Endelig er desember her, måneden jeg har gledet meg til siden Januar. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker julen (kanskje litt for mye) og jeg blir helt i ekstase av alt som er jule-relatert. Jeg syns alt som hører med julen er SÅ koselig. Julepynt, julebord, kvalitetstid med familie og venner, varme klær, julemusikk og forhåpentligvis litt snø når jeg kommer hjem til Norge.. Alt er så koselig! Så her er en liste med 10 ting jeg gleder meg til å gjøre i desember.

🌟 Får besøk av mamma neste uke, så gleder meg til å tilbringe ett par dager med hu. Det blir litt shopping, god mat og kvalitetstid.

🌟 Har presentasjon 11. desember, og siste time 12. desember, så gleder meg masse til å ta første ferie-pilsen! Det blir fortsatt oppgave-skriving over juleferien, men gleder meg til å kunne slappe av mye mer og til å ta det med ro.

🌟 Vil en tur på Winter Wonderland i Hyde Park. Dro ikke dit i fjor, så gleder meg til å dra dit i år. Det er alltid veldig koselig, med en veldig fin atmosfære og stemning!

🌟 Stå på skøyter!! Jeg vil få med meg Jake til Hampton Court Palace for å stå på skøyter, for det tror jeg han faktisk aldri har gjort før. Det blir nok et morsomt syn, haha. Han har allerede sagt kanskje, så med litt mer overtaling så blir han nok med.

🌟 Reise hjem til Norge på juleferie! Deeeet gleder jeg meg masse til. Da skal jeg tilbringe masse tid med familie og venner, slappe av, og kanskje til og med få jobbet litt. Håper også at det er snø hjemme.

🌟 Julemarked! Jeg har enda ikke vært på julemarkedet i Kingston, men det blir nok noen turer dit før jeg drar hjem til Norge. Syns julemarked er så koselig, og atmosfæren og stemningen på julemarked er alltid så fin!

🌟 Endelig kunne se på julefilmer og høre på julemusikk. Jeg pleier aldri å se på det før desember måned faktisk har begynt, så det gleder jeg meg veldig til! Jule-listen skal stå på repeat, og alt fra klassikere og til nye julefilmer skal ses.

🌟 Gleder meg til å feire Hanne Kari! Hun fyller år siste helgen før vi alle drar hjem på juleferie, så det blir veldig koselig å få samlet alle her før vi drar hvert til vårt.

🌟 Få besøk av Jake i rom-julen! Helt siden vi ble sammen har han kommet til Norge i romjulen, og for å feire nyttårsaften der. Så det gleder jeg meg veldig til.

🌟 Grøt-fest og Jul i Blåfjell! Jeg tror jeg aldri kommer til å gå lei av Jul i Blåfjell, uansett alder. Heldigvis er de jeg bor med like glad i serien, så vi skal få prøvd å se så mange episoder sammen som det lar seg gjøre. I tillegg til det så har jeg bestemt meg for at vi skal ha grøt-fest, for jeg har så mange toro-pakker med grøt som må spises opp før jeg drar til Norge.

//Bildene er ikke mine

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går gikk jeg en sen morgentur med Christine og Hanne Kari. Jeg personlig var på utkikk etter rådyr, siden jeg enda ikke har sett det i parken til tross for at jeg har vært der ganske mye.. Vi gikk vel tur i ca en time, og jeg dro med meg jentene ut av stien i det jeg så noe som lignet på rådyr! Vi så ikke bare rådyr en gang, men tre ganger, og det var maange av dem. Jeg ble ganske glad, da, for å si det mildt. Det var en veldig fin tur syns jeg, da drømmen om å se rådyr i parken endelig gikk i oppfyllelse. På bildet over her står de og ser på disse flotte dyrene, og så må jeg bare slenge med ett bilde av dem uner her. Kvaliteten er jo så som så, men halo, se så fine!!

Likes

Comments

Hallo!

På tirsdag så dro Jake og jeg inn til Central London på date. Han hadde styret og ordnet det så bra, og vi koste oss så masse! Vi startet turen med Lion King musikalen, og den var helt sykt bra! Det er første gang jeg ser en musikal faktisk, men den ser jeg gjerne flere ganger altså!! Etter Lion King musikalen dro vi tilbake til hotellet for å gjøre oss klare til middag. Jake hadde bestilt bord på Paternoster Chop House (som er First Dates restauranten om noen ser på den serien). Maten var så utrolig fantastisk! Det er lenge siden jeg har spist så god mat, lever jo til vanlig på frokostblanding og pasta.. Da vi hadde spist opp, så gikk vi tur fra St. Pauls katedral og til Tower Bridge. Det er en utrolig fin tur, og spesielt om kvelden! Vi koste oss så utrolig mye, og det var godt med et avbrekk fra hverdagen 💗


Siden været var så fint i går, så bestemte vi oss for å bli litt lenger og gikk egentlig bare rundt i London. Var innom Borough Market, og ett par julemarkeder langs elven. Jeg elsker å gå tur langs elven mellom Westminster Bridge og Tower Bridge, syns det er så mye fint å se på, og jeg blir aldri lei! Vi tok også turen innom Tate Modern, som er utstillinger/ kunstgalleri med moderne kunst/samtidskunst. Moderne kunst var ikke helt min smak fant jeg ut av, men jeg syns det var noen veldig bra utstillinger der til tross for det!

Favoritt-utstillingen vår må uansett ha vært disse gigantiske huskene ;-) Så gøy!! Nå er det tilbake til oppgave-skriving, og hverdagen generelt..

Likes

Comments

Hellooo

For en fredag! Startet dagen med å ligge i senga ganske lenge før jeg endelig sto opp, så det var egentlig ganske godt. Kjæresten skulle på skolen klokken 9, så jeg sto opp samtidig som han. Jeg kom meg til skolen etterhvert jeg også, hadde ikke timer, men måtte ordne litt rugby-greier der. Etter skolen dro Christine og jeg en tur til byen for å handle ting man trenger, som litt mat, og ny pysj ;-)

Nå sitter jeg med skolearbeid, noe jeg har gjort hele kvelden (i den nye pysjen min hehe). Har holdt på med transkribering en stund nå, men ble ferdig med det for ikke så lenge siden. Så nå skal jeg lese litt rettspsykologi før jeg mest sannsynlig tar en tidlig kveld. Selv om det har vært en relativt kjedelig dag, så har den vært veldig produktiv, da. Da kan jeg i hvert fall legge meg med god samvittighet!


I morgen skal jeg (faktisk!!) trene, før vi skal på puben for å se på England vs Samoa. Det blir veldig gøy, så det gleder meg til. Resten av helgen blir vel også brukt på skolearbeid, har så utrolig mye å gjøre før juleferien...

Likes

Comments

Hei! I går hadde vi årets første rugby kamp, og det var såå gøy å spille igjen. Vi spilte mot Sussex, og vant 22-10!! Jeg er super stolt av alle som spilte, og alle gjorde en dritbra jobb. Det er jo en del av laget som aldri før har prøvd seg på rugby, eller kontakt sport i seg selv, så det at alle ga alt var så fantastisk å se. Denne sesongen kommer til å gå så bra, og jeg gleder meg til å se hvor bra vi kommer til og gjøre det i år.


Rugby er jo ikke en vanlig sport i Norge, men her i England så er det utrolig stort! Universitets-sport i England er vel også generelt sett større enn universitets-sport i Norge. Her kan vi vanligvis få fri fra skolen om vi har kamp, og skolen bryr seg veldig om sport og samhør. Sports-kontoret på skolen organiserer også 'fest' (en kveld på byen) en gang i måneden for alle sportslagene, vi har "sports awards" som er prisutdeling, og vi har sportsdager i samarbeid med andre skoler. Alle lagene har også en komitè som består av lagmedlemmer som styrer klubben, og i år er jeg faktisk president på rugby-laget. Det er noe jeg syns er ganske stas, for jeg bryr meg veldig om klubben og at alt går som det skal.

Likes

Comments

Instagram@perrp