View tracker
View tracker

0669125430

Likes

Comments

View tracker

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 0669125430"

Likes

Comments

Hej alla fina!

Fredagen, lördagen och idag har spenderats i landstingshuset där jag har varit på distriktsstämma hela helgen. I lördags var det bankett och när kvällen närmade sig hann jag med två fester på samma kväll. Denna helg har varit otroligt lärorik och jag är hur nöjd som helst!

Jag har inte uppdaterat så mycket det senaste tiden vilket beror på att det har varit ett par tuffa veckor och jag kämpar för var dag för att ta igenom mig dem. Men nu är jag back on track och har en massa spännande idéer och projekt på gång!

I söndags spenderades med sista dagen av distriktstämman, därefter hem för plugg, sedan eftersom att det var alla hjärtans dag kunde jag inte låta bli att fly från plugget och köpa chokladglass och överraska en god vän till mig, Celicia!

Ska verkligen försöka denna vecka med att ladda upp regelbundet på @powerbywomen, skriva fler inlägg på bloggen, satsa på skolan, träna samt unna mig själv, jag är värd det!

Nu ikväll ska jag plugga samt skriva en massa email till alla projekt jag arbetar med, hur kul som helst ju!!! Imorgon är det kampanjdags på Norra Real och sedan dränka mig själv med mer plugg samt försöka träna!

Vad har ni för veckomål? Kärlek!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Någonting som jag alltid har varit fascinerad av under hela mitt liv så är det hur alla lever ett liv med liknande förutsättningar (i Sverige i alla fall), medan hur mycket vi skiljer oss från varandra. Det finns svaga, starka, hälsosamma, de som inte tar hand om sig själv, ambitiösa, lata osv, the list goes on! Men däremot hör vi folk som klagar konstant på sin tillvaro, men det dessa människor glömmer bort eller möjligtvis är för lata för att inse är att alla har 24 timmar varje dygn, Beroende på hur du är som person och hela ditt liv grundar sig i hur du väljer att spendera dessa timmar. Alltså att spilla bort en timma här och där påverkar hur du är som person samt hur du lever.

Förut kunde jag lätt slösa bort en helg genom att ligga i sängen och titta på netflix hela helgen, idag är det otänkbart. Sedan jag ändrade mitt tankesätt har jag definitivt ändras som person samt min livsstil, att få möjligheten att uppleva så många äventyr känns underbart!

​Ta en promenad, anordna en brunch till dina vänner, skriv en novell, läs en bok, samla in pengar till en välgörenhetsorganisation, ha en picknick, skriv ned mål och hur du ska uppfylla dem, åk skridskor, gå till biblioteket, ta en fika osv, det finns massvis med andra alternativ än att titta på samma vanliga serie.

Kärlek! Håller ni med mig?

Likes

Comments

Hej alla fina!

I fredags hade jag en tjejmiddag hemma hos mig som sedan slutade med festligheter under kvällen. Natten slutade runt 06.00 efter flera timmar av härligt prat med underbara personer!

En typisk outfit i skolan- skjorta, GANT, Kostymbyxor, HM, smycken, Thomas Sabo

I lördags åt jag middag hemma hos Hanna, däribland diskuterade hur mycket vårat tankesätt påverkar ens liv.

Varje morgon när man vaknar har man två val- att ligga kvar i sängen och tänka negativa tankar om hur den kommande dagen ska bli. Du funderar över hur jobbigt det kommer att bli att vara i skolan och att du inte orkar ta tag i saker, du går upp, sätter på dig en hoodie och går ut genom dörren nästan sovande. Eller så väljer du att börja dagen genom att fokusera på dig själv och att verkligen ta tid för dig själv att faktiskt ha en väldigt underbar morgon. Personligen tycker jag att det är väldigt maktfullt att börja dagen med lite styrketräning hemma, det är något speciellt med att känna sin egen puls och styrka redan på morgonen, då vet man att jag kommer klara av allt som dagen har att komma med.

Hoppas att ni fick lite söndagspepp! Nu ska jag gymma, sedan ska jag städa och förbereda vad veckan har att komma med! Jag ska försöka strukturera upp min vardag lite mer, de senaste veckorna har jag inte haft någon motivation och då faller allt, med det ska det bli ändring på!

Hur blir ni peppade? Kärlek!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Efter ett par tuffa dagar är det äntligen dags för lite glädje! Efter en lektion var det dags att kampanja på Danderyds gymnasium vilket var väldigt lärorikt och otroligt roligt! Sedan körde jag 5 km på gymmet och därefter plugg.

Jag vill dela med mig hur otroligt viktigt det är att inte glömma bort hur viktigt det är att om man känner sig nere under en tid, eller om man generellt är missnöjd med sin vardag är det dags att göra något åt saken. Alla har vi 24 timmar varje dygn och du har möjligheten att utnyttja de timmarna till att skapa det liv du älskar!

Tänk inte att du ska bara ta dig igenom de dagar mellan måndag-torsdag och sedan leva det liv du älskar på fredag, det ska vara varje dag! Idag är det tisdag vilket innebär att vi har flera underbara dagar framför oss som vi kan bestämma helt och hållet själva vad de ska inkludera!

Vad har ni gjort idag? Kärlek!

Likes

Comments

Hej alla fina!

I fredags spenderades dagen med mina underbara vänner. På kvällen blev det mer festligheter vilket var hur kul som helst!

Idag har jag jobbat och förövrigt endast tagit det lugnt. Detta är någonting som jag vill dela med alla, att många som känner mig eller läser min blogg får uppfattningen att jag vaknar upp varje morgon med motivation och att jag alltid är produktiv. Detta är något som tyvärr inte stämmer, jag har ofta stunder som jag bara vill ge upp och är fullkomligt omotiverad, denna helg har varit en sådan. Jag vaknar sällan upp motiverad, ofta vill jag bara ligga i sängen eller inte leva. I sådana stunder är det viktigt att försöka peppa sig själv, umgås med nära och kära eller att bara tillåta sig själv att må dåligt för en stund.

Personligen försöker jag alltid att peppa mig själv genom att antingen finna inspiration på sociala medier eller genom att planera nån rolig händelse framöver. Bl.a. citat är något som har hjälpt mig otroligt mycket, vilket är en av anledningarna till varför jag har självt valt att skriva citat eftersom att jag vill hjälpa andra såsom de har hjälpt mig.

Följ @Powerbywomen på instagram för fler citat!

Kärlek!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Att ha en förebild är något som är vanligt, det är någon man ser upp till. Det kan vara dina föräldrar, en kändis, din kompis eller en bloggare. Ens förebild är ofta någon som lever ett liv man ser upp till och blir inspirerad av. Det är därför det är viktigt att inte glömma bort att det personens liv du ser upp till, det är något som även du kan skapa, var din egen inspirationskälla!

Börja med att fundera över varför du ser upp till personen. Det kan exempelvis vara på grund av dennes självsäkerhet, kläder, utséende, personlighet, eller allt i en kombination! Vad är det som gör att du ser upp till personen? Baserat på den frågan vet du vad det är du behöver utveckla som person.

Tröja- MQ, peplum topp Ginatricot, Kostymbyxor HM, Boots, smycken från MBMJ, Thomas Sabo, hårband Glitter

Personligen, för mig är det viktigt att jag själv ser upp till mig som en förebild. Att jag alltid är den personen som peppar mig själv och att jag är min egen bästa vän. Jag tror att det är viktigt att inte glömma bort i stunder som dessa att oavsett hur bra förebild du har, så slår inget att vara sin egna förebild. Det visar på mycket självsäkerhet vilket är någon som jag personligen tycker utstrålar till omgivningen när man träffar nya personer.

​Vem är er förebild?

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Denna helg har varit som alla helger borde vara- intensiv och produktiv. I lördags kampanjade jag och därefter gick vi till Mcdonald´s och snackade i flera timmar. I söndags jobbade jag, sedan vid kvällen bar det av sig till radiohuset då vi väntade ute i kylan för att välkomna Anna Kinberg Batra efter hennes debatt.

Nyårslöften för mig är något som endast är till för att säga för att låta ambitiös, men det är sällan att personer faktiskt uppnår dem. Istället föredrar jag årsmål som innebär samma syfte förutom att dessa mål är mer inriktade på att de ska uppnås. Vägen till att uppnå dessa årsmål är att använda sig av så kallade delmål. Delmål kan ofta innebära exempelvis veckomål. Att man skriver ned mål för varje vecka, som sedan kommer leda till att man uppfyller årsmålet.

Ett exempel var ett av mina årsmål att jag skulle bli mer politiskt aktiv i det moderata ungdomsförbundet. Mitt veckomål var då att jag skulle gå på minst ett möte/kampanj, mitt delmål var att jag skulle engagera mig mer. Det är viktigt att veckomål är väldigt konkreta, på så sätt får man uppfattningen av att det är lättare att uppnå ens årsmål.

Dress for success! Topp och kostymbyxor från HM, Thomas Sabo armband, MBMJ halsband, pärlörhängen och med det matchade jag med ett par svarta boots!

Vad har ni för nyårslöften/årsmål?​

Glöm inte att kika in på @Powerbywomen på instagram för mer inspiration!​

Kärlek!

Likes

Comments