I dag tænkte jeg på at vise jer nogle af mine sidste nye køb. De består bl.a. af mine nye yndlings jeans fra H&M, som jeg allerede er blevet super glad for. De kan både styles til fest, men også til et helt normalt hverdags outfit.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Billederne her er fra i fredags, hvor vi var så heldige at få et lille glimt af solen. Det var derfor den perfekte mulighed, for at få skudt nogle outfit billeder!

Jakke: Calvin Klein// Bukser: Mango

Sweater: Selected//Solbriller: Quay australia//Øreringe: Ginatricot

Likes

Comments

Ovenover ser I nogle af mine ønsker til min 17-års fødselsdag, her den 15. marts. Der er både noget i fashion kategorien såvel som i interiør kategorien. Nogle af ønskerne er i den lidt dyre ende, men når det er fødselsdag synes jeg godt man kan tillade at ønske sig noget lidt dyre, og så giver det også anledning til at flere kan slå sig sammen.

jeg håber indlægget kunne give lidt inspiration, hvis nogle af jer står og har fødselsdag, eller i mangler inspiration til hvad man give i gave.

Likes

Comments

I dag var jeg var jeg inde i byen, for at skyde bloggens første outfit billeder, til dette første post. Jeg blev egentlig ret tilfreds med resultatet og jeg håber i vil tage godt imod det!

Jakke: Mos Mosh//Skjorte: Only//Flared jeans: Vintage//Slip ons: Aldo

Taske: Stella McCartney

Bælte:H&M//Armbånd:Balenciaga

Likes

Comments