Gick upp tidigt för att plugga idag. Fick gjort en del i några timmar innan vi åkte till stranden vid 12. Var jätteskönt!! Varmt och soligt och knappt någon vind. Blev till och med lite bad. Ett perfekt avbrott från plugget kan man säga!
Min bleka kropp behövde lite sol på sig också, men nu är jag bränd istället haha.. Hann inte smörja mig i tid, nybörjarmiss. Snart ska la det sitta också om detta väder kunde få hålla i sig hela sommaren.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Försöker jag spendera i böckerna. Går sådär då jag inte alls är sugen just nu.. Var i alla fall och tränade i morse och om några timmar blir det kalas för beccis som fyller år, trevligt trevligt!

Nu ska jag försöka få något vettigt gjort iaf och ta mig igenom något kapitel.

Likes

Comments

Skola

Igår var vädret gött och jag kunde plugga i solen, idag sitter jag inlåst i skolan hela dagen.. inte lika roligt.
Har haft mitt seminarie precis och det gick bra. Nu sitter jag och försöker göra klart mitt projekt som ändå är kaos. Men får nog lämna det så ändå även om det inte alls känns bra..
Snart är det lunch i alla fall, det ska bli gött
Hejsvejs

Likes

Comments

Skola

Tycker att det är så svårt å lägga upp en bra plan inför tentorna. Känns som att jag kommer glömma allt om jag pluggar massa nu och ändå behöver plugga på det igen, samtidigt som det är skönt att bara kunna repetera nästa vecka..

Har i alla fall ett seminarie/redovisning imorgon som ska bli skönt att bocka av, behöver bara läsa på lite mer inför det. Annars är det sista dagen med lektioner imorgon innan läsårets sista tentor. Ska bli så skönt med sommarlov alltså! Bara lite mer än en vecka kvar, bara att hålla i!

Likes

Comments

Skola

Spenderar jag tiden här. Sen har jag äntligen sommarlov! Längtar så sjukt mycket. Ska bli väldigt skönt att bara jobba och vara ledig efter, inga måsten!
Men först ska vi överleva 2 muntliga tentor och 2 salstentor. Gäller nog att lägga i en växel för att hinna med allt nu!

Likes

Comments

Absolut inte min dag idag. Vill bara ha sommarlov och inte behöva bry mig alls känner jag just nu.. Skolan går åt pipan med ett projekt och fick ont på träningen.
Hoppas David kommer med godis snart så jag kan däcka i sängen.
Nya tag en annan dag!

Likes

Comments

Idag blev det en heldag i Göteborg. Dagen började med donkenfrulle innan vi åkte mot stället David och Amir skulle köra Ferrari på. Man kanske skulle införskaffa sig en sån nån gång i livet ;).
Hängde sedan på låsen till alla affärer och shoppade och hade det gött i solen. Himla bra dag såhär en Söndag som denna!

Likes

Comments

Vardag

Go' kväll!
Veckans fullspäckade schema har fortsatt! Var hos tandläkaren tiidigt i morse. Usch, tycker verkligen inte om att gå dit! Blir så nervös och nojig typ. Är lite obehagligt på något sätt. Men jag överlevde i alla fall som tur är! Hem för att göra mig iordning för skola och sova lite till;).
I skolan har vi haft CAD hela dagen och huvudet blir ganska så segt av det när det är så mycket nytt hela tiden. Gick ganska bra idag iaf, vilket är skönt!
Sedan var det direkt till träningen och den gick faktiskt också bra! En allmänt bra dag helt enkelt!
Nu har jag landat i soffan hos David och ska snart sova, så natti!

Likes

Comments

Allmänt

Hallåhallå!

Varit lite långledigt från skolan vilket har valt väldigt skönt! Har dock haft fullt upp ändå hela helgen. Fredagen började med Fias 18-års fest. Vi gjorde oss iordning tillsammans, jag lollo lollo och fia, innan vi åkte mot lokalen. Tyckte faktiskt att det blev väldigt lyckat. En rolig kväll och mycket bra start på helgen.

I lördags hjälpte jag Jossan med hennes små gymnaster på dagen och sedan var det bara att åka hem, duscha osv för att sedan åka till Göteborg med Jossan, Amir, Sebbe, Charro och David. Vi käkade mat på "hops" och spelade sedan boule på boulebaren. Ännu en ganska sen kväll och dålig uppladdning inför jobbstarten som det var dags för på söndagen.

Jobbade ca 14 timmar och kroppen värkte ganska ordentligt efter. Men mycket folk var det som kom och det var full rulle nästan hela dagen.

I Måndags var det träning som gällde på morgonen och sedan jobba igen.


Idag började skolan igen, inte särskilt sugen.. men nu är det snart sommarlov!

Nu är det snart dags att jobba en sväng igen.

Likes

Comments