Vardag

Himla fin himmel
Nu har jag i stort sett helg. Så skönt! Sitter dock och pluggar just nu och behöver göra lite till imorgon, men inga mer lektioner denna veckan!
Blir förmodligen en lugn helg med inte så mycket planerat. Skönt det också.

Likes

Comments

Vardag
Glittrade så fint på mitt rum av mina byxor häromdagen!

Avklarat mer än halva skolveckan nu. Ska alldeles strax försöka få gjort all matte för veckan och ta tag i mekaniken imorgon.

Stannade på Överby efter skolan och åt lunch med David. Var även rea på pondus jag ville kika lite på. Det blev några fynd! Fick med mig tre tröjor och ett par trosor hem. Mycket roligare att handla när det är rea, haha.

Nu måste jag dock plugga.

Tjingeling!

Likes

Comments

Partaj

Skolan har dragit igång igen med nys kurser. Hade ju i alla fall 3 dagars "lov" haha. I helgen var jag på pinchos på fredagen och fest hos en gammal klasskompis på lördagen. Väldigt roligt. Färgade håret och klippte mig på förmiddagen också, så håret var piffat och klart inför kvällen, perfekt!
Söndagen blev en äkta slappardag hemma och annars har skolan redan fullt tempo.

Likes

Comments

Shopping

Goddagens!
Gick upp hyfsat tidigt för att vara ledig ändå, mötte upp lol och åkte en sväng till Överby. Köpte ett par nya jeans, annars inget speciellt.

Beställde där emot nytt sminkskåp häromdagen som redan hade kommit. Alltid lika roligt att få hem paket!!

Likes

Comments

Partaj

Nu har roligheterna börjat och det är såå skönt att vara helt ledig utan att tänka på skola! Även om det bara är knappt 4 dagar haha.

Överlevde min kortisoninjektion förut som tur var. Blev lite nervös innan trots att jag gjort det flera gånger. Lång nål och lite konstig känsla annars är det ganska snabbt över.

Direkt när jag kom hem åkte jag hem till Malin. Dit karro och Sofia också kom sedan. Vi drack lite sangria och pratade innan vi gick vidare mot Buddys för att möta upp fler från klassen. Vi åt mat, pratade, firade att tentorna är över för denna gången och bowlade även en timma. Mycket trevlig kväll och imorgon väntar ännu mer. Men nu: läggdags! Natti

Likes

Comments

Allmänt

Igår hade jag veckans sista tenta, så skönt!!! Även om jag absolut inte har en aning om hur det har gått är det väldigt skönt med 4 helt lediga dagar!

Ska alldeles strax åka till Göteborg för ny kortison-spruta. Annars har jag bara roliga saker inplanerade på lilla ledigheten!

Likes

Comments

Skola, Bilder

Har pluggat så mycket som min hjärna har klarat av idag. Känns som att allt är rörigt inför imorgon, men har som tur är några timmar på mig innan att läsa igenom allt en gång till. HOPPAS det sitter någorlunda!!

Nu ska jag sova för att orka med morgondagen. Efter tentan är det direkt till hallen som gäller för att gå igenom inför kommande tävlingar osv.
Natti

Likes

Comments

Skola

en gammal bild

Fruktansvärt omotiverad att plugga till onsdagens tenta efter dagens... Gick inte alls min väg. Överlag kändes det bättre än vad jag trodde att det skulle, men det är tre olika delar man måste ha en viss poäng på, och tror inte att den ena delen är godkänd.. och då skiter sig allt. En sån liten del som kan förstöra så mycket.. HOPPAS att han rättar snällt. Men känns ganska kört..

Har i alla fall försökt att plugga så mycket jag orkat idag, vilket inte varit extremt mycket, men med ny energi imorgon hoppas jag på en bra plugg-dag.

Nu ska jag snart få lite mat i magen innan jag måste packa upp alla skidgrejer som ligger på mitt rum. Usch vad negativ idag. Ska försöka samla nya tag till morgondagen.

Likes

Comments

Resor, Skola

..hemma igen
På väg hem från Trysil och har inte så långt kvar hem nu. Längtar så tills onsdagen är över och jag har gjort mina tentor. Inte alls laddad och känner mig inte ett dugg redo..
Dagarna i Trysil har i alla fall varit toppen! Skönt att komma bort lite. När jag kommer hem är det bara att ladda om inför veckans första tenta imorgon bitti. Den som känns värst.. usch.
Får försöka göra mitt bästa

Likes

Comments

Resor

Härlig morgonsol i backen
Var en kylig dag i backen även idag, men solen lyste väldigt fint över bergen i morse. Blev dimmigare under dagen och massa blåst på eftermiddagen, så vi hoppade kvällsåkningen idag.

Blev lite plugg och spel idag med och snart är det dags för dagens biljard-match.

Likes

Comments