Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Såhär såg det ut utanför mitt fönster imorse, häftigt va? JAG VART IMPONERAD! ​Jag är ioförsig inte så hysteriskt svår att imponera på. Skulle nog kunna säga att jag är ganska lättlurad, tur att jag är så trevlig! Annars hade det kunna bli jobbigt må ni tro.

Likes

Comments

Jag var inte helt nöjd med första uppladdningen av denna video så jag gjorde om den, förkortade den lite o etc. 

Likes

Comments

Ni vill inte ens veta hur jag ser ut just nu så ni får en bild från när jag pratade med syrran i telen för ett par dagar sen. Trevligt! Eller? Fast hon dissade att hänga med på en spelning igår, det är inte ofta det händer! Är ganska trött idag, o är på typ dåligt humör. Vet inte om det är pga sömnbristen eller att jag jobbat mycket och inte vart hemma. Därför jag planerar att åka till dalarna på måndag med pappa, bra där!
Hade tänkt försöka att ta ordentliga foton där uppe och utomhus om det inte är för kallt. Borde packa men har inte börjat men det löser sig! Kommer antagligen ta med syrrans hund också. Trevligt.

Likes

Comments

Är det bara jag som tycker att det är ändå ganska häftigt med redigeringstekniken? Att man kan få fram det som man vill ha lite mer. Även om vissa skulle kalla det fusk, jag själv är ett väldigt fan av folk som kan ta bilder som man inte behöver redigera. Det är ju självklart det ultimata, men samtidigt är det kul att man kan välja något som kan bli så extremt mycket mer än vad man eftersträvar i orginalbilden.

Likes

Comments

Gamla håret!
Nya håret

Jag är väldigt nöjd med mitt hår. Är ni det?

Likes

Comments

Måste säga att jag är nöjd övet håret. Det vart awesome! Annars så jobbar jag hela denna vecka, men slutar tidigare idag och imorgon så det är lugnt.

Likes

Comments