Helt spontant och omotiverat har jag bestämt att starta en blogg. Tanken bakom det var att dela med mig av mina hobbies, mina livsberättelser och bittra över livet in i tomma intet.

Så här är jag Asta: en mamma till världens mest påträngande och sötaste katt, en moster till mest energiska och smarta pojke, en sambo till mest positiva och goa killen och bästa vän till världens mest ambitiösa och tillgivna tjej som är också min soulmate. Jag är en storasyster till mina två bröder som är så olika och fantastiska och en lillasyster till min syster som är min förebild och min commonscence.

Jag har ännu inte kommit på vad denna blogg kommer att handla om, kanske inget speciellt eller kommer handla lite om allt, om mina hobbies, mina studier, min familj och försök att leva sunt, roligt liv med en hel del cheatdays och liknande. Så allat jag kan säga är härda ut och se hur bloggen kommer att utvecklas eller läggas ner.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här är ett exempel på en "om"-sida. Till skillnad från inlägg är sidor bättre lämpade för mer tidlöst innehåll som du vill ha lättillgängligt, som Om eller Kontaktinformation. Klicka på Redigera-länken om du vill göra ändringar på sidan eller lägga till ytterligare en sida.

Likes

Comments

Det här är en kontaktsida med lite grundläggande kontaktinformation och ett kontaktformulär. [contact-form][contact-field label="Namn" type="name" required="1"/][contact-field label="E-post" type="email" required="1"/][contact-field label="Webbsida" type="url"/][contact-field label="Kommentar" type="textarea" required="1"/][/contact-form]

Likes

Comments