Header

Var tacksam för varje dag.

Jag är tacksam varje morgon när jag vaknar och varje kväll när jag går och lägger mig.
På morgonen för att jag får vakna och att jag har ett jobb att gå till. Jag är tacksam för att jag har en familj som betyder massor för mig och som får mig att vilja leva och ge de det bästa som finns.
Varje kväll är jag tacksam att jag har en varm säng att sova i och att jag har ett hem där jag och familjen får känna oss trygga, jag är tacksam att vi har tagit oss en dag närmare vår dröm.

Vad är du tacksam för?

Likes

Comments

Var inte så snabb att tro på det du hör för lögner sprids fortare än sanningen.

Ja vad ska jag säga, denna är lite klockren för mig just nu. Det ligger något i den med. Vi är ganska snabba att tro på sånt vi hör utan att ta reda på om det är sant. Även sanningar kan sägas men ibland har vi svårt att tro på de.

Jag har väldigt svårt för lögner, jag försöker lära mina barn att det är bättre att säga sanningen än att hålla reda på vilka man sagt vilken lögn till.
Och lögner kan ställa till det så otroligt mycket för den som blir utsatt.

Är verkligen allt vi hör sanning? Hur ska vi kunna veta vad som är sant och vad som är lögn? Ja det är nog en svår fråga och du kanske vet svaret bättre än jag ;)

Likes

Comments

Ett leende, en komplimang, uppmuntrande- betyder mycket för alla.
Ja vem blir inte glad av ett leende? Oavsett vem som ler mot dig så känner du dig sedd och du blir lite glad.
En komplimang piggar alltid upp och ja det muntrar upp oss alla.

Men vet du alla dessa saker kostar inte mycket. Lite tid endast. SÅ varför inte ge ett leende till de du möter. Om du får tillfälle ge en komplimang till någon. DU vet ju att DU skulle bli glad så hur tror du andra skulle reagera? ;)

Likes

Comments

Godmorgon är uppe tidigt idag med och ska börja tidigt med ett kort pass innan utbildningen 😊 Njuter av tystnaden innan tjejerna ska väckas.

Älskar blommor och just nu har jag tulpaner på bordet och även en kruka med påskliljor som börjat blomma som jag njuter av varje gång jag är i köket.

Le mot världen och den kommer le mot dig 😀

Nu ska jag sparka igång dagen lite o väcka mina tjejer 😊 Ha en härlig dag kram kram

Likes

Comments

Usch jag fattar sällan varför jag ska envisas med att titta på såna här program, det slutar alltid med att jag gråter haha men ja programmet var bra idag och den visar även hur fort livet kan förändras.
Något att komma ihåg varje dag att säga till sina barn och älskade vad man känner för de och vad de betyder för en.

Fyra grabbar och en pappa som vart ensamma efter en eldsvåda då deras mamma inte hann ut, så tragiskt. Och det är ju så fort olyckan är framme, det kan drabba vem som helst.
Och efter en sån händelse hur kan man få livet att fungera normalt igen? Går det? Eller kommer man hamna som i dvala? Jag vet inte och jag är tacksam att jag är ovetande i detta läget.
De gör en enorm stor skillnad för de drabbade i detta program. Det kanske är därför jag tittar för man ser verkligen hur tacksamma de är för all hjälp de får. Och även att de får en ny glimt i ögonen när de får hjälp med att gå vidare i livet.

Nu ska jag nog försöka koppla av lite så jag kan sova, så jag orkar med morgondagen :) Sov gott alla sen när det blir natti natti

Likes

Comments

Har landat i soffan och väntar på att Sofias änglar ska börja innan jag ska sova lite. Har varit mycket tankar och funderingar i dag med men ja det blir nog precis som det ska.

Människor kommer och går i ditt liv men de rätta kommer stanna. Ja det är nog så har jag lärt mig och jag är otroligt tacksam att jag har en så fin familj som alltid finns där och stöttar mig och även varandra.
Och det är värt så otroligt mycket och att man sen har vänner som finns där, betyder enormt mycket.
Jag har lärt mig att alltid stå på egna ben och vara stark, men i detta läge så känns det enormt skönt att veta att min familj, vissa släktingar och vänner finns där och stöttar mig och min familj.

Imorgon blir det en lugn dag men ändå rolig då jag ska iväg på utbildning, ska bli intressant och lära sig mer. Jag anser ju att man blir aldrig för gammal för att lära sig nya saker. Och den dagen jag inte vill lära mig mer ja då är jag nog gammal hihi

Nej nu ska jag mysa ner mig och titta på tv innan reklamen är slut :)


Likes

Comments

Ibland kan det vara svårt att glömma men accepterar man att det hänt så kan det vara lättare att släppa och kunna gå vidare.
Just nu går jag och min familj igenom något som jag inte önskar någon ska behöva gå igenom. Vi är förföljda och trakasserade av en kvinna och just nu känns det fruktansvärt jobbigt men jag vet att jag kommer att klara det och även min familj men som sagt just nu är det jobbigt.
Men jag vet att någon dag kommer vi titta tillbaka på denna händelse och inse att vi gått vidare och att vi klarade oss denna gång med.
Vi kommer aldrig glömma men vi kan acceptera att det händer och jag vet att vi får hjälp att lösa denna situation men vi glömmer aldrig.

Vissa saker kan vara svårt att glömma men man kan gå vidare och skapa sig ett liv ändå.

Likes

Comments

Lycka. Vad är det för dig? Vi alla har olika definitioner av vad lycka är.
Men för mig kan lycka vara nästan vad som helst. Det kan va en fika med en go vän som man inte träffat på länge, eller en eftermiddag med familjen. Men det kan även vara när man tittar på barnen och man inser att de är nöjda och glada för sina egna liv. Eller när man får en chans att utforska världen med ett barnbarn och ser deras glädje i ögonen för varje ny sak de upptäcker.

Det är några saker då jag kan känna lycka!

Likes

Comments

En del gånger när jag har problem så vet jag att det spelar ingen roll hur mycket jag oroar mig för de kommer ända att komma eller också kan jag inte förändra då ;) Så då kan jag lika gärna sjunga och va glad istället för att oroa mig.

Likes

Comments

Godmorgon njuter av lite egentid innan det är dags att väcka tjejerna och köra iväg de 😊 måndag och ny vecka börjar gry.

Idag är det jobb och skola men även några samtal som ska avklaras innan jag kan ta kväller. Haft många tankar och funderingar denna helg och en del beslut har tagits. Även om jag inte gillar alla så är det så det måste bli.

Under svåra tider så lär du dig massor om folk i din omgivning men det viktigaste är att du lär dig att oavsett vad som händer i ditt liv så växer du och ja du klarar mycket mer än du tror 😉

Nej nu är det dags att sparka igång dagen och väcka upp tjejerna 😊 Ha en härlig dag kram kram

Likes

Comments