Nemen godmorgon alla pigga kamrater! Själv så är jag ganska trött. Var hemma vid halv tre inatt ungefär. Hann typ gå upp o sedan åka iväg till Nacka för att grilla. Det var trevligt, syrran o hennes familj kom med så hann leka lite med syskonbarnen. Så kan det gå! 

Och idag måste jag köpa ett nytt kylskåp. Mitt gick sönder när jag frostade av frysen, ungefär när jag stängde av hela alltet. Kämpade som tusan med att frosta då det var MYCKET is o frost som skulle ut. O när man väl e färdig efter ett x antal timmar så fungerar inte frysen. Kul. Men ska hitta bärhjälp o sedan antagligen låna farsans bil o släp o shoppa loss. HÅLL TUMMARNA!


Ps. Glömde säga att i fredags så var jag på ett afrikanskt födelsedagsfest. O där var det som jag skrev mycket kärlek o trevliga människor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj så glad man kan se ut! Är vaken nu, typ. Knappt. Fortfarande ganska trött men skulle inte kunna sova mer. Hade det trevligt igår, var mycket kärlek. Och mycket tal, väldigt mycket tal. Det är trevligt när folk har mycket fint att säga om en person. Men nu ska jag läsa och äta, SAMTIDIGT! Oh så busigt.

Likes

Comments

Detta skulle jag säga är en av dom bättre skräckfilmerna jag har sett. O det är baserat på ett spel. Men denna tycker jag absolut att folk ska se, den e creepy. Inte så blodig utan med psykiskt skräck som är lite förvirrande i början innan man inser vad som har hänt. Dom flesta av er har säkert sett den men se den igen! 

Likes

Comments

​Stressad som tusan! Måste gå om 10 min, jag ska parta ikväll ute i Märsta tydligen med en polare som jag inte har träffat på hela sommaren! Tjoflöjt

Likes

Comments

Godmorgon! Känner mig rätt seg idag, men har ätit vindruvor så jag är glad! Ska ut o springa snart tänkte jag. När väl orkar. Borde städa undan allt i köket med. Det är verkligen jättefint där. Borde även köpa ny kyl o frys. Frysen e fylld av frost nu, går knappt o stänga. Woho?

Likes

Comments

Här står jag efter att har varit ute o gått. Eller sitter nu, vart bättre bilder när jag stod upp. Och man ser tröjan mycket bättre. Den är mysig. O det är väldigt gult ljus. Skyller på mökret utanför. FY PÅ DEN

Likes

Comments

​Såå, nu är jag äntligen hemma från jobbet! Eller ah kom hem för ett tag sen, men har städat o duschat. Ska in till globen alldelse strax o kolla till mina ögon. Gjorde ögonlaser för ca 3 månader. Det var superläskigt men är jättenöjd nu i efterhand. Vägra linser! 

Är det bara jag som tycker att mitt huvud ser stort ut på bilderna? Kan iofs bero objektivet. Eller att jag har stort huvud. Därför jag är så smart?

Likes

Comments

Samband med träning så kan det vara bra att stretcha. Vilket jag inte alltid är så jättebra på, men har provat detta klipp att följa. Man inser när man försöker hänga med hur ovig man är, men om man gör detta mer dagligen så tror jag att man märker skillnad rätt fort med hur mer vig man blir. Ska försöka göra detta senare i 2 veckor i rad och filma o se om det blir någon skillnad. Vilket jag tror. Men om ni hinner före mig med det så hojta till gärna! O kör hårt!

Likes

Comments

Nu har jag varit ute och sprungit. Om jag ska vara ärlig så kändes det bara sådär. Har ingen bra joggingsträcka än här vid jobbet, så det gjorde att jag sprang 1 km mindre än vad jag brukar göra. Och det gjorde så att springa inte kändes bra, även om tiden var okej. Så vill jag inte vara nöjd med, eftersom det var mindre än vad jag brukar springa. Fanns ingen stolthet som jag brukar ha när jag har varit ute. Vet att jag inte är den snabbaste eller springer det allra längsta sträckorna men har ändå vart glad över att jag har gjort. Idag var jag inte det. Fast samtidigt måste jag nog lära mig att vara nöjd med att göra saker utan att det blir "perfekt".

Det är samma sak t ex när jag ska städa hemma. Jag småstädar inte, jag storstädar. Det ska vara allt eller inget. Är det bara jag som inte är nöjd med mittemellan?

Likes

Comments