Hej läsare
Jag sitter hemma och tar de lugnt och har tänkt att kvällen skulle fortsätta så och så kommer personalen kl 17:00 och vi skulle laga lite mat fast jag kan de sj så är det alltid bra med stöd. Men kom till saken då !
Alltså sen säger han att jag måste handla i kväll för jag ska ju på länsdans i möra typ 17 så jag bara jag vet inte o var så osäker men så sa han att vi kan handla med dej på onsdag men då är det andra brukare med men jag sa mej då går det inte. Och så fråga jag när vi skulle handla och han sa 18:30 och kl var liksom 17:10 när han sa de jag sa även att det blev för på men förstår att det inte går i möra för dansen. Så vi ska alltså gå nu kl 18:30 för o handla o de eh min 3de dag en lördag söndag o idag alltså orka o vi ska gå!! Men det är väll bara o bitta ihop o gå . Så drar snart vid 18:20 ha de bra läsare men tur de eh de bara en gång det är länsdans på en tisdag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena läsare
Idag har det varigt ganska så drygt för jag har typ varigt hemma hela dagen men så ringde boendet och fråga om jag ville med till ett vikings ställe och jag bara ja. Så jag gick ditt till boendet klockan 12:30 så åkte vi sen. Och kan säga att när vi kom fram så var vi i nysäter och där min styvfar jobbar/jobbat helt otroligt här har jag varigt flera gånger. Så skulle dom fika men jag hade inga pengar på mej så kag bara satt och glodde runt i affären typ bad om lite kalt vatten och det fick jag sen stack vi. Så satt man i den trånga bussen igen och sov typ hela vägen typ alla o nu är man hemma igen för jag fick ge mej ut och handla lite små saker sen varigt hemma o ska sova nu godnatt.

Likes

Comments

Hej läsare
Sitter man på jobbet och slappar vill bara hem för jag har så ont i ryggen men det är något man får dra med. Och när jag kommer hem så ska jag städa och jag hoppas verkligen att Blombacka kommer och hjälper mej arnas kommer jag prata med Min ledare på jobbet för det står inom kontraktet att dom ska hjälpa mej.

Men senare ska jag nig sitta vid imvu och slappa

Likes

Comments

Hej läsare
Ja har varigt hos min mamma o styvfar hela helgen och det har varigt bra och så finns ju hunden Elvis och katten Mysan och vi har inte hänt så möe vi har sysslat lite i min mammas lägenhet för att få lite jul stämning och det blev ASS fint och nu under dagen sen klockan 12:30 till 15:15 så har jag åkt buss och jag kan säga att man hinner med möe saker under en liten färd och så klart så kommer det bilder på allt. Men hoppas verkligen att ni har haft en bra helg och allt har gått som det blev tänkt. Men när jag nu änklingen har kommit hem så hänger Samhall mat på dörren glömde jag av bocka eller vad händer kan ju inte äta det nu väll är ju ca 4timmar och 45 min gamla ??? Ska iallafall lukta o smaka ;) ha de bra alla läsare

ÄNKLINGEN HEMMA I FILIPSTAD

Likes

Comments

Hej alla läsare
Idag sitter man på bussen till Värmlandsbro ska till min styvfar och mamma och syster och hennes kille hoppas vi kommer bra överens. Jag kommer åka hem från Mamma och dom på Måndag så hoppas verkligen på turen att det blir trevligt någon gång kanske min bästa vän kan bli med mej o då blir det verkligen mycket roligare :)
Men jag ska vila lite för jag sov skit dåligt i natt bara ens eget fel typ men vi hörs när vi hörs....

Likes

Comments

Hej läsare
Att få en kram av en man verkligen älskar men inte kan göra nö åt men att bara få en kram av den är en sak som gör mej skit glad även om det är många som inte gillar att vi skulle vara tillsammans så kommer jag älskar dej så skit i vad dom säger o gå efter vad du känner <3 mina Sanna ord.

Likes

Comments

Hej läsare
Idag ska man ner på stan och titta på teater men känns som jag kom mellan en planering men värkar gå bra ändå sen måste jag hem är så hungrig.

Likes

Comments

Hej läsare
Om man känner nö för en kille men inte känner nä tillbaka men ändå gör kärleks tecken och alltid vill vara nära är den då intresserad eller vill den bara vara vänner? För jag fattar verkligen inte gör när jag väll har glömt han så ska han vara nära men när jag vill vara nära så håller sig den borta. Och min andra bästa vän är jag fortfarande kär i men känner inget tillbaka häller men gör ändå fina signaler men om jag vill ha han tillbaka ska jag sluta vara så på kanske har mer chans på han då? Men ska fortsätta att jobba lite nu ha de så bra.

Likes

Comments

Hej läsare
Ja då sitter man och väntar på att bion fantastiska vidunder med min bästa vännen och vi är typ stamkunder på biografen och vi är alltid välkomna men bion börjar snart så vi hörs snart igen <3

Likes

Comments

Hej läsare :)
Jag sitter hemma och har tydligen vaknat ur min skönhetssömn och funderar på vad man ska äta till frukost och kan säga att jag är lite spänd för idag ska man på bio med min bästa vän :) vi ska gå på fantastiska vidunder hoppas den är så bra som den visar i reklam. Men som sagt så hoppas jag att ni har haft en bra helg än så länge jag själv längtar tillbaka till min mamma i v-bro vid Malby eller hur det nu stavas. Men jag hoppas ni får en bra dag nu ska jag dra och äta lite frukost o titta på tvn om jag inte somnar igen :P

Likes

Comments