Ja idag har jag inte gjort någonting!! Legat i sängen hela dagen i princip då jag kännt mig lite febrig och så, får hoppas allt är bättre till nästa vecka då jag börjat jobba !! Yey.

PUSS PATRICIA❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 224 Readers

Likes

Comments

Sitter i soffan och har precis gjort mig en chailatte efter en liten sväng på stan. Fick med oss dricka till nyår så nu är man redo!!

Puss PATRICIA❤️

Likes

Comments

Puss på bloggen jag börjar skriva i och slutar direkt !! Haha nej men efter nyår ska jag börja blogga lite igen tror jag!!
Hoppas alla haft en bra jul och har en bra fortsättning!!

Puss PATRICIA😘

Likes

Comments

just nu sitter jag och pratar i telefon med bästis och snackar massa skit vilket vi gör några timmar varje kväll/natt! Idag har jag inte gjort så mycket mer än kollat på Calle som spelat och käkat tacos.


Likes

Comments

Sitter vid datorn och tar det lugnt, är barnvakt senare blir det att åka in till stan och sova där!!

PUSS PATRICIA❤️

  • 259 Readers

Likes

Comments

  • 263 Readers

Likes

Comments

Sitter i soffan hos pojkvännen och kollar på gossip girl och väntar på att killen ska sluta. Senare blir det att dra hemåt och bar ta det lugnt !!

PUSS PATRICIA❤️

Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan eller rättare sagt ligger i soffan, är lite barnvakt till min systers ungar då dom åkte iväg och handlade. Men var på Willys och handlade lite med Emelie idag sen drog jag till min kusin och umgicks lite tills jag rörde mig hemåt !!

PUSS PATRICIA ❤️

Likes

Comments

Ja det händer ju lite i mitt liv just nu så varför inte börja blogga igen det är ju lite roligt att skriva av sig lite om dagarna och tankar och mm. Men nu ska jag faktis ta och sova !!

PUSS PATRICIA❤️

Likes

Comments