51. Have you spoken to any of your exes today?

E: Nejö.

H: Nä.


52. Does anyone call you babe?

E: Inte en specifik person, men flera olika liksom. Det gillar jag.

H: Samma här, väldigt mysigt faktiskt.


53. Could you cry right now?

E: Nej, tårarna har låst sig. Tyvärr.

H: Nej, inte just nu. I morse var det nära, men det gick över.


54.Do you like the color orange?

E: Ja, det är en jättefin färg. Gillar smutsorange.

H: Jaaaaaa!!!!


55.Does it take a lot to make you cry?

E: Nej, bara för att jag inte kan gråta just nu betyder inte det att mamma kan komma in i mitt rum och säga att jag inte får äta mer kakor så att jag börjar gråta.

H: Beror på situationen och personen. Ibland räcker det med en enda liten kommentar och vid andra tillfällen kan det behövas mycket mer.

E: Sant, faktiskt. Beror egentligen på situationen och personen. Jag var så jävla sugen på kakor och så jävla trött på kroppshetsen. Kom ihåg att jag tänkt jättemycket på hur mycket alla i min familj är besatta över att se smala ut. Jag tänkte bara trycka i mig så många kakor för att hämnas mot all hets och så kom mamma där och ba “Du får inte äta kakor. Det är inte bra för din kropp.” och jag ba AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH.

H: Kakor är bra för själen, och det borde räcka som argument.


56. If you were pregnant, who would you tell first?

E: Min storasyster.

H: Antagligen E faktiskt. Skulle inte våga säga det till mamma innan jag får lite bra råd.


57. Do you believe that there’s good in everybody?

E: Ja, faktiskt. Jag tror inte att all har samma definition av godhet, tyvärr.

H: Ja, det tror jag. Men bara om personen bestämmer sig för att visa det. Annars är det kört.


58. Have you ever stayed up at night waiting for someone to call / text you back?

E: Jag har aldrig väntat på någon liksom, men jag har flera gånger stannat uppe och haft en aktiv konversation med någon. Brukar ha det med min syster så ofta som möjligt.

H: Asså jag har ju liksom väntat och kollat flera gånger om personen svarat, men jag brukar oftast somna inom typ en timma.


59. Do you feel your life is at its best?

E: Livet är bra, men inte bäst.

H: Nej verkligen inte. Men det går bättre.


60. Have you ever let someone be your everything?

E: Ja, inte en partner, men jag och min syster är varandras 1st prio.

H: Tror faktiskt inte det. Kanske omedvetet?

E: Vad intressant! Jag tror nog jag låtit jättemånga vara mitt allt utan att jag själv lagt märke till det. Att låta någon vara ens allt behöver inte alltid vara tankesättet, utan handlingarna.

H: Sant, sant.


61. Are you a forgiving person?

E: Ja. Jag tror nog att många skulle uppfatta mig som en person som inte förlåter mycket då jag klagar mycket på saker och ting. De kan få bilden att jag är ganska… sur? Jag vet inte. Om jag klagar på någon kan det verka som att jag aldrig kommer förlåta den, men gör oftast det.

H: Ja, det skulle jag säga. Men ibland kan det ta ett tag innan det släpper. Finns liksom alltid i bakhuvudet vad som hänt. Jag glömmer aldrig.

E: Exakt. Jag glömmer det inte bara för att jag förlåtit.


62. Have you ever intentionally made someone jealous?

E: JA, AHAHAHAHAH. Men seriöst, när jag gjort slut med tjejer dejtar jag på direkten efter det för att göra dem avundsjuka. Så att de tror att min liv flyter på. HAHAHA.

H: Åh ja, flera gånger. Har dock inget exempel just nu. Ska tänka på det.

E: Säg då ;(((

H: Men kanske typ. Jag antar att om någon gör mig avundsjuk på något gör jag allt jag kan för att få personen att bli avundsjuk tillbaka. Vet inte. Jag suger på det här. Hanna out.


63. Do you think that you’re good enough for the one you like?

E: Jag gillar inte någon just nu. Senaste personen jag gillade kände jag att jag var bra nog för. Hon var bara inte bra mot sig själv. Så det hände inte.

H: Är inte intresserad av någon just nu. Men om det skulle vara så, så nej, antagligen inte. Är rädd att jag inte kommer älska personen på samma sätt, tillräckligt mycket. Och ibland kan det vara tvärt om, att jag förväntar mig mer än vad jag får.


64. What do you usually do right when you wake up?

E: Stönar av irritation, plockar upp mobilen, snapchattar.

H: Trycker på snooze och somnar om.


65. Its midnight and you’re crying, who do you call?

E: Min storasyster. Alltid, alltid, alltid.

H: Ingen.


66.Have you ever been called heartless?

E: HAH, ja loool. Det var någon person i min klass som alltid kallade mig det tills vi gick i sexan.

H: Jupp. Vet inte hur “seriöst” hen menade det, men ja, det har jag. Flera gånger. Stör mig inte så mycket faktiskt. Ibland kan det väl göra lite ont. Beror på.


67. Do you like someone older than you?

E: Sa precis att jag inte gillade någon, men tänkte dock på någon jag kunde se mig själv vara tillsammans med. Vet inte ens om jag kärgillar denna personen, men jag saknar henne väldigt mycket, men ja, jag har gillat tjejer som vart några år äldre än mig!

H: *host* E, C, resten av världen *host*...... I alla fall, jag gillar inte någon just nu, men skulle inte ha något emot om personen i framtiden skulle vara äldre än mig.

E: OMG! Menade C när jag pratade om detta dock, fast erkänner att E är fine as hell. När jag gillar någon som är äldre än mig skulle jag aldrig tänka oss tillsammans. Alltså som ett par. Vilket, jag tycker, säger ganska mycket. Correct me if I’m wrong, men snackar väl typ om att jag vill hångla med dem? Det är det jag tänker på iallafall. Liksom då har jag inget mer planerat efter det. Fast jag säger “jag vill gifta mig med henne” ofta för att vara den som inte egentligen kan se en framtid med personen. Everything is so temporary.

H: Sant. Alltså när det kommer till dig och äldre, skulle ju inte trott att ni skulle gift er på riktigt. Du vet. Men a make out session never killed nobody am I right?

E: You are so right.


68. Is there anyone you cannot go a day without talking to?

E: Alltså, min storasyster. Lol. Hon är min bästa människa. What to do. Men har börjat prata mycket med H nu på sistone, så har skrivit med henne och det är ganska beroendeframkallande. Jag skriver med mitt band ganska ofta också. Vi har en gruppchatt. Den är mysig.

H: Som E sa, om jag börjar prata med någon aktivt känns det konstigt om jag missar en dag. Det räcker med att jag bara skriver “Hej” till personen om så vore, men blir väldigt fäst vid att hålla kontakten trots att jag suger på det. Just nu skriver jag dagligen till E och J.


69. Have you ever fallen asleep in someones arms?

E: Mmm, ja. Typ en av mina favoritsaker. Men det suger när det blir för varmt. Fast jag har märkt att det bara blir för varmt om jag sover med fel person. Typ, alltså, det är något som är fel då. Det slutar aldrig bra med sådana personer.

H: Inte på ett “kärlekssätt”, men ja, det har hänt. Blir ofta väldigt obekvämt efter ett tag dock.


70. Can you honestly say you’re okay right now?

E: Jag är okej just nu! Inte 100%, men kanske 80%. Det är bra. Jag har mått sämre.

H: Nej det kan jag väl inte. Det var bättre för ett tag sen, och nu blev det sämre igen. Väntar på att det ska gå uppför igen. Men just nu, i detta ögonblicket, mår jag faktiskt helt okej.


71. Do you like winter?

E: Nej, jag hatar vintern. Men jag gillar glögg och lussekatter, så det kan den få cred för. Jag försöker verkligen peppa mig själv inför vintern. Jag brukar vilja hoppa över den för att allt går sönder under vintern. Häromdagen träffade jag en som älskar vintern. Jag skulle nog kunna gilla den, för henne.


H: Jag tror att jag gillar idén på vintern mer än själva vintern. Kan liksom längta efter snö och ljus etc, men så fort det har varit snö ute i mer än tre dagar är jag över det. Då börjar jag tagga våren istället.

E: Fuck me asså. Älskar nyår. Hatar högtider och sånt bullshit, men nyår är min main bitch. Jag är inte den som håller på med “new year, new me”, men jag känner ändå att det är någon slags nystart och det är liksom nystart för jättemånga då. Vi är united. Vad har det nästa året att komma med egentligen???? I am excited.

H: Jag får ofta mer ångest och tänker typ “okej shit, ännu ett år över. Vad har jag uppnåt? Inget. Shitshitshit fyller år snart också.” Hatar att fylla år. Tänker att året ska bli bättre. Håller i en vecka. Men det kan vara kul just i stunden, om alla är på humör. Tagga en nystart.

E: Jag gillar typ det. Alltså, “vad har jag uppnåt detta året? Inget.” lucky me att jag får ytterligare ett år på mig att kunna uppnå något. Är det inte coolt att fylla år så tidigt? Jag har redan en plan för vad jag ska köpa till dig :)


72. Has your heart ever truly ached for somebody?

E: Ja. Mitt hjärta har gjort det för alla jag någonsin varit kär i, men det fanns en tjej som jag var kär i ett år. Fyfan. Vi var aldrig ihop eller något. Vet inte ens om jag ville det eller om jag egentligen bara ville kyssa henne and get over it. Var helt beroende av hennes närhet. Jag kunde verkligen få så ont i hjärtat av att tänka på att hon inte var med mig att jag fick ångest och grät jättemycket. Fick till och med gå till skolkuratorn för att jag inte klarade av det. Det är över nu och när jag ser henne kan jag fortfarande komma ihåg varför jag varit så kär, men skulle aldrig bli det igen.

H: Jag tror inte det. Jag vet inte. Jag är rätt bra på att vara känslokall så kan lätt skaka av mig saker som för andra kan vara väldigt jobbiga. Men om jag verkligen skulle bry mig om någon så djupt, så skulle det nog svida rätt rejält om något hände.


73. Would you curse in front of your parents?

E: Ja, men asså vi gör typ det. Vi svär inte för att vara elaka. Jag kan typ säga “Jag har haft en sådan förjävlig dag idag.” Fattar ni?

H: Ja, men det känns bara obekvämt..


74. What is the last movie you watched?

H: ASSÅ JAG VET ATT DET VAR EN TECKNAD MEN JAG KOMMER INTE PÅ VILKEN. Kände mig nostalgisk. JUST DET!! Scooby doo och någonting, de skulle leta efter aliens.

E: Mmm, ja. Scooby Doo asså. Kommer ihåg den icke-tecknade filmen. Tyckte Daphne var så sexig. Senaste filmen jag såg var Vacation. Det skulle tydligen vara en komedi, men det enda den var var kvinnoförnedrande. Ännu värre var att min familj typ bara skrattade åt de sexistiska sakerna. Usch.

H: Usch.


75. Who/what do you miss right now?

E: Jag saknar H.H, min storasyster och Kurage jättemycket, alltså verkligen jättemycket. De är världens finaste personer. De är typ antidepressiva i människoform. Jag saknar också Way Out. Bästa Way Out. Jag ska försöka få med H in nästa år. Det kommer bli kul.

H: Saknar en väldigt massa tid, saknar minnen och saknar C av någon anledning.

E: Vad för minnen?

H: Kommer inte ihåg vilka jag tänkte på då. Antar att jag fick lite nostalgi.

E: Nostalgi<3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen, det är jag, er bitch.

Jag borde börja blogga regelbundet, egentligen en gång om dagen. Blir oerhört irriterad på mig själv när jag bloggar med ojämna mellanrum. Allt som händer mig är så privat, eller alltså mina tankar som jag tänker medan något händer är privata och händelsen skulle inte vara lika rolig om jag skrev om den utan mina tankar. För jag är riktigt rolig, tro det eller ej. Men på sistone har inget speciellt hänt och det har bara varit jag och mina tankar. De personliga tankarna som en nästan inte ens vågar skriva ner i dagboken, så personliga. Sorry not sorry.

Anyways, nästa vecka har jag höstlov. Tjohoo. Grattis! Ljuva höstlov, ljuva självdestruktion. Höstloven goes down in history som “förstör allt, in och ut”. Det bara är så. Jag är redo. Ser lite framemot det. Det är inte så att jag planerar att allt ska gå åt helvete. Jag planerar bara att läsa och ta det lugnt, men någonstans emellan läsa och lugn finns det enbart tragik.

Någonting jag dock har planerat är:

  1. Festival.
  2. Sova hos Malte.
  3. Dra på Poetryslam.
  4. Köpa presenter.
  5. Kalas.
  6. Teater.

Vad kan hända liksom?

Just det, är olyckligt kär. Typiskt mig att vara olyckligt kär. Det är det enda jag är, alltså olycklig. Sedan blir jag kär och det gör ju inte allting bättre. Det finns inget att göra åt det. Det är bara att vänta ut. Jag tror alltid att jag kan gena livet, men icke. Denna kärleken har inte varit som någon annan. Jag har haft värsta sömnbristen också. HA! Förutom att jag blivit hypnotiserad i hennes närhet, har jag delvis flugit bort totalt i drömmar. I grund och botten har jag sovit med öppna ögon och inte kunnat kontrollera vad jag säger i hennes närhet för att jag inte orkar + blir helt förförd. Vad fan ska jag göra?! Drunknar typ i henne.


Skit i det. Denna veckan har jag läst några böcker, hihi.

Jag är din flickvän nu - Nina Hemingsson.

Hur kär får man bli - Katarina Von Bredow.

Ingen normal står i regnet och sjunger - Sara Ohlsson.

Jag skrev dem i bäst till mindre bra ordning. Ingen normal och Hur kär var typ likadana. Båda huvudpersonerna var kära i en de inte får vara kära i: deras bästa väns crush och så handlade hela boken om det. Bredows bok hade mycket mer beskrivningar och bättre formuleringar till skillnad från Ohlssons som var en relativt lättläst bok. Det suger när man läser en dålig lättläst ungdomsbok, för det är liksom inte en barnbok där du kan ha korta beskrivningar och en mening per sida. Det är en ungdomsbok och vissa kan inte formulera sig bra och få med allt när de försöker ha en bra berättelse som är kort. Jag känner inte att det blir ett bra läsflyt på sådana böcker. Det var inte den sämsta boken jag läst! Jag har läst sämre. Nej, fyfan vad dryg jag låter. Förlåt Sara. Ville bara påpeka att jag stött på för många sådana böcker and it gives me a headache.

Nog med det.

Jag började läsa Kärlek i Europa av Birgitta Stenberg. Har bara kommit några sidor in, men avgudar sättet hon skriver på. Det är oerhört bra och det känns så ärligt, det hon skriver, att hon verkligen ger ut en del av sig själv.


Likes

Comments

Jag ska börja DJ:a, sedan ska jag flytta till Berlin. Där ska jag dj:a på rave. Sedan ska jag kanske köpa en sköldpadda. Det var planen.


Noterat idag: slängkyssar är så jävla konstiga. Det låter dessutom mycket mer aggressivt än vad det egentligen är. Man blåser ju iväg dem, som en maskros, mjukt. Allt är konstigt. Jag gillar det. Jag gillar slängkyssar jag tycker de är fina och jag gillar vad personen som får kyssen svarar med för gest. Kanske de fångar den, blinkar åt en eller slängar tillbaka en. Jag borde börja slänga fler kyssar helt enkelt.

Likes

Comments

Ni förstår inte hur fint det var att träffa A.B igen. Jag har saknat hen så otroligt mycket. Vi var på en spelning där våra kära vänner Provocera spelade. De var något så utomjordiskt bra! Jag var jättepepp inför att se Lava Bangs, men alla vänner drog för att de var trötta och jag får värsta ångesten när jag är själv med massa främlingar, så jag hängde på dem. Ångrade ju såklart att jag inte stannade för att se LB. De sa att de skulle ta en paus från spelningar efter denna för att skriva nya låtar. Jag ser verkligen framemot nytt! Ouch! var ett mästerverk. You know it.

Det var verkligen skönt att vara ute ikväll. Har verkligen längtat efter helgen och säger återigen att det var helt underbart att träffa A.B.


Nu kör vi kvällen i bilder!


Det fanns en fin discokula i lokalen. Jag älskar discokulor.

H försökte fånga ljuset.

Toalettselfies är alltid bra.

Speciellt när det är så fina ljus.

(Fick en puss av E. E är en ängel.)

Provocera inviger kvällen <3.


Toapaus = kladda på väggarna.


Vi satte oss i soffan och vilade.


Sedan behövde vi dra och ni vet att varenda gång man träffar Lava Bangs är det viktigt att ta några selfies med Sara. Obs obligatoriskt.


Likes

Comments

Jag färgade håret svart(are). Mitt liv är så instabilt nu. Jag är nästan lite imponerad över hur dåligt allt går. Jag har somnat runt 3-4 de senaste nätterna/morgnarna. Det har inte varit roligt alls. Köpte massa böcker igår, men är inte sugen på att läsa. Gick och åt lunch hos några vänner och trodde att jag skulle dö av utmattning och melankoli. Det gjorde jag också. Vad ska man göra när hösten suger livslusten ur en?

Något bra jag gjorde var att jag skrev en “100 anledningar till varför jag borde stanna vid liv”-lista. Den blev jättebra. Jag funderar på att den ska vara en bucketlist till nästa år. Det låter som en underbar plan.

Bra saker som händer under helgen:

Lava Bangs spelar med Provocera.

Lillebror kommer tillbaka till Sverige från Norge.

Vara med Z på lördag.

Just det! Jag var på dejt häromdagen. Hon är så fin, ni fattar inte hur fin hon är och hennes dialekt är det bästa någonsin! Vi var på Magasinet och drack läsk. Jag har aldrig gillat Magasinet då jag åt en äcklig macka där en gång och så satt jag inomhus. Man ska sitta utomhus. Det är mycket mysigare där. Och så ska man ta något att dricka. Bara några bra tips från moi.


Och nu över till något helt annat…

Kan detta året vara över någon gång. Bara inse att denna sommaren egentligen var förfärlig och de två månaderna som är kvar kommer gå åt helvete. Jag är så redo för att slänga 2016 i väggen. Om något bra hände under 2016, så kommer jag inte ihåg det eller så vill jag inte komma ihåg det till förmån för detta inlägget.


Jag ska försöka sova nu. Godnatt. Ha det gött. Hoppas det går bra för er de sista månaderna.

Datorselfies 4ever.

Likes

Comments

Blev tvingad till att köpa vinterskor för tydligen kan man inte ha sina sommarskor året runt. Så dumt. Ville ju att mina fötter skulle domna bort för snygghetens skull.

Denna veckan kommer jag sova hos min pappa. Roligt. Dessutom ska vi praoa denna veckan. Jag orkar inte. Roligt.

Erkänn snygga?!?

Här får ni några selfies också. Tack o hej.

Likes

Comments

Idag har jag försökt gråta, men jag har inte lyckats. Jag önskade jag lyckades. Annars har jag vilat. Jag har legat ner på golv och ben. Häromdagen när jag lyssnade på En varg söker sin pod med Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Liv Strömquist, berättade Liv om en julafton. Hon hade druckit jättemycket öl och så gick hon in på toaletten och la sig ner och kände det svala kaklet mot kinden och känt att det var det skönaste någonsin. Och det var det.

Jag har legat på golvet i skolan och alla undrar vad fan det är jag håller på med. De tror jag tappat mig själv. Vilket jag har, men de fattar inte att jag dämpar livet en stund.

Dagens life hack: Lägg dig ner.


Likes

Comments

26. Favorite song/artist?

H: Dodie Clark är en av mina secret gems. Inte pratat så mycket om henne, men hon är en av mina favoriter på alla sätt, får mig att må bra. En av mina all time faves är 6/10, men har lyssnat en del på Pas de deux också. Väldigt enkla låtar med vackra texter.

E: Sia har varit min go-to på sistone. Hon har 6 skivor och alla låter väldigt olika så det är bara att lyssna på henne hela tiden.

Favorit låt är väl typ Mustang Kids - Zella Day. Superbra.

27. What do you want to tattoo on your body?

E: Jag har alltid velat tatuera in en ros vid axelpartiet. Ganska classic, men kan verkligen tänka mig att det skulle se så jäävla snyggt ut. Skulle även vilja ha en blomma mellan brösten och kanske något under bröstet. Vill också ha ett hjärta som ser realistiskt ut och ett tecknat hjärta med en pil i. SBfLb målade ett hjärta med en pil på min tröja när hon skrev sin autograf. Sedan dess har det känts ganska lovande med en på min kropp för resten av mitt liv. På handen tänkte jag ha den.

H: Jag vill ha en tatuering bakom örat, under bröstet (vid sidan typ) och på insidan av antingen pek-, lång- eller ringfinger. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha dock. Kanske ett litet inte ifyll hjärta, ett datorhjärta, någon liten blomma eller någon text. Vill verkligen ha en venussymbol och stjärnbilden för stenbocken någonstans också.


28. Do you hate your ex?

E: Nej, det skulle jag inte säga.

H: Vilket ex lol #singlepringle


29.What are you listening to right now?

E:  Hot - Avril Lavigne. Sån JÄÄVLA nostalgi! Kommer ihåg år 2004 och det enda min syster lyssnade på var Lavigne och hängde på rummet med sina vänner och pratade skit. Girlfriend är en av hennes bästa låtar. Ibland har jag och A kareoke time och ligger i sängen och sjunger på gamla låtar.

H: She - Dodie Clark. Tappat räkningen på hur många gånger jag lyssnat på den ikväll.

30. Who was the last person you talked to on the phone?

E: Min bonuspappa.

H: Mamma tror jag. Brukar inte ringa folk.


31. Do you wear makeup?

E: Nu? Nej. Livet allmänt? Ja. Förut brukade jag alltid ha full-face smink, men nu orkar jag inte det lika ofta. Så det blir oftast mascara och läppstift. Eyeliner om jag orkar.

H: Nej, nästan aldrig.


32.When’s your birthday?

E: 7 juli.

H: 18 januari.


33. Do you look your age?

E: Nej, eller det är många som sagt att jag inte ser ut att vara så ung som jag är, men det är nog för att jag hängt med äldre personer i det sammanhanget också.

H: De flesta tror att jag är några år äldre än jag är. Kan ha med min personlighet att göra också.


34. Does anybody hate you?

E: Jag tror inte någon hatar mig, men det finns säkert någon som ogillar mig.

H: Vet faktiskt inte. Hoppas inte det i alla fall. Skulle dock inte bli förvånad om någon gjorde det. Det finns dock definitivt folk som ogillar mig.


35. Do you have trust issues?

E: Nej, eller asså jag skulle inte kunna säga vad som helst till vem som helst, men jag har inte svårt att lita på folk.

H: Ibland har jag svårt för att tro att det personen säger är sant. Känns som att de bara leker med en liksom. Försöker lita mer på folk, men eftersom jag har ett sådant kontrollbehov kan det bli lite svårt att släppa saker till andra ibland.

E: Så kan man ju också tänka… Jag har inte svårt att tro på andra. Faller ganska lätt för allt och alla.


36. Honestly - is life going the way you planned?

E: Det som händer i mitt liv är inte planerat, men det är ändå bra. Jag har blivit råledsen ett antal gånger, men i sin helhet är jag inte besviken med vart jag är. Är stolt över att jag inte är på samma ställe jag var på för 2 år sedan.

H: Inte riktigt. Har dock inte planerat något stort förrän gymnasiet/efter gymnasiet så det får väl gå som det går fram tills dess. Försöker gå framåt hela tiden.


37.Do you have a best friend to lean on?

E: Ja! Utöver de jag kallar för mina bästa vänner har jag andra vänner jag kan luta mig mot, men annars H, M och min storasyster.

H: Har två, ibland tre personer jag kan prata med när jag behöver. Skulle dock inte kalla alla för “bästa vänner”. En person faller i den kategorin. E. De andra har jag andra relationer till.

E: Jag älskar dig, H. När jag lyssnar på I love you av Avril Lavigne brukar jag tänka på dig.

H: Älskar dig med.<3


38. Are you in a relationship?

E: Nej, men jag vill. Det vill jag alltid. Sedan jag kom på att jag var lesbisk så har jag inte kunnat sluta vara kär hela tiden. Nu är jag inte kär i någon och det är jättetråkigt. HAHAHA, skrev ett “kontrakt” att aldrig bli kär igen. Har 4 vittnen.  Sa till Emelia att jag skulle kasta det där med kärlek. Hon skratta åt mig ;((

H: Nej, och känner inte att jag vill heller. Försöker istället älska mig själv så mycket som möjligt och det går väl framåt.


39. Last person you texted?

E: H. Jag sa till henne att hon skulle svara på frågorna. Hon ba “jag ska bara duscha”. Jag ba OMG.

H: Okej men förlåt mig för att jag vill ta min tid till att svara på frågorna när allt annat är klart. Skickade till två personer, H och O, att jag druckit alldeles för mycket vatten och att jag antagligen kommer kissa ner mig inatt. Pray for me.


40. Do you hate the last person who called you?

E: Ehhh, from time to time!

H: Nej då, kan dock bli irriterad på hen vid ett antal tillfällen.


41. What were you doing at 8 this morning?

E: Satt i skolan och pluggade matte. Dog när jag inte fattade någonting så gick till H som satt i navet och pratade. HÖHÖ.

H: Skrev klart min SO-fråga. Känns som att jag redan skrivit allt jag skrev på alla andra frågor. Sedan kom E antar jag. Kommer inte ihåg något.


43. What will you be doing in 3 hours?

E: Klockan är 22 just nu, så det skulle vara jätteskönt om jag sov då. Om jag inte gör det läser jag nog en bok tills jag somnar.

H: Förhoppningsvis sova. Är rätt trött nu.


44. Did anyone tell you they’ll always love you and left?

E: Ja, men det var bara något hon sa. Sedan kom vi på att vi inte var bra för varandra och då gjorde vi slut. Det vart bäst så. Inget att gräma sig över.

H: Nej, inte riktigt. Var väl mer som ett löfte efter att jag sagt att det inte funkade.


45. How often do you straighten your hair?

E: Vet inte om det räknas som att jag plattar det, men efter jag duschar brukar jag ta plattången och vrida in topparna av min lugg mot min panna.

H: Jag äger inte ens en plattång hahhaha. Eller jo skoja min syster gör det. Har använt den en gång för att prova, men annars aldrig.


46. What are you currently looking forward to?

E: En föreställning vid namn Vag Terräng som spelas 7 oktober. Ska gå med jättefina människor. Det kommer vara fint och det är ju såklart mina queens Kurage som gjort den! Ser också framemot att ta sista doppet innan sommaren är slut och att gå ut nian nästa år.

H: Ser framemot mysigt höstpepp med E och en grej jag planerar för skolavslutningen.

E: VAD FÖR NÅGOT!?!?!?!?!? Erkänn du kommer svära inför hela klassen. Kommer ihåg när du sa att du skulle göra det.

H: AHAHHAHA JUST DET!!! Men har en annan sak också..

E: The anticipation is killing me :(

H: :)

47. Have you dated the person you texted last?

E: Nej!!!!!!!!!!!!!!!

H: Nejnejnejnej aldrig.


48. Are you satisfied with your life as of now?

E: Nöjd som i “det kunde inte varit bättre”? Nej, såklart inte. Jag siktar högre. Det är inte så att jag hatar mitt liv eller något, men jag är skulle inte  kunna säga att jag är nöjd för livet. MEN JAG ÄR INTE BESVIKEN PÅ LIVET. DET GÅR BRA, MEN JAG SER FRAMEMOT NÄR DET GÅR BÄTTRE.

H: Nej, men är i processen av att ta bort personer och saker ur mitt liv som gör det värre. Det kunde vart bättre, men det kunde även vart sämre.


49. Who was the last person you texted before you went to bed last night?

E: H, tror jag.

H: E, om jag minns rätt. Hon svarade inte.

E: HAHAHHA, asså jag kommer verkligen inte ihåg detta.


50. Have you ever gone out of your way to make someone happy?

E: Nej...eller jag tror inte det. Det känns som jag gjort det. Jag kommer bara inte ihåg när i sådana fall.


Likes

Comments

Asså, jag gör så jävla mycket stavfel här. Det tycker jag är kul, speciellt när jag går igenom gamla inlägg och ser att det är ett stavfel. Då skäms jag. Skitkul. Kommer ihåg förr när jag ville att min blogg skulle vara poetisk och pure, men nu är den en hand full av besvikelse.


Idag har jag varit med mitt band och haft picknick på ett berg. Varför så mysiga? Hmm…. Iallafall, vi var hemma hos N. Hon har ett jättemysigt rum. När det blir vinter och äckligt ska jag och M dra hem till henne med lussekatter och glögg. Vi ska sitta på hennes rum, bygga en koja och lyssna på Creepypodden. Erkänn fint????? ERKÄNN!!!??

Likes

Comments

Nian är ett avslut och en början. I juni 2017 kommer jag gå ut min äckliga skola. Tanken av det lugnar min själ, men tänker också “jag har varit på samma skola i 10 år och nu ska jag flytta till en annan. lycka till med det”. Det kommer ge mig ångest dagarna innan gymnasiet, men det är bättre än att behöva gå ytterligare ett år i min skola.

Något som är ännu sjukare är att jag har mitt sista år på teaterkollo detta året. “Kollo” fulaste ordet. Sista året?! VA!? Jag kommer ihåg 2015 när jag tänkte på detta, alltså att denna dagen skulle hända. Vi har premiär och sedan kramas vi och jag kommer gråta, fastän inget egentligen förändrats. Jag kommer fortfarande känna underbara Kurage och gruppen jag får vara med, men något känns tomt ändå och det är inte för att jag inte får vara hos dem ytterligare 3 veckor en sommar, eller? Det känns ändå som att jag kommer avsluta något, som att jag kommer säga hejdå, släppa taget. Jag vill inte släppa taget. Måste man släppa taget om saker som får en att må bra också? För att fan heller. Det vill jag inte.

Inget kommer förändras, egentligen. Jag tror inte det i alla fall… men tänk om det gör det? Tanken förstör mig.

Jag och A ska till Danmark efter alla avslut. Där ska vi börja om.


Likes

Comments