Ren jävla lycka.

Lyckades göra en perfekt "I came, I took närvaro, I left" med mina finaste. Man ska alltid ta tillfället i akt när man har en vikarie. Jag kände mig så fri när jag lyckades ta mig ur klassrummet med några lögner. Egentligen var det inget speciellt, men kunde inte låta bli att skratta vid bara tanken av att jag kom undan lektionen.

Förresten, idag var första gången på flera år som jag kände egen lycka. Det har alltid varit någon annan som bidragit till min lycka, oftast en jag kanske är lite, typ, sådär kär i. Jag baserar min dag på en annan person, överlever, lever för att jag blivit tillsagd. Har tänkt "Okej, jag tar mig till skolan för att då kanske jag träffar..." men idag tog jag mig upp utan några förväntningar och när jag Gabbs och Svea rymde kände jag verkligen att det var första gången på riktigt länge som jag kände att jag faktiskt hade kul och blev lycklig utan att det varit för att jag träffat någon jag gillar. Jag gjorde bara något som gjorde mig full av skratt och lycka. Jättekonstigt. Hoppas det händer igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har helt tappat tiden. Var uppe hela natten och hoppades på att det skulle bli fredag, men när väckarklockan ringde medan jag satt vid köksbordet var det bara måndag. Vi skulle skriva referat av en lång text på svenskan. Jag vet inte hur det gick. Orden flöt iväg och min syn blev helt blå. Himla konstigt. Efter lektionen träffade jag Ella som känt exakt likadant. Nog om det.

Min nya förälskelse håller mig vaken om nätterna och jag har äntligen återfunnit lusten till att skriva igen. Jag läste om en utmaning på FB-gruppen "Skrivargäris", man ska skriva 500 ord om dagen. Jag tänkte inte delta då jag redan förskjuter massa plugg redan, MEN så bara kom alla ord när jag skrev så nu känns det bara dumt om jag inte skulle delta i utmaningen. I'm all yours.

Jag måste verkligen plugga historia nu, men måste bara tillägga ytterligare en sak:

I SLUTET AV OKTOBER SKAFFAR JAG OCH MIN SOULMATE MATCHANDE TATUERINGAR.

Likes

Comments

Fredag den 13 spenderades med finaste vännen på konstmuseet. Vi lyssnade på The Magnolia live och tittade på utställningen av årets Hasselblad vinnare, Rineke Dijkstra. Mysigt var det! Efteråt slösade vi pengar på vykort, böcker om Frida Kahlo och chips innan vi stapplade hemåt igen.

Dagen därpå vaknade jag 14.40 till en tom lägenhet. Det var den skönaste känslan på länge. Jag duschade av gårdagen och lurade fram Aslan från där han låg under soffan. Vi tittade på How to Get Away with Murder tills det blev fullt hemma igen.

Likes

Comments

Frågor, tags, listor

(Skriver detta en tisdag, men kommer lägga ut det på torsdag)

Denna dagen kunde gått bättre. Jag är faktiskt lite chockad över meningslösheten jag känt idag. Det har ju faktiskt varit en bra dag, egentligen.

Fördelar med idag:

1. Pratade med A.B, samt kuratorn.

2. Kramade Em.

3. Vi hade skolfoto så jag var ganska fin idag faktiskt.

4. Världens sötaste kvinna sa hej till mig; jag fick andningsproblem.

5. Slutade tidigare.

6. Såg att Daughter släppt nytt.

Nackdelar med idag:

1. Ont i huvudet och öronen. Tror jag fått öroninflammation typ?

2. Känner mig meningslös.

3. Glömde bort att jag skulle på möte idag så det kommer spridas mer att jag är oansvarig. Lider redan lagom med all kritik jag ger mig själv och min depression.

Likes

Comments

Instagram@effminus

  • Twitter
  • Blogkeen
  • Nouw