Jag

Yoyoyo, har varit jättetaggad på att dra på Hisingsfestivalen idag, men det blev inte av. Mina vänner skulle ha spelning kl. 13 och jag vaknade 12.30 så jag sket i det hihi. Jag har tittat på Shane Dawsons konspirationsteorier, druckit te och försökt skissa min nästa tatuering. Denna gången ska jag pröva på något mer old school tänkte jag. Mina två andra tatueringar har jag hittat på internet, men nu vill jag ha något 100% selfmade.

Jag har sovit så dåligt/knappt sovit alls de senaste två dygnen. Det kan bero på att jag tittat på Shane och Jenna Marbles hela nätterna, kanske till och med på grund av att jag inte tagit mina sömntabletter. Vem vet? We may never know.

Nu ska jag fortsätta måla och dricka te.

Pözz

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kärlek

Ugh, har inte kunnat sluta tänka på en låt som ett av mina ex gav mig när vi var tillsammans. "Hädanefter" av Veronica Maggio. Jag tror inte jag tänkte så mycket på det just då, förutom att det var gulligt... Men nu när jag tänker tillbaka på det känns det som en sådan ärlig handling. Vi var väldigt ärliga mot varandra och kunde prata om hur vi kände och verkligen diskutera. Vi pratade om det förflutna, om framtiden och allt vi ville göra tillsammans, om våra bra och dåliga sidor, om drömmar och vad vi ångrar. Hon var min bästa vän och flickvän och kommer alltid betyda mycket för mig.

När hon gav mig den låten hade vi bråkat lite ett tag innan. Jag sa att jag kände att vi inte spenderade lika mycket tid med varandra som vi en gång gjorde och att det kändes som hon försökte ta avstånd från mig. Hon sa att hon tyckte jag var sur och bara använde henne som någon showoff och jag kan definitivt förstå att hon uppfattade det så. Liksom, jag hade precis kommit ut som pansexuell, vilket var en stor grej för mig. Jag ville visa vem jag var alla dessa åren då jag försökt gömma det, speciellt när jag precis när jag hade börjat umgåtts med människor som accepterat det. Då var det mycket enklare. Det gick väl ut över henne på något sett, fast det egentligen var mer meningen att jag skulle visa vem jag var. So I can't argue with that.

Att hon gav mig just den låten var så himla pure gjort. Hon hade berättat om alla hennes dåliga sidor och hennes misstag och nu ville hon ändra på det på grund av mig. Det är så himla fint. Denna versen summerar allt:

Jag vill inte glömma hur det kändes
Men jag orkar inte minnas allt som hände
Allt jag gjorde innan vi blev två
Jobbar jag för att bli bättre på
Vad du än kan tänkas göra som är dåligt
Kan det aldrig vara oförlåtligt
Du kan skrika eller hata mig
Tänker ändå alltid välja dig

I vilket fall som helst, vi bråkade mer och mer och det var på grund av samma saker varje gång. Hon ljög en del och tillslut orkade jag inte mer och då gjorde jag slut med henne. Jag har fått jättemånga lögner bekräftade, så detta är inte någon "Jag vill ha henne tillbaka"-text. Det var bara något jag började tänka på alldeles nyligen och jag kände att jag kunde skriva av mig här. Why not liksom?? :))))))

Likes

Comments

Jag, Smuts

Är både lättad och ledsen över att Way Out är slut för i år. Det har varit helt magiskt. Jag ska klippa ihop en video snart där ni kan få se mer av vad jag gjorde på festivalen, tills dess kan ni följa mitt vlogg-konto på instagram (@vloggsen).

Idag lämnade jag av mina kära lillebror på bussen till Oslo. Jag saknar honom redan, utan honom är det inte sommar längre. Dagens outfit blev lite höstig:

Klänning: H&M 349:-

Bh: H&M 149:-

Stickad tröja: H&M 899:-

Väska: SDLR 1399:-

Skor: Clarks 1050:-

Dagbok: Moleskine 120:-

Planerade att åka till Oslo med Theo, men jag ska passa barn i tre dagar och det är inte lika kul att åka ensam som det är att åka med honom. :(

Likes

Comments

Kärlek

Bilden nedan måste vara en av de finaste jag vet. Jag bara älskar hur avslappnade och lyckliga de ser ut. Bröllop är alltid så hype och stressigt, men detta ser så simpelt ut och jag känner nästan kärleken genom bilden.

Likes

Comments

Instagram@effminus

  • Twitter
  • Blogkeen
  • Nouw