Hejsan svejsan!

Jag är en levnadsglad tjej på 27 år i år som bor i en mindre stad men sambo, dotter och två små hundar. De senaste åren har min filosofi förändrats och jag ser livet ur ett helt annat perspektiv mot vad jag gjorde i min tonår. Dock var det en väldigt tragisk händelse som fick mig att öppna upp ögonen och började vända min syn på det hela och vad som var värt att prioritera här i livet. Det är hemskt att det behövdes en så drastisk händelse för att jag skulle vakna upp, en bilolycka som krävde att två fantastiska människor behövde lämna detta liv.
Dom lämnade efter sig en dotter och syster och det var då jag började inse att ett liv kan släckas på några få sekunder och ingen är odödlig.
När vi förra året fick en liten dotter så blev det ännu mer verkligt hur skört livet är och att bli mamma är det bästa som hänt mig, men jag var inte beredd på alla känslor och oro som det bar med sig redan från dag ett.

Med åren har jag börjat finna mig själv och slutat söka efter något jag inte riktigt visste vad det var (men det var inget som jag kunde hitta i den fysiska världen utan det var att hitta mig själv psykiskt som var det jag behövde).

I den här bloggen tänkte jag dela med mig av den kunskap och erfarenheter jag har fått till mig eller fått ta del av genom åren och förhoppningsvis kanske jag kan hjälpa någon annan "grubblare" som mig att komma in på liknande bana som jag lyckades med, utan att det ska krävas en sån hemsk händelse som det behövdes för mig.

// Erika

Likes

Comments