ser att man är engagerad och tycker man är en ansvarfull.

  • 8 Readers

Likes

Comments

Jag har praktik på Markusskolan och där är jag med och hjälper till i skolgruppen. Elever får komma till mig och arbeta om dom behöver komma ifrån klassen lite. Sen är jag även med och hjälper till i klassrum under lektioner.

Likes

Comments

På denna blogg kommer jag berätta om min APL och mitt arbete med UF-företaget. 

Idag har jag och min kompanjon Felix varit och hämtat material till öppethus här på skolan.

Likes

Comments