Header

Säg efter mig:
- Jag älskar mig själv.
- Jag attraherar bara positiva energier till mig
- Jag är väldigt hälsosam
- Jag är värdig lycka och inre frid

Du är en unik och värdefull person och du får aldrig glömma hur värdefull du är.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det krävs bara en person för att förändra ditt liv: DU!

Vill du ha en förändring i ditt liv så är det bara du som kan göra den ändringen ingen annan.
Du bestämmer vad du vill ha i ditt liv och vilka som ska få dela det med dig.

Ingen kan tvinga dig att umgås eller ha någon i ditt liv om du inte själv vill ha den personen där.
Samma sak med andra saker.

Trivs du inte på jobbet? Ja det är bara du som kan göra en förändring där och byta.
Trivs du inte med din partner? Ja det är bara du som kan besluta om ni tillsammans ska göra en förändring i ert förhållande och fortsätta eller om du ska fortsätta själv.
Trivs du inte med ditt hem? Det är bara du som kan förändra det. Antingen genom att skapa ett hem du trivs i eller flytta om det är något fel på själva bostaden, läget eller storleken.

Du ser det är bara DU som kan göra förändring, det börjar med DIG.

Likes

Comments

Godmorgon solen skiner och fåglarna kvittrar, kan det va vår nu? Hoppas för jag längtar verkligen till värmen och att man kan umgås ute med folk :) För nu så går alla in när det regnar och är kallt och jag förstår dem hihi

Vi fortsätter med VAB på skrutt och hoppas hon är helt feberfri idag, men en massa mys blir det och sen bakning när E kommer hem från skolan. Den här veckan har verkligen gått fort, det är redan fredag imorgon och sen helg. Då får barnen sova lite längre och det är skönt för dem. De är snoriga o hostar alla tre nu men det är bara skrutt som haft feber.

Snart dax att sparka igång dagen och väcka upp barnen så vi kan fixa lite mysfrukost. Ha en härlig dag Kram kram

Likes

Comments

Skrutt mår bättre men inte tillräckligt bra så vi fortsätter i morgon med att va hemma och då får vi baka så jag har något att göra. Handlade hem det som behövdes till baket så när mellantjejen kommer hem så ska vi baka.

Just nu har jag krupit upp i soffan tittar på "Räddad av änglar" med Birkan Tore på 7an och ja jag tror på änglar och att vi alla har skyddsänglar och jag har svårt att inte gråta :) Men det är såna här program som får mig att inse hur fort livet kan förändras. Jag säger ofta till mina barn hur mycket jag älskar de och hur stolt jag är över dem och om de gör något bra så ger jag beröm och när de hjälper varandra så säger jag ofta att jag blir glad och stolt över dem.
Vill de spela spel eller rita så ja disken kan vänta en stund för den stunden då barnen vill göra något kan ha försvunnit när du diskat klart. Så ta tillfället i akt och gör det barnen önskar (beroende på vad o nej mina barn får inte göra allt de vill) Det skapar fina minnen både för dig och dem. Minnen som man kan minnas med kärlek och glädje när man blir gammal eller om det skulle hända något....
För skulle det hända mig något så vill jag de ska minnas all kärlek och tid jag gett dem.

Nu sover de sött i sina sängar och jag ska snart med sova så jag orkar med morgondagen. Sov så gott alla sen när det blir :) Natti natti

Likes

Comments

Om du vill flyga så släpp allt som tynger dig ner.

Ska vi kunna flyga så måste vi släppa sånt som tynger ner oss för annars kan vi inte lyfta utan blir kvar på marken.
Släpp alla bekymmer och all oro. Släpp all negativ energi du har runt dig. Våga släpp taget och våga ta språnget och våga flyga.

Du vet inte hur mycket du klarar förrän efter du testat ;)

Likes

Comments

Ja vi kanske behöver mindre tid att stirra på skärmar och mer tid till att dansa i köket, älska och skratta under stjärnorna.

Vi behöver kanske koppla av på fler sätt än framför en skärm (dator eller tv) och då kan ju dansa i köket eller älska under stjärnorna eller bara skratta vara sätt att koppla av och njuta av livet ;)

Likes

Comments

Folk vill du ska vara uppriktig tills dess att du är uppriktig och säger något som de inte tycker om.

Ja det stämmer bra det, oftast får man höra att andra vill man ska va ärlig och uppriktig (vilket man ska va absolut) men sen när man är det så blir de arga för det är inte det de vill höra.

Jag vill att folk är uppriktiga mot mig och ärliga och visst det kan kännas ibland när man får kritik MEN det är det jag lär mig av och gör att jag kan förändra och växa som människa.
Hur är du? Blir du arg om någon är uppriktig?

Oftast handlar det om personliga åsikter när man är uppriktig och det kan säga mer om den som säger det än om den som det handlar om ;)

Likes

Comments

Godmorgon ja det vart en tidig morgon men somnar man tidigt så då vaknar man tidigt haha så nu sitter jag här och njuter av kaffe och fågelkvitter och väntar på att jag ska väcka barnen och fixa lite mysfrukost.

Blir fortsatt vab för mig och det verkar som grabben är på g att bli sjuk också... Inte bra men ja vi kör väl alla på en gång så är det gjort sen.
Idag ska en vän komma på morgonkaffe, sprang på varandra i affären i går o det är så länge sen vi träffades så idag ska det äntligen bli av. Det är svårt att hinna ses när man jobbar och har familj, hon har stora barn och jobb. Även om vi bor nära så blir det väldigt sällan vi hinner ses.... Ja så är det i livet emellanåt.

Får ta dagen till att plugga ikapp lite också och förbereda massor till min muntliga redovisning. Sen blir det lite filmmys med skrutt också och kanske lite kortspel med mellandottern innan hon ska iväg till scouterna i kväll. Sonen o jag kanske kan se ett avsnitt av serien han följer.

Ja vi får se vad dagen kommer innehålla. Det är onsdag o mitt i veckan redan... Dagarna försvinner fort.
Nu ska jag njuta lite mer innan barnen kommer upp. Ha en härlig dag Kram kram

Likes

Comments

Dagen vart inte som jag planerat. De ringde från förskolan innan 12 så det var ju bara att åka och hämta henne och sen pyssla om henne lite. Lilla skrutta har feber, men vi får vara hemma och kurera henne lite så är hon nog på benen igen. Men stora sonen var snäll och passa henne så jag kunde veckohandla sen efter maten.

Lagade första rätten från Linas matkasse och det va frikadeller i tomatsås med spagetti och jag var lite skeptisk men ungarna älskade det :) Så den kommer vi göra fler gånger :)
Får se vad de tycker om morgondagens mat, kan ju hoppas den blir lika populär.
Jag gillar denna kasse då det ä varierat med maträtter och även lite grönsaker till varje rätt och barnen åt massor i dag så jag är supernöjd :)

Har även hämtat bakboxen och har kollat vad jag kan behöva handla hem för att baka det som va i :) Får se om jag kan handla det i helgen när vi ska iväg. Så kanske vi kan baka det nästa vecka :)

Nej nu får jag försöka få skrutta i säng för nu sitter hon o matar mig med glass haha Sov så gott sen när det blir :) Natti natti


Likes

Comments

Positiva tankar leder till positiva handlingar :)

Åh vad enkelt det låter eller hur?

Men tänk på alla som gör goda tankar, tror ni de tänker vilken skitdag de har eller vilket tråkigt liv de har.... Jag har svårt att föreställa mig det men vad vet jag....

Kan bara säga att jag älskar att hjälpa andra människor och ja jag får göra det dagligen i mitt jobb och även tidigare när jag jobbade med äldre. Och visst jag kan ha skitdagar jag med och tycka allt är pest o pina MEN när jag jobbar med människor så får jag så mycket tillbaka.
I form av förtroenden, leenden som visar att ja du hade rätt jag klarade det här, eller ett tack för att man lyssnat när någon mått dåligt.
Såna saker får mig att känna att jag gör en skillnad och jag tror att många som jobbar med människor känner så och det är därför vi fortsätter och nej vi kan inte ha negativa tankar och gå till jobbet och göra ett bra jobb för sånt märks och de vi hjälper mår bara sämre om jag kommer dit med ett negativt sinne. För hur ska jag kunna uppmuntra eller peppa någon när jag själv inte känner mig särskilt glad. Nej jag behöver vara positiv och det är först då jag kan hjälpa.

Så det är klart att i mitt yrke så behövs positiva tankar för att göra positiva handlingar.

Hur är det med dig och ditt yrke?

Likes

Comments