Allmänt

Lördag och träning avklarad. Är helt död så satt fint med nybakade lussebullar när jag kom hem. För tillfället ligger jag på sängen och kollar film och vilar ut mig lite haha. Ska om en stund börja göra mig iordning för kalas hos pappas kusin som fyller 45.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skola

Tjenixen!
Idag har jag varit i skolan hela dagen och kom precis hem. En ganska seg dag i skolan med långa föreläsningar. Nu äter jag lite mellis och sedan är det dax för träning!
Skönt att få hoppa igång kroppen lite efter en stillasittande dag.

Likes

Comments

Träning/Gymnastik

Go’kväll!
Idag startade dagen med en föreläsning i logistik. Åkte sedan hem och åt lunch och tänkte kika lite mer på logistikuppgiften, råkade dock stänga ner excell-arket utan att spara så hälften försvann.. Fick i stället för att komma framåt göra om det jag redan gjort. Lite oflyt men det löste sig i alla fall.
Efter det var det dags för träning. Nu är tävlingssäsongen slut för min del, har endast ett domaruppdrag kvar, så nu blir träningarna upplagda på ett lite annat sätt. Kul med lite förändring och hoppas att jag kan få in något nytt snart.

Nu blir det nog snart sängen och lite One Tree Hill.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag varit ledig från föreläsningar, så jag och David som började skolan sent, åkte och köpte färska frallor till frukost, lite lyx! Sedan pluggade lite hemma och försökte reda ut lite mer på den ena uppgiften. Gick faktiskt ganska bra. Förstod vissa saker som kändes omöjliga i fredags, vilket var väldigt skönt.

Var även ledig från träningen idag, så passade på att rehaba en sväng under dagen också. Efter det var jag lite mattehjälp igen, handlade sedan mat med mamma och nu har vi precis ätit tacos. Mätt som en plätt ska vi nu hoppa ner i soffan och börja kolla på modus säsong 2.
En riktigt skön måndag och start på veckan med andra ord! Imorgon väntar heldag i skolan.

Likes

Comments

Träning/Gymnastik

Åkte tidigt i lördags morse till Malmö där jag ä, Ida och Klara skulle tävla Svenska cupen och även säsongens sista tävling. Kändes riktigt bra på förtätningen men var inte riktigt min tävlingsdag så det gick lite blandat, men är ändå nöjd.
Ida tävlade Junior cupen och tog sig till fristående final, så idag har jag och Klara hejat på Ida och tittat på alla duktiga gymnaster.
Nu sitter vi bilen på väg hem och jag längtar till min säng ikväll efter en lång helg.

Likes

Comments

Allmänt

I fredags var jag i skolan för att försöka börja på en uppgift vi fått i skolan. Jag och Karro satt i två timmar utan att förstå ett skvatt, innan vi insåg att vi bara läst lite fel i uppgiften så att det inte var så krångligt som det verkade. Vi är långt ifrån klara dock.

Sedan hämtade jag upp lillfisen på skolan och åkte och åt thai-buffé. Var så jäklans hungrig och sugen på thai, så det satt väldigt fint. Skulle hjälpa henne med matte så vi åkte hem efter maten för att räkna, vilket gick fint.

Efter flera sidor i matteboken åkte vi med Jocke på julmarknad på berget. Så mysigt!! Känns som att det kommer bli jul super fort, så gäller väl att ta tag i julklapparna😅.

En riktigt bra fredag helt enkelt!

Likes

Comments

Vardag

Känns lika konstigt varje år när det blir mörkare tider och solen knappt gått upp när man ska till skolan. Dock var det väldigt fint i morse när solen precis gått upp och man åkte över bron.
Var en kort dag i skolan med en föreläsning. Har precis börjat på nya kurser så denna veckan har varit ganska lugn, vilket är skönt efter förra veckans tentor.
Tog ek promenad i solen förut och nu kikar jag lite One tree hill innan det är dags för träning.

Likes

Comments

Shopping och outfits

Började att rensa och lägga i ordning mina kläder i garderoben för några veckor sen men blev aldrig klar. Idag tog jag tag i det och fixade med det sista. Rensade även i min träningslåda, bland bikinisarna och lite gamla underkläder.
Skönt att få lite ordning, har varit lite kaos ett tag nu.

Likes

Comments

Allmänt

Söndag och en riktigt lugn dag. Varit och kollat på Davids match med Maja en sväng, och nu kikar jag lite one tree hill.
Igår var det kalas för farmor som fyllt år, mysigt att träffa släkten och leka med småfisarna lite.
Annars har jag tagit det väldigt lugnt.

Likes

Comments

Bilder

Startade dagen med ett besök hos frisören. Valde att inte helbleka håret denna gången då mitt hår behöver återhämta sig lite. Så körde på en lite mörkare botten med tunna ljusa slingor och sedan lät det vara i topparna. Blev väldigt nöjd faktiskt. Aldrig varit ”så mörk” förut, men det känns bra! Passar bra så här i vinter också, då det annars bara blir en tråkig utväxt direkt.

Likes

Comments