Skola, Vardag

I lördags kom jag hem igen från trysil. Vädret var på topp och backarna super! Riktig härliga dagar blev det.

Sen jag kom hem har dagarna mest bestått av tentaplugg och lite träning. Annars har det inte hänt så mycket.
Nästa vecka är det dags för hela tre tentor. Kommer bli tufft med hoppas på det bästa!

Nu ska jag åka till skolan och ha den allra sista repetitionen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Resor

Fick i början av veckan mejl av våran lärare att hon var sjuk och hela veckans föreläsningar var inställda. Så lite spontant bokade jag en bussresa till stöten där David hämtar upp mig så åker vi till trysil där han nu är med sin familj. Åker senare idag på eftermiddagen. Ska bli väldigt skönt och åka bort en sväng, har varit sugen på det.

Så nu ska jag snart ta tag i dagen och plugga så mycket jag hinner innan avfärd.
Tjingeling

Likes

Comments

Allmänt
Hela helgen har bestått utav en domarkurs i göteborg

Åkte iväg i fredagsförmiddag och kom hem förut idag. Idag har det bara varit massa prov och de andra dagarna fulla med föreläsning. Hoppas att proven gick någorlunda i alla fall.

Imorgon bitti ska jag till min sjukgymnast igen, hoppas att det bara är bra där med!! Sen är jag faktiskt ledig, så ska verkligen försöka få igång tenta-plugget ordentligt! Närmar sig allt för fort tentavecka nu. Känner mig inte redo alls.. Får alltså lägga i en växel nu för att ha en chans.

Nu ska jag göra mig redo för natten och sedan krypa ner tror jag.

Natti

Likes

Comments

Resor

Varit en helg i Stockholm med min lill-fis. Åkte upp med tåget i fredags eftermiddag och hem idag. Vi har bott hos min faster så i fredags blev det mest mys och film. I lördags gick vi på stan hela dagen och avslutade sedan med tacos och mello hemma i soffan, mycket bra lördag!
Idag gick vi en snabbis in i en affär innan vi fikade på centralen innan det var dags för hemfärd. Jättenöjd med helgen och roligt att umgås med sissy.

Nu är det Wallander på tvn jag tänkte kika lite på innan läggdags.
Natti!

Likes

Comments

Skola

..till att plugga alls för tillfället. Har haft två riktiga kassa pluggveckor då det känns som att jag inte fått gjort någonting! Ger ju såklart mycket att vara på alla föreläsningar såklart, men utöver dom har det stått still. Inte räknat ett enda tal känns det som..
Får försöka få gjort något imorgon förmiddag iaf innan tåget går mot Stockholm. Annars blir det nya tag nästa vecka.

Likes

Comments

Vardag

Idag var det en lång dag i skolan som slutade 17.00. Träningen började samma tid så var bara att åka direkt till hallen för att rehaba och träna lite. Nu har jag precis bäddat klart sängen med favorit-lakanen, bäddat ner mig och kollar lite på film. Snart kommer David och då blir det sovdags, så trött efter dagen!
Godnatt!

Likes

Comments

Bilder
Bubbel som glittrar och är gott, kan inte bli bättre!!

När det är lillördag platsar det fint med lite bubbel-bilder.

Likes

Comments

Allmänt

En lång dag i skolan väntades idag. Tidig morgon och många tuffa lektioner. Annars har jag och David mest tagit det lugnt. Nu har jag precis sett klart på parneviks och ska ta tag i att bädda sängen i think.

Imorgon väntas ännu en lång dag, men snart är det helg och Stockholm!!

Likes

Comments

Allmänt

Även om jag haft en väldigt lugn vecka med lediga dagar
Är även ledig idag, så skönt att vi nästan alltid är ledig på fredagar denna perioden!! Idag ska jag till min sjukgymnast, hoppas att jag nån gång ska få ett bra besked igen.. Det väntas i alla fall myskväll med sleepover idag. Så längesen och ska bli så mysigt! Dagen får ju ett bra avslut som tur är ändå.
Ska handla och plugga lite utöver dagens planer.

Likes

Comments

Skola, Vardag
Skönt när solen ätnligen tittade fram lite

Har en väldigt skön skolvecka. Har endast en matteföreläsning imorgon kvar innan helg. Vi fick en ¨komma ikapp vecka¨. Extremt skönt! Var ledig hela dagen idag, så tog sovmorgon med David, var ute en sväng och rehabade. Försökte plugga matte, men gick inge vidare då det ave väldigt svåra tal denna veckan.. får lyssna imorgon och se om det släpper lite.

Nu ska jag kika klart på bonusfamiljen och sedan sova.

Natti

Likes

Comments