sjukaste att det bara är 4 dagar kvar tills julafton. Det är lika sjukt att det snart är nytt år, 2016 har gått väldigt väldigt snabbt och redan i vår ska jag söka gymnasie sak. ångest har jag som vanligt men ny ska vi försöka tänka positivt trots att jag fått reda på endel av mina betyg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag fick en New York resa som födelsedags present. Och jag kommer aldrig glömma denna resan. Det har varit min dröm att åka till USA sen jag var ca 4 år säkert. Kanske inte just New York när man är så liten men när jag blev äldre var New York ett av dem ställeran jag skulle kunna döda för att besöka. Okej låt mig va ärlig. jag åkte inte dit för att se frihetsgudinnan eller empire state building. Jag var där för att shoppa, OKEJ?! Men när jag blir äldre ska jag anslut dit själv eller med någon kompis och bara kolla på sevärdheter. Jag såg ju empire state building och allt de där också men de va lixxom inte så att jag bara ¨wow¨men aa. Vi bodde på 8th ave, väldigt nära times square. OMG times square kommer jag aldrig glömma. de va så coolt.


När man väl var i New York kändes det som om man vore i en film. Man känner igen platser från serier och filmer, och de var fett coolt. Vi va vid tågstationen eller va det var där serena från gossip girl står i början av serien. Det var så coolt. ( alla bilder tog jag på min mobil och väldigt enätt så de inte så bra kvalide osv. men de är fortfarande minnen okok)

Times Square va coolt för alla reklam skyltarna osv. allt lös och det var jätte mysigt att gå där på kvällen.

Det var mysigt varje kväll. men det var absolut en kväll som var sååå sååå mycket mysigare än alla och det var när vi gick till victorias secret och pink med 3 våningar. Så mysigt och såå fint.

(det va mening att bilderna skulle va suddiga, så jag skulle kunna lägga ut dem på we heart it)

vet inte va mer jag ska skriva om, men de är absolut den bästa resan jag gjort i hela mitt liv och kommer aldrig glömma den. KOMMER LÄTT ÅKA DIT FLERA GÅNGER! (VARNING! för min extremt fula hand men men.)

​ses.

Likes

Comments

ehh... ja. de va ju inte dieket aningen att det skulle bli ett så långt mellanrum. Men de va nåt skolan som hindrade mej. eller nu ska vi inte tänka på skolan de sommarlov och har varit det ett bra tag nu.

Jaa. jag har fyllt år och det var runt där min paus började. efter det har jag varit i new york, shoppat och just nu håller jag på att byta rum med min syster. mitt rum är långt ifrån klart men vi väntar på målaren som ska fixa mitt rum nästa vecka.

Ni ska absolut få ett inlägg om new york men de kommer ut imorgon. och det blir ingen new york haul eftersom jag har ändväns allt och orkar inte leta upp allt igen. men jag hade sparat pengar i ett år ungefär för att åka på en shopping resa (då visste jag inte att den shoppingresan skulle till new york) men jag är glad att jag sparar pengar iaf. jag lämnade plånboken med 15 000kr ungefär och n har jag knappt 500kr kvar. men men.

Aja hoppas ni mår bra så hörs vi bye bye.

Likes

Comments

​Idag fick jag hem ett par ADIDAS skor från ZALANDO. I FUCKING OVE THEM. 

Idag hade jag en muntlig redovisning om praon inför hela klassen. Jag som har haft ångest hela lovet över det men det gick bra och jag är sååå, sååå stolt över mig. 

Imorgon eller övermorgon har jag ett muntligt prov, SO. Jag älskar muntliga prov men inte när man gör som vi ska göra. Några andra som redan gjort provet säger att läraren ger än ordet så får man säga svaret och om man inte kan ska någon annan i ens grupp svara. Muntligt prov enligt mig är att man samarbetar och hjälper varandra som en grupp.. men nej såklart inte. Så fort jag är ¨taggad¨ över något måste det gå helt åt helvete. 

Jag har inte pluggat men men.. sån är jag och jag har försökt ändra på mig hela min skolgång men det är helt omöjligt. skämtar inte.

Nu ska jag kolla på lite serier och sy hörs vi när vi hörs.. BYE BYE

Likes

Comments

Jag borde värklogen ta tag i prov och inlämningar men jag kan bara inte. asså fuck skola fuck alla fuck allt.

Jag är bara trött men sån trötthet som inte går att bli av med genom att sova.

Nu ska jag bara sitta och kolla in i en vägg. det brukar faktisk hjälpa lite mot stress men men.

HADEE

Likes

Comments

​Idag har jag haft 1:a av 2: a släktkalaset.. Hatar släktkalas men jag överlevde. På onsdag ska jag göra mina naglar.. ni kommer KANSKE få en bild. 1:a bilden som jag själv har tagit.. KSK.. Det beror också på om jag är 100% nöjd.

Idag har många Guldtuben vloggar kommit ut och det är super super roligt. Älskar vloggar, speciellt när youtubers träffar andra youtubers. 

Aja detta va en snabbis och nu ska jag ha serie maraton tills jag somnar. Haadeeee

Likes

Comments

2.

Detta tycker jag var tåligt att göra, jag har ett tema, som nu svart och nude och klistrar ihop snygga kläder som passar snyggt tsm. Jag är in love med alla saker jag tog, jag önskade mig till och med båda coatsen i födelsedags present. Har inte firat mig än, det ska jas göra i mitten av lovet.

Glad Påsk BT

Likes

Comments

Sorry för jag inte bloggade igår, jag gick i skolan till 15.00 och när jag kom hem duschade jag och klädde på mig finare kläder. Jag och pappa gick ut och åt och det var jätte gott. Sen kom jag hem och bakade till mitt släkt kalas som är på söndag. Jag kollade också på GULDTUBEN 2016. Asså grattis alla men god vad stolt jag är över Tova som klarade att gå upp på scenen, till och med klara att åka till Stockholm.

Nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag inte göra något planerat.

Likes

Comments

​WAAAANNNNNNTTTT. ALL BLACK OUTFITS ARE SOOOOO HOT.

Den bilden i mitten, asså den jumpsuiten eller vad det heter vill jag lätt ha.

Likes

Comments

​2 dagar och jag blir 15. Så taggad.

Detta är en av mina favorit selfie av Selena, lätt.

Den andra girlen, asså what hur fin kn man bli? GOALS på högnivå asså. Allt på henne är gals, ögonen, ögonfransarna, håret m.m.

Varför föddes jag inte med något slaggs Goals?!

Likes

Comments