Header

Vilken dag, haft en dotter som strålat som en sol hela dagen och somnade nöjd efter dagens firande, men vid läggdags sa hon att hon vill inte bli äldre. Hon vill inte börja skolan utan vill fortsätta gå på dagis och vara liten. Ahhh mitt mamma hjärta höll på o svämma över och även om jag med skulle vilja att hon inte blir större nu så ja tiden kan man ju inte rå på och hon kommer bli äldre och även vi andra.

Men förutom det så var hon nöjd och jag med, tårtorna var goda men väldigt mättande haha så nu får mina kakmonster till barn äta tårta i flera dagar hihi och jag tror inte de kommer protestera särskilt mycket.
Nästa gång vi ska göra tårta tror jag vi nöjer oss med tre tårtbottnar istället för 4 haha för det vart väldigt högt.

Har även hunnit jobba lite och även fått hem matkassen från Lina så nu har jag myst ner mig i soffan och kikar på "Sofias änglar" och tänkte titta på Meltzers program om döden sen om jag orkar hihi
Det är ju en dag i morgon med o då är det mer jobb på agendan om inte mellandottern blir sämre, frös och kände sig hängig. Inget som tillhör vanligheterna att hon klagar på något sånt men men lite sömn kanske gör att hon känner sig piggare, vi får vänta och se i morgon helt enkelt.

Myser ner mig i soffan lite till innan det är dags att sova :)
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Bilder på tårtorna som vi gjort :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Du är inte rik förrän du har något som inte går att köpa för pengar.

Oj vad många gånger jag har tänkt den tanken och jag vet att jag har massor som man aldrig kan köpa för pengar.

DU kan köpa ett hus, men inte ett hem.
Du kan köpa dig en säng, men inte sömn.
Du kan köpa dig en klocka, men inte tid.
Du kan köpa dig en bok, men inte kunskap.
Du kan köpa mediciner, men inte hälsa.
Du kan köpa sex, men inte kärlek.

Jag har en massa saker som man inte kan köpa och det är jag väldigt tacksam över.
Jag har ett hem och massor med tid när jag behöver det.
Jag har en massa kärlek i mitt liv och jag har kunskap.

Vad har du i ditt liv som inte kan köpas för pengar?

Likes

Comments

Ibland måste man kämpa sig igenom en riktigt mörk tid i livet
för att sedan verkligen uppskatta den ljusare tid som nästan alltid följer.

När man upplevt det mörka så uppskattar man den ljusa tid ännu mer än tidigare.
De flesta lever i den ljusa tiden men många har även fått känna av den mörka tid man kan få uppleva emellanåt i livet.
Då allt känns hopplöst och man inte kan se något positivt med tillvaron.

Men när det vänder och den ljusa tiden kommer tillbaka så uppskattar man den mer än tidigare.
Man vet hur lätt det är att hamna i en mörk svacka och man njuter mer av att må bra och ha den ljusa tiden i sitt liv.

Likes

Comments

Godmorgon ny vecka med nya möjligheter. Börjar denna vecka med att fira min minsta som fyller 5 år och det kommer bli en massa paket och tårta och även glädje. Hon ska få bjuda sina kompisar på dagis på glass och hon är supernöjd med valet av glass hon gjorde.

Jag har ett kort arbetspass idag innan jag kan vända hem igen och fortsätta mysa. Det är så mycket som händer runt oss nu och jag är glad och nöjd.
Hoppas jag kan få feedback på mina uppgifter jag lämnat in och ska även kolla om det är fler som vill ha kortläggning.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att väcka upp barnen.
Ha en härlig dag kram kram

Likes

Comments

Haft en härlig dag med tjejerna som varit väldigt hjälpsamma i köket när jag förberett tårtorna till morgondagen, ja de ville ju vara med och provsmaka i alla fall hihi
Det var roligt och jag vet att alla kommer uppskatta dem i morgon.
Tänk att för 5 år sen så satt jag hemma och bara väntade på att förlossningen skulle hoppa igång och jag tyckte det började bi jobbigt eftersom jag gått två dagar över tiden. Men jag vaknade och hade värk i nedre delen av ryggen och jag kände igen smärtorna. Väntade ett tag till innan jag ringde till barnvakten och den som skulle köra in mig till förlossningen och sen ringde jag min kusin som skulle vara med på förlossningen. Efter några timmar så kom äntligen min lilla prinsessa. Lite mer än 4 kg men så fin och när man får upp det lilla knytet på magen så glömmer man alla smärtor eller obehag man haft under graviditeten eller förlossningen.
Jösses att tiden går så fort men jag känner mig fortfarande som 32 haha men det är läääänge sen jag var det hihi men det är väl som de säger, Det är på barnen man märker att man blir äldre :)

Njuter av kvällen och reflekterar över veckan som varit och jag inser att jag har mycket att vara tacksam och lycklig över. Veckan har varit lugn och bra med möten och handledning. Jag har fått iväg några uppgifter till kursläraren och det känns skönt och arbetar vidare med de andra uppgifterna. Men det är så roligt när jag får så klockrena tolkningar och kunden blir så nöjd. Jag blir så glad och nöjd.
Jag har förändrat mig en hel del sista tiden och det är på ett bra sätt och jag är nöjd med mitt liv och det känns som allt är precis som det ska just nu och det är en otroligt skön känsla.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att sova.
Sov så gott o dröm sött sen när det blir Natti natti

Likes

Comments

Allt som är värt att drömma om är värt att kämpa för.

Om inte dina drömmar är värt att kämpa för vad ska man då kämpa om eller drömma om?

Om inte du kämpar för dina drömmar, vem ska då kämpa för dem?

Jag följer mina drömmar och även om jag måste kämpa så fortsätter jag för jag vet att jag kommer uppskatta dem enormt när jag när mina drömmar.

Vilka drömmar kämpar du för?

Likes

Comments

As I walked out the door toward my freedom, I knew that if I did not leave all the anger, hatred and bitterness behind that I would still be in prison.

När jag gick ut genom dörren mot min frihet visste jag att om jag inte lämnade all ilska, hat och bitterhet bakom det skulle jag fortfarande vara i fängelse.

Lämna ilskan och hatet där det hör hemma, i situationen eller platsen där det hände. För tar du det med dig så kommer du älta det länge och då är du kvar i ilskan eller hatet utan att kunna lämna det.

Även om du inte vill förlåta personen så förlåt händelsen och lämna känslorna kvar där bakom så du slipper älta dem senare.

Likes

Comments

Godmorgon vaknar och bara är i nuet så härligt. Njuter av en god kopp thé medans resten av familjen sover.
Idag ska vi göra i ordning tårtorna vi ska ha imorgon när vi firar skrutt. Ska bli så roligt att se hennes min när hon får se tårtorna men även alla paket.

Jag har lite jobb denna vecka innan jag tar en lite längre ledighet och det ska bli skönt att få vara ledig men jag tror det är något inbokat varje dag haha men lite vila kan det nog bli kanske. Om inte annat så får jag tid med barnen o det betyder massor för mig.

Myser ner mig en stund till i soffan innan barnen vaknar.
Ha en härlig dag kram kram

Likes

Comments

Sjunker ner i soffan med ett nöjt leende och har njutit av pollykladdkaka och pollysnittar som tjejerna bakat från bakboxen junior. De var glada och vi andra nöjda med det gottiga. Sen fixade vi pizza och äldsta sonen bjöd på paj till efterrätt men alla var så mätta så det vart kvar till imorgon med hihi

Sen fick det bli film och idag tittade vi på "Wonder woman" och jag kan säga att den var helt klart sevärd. En film om en starkt kvinna som jag tror många unga tjejer kommer vilja ha som förebild. En som kämpar mot ondska och hat och får det att vända till kärlek.

Så snart ska jag tacksamt krypa ner bredvid min egna lilla krigarprinsessa som räknar ner till sin 5årsdag :) Livet är bra härligt emellanåt.
Sov så gott sen när det blir Natti natti


Likes

Comments

Ibland behöver man både förlåta, gå vidare och bara glömma!
Förlåt dig själv för de idioter du släppt in i ditt liv, gå vidare och glöm att de någonsin existerat!

Ja ibland inser man inte att det va idioter förrän efter ett tag och man ska aldrig anklaga sig själv för att man släppte in såna människor i sitt liv, för många gånger så inser man inte att de är idioter förrän efter ett tag.
Ge dig själv en klapp på axeln för att du upptäcker de är idioter istället så du kan förändra dig och inse att du inte vill ha såna människor i ditt liv.

Förlåt dig själv för att du inte insåg redan från början, gå vidare och glöm att de någonsin existerat. Och skulle det inte gå så gå vidare och var tacksam för att du fick lära dig hur idiotiska en del människor kan vara. Och att du klarade av att ta bort dem ur ditt liv.

Likes

Comments