Resor

Varit en helg i Stockholm med min lill-fis. Åkte upp med tåget i fredags eftermiddag och hem idag. Vi har bott hos min faster så i fredags blev det mest mys och film. I lördags gick vi på stan hela dagen och avslutade sedan med tacos och mello hemma i soffan, mycket bra lördag!
Idag gick vi en snabbis in i en affär innan vi fikade på centralen innan det var dags för hemfärd. Jättenöjd med helgen och roligt att umgås med sissy.

Nu är det Wallander på tvn jag tänkte kika lite på innan läggdags.
Natti!

Likes

Comments

Skola

..till att plugga alls för tillfället. Har haft två riktiga kassa pluggveckor då det känns som att jag inte fått gjort någonting! Ger ju såklart mycket att vara på alla föreläsningar såklart, men utöver dom har det stått still. Inte räknat ett enda tal känns det som..
Får försöka få gjort något imorgon förmiddag iaf innan tåget går mot Stockholm. Annars blir det nya tag nästa vecka.

Likes

Comments

Vardag

Idag var det en lång dag i skolan som slutade 17.00. Träningen började samma tid så var bara att åka direkt till hallen för att rehaba och träna lite. Nu har jag precis bäddat klart sängen med favorit-lakanen, bäddat ner mig och kollar lite på film. Snart kommer David och då blir det sovdags, så trött efter dagen!
Godnatt!

Likes

Comments

Bilder
Bubbel som glittrar och är gott, kan inte bli bättre!!

När det är lillördag platsar det fint med lite bubbel-bilder.

Likes

Comments

Allmänt

En lång dag i skolan väntades idag. Tidig morgon och många tuffa lektioner. Annars har jag och David mest tagit det lugnt. Nu har jag precis sett klart på parneviks och ska ta tag i att bädda sängen i think.

Imorgon väntas ännu en lång dag, men snart är det helg och Stockholm!!

Likes

Comments

Allmänt

Även om jag haft en väldigt lugn vecka med lediga dagar
Är även ledig idag, så skönt att vi nästan alltid är ledig på fredagar denna perioden!! Idag ska jag till min sjukgymnast, hoppas att jag nån gång ska få ett bra besked igen.. Det väntas i alla fall myskväll med sleepover idag. Så längesen och ska bli så mysigt! Dagen får ju ett bra avslut som tur är ändå.
Ska handla och plugga lite utöver dagens planer.

Likes

Comments

Skola, Vardag
Skönt när solen ätnligen tittade fram lite

Har en väldigt skön skolvecka. Har endast en matteföreläsning imorgon kvar innan helg. Vi fick en ¨komma ikapp vecka¨. Extremt skönt! Var ledig hela dagen idag, så tog sovmorgon med David, var ute en sväng och rehabade. Försökte plugga matte, men gick inge vidare då det ave väldigt svåra tal denna veckan.. får lyssna imorgon och se om det släpper lite.

Nu ska jag kika klart på bonusfamiljen och sedan sova.

Natti

Likes

Comments

Mood

Gårkvällen blev lite jobbig mentalt. Saknar träningen och en hel kropp. Har varit ganska trött idag, vet inte om det beror på kvällen eller om det är förkylningen som ligger där på nätterna.. jaja, veckans tuffaste dag är i alla fall över. Morgondagen är ganska kort i skolan, sedan ska jag försöka få gjort så mycket som möjligt hemma för att kunna vara så ledig som möjligt resten av veckan.
Får se hur det går haha.
Godnatt

Likes

Comments

Skola

Man blir ju på himla mycket bättre humör när man får sovmorgon och det är sol ute. Hade endast en lektion på 4 timmar idag, mekanik. Det var inte lika roligt haha. Jättesvårt kapitel gick vi igenom och hoppas bara det försvinner förbi.

Snart ska jag åka in till hallen och göra mina övningar när de andra tränar. Annars händer det nog inte mycket idag.

Likes

Comments