Header

Idag har det regnat till o från, men det var uppehåll när jag körde skrutt till förskolan så jag kunde gå på möte. Och ja det va ett bra möte även om det va mycket känslor som kom upp till ytan men jag vet att det kommer bra saker ur detta med och inte bara tråkiga.

Har även fått äran att vara barnvakt åt mina små dreggelmonster och det va hur mysigt som helst men de blir ju så stora fort haha vet att mina tjejer gillade det massor o skulle gärna ha dem här oftare. Ja jag med, men jag njuter mer när de väl är här.

Imorgon har jag dejt med tvättstugan och sen ska jag iväg o kolla lite på rean på plantor som handelsträdgården har varje år innan de stänger för semester.
Men nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund och kika på tv innan det är dax att sova.
Sov så gott sen när det blir :) Natti natti

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tro inte att min tystnad innebär att jag inte bryr mig.
Tro inte att mitt lugn innebär att jag accepterar allt.
Tro inte att min vänlighet innebär att jag är svag.

Även om jag är tyst eller lugn så innebär det inte att jag accepterar vad som helst eller att jag inte bryr mig. Min vänlighet är inget tecken på svaghet utan en styrka där jag vet hur det kan kännas i svåra situationer.
Många gånger tror vi istället för att veta hur en annan människas reaktioner betyder.
Även om en person inte säger något utan är tyst så innebär det inte att den personen slutat bry sig. Det kan vara så att den vet att oavsett vad den säger så går du din egen väg ändå och då är det ingen ide att säga något.

Så istället för att tro när någons reaktioner inte är vad du förväntar dig så fråga dig själv HUR skulle du reagera i samma situation?

Likes

Comments

Don´t settle:
Don´t finish bad books.
If you don´t like the menu leave the restaurant.
If you´re not on the right path, get off it.

Nöjd dig inte med:
Läs inte klart en dålig bok.
Om du inte gillar menyn så lämna restaurangen.
Om du inte är på rätt väg, sluta gå och byt riktning.

Nöjd dig inte med sånt som du inte vill ha du är värd det absolut bästa.
Om du märker att det inte är bra nog så byt riktning så du får det allra bästa för du är värd det och mer därtill.

Likes

Comments

Godmorgon ny vecka börjar med nya möjligheter. Min 3 veckors semester börjar idag och yes jag vakna tidigt men det är ok då får jag tillfälle att rensa huvudet lite och njuta av lite egentid innan barnen vaknar.
Idag ska vi göra paj har jag tänkt och det brukar uppskattas så en tur till affären får det bli o inhandla lite vaniljsås. Så får vi avnjuta paj o sås till efterrätt idag.

Har även fått en möjlighet att gå en distanskurs i healing och det ska bli intressant och se vad den kommer innebära :) Har tänkt att jag ska göra den under min semester nu och det kommer bli en rolig upplevelse :)
Mer om det när jag gått ett tag :)

Nej dags att sparka igång dagen lite smått :)
Ha en härlig dag Kram kram

Likes

Comments

Dagen har bestått av sol, regn, sol och regn igen haha sen bara grått o mer regn :) Så ja vi bakade lite och målade lite och jag har hunnit läsa lite och sen gjort en fantastisk torsk med persiljesås som alla tyckte om och lite ärtor och kokta ägg till dem som ville ha.

Jag är nöjd med dagen och hoppas barnen är det med :) Men det är söndag och dags att reflektera veckan som varit och den har varit lugn och väldigt växlande och känslorna har åkt upp o ner ganska mycket. Men den har även bestått av en massa trevligt sällskap och mysiga samtal. Och en midsommarafton som varit helt magisk med en massa god mat och familjemys så jag är verkligen nöjd :)

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att sova så jag orkar med morgondagen :)
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Likes

Comments

Sometimes the thing that is holding you back.... is all in your head.

Ibland är det som håller dig tillbaka... finns endast i ditt huvud.

Ibland tror vi att vi har ett hinder framför oss eller ett problem men många gånger tror jag det är vi som skapat det så vi inte kan komma vidare. Tänk dig själv att du har ett hinder på vägen och du kan inte komma över det. Hur MÅNGA av oss försöker komma på andra lösningar? Eller ger vi upp på en gång?
Undersöker vi om det går att gå runt eller går det att lyfta bort hindret? Nej många gånger ser vi problemet men inte lösningen så vi ger upp!

Och det är många som gör så i många olika situationer, men varför?
Ja en del gånger kan det vara så att man fått lära sig redan som barn att vissa saker klarar du inte, eller du kommer aldrig kunna göra det. Om ett barn får höra några gånger att den inte klarar en sak så till slut så tror barnet på det.
Nej låt oss uppmuntra våra barn att de kan klara saker istället, så de kan se lösningar istället för bara problemet :)

Likes

Comments

Bullarna klara och vi passade på att göra chokladbollar också. Skrutt gjorde några bamsestora 😀

Haha kommer räcka med en för henne 😊

Likes

Comments

As soon as you trust yourself, you will know how to live.

Så fort du börjar lite på dig själv, så vet du hur du ska leva.

När vi litar på oss själva så blir vi mer säkra på våra val i livet och det blir lättare att välja hur du ska leva ditt liv.
Även om andra säger hur du ska leva ditt liv så när du litar på dig själv så lyssnar du inte på andra utan du gör dina egna val och lyssnar på dig själv.

Likes

Comments

Godmorgon vakna tidigt som vanligt och kan inte somna om hihi jaja får lite egentid innan barnen vaknar och idag skiner solen och det verkar inte blåsa så mycket för igår så blåste det rejält så vi gick in i stället för det vart så kallt. Men tjejerna njöt ändå av stunden vi var ute.

Idag blir det en lugn dag då vi ska mysa och måla haha vill verkligen måla och jag ska verkligen försöka hinna med det lite idag. Eller baka bullar men nja det hade jag tänkt vi skulle ta i veckan då tjejerna hade det som önskemål men ja vi får se.

Ta lite mer kaffe och sen kolla om det är något bra morgonprogram :)
Ha en härlig dag Kram kram

Likes

Comments

Dagen vart inte så som jag tänkt mig då vi drog in till grannkommunen och shoppade presenter :) Ska ju på 40 årskalas och även gratta lite annat, men har ju även några fler födelsedagar som ska firas.
Sen vart det en tur in till affären så jag fick köpa hem lite mat. SÅ nu har det kommit hem mer kött och färs och ja även godis till barnen följde med hem men även om vi ätit massor så finns det massor kvar :) Minstingen lyckades även övertala mig att köpa en film, Vaiana och ja den va helt klart sevärd. Och jag har en känsla av att jag kommer få se den många gånger hihi

Men även om jag hade tänkt mig en lugn dag så är jag nöjd och jag tror alla vi ska fira i veckan kommer bli nöjda med. Ska fixa lite mer i veckan sen men det kan jag inte skriva vad än då jag kan förstöra överraskningen hihi men kommer berätta sen när jag firat.

Men nu ska jag kika lite på tv innan det är dags att sova lite så jag orkar med morgondagen :)
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Likes

Comments