​Hejjjj

nu sitter jag i skolan och väntar på läraren. Det var ett tag sedan nu. Jag har inte uppdaterat någonting på Jätte länge då jag inte har pallat. Det kommer nog inte komma så mycket inlägg nu heller men några. 

Vad tycker ni jag ska skriva om? 

Vill ni att jag ska lägga ut en bild på instagram där ni får ställa frågor och så svarar jag på de här? I så fall kommer bilden upp på hastis.nu då jag inte får typ någon fråga på pownie. 

Jag har inte uppdaterat så mycket där heller då jag inte har orkat och aa jag har ingen bra ursäkt. 

Detta var en liten uppdatering bara. 

Hej dååååååå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​hej de kommer inte komma upp lika mycket inlägg längre då jag inte har en aning om vad jag ska skriva om. Men de kommer att komma upp lite då och då. Novellen kommer att komma upp eller jag ska försöka att få uppe n novell i alla fall varannan onsdag. Men jag lovar inget. När det väl  kommer upp ett inlägg så ät det måndag, onsdag eller lördagar. Kl 20.00, Men på lovet ska jag upp till min syster i Malmö och vara hos henne tisdag-onsdag. Så jag kanske skriver ett inlägg om de på lördagen. Men nu måste jag sluta hej då. 


Likes

Comments

Förra delen:

Hej jag heter sanna och älska hästar om min familj. Jag ska åka till flyinge och gå på gymnasium där. Jag ska ta med mig min häst Ruby som är en brun storhäst

Del 2:

Nu har jag kommit fram till flyinge, Ruby skötte sig jätte fint i transporten och allting har gått jätte bra. Sanna går in till stallet med Ruby för att ställa henne i en box. Det värkar som att det bara var en till elev på plats. Hon hette Fia, hon hade med sig en stor vit häst som hette madagaska men kallades för moris. Moris var en valack som var 172 i manken. När Sanna hade ställt in Ruby i boxen så gick hon ut och sa hejdå till mamma och pappa. När mamma och pappa hade åkt så gick sanna in i stallet och hälsade på den stora vita hästen. Då kom den en tjej ut från sadelkammaren. Det var Fia, Hej sa fia. Hej sa sanna. Vad skönt att du har kommit jag blev nästan lite rädd när jag var själv, sa fia. Först var Sanna bara tyst sedan frågade hon fia om hon också skulle gå här och det skulle hon.

Vilken fin häst, sa Sanna. Tack de samma sa Fia. Vad heter den? Roby sa Sanna. Din häst heter Moris va? Ja, det heter han. sa Fia. De hörde ett billjud ute på gården. Det var fler som kom med sina hästar. 

När den första bilen i billedet på 3 bilar hade stannat och började lasta ur sin häst så kunde Sanna och Fia direkt se att hästen inte var så van vid att bli urlastad. Så när hästen hade backa ungefär halvägs så sparkade hästen backut. Hon som lastade ur ryckte till i grmmskaftet där hon satt på huk under bommen på väg under. Sedan blev hästen så stark så att ledaren inte kunde hålla kvar så hon tappade taget. Hästen började bocka och galopera iväg, alla sprang efter och... 


Det var del 2 hoppas att ni gillade den. Hej då vi ses på söndag i ett nytt inlägg. 

Likes

Comments

​Hej nu ska jag göra en topp 10 igen! Denna listan kommer att bli ganska kort men aja. 

1. Svart

2. Vit

3. mörk lilla

4. Lavendel

5. Pastel lilla 

6. Pastel blå

7. Röd

8. Blå

9. Pastel rosa

10. grå

Det var mina topp 10 favorit färger! hej då 

Likes

Comments

Hej, jag heter Sanna och jag ska börja på ett rid gymnasium på flyinge. Jag ska ta med mig min häst Ruby. Hon är en brun häst som är 164 i mankhöjd. Hon är en jätte bra hopphäst och har tävlat upp till 130 hoppningar med fina resultat. Men nu till mig, jag är en en 16 årig tjej som älska hästar och min familj. Min mamma heter Marita och  min pappa heter Henrik. Jag har 2 bröder som heter Jonatan och Martin. Jonatan är 14  och Martin är 12. Jag är alltså ensam tjej och så är jag älst. Men nu ska jag åka. 


Det var en kort del men vet typ inte vad jag ska skriva. Det kommer att komma ut en novell varje onsdag kl 20.00. Var den bra? Skulle ni vilja gå på ett rid gymnasium på flyinge? skriv på instagram!

Likes

Comments

​Hej nu ska jag informera er om lite mer exakta saker. 

Jag kommer i framtiden lägga ut kl 20.00 på måndagar, onsdagar och lördagar. 

De var typ bara de jag ville säga men jag får la skriva lite mer:) 

Jag bloggar från min skoldator så de kommer inte så mycket bilder men de kommer mer text. Eller jag skriver inte så mycket text men aja. 

De var lite info hej då


Likes

Comments

​Hej nu är de sista inlägget som jag gör på min nyårsvecka. Jag kommer inte skriva så mycket men lite. 

Jag vill börja med att säga förlåt för att de inte har kommit upp ett inlägg varje dag men hoppas att de blir bra ändå. Men jag har inte hunnit och jag har inte haft något att skriva om. Förlåt för att typ alla inlägg blir Jätte korta men ska böja skriva på novellen nu 

Hej då ses imorgon

Likes

Comments

                 

Nyårs vecka dag 5.

Nu ska jag visa min topp 10 favoriter under 2015. De ät både skönhets produkter och häst saker.

1.

Min första favorit är ett löspuder från lumene. jag har i färgen 01. Mitt köpte jag på ullared för 65 kr. men det är lite dyrare på tex ica maxi. där ligger det på ca 100 kr tror jag. Detta puder mattar värkligen ner huden till ett bra pris.


2.

min andra favorit är en bb cream från maybelline new york. Jag har i färgen laight. den jämnar ut huden väldigt bra. Den täcker inte lika bra som en fudation men den är ju trots allt en bb crem. Jag fick min av min kusin då hon har lite ackne och vill ha något som täcker lite bättre än vad denna gör. Men den kostar run 120 kr.
3. min 3 favorit är en puder borste får real techniques. den är jätte bra att aplisera puder med. Den är så stor och fluffig så att det går jätte snappt att aplisera. jag köpte min på gran parfymeri i göteborg. där kostade den ca 150-199 kr tror jag mins inte helt men något sont.


4. Sedan så gillar jag mina freejumps som jag har i färgen blå. Jag gillar dom då dom ger jätte bra fäste så foten sitter som fastklistrad. sedan när man ramlar av (jag har testat själv:) så viker den sig jätte bra så de känns inte ens som att man har haft foten i stibygen om ni fattar vad jag menar. Jag köpte mina på hööks får 1690 kr.


5. De är en grimma från hööks den ser nästan ut som den på bilden men dom har slutat säljaden. Min är rosa med typ små hästar på istället för prickar. Men den är jätte bra och blir typ aldrig smutsig och den är jätte fin. Jag köpte som sagt min på hööks jag tror att den kostade 79 kr men jag mins  inte för de var i april 2015 som jag  köpte den.
6. En sak till som jag gillar är broddar rätt löjligt men de är jätte bra nu på vintern för hästarna halkar inte när man går till och från ridhuset. Mina och mammas är från hööks och i stoleken 9,9 mm tror jag dom kastade 99 kr för 20 st vilket är ett väldigt bra pris då man kan ha samma broddar i typ 3 vintrar.


7. Min sjunde favorit är min ponny som heter Ariel hon är 15 år och bäst. Jag köpte henne hos en familj i vartofta för 10 000 kr. Men jag hade ridit henne i ca 1 år innan vi köpte henne.


8. Efter de har jag en produkt för huden och de är en dayly wach från neutrugena. Den är jätte bra och den gör huden jätte len och fräcs. Jag köpte min på ica och där tror jag att den kostar 69 kr.9. Sedan har jag gillat en body mist från vicktoria secret i doften hello darling. Jag har gillat fler men detta är min apsoluta favorit. Den lucktar jätte frächt och gott. Jag köpte min på pink room i göteborg för 129 kr men den finns på andra ställen för 99 kr.


10. sist men inte minst har jag gillat pringles. Jag gilla nästan alla men mäst soure cream och onion. Den är jätte god och bra bäst. Den kostar mellan 20 och 30 kr.


De var mina favoriter hej då!


Likes

Comments

Hej nu ska jag skriva mina topp 5 hästar under 2015.

1. Ariel ofc

2. Flippan också ofc

3. Safir

4. Electra

5. Alma

Hej då


Likes

Comments

​hej nu ska jag skriva mina 10 favoritmärken under 2015!!!

1. Vicktoria secret 

2. feejump

3. pringles 

4. apple 

5. coola

6. Ullared 

7. showmaster 

8. arla 

9. JH colektion 

10. ica

hej då


Likes

Comments