hejhopp
Jag har träffat First Aid Kit och tappat rösten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Smuts

Idag blir jag sängliggande. Det verkar som jag fått influensan. Hela kroppen värker och jag har värsta huvudvärken i historien. Så segt att börja sommaren såhär. Skulle egentligen vara med Nora idag och ätit glass, sjungit First Aid Kit låtar, köpt ramar och diskuterat kärlekslivet. Ibland känns det som om jag och Nora vore själsfränder. Vi känner liksom samma sak och har samma smak. Det är speciellt det.

Imorgon har jag planerat att vara med Anna. Har inte träffat henne på svinlänge nu. Hoppas verkligen att jag blir lite friskare tills imorgon. Helst helt frisk med tanke på att First Aid spelar på Liseberg på onsdag och jag och Nora har planerat att gå i flera månader nu. Kommer gråta blod om jag inte får gå :))).

Häromdagen hittade jag en jättefin ram på en affär i Majorna. Jag köpte den inte då, vilket jag verkligen ångrar, men ska försöka ta mig till affären imorgon och se om den finns kvar. Känner att jag behöver den i mitt liv. Ska sätta in en bild på mig och Em. Ramen kommer passa perfekt.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag grät såhär mycket. Har gråtit hela dagen för att det svider av bara tanken av att separeras från någon som får en må så bra. Det gör ont att ens skriva det, men jag känner att jag måste få ut det. Vill bara lämna det här och läsa det om ett par månader och skratta åt mig själv för att jag fäller tårar åt människor som fortfarande finns om jag vill det.

Likes

Comments

Smuts

Jag har ett dilemma som jag nu tänker dela med mig av så att ni kan förstå mitt lidande och sedan delta i det.

Något jag märkt de senaste veckorna är att jag har varit i brist på kroppskontakt. Förut kunde jag krama om vem som helst och även låta vem som helst krama mig, men nu gör det mig obekväm att behöva krama någon när jag träffar dem. Jag kan nästan bli illa till mods om någon kramar mig för länge. Trots detta har jag fortfarande behovet av att bli omfamnad av någon. Just nu kan jag bara komma så nära en person, men hon finns inte i mitt liv 24/7.

Jag förstår inte själv vad det är som hänt. Det fuckar med mig eftersom det leder till att jag inte klarar av att vara nära andra människor = inget socialt liv = status minskar = ingen vill vara med mig = jag dör och ruttnar bort i min säng.
Överdriver inte ens.

Det är skönt att bli omhändertagen som ett litet djur som skadat sig. En ger den mat och låter den vila, klappar den lite. Jag är också skadad. Give me your love, men inte för mycket.

Likes

Comments

De jag älskar, och de som älskade mig.

Det grämer mig att jag alltid måste påminna henne om att jag finns. Jag har mardrömmar när jag säger att "jag kommer alltid älska dig. Mer än någon annan. Fattar du det?!" Och hon skakar bara på huvudet, pussar mig på kinden och knuffar mig åt sidan för att gå till nästa. Jag bryr mig inte om att hon älskar andra, men att hon inte förstår att jag älskar henne. Det tär på mig

Likes

Comments

Instagram@effminus

  • Twitter
  • Blogkeen
  • Nouw