Nog för att det inte är fästmannen och bebisen som stuckit iväg utan jag, så känns det hemskt mystiskt att vara på väg någonstans själv. Jag ska ta min första körlektion-- eller ja, första lektion på ungefär sisådär 16 år--, och jag är nervös. Och själv. Var är mitt lilla bihang? Saknar honom redan. Hur ska det gå att arbeta i sommar egentligen?! 😋 (läs: 😨😰😱😭 the anxiety is so real. Man kanske bör bli hemmafru ändå...)

Anywho. Nu sitter jag här på tåget och svettas. Någon luktar rök, tack för det hörru.

Tänkte skriva något spännande om livet som inte kretsar runt eller om bebisen, men nope, han är det enda intressanta. Så vi kör på det, ;).

Jag funderar på att köpa en Babylonia BB-sling (en ringsjal-- lånad bild; http://www.babipur.co.uk/bb-sling-ring-sling.html )till Lillherrn. Trots att han är en ganska stadig bit så avlastar den förvånansvärt väl och den kommer nog bo i bilen mellan bilen och köket mest. Slänga upp ongen i sjalen en stund när han är fussy men inte bära hur länge som helst-sjal. Behövs en sele eller en sjal till alla tillfällen! ;)

Neh. Nu ska jag snapchatta lite som den vuxna förälder jag är. 👾✌🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan 11.44 idag så fick jag ett ryck när vi låg på golvet i köket, så jag sprang runt som en galning och hittade Bs alla grejer, overallen och tryckte in skötväskan in under vagnen. 11.57 tog vi bussen in till stan. Hela veckan har varit skitseg och jag var tvungen att hitta på något att göra som inte bara innabar att jag och bebben låg inne och stödvilade halva dagen; been there done that pga för lite sömn denna vecka! Så iväg in till Gävle för att fånga pokemons och prova lite kläder.

Först dumpade vi av babyskyddet till bilen hos min fästman, Magnus, på hans jobb (jädra pruttskyddet var så mycket i vägen när jag skulle av bussen att vi nästan fastnade så jag fick kasta av den först och sen trassla mig ur med vagnen) och sen off off and away~. Provade en tunika som jag funderar på att införskaffa, och ett par amningsbhar som inte riktigt passade. Spankulerande i parken fanns också på schemat innan jag gick och hängde på Magnus jobb som en tråkpöl.

Sen var det slut på det roliga och vi åkte hem i samlad trupp!

Enormt spännande dag. :P Skönt att komma ut och gå lite i parken i alla fall. 

Likes

Comments

Över huvudet på ett spädbarn, det är grejer det. Det går galet segt att blogga nu när livet mest består av att ligga och bli sovd på, bli tuttad på (aka boobing; om detta var en sport skulle vi vinna guld), använd som färdmedel samt gosar på världens sötaste barn. Ja, jag är biased på min egen avkomma; är du allvarligt förvånad över detta egentligen? (OBS! Ironi.)

Förutom att allt ovan så blir det spontanfikastunder med skönt folk och deras sköna mini-mes, gos med fästmannen (jag är numera ringmärkt. Så jävla nöjd!) och matlagning. Och! Och... nu börjar snart odlingstiden, vilket innebär att jag som professionell novis lyssnar på odlingspods (läs: en, och jag har inte börjar egentligen men har tänkt komma igång snart, när jag inte lyssnar på Timbuktus nya bok -- så jäkla bra!) och tittar frenetiskt på Mandelmanns gård! Så frenetiskt en kan titta på ett program som kommer en gång i veckan alltså. Goals för pensionen, säger jag bara. Magnus har tom rätt humor för att kunna knata runt på en gård och fnissa med en hund döpt efter en krydda också. Perfekt. Får iofs kanske inte bli en hund pga allergier, men that's besides the fudging point.

Hursomhaver så ska det odlas snart och jag ser något så grymt mycket emot detta! Tomater, som jag magiskt numera gillar efter min graviditet, morötter, rödbetor, sallad, pumpa, lök osv, allt ska planteras nu under våren i pallkragar! för att inte tala om krikonen som kommer komma i sommar, då blir det marmelad och likör! Kanske lite... kräm? Krikon(alltså vildplommon, typ) som saft låter lite si och så ... svartvinbärssaft och rabarbersaft blir det i alla fall! Och plommongelé. Ah. Hör ni? Fantastiskt blir det! :)

Jag passar på att avrunda innan plutt vaknar. Haré!

Likes

Comments