Vardag

Efter några timmars plugg hemma idag tog jag och David oss en sväng till Överby och strosade lite snabbt innan vi tog en fika. En bra paus.
Gjorde nån mer uppgift när jag kom hem innan det var dags för träning. Den gick väl helt ok, är inte riktigt i form än och har inte hunnit köra så många repetitioner så att jag känner mig särskilt säker inför helgen, men hoppas att resten av veckans uppladdning känns säkrare.

Nu är det läggdags så att man orkar hålla sig vaken på morgondagens föreläsningar ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Lille söte päronet! Städade och gjorde fint i hans bur igår.
Hallå där!
Det har varit en väldigt lugn helg för min del. I fredags kväll blev det skräckfilm och sedan lite avslappningsfilm med tzatziki hemma hos Jossan och Amir. Vi såg först Dont breath, och fy vad jag tyckte att det var äcklig! Inte bara läskig utan äcklig så att jag fick ont i magen.

Lördagen började med lite träning, där jag totaldog och blev trött hela eftermiddagen.
Annars hände det inte mycket, jag och David åkte runt lite på kvällen och kikade på nybyggda hus.

Idag har jag jobbat och kikat på parlamentet, det absolut bästa med söndagar!!

Likes

Comments

Skola

Har suttit till och från hela dagen med den här jäkla materialtekniken och försöker förstå någonting, men det igår inte snabbt framåt alltså. Känns inte som att jag förstår någonting eller kan räkna på något. Hoppas verkligen att någon polett kan trilla ner snart, annars är jag väldigt körd inför denna tentan.
Får försöka komma lite längre nån annan dag, för nu får det räcka för idag!

Likes

Comments

Skola
Så jäkla gott med flingor och färska jordgubbar! Så tråkigt att det snart inte finns lika goda jordgubbar att köpa.

Är som sagt hemma i kalla Sverige igen. Landade vid 14 igår och åkte direkt och tränade lite när vi kommit hem. Idag mår jag dock sämre, så efter en dag i skolan känner jag att jag får stanna hemma från träningen och vila upp mig i stället.

Är i alla fall ledig från skolan imorgon vilket passar bra då jag har en del att komma ikapp med hemma. Ska försöka vara så effektiv som möjligt då. Idag är hjärnan inte riktgt i fas dock haha. Sov flera timmar när jag kom hem från skolan, och nu har jag försökt få lite ordning på mina anteckningar.


Likes

Comments

Resor

Efter en riktigt seg och regntung förmiddag sprack det upp lite vid 15, så vi gick ner till stranden och badade. Nu har vi ätit mat, handlat lite och ska packa ihop det mesta inför imorgon.
Vi åker tidigt från hotellet imorgon så är hemma någon gång på eftermiddagen.

Likes

Comments

Resor

För att solen tittar fram imorgon. Får ett bryt om vi ska ligga inne på rummet en dag till, haha. Ser hyfsat lovande ut, bara det inte blir värre än det står nu så blir jag nöjd.

Hela dagens eftermiddag har ungefär spenderats i sängen på rummet. Läst lite i en bok, sovit eller kikat i mobilen. Finns inte mycket mer att göra. Vi gick ut för att käka lunch, och när vi försökte ta oss hem stormade det, regnade och blixtrade. Så vi fick springa så mycket vi orkade.

Nu ikväll har vi kikat på en film och nu är det snart läggdags.

Likes

Comments

Resor

Regnade, blixtrade och åskande hur mycket som helst hela natten. Det hade slutat när vi vaknade men ingen sol så långt ögat kan nå. Vi krigade oss ner till stranden ändå, eftersom att det inte finns särskilt mycket ammat att göra här. Vi stod ut tills nu, så nu sitter vi bara på rummet och slappar en stund.
Har regnat till och från hela dagen men kom en lite större skur nu.

Hoppas verkligen att detta är borta till imorgon, annars blir jag väldigt besviken...

Likes

Comments

Kläder

Passar på att använda klänningar såhär det sista av sommaren. Önskar att det kunde vara sommar nån månad till hemma, men där är hösten redan på god väg.
Så extra skönt med några dagar i solen när det nästan bara regnar hemma.
Den här klänningen fick jag när jag fyllde år i somras.

Likes

Comments

Resor, Bilder

Efter att vi kommit upp från stranden och duschat osv gick vi ut en sväng längs stranden. Är som en strandpromenad man kan gå längs. Det är verkligen så himla fint här!! Så fräckt med skogen som slutar precis vid stranden. Gröna och stora träd överallt, och sett lite ekorrar uppe i dom.
Nu ska vi nog gå ut och köpa creps för maten på hotellet är inte supergod på kvällen.

Likes

Comments

Resor, Mat

Dagens lunch blev en carbonara vid stranden. Har blåst sjukt mycket här idag så vi passade på att vila våra huvud med en lunch där det blåste lite mindre. Maten var riktigt god och blev extremt mätt.

Såhär fin utsikt över stranden och havet hade vi även under lunchen. Vattnet är så himla fint här, har nog aldrig sett ett så turkost hav förut.

Likes

Comments