Imorse behövde jag ta 5 djupa andetag för att kunna lyfta mina ben och ta mig till skola. Kom 10 minuter försent, men även 50 minuter tidigare med tanke på att jag planerade att inte gå på lektionen överhuvudtaget. Sminkade mig på toan, målade på eyeliner och mascara, men det gjorde inget annat än att tynga ned mina ögonlock, göra mig irriterad och få tårarna att komma. Torkade av de svarta ränderna längs mina kinder med skolans sträva toapapper tills det sved om kinderna. Satte mig ned på bänken i aulan och väntade på någon, något att hända. Lyssnade på artisten N alltid pratar om och skrev ned de finaste låttexterna på ett papper jag redan lyckats tappa bort.

Fick ett meddelande fast jag trodde att den konversationen var slut. Trodde den var slut för några månader sedan. Vi hör av oss till varandra för att det är sådant man tydligen gör, håller kontakten fastän man aldrig kommer ses. Gör planer och ställer in dem. Gör planer och ignorerar dem när dagen väl är kommen. Saknar hur vi hade det för ett år sedan när hon var nykär och alltid där, när det alltid var vi och trots att hon sa att alla 12 var en ensemble så visste hon att det var vi som var något mer, något eget.

Känslan av samhörighet bleknade. Det gör den fortfarande. Ser på instagram när hon och hennes vänner skämtar som om de inte skadade någon och jag som dör för att det kunde varit lika bra som förr och undrar vad fan meningen med att hålla kontakten är om det enbart är för att göra varandra ledsna.

Likes

Comments

Är trött. Får antingen för mycket eller för lite sömn. Trampar snett, hela tiden. Inget går rätt, men har inte orken till att fixa till allt fel, så jag väntar. Väntar för att jag inte bryr mig så mycket som jag önskar och kommer snart sluta önska just på grund av att viljan håller på att ta slut.

Likes

Comments

Går runt och tänker på vilka beslut jag ska ta, vad som är bäst för mig och vad som är bäst för alla andra. Drar paralleller för att kunna finna något som gör dig nöjd. Blir ledsen över att jag inte är den du vill jag ska vara, men blir även helt jävla fördärvad över att du inte nöjer dig med den jag är. Svajar mellan vem som bör prioriteras först och vet att jag aldrig får svara “jag”, fastän det är det jag vill svara som mest.

Funderingarna håller mig vaken om nätterna och kompenseras med vilostunder inne på skoltoaletterna.

“Du har väl någon gnista som håller dig kvar?”

Knappt. Lever för att jag kan och låter mig utnyttjas och utnyttja enbart för att jag kan få nog på riktigt vilken dag som helst.

Det är tisdag nu, men tisdagar är bara torkade tårar från måndagens hjärtekross och resten av veckan kan en inte vara annat än avdomnad.


Likes

Comments

1.How many people have you kissed, that you can HONESTLY say you loved?

E: 3.

S: 2.


2. Is there someone you want to let go of?

E: Jag har ingen jag känner att jag måste släppa taget om helt, fast det finns nog några som jag borde sluta klänga på så mycket.

S: nej, fast det är bättre för mig om jag skulle fast det är inte värt det.


3. Do you think age matters in relationships?

E: Jag svarade på en liknande fråga ganska nyligen, men tror inte jag kom fram till något svar. Jag faller oftast för någon som är ett par år äldre än mig och det enda jag själv kan komma på som skulle vara negativt med ett förhållande med ålderskillnad är väl att andra inte gillar det? Med tanke på att jag är lesbisk och just nu är i ett förhållande med en tjej där vi visar vår kärlek öppet, är det inte ovanligt att andra uttrycker sig kritiskt gentemot oss. Därför har jag väl inget argument till varför det inte skulle fungera. Så länge det är lagligt är det ok. "Of course, these can be tricky relationships since the partners are in such different life stages. One might be getting out of grad school, while the other is preparing for retirement. It can be hard to find enough to connect over, or shared goals to work towards." < Detta är väl också något att tänka på.

S: Alltså nej, det är ju själva känslorna som räknas I guess, har faktiskt ingen åsikt inom detta alls. Det är inget jag tänkt på förutom att jag ofta faller för någon som är äldre än mig och yngre..? Jag vet inte ens. Det sista Effy skrev var bra.

E: <3


4. Do you have any regrets?

E: Ja, ångrar att jag inte säger det jag tycker och med det menar jag inte politiska åsikter och sådant. Menar mer att jag har svårt för att vara ärlig i förhållanden, kan vara med vänner, familj, partners. Har svårt för det.

S: Ja, jag litade så lätt på människor förut (förra året), alltså öppnade upp mig inför dom direkt och tänkte inte på konsekvenserna. Dock är det knappast något jag borde ångra eftersom de personerna inte borde lämnat mig på grund av det jag sa.
Jag ångrar dock att jag inte uteslöt vissa personer från mitt liv tidigare, det hade underlättat.

E: Håller med, fett segt med personer som lämnar en när en öppnar upp sig.


5. Has anyone ever called the cops on you?

E: Jag och två vänner klättrade upp på ett tak, liksom ett åtta våningars höghus och typ 3 pers skrek på oss att komma ned. Väl nere sa de att vi kunde dött och att de ringt securitas och polisen och hela faderullan. Sprang bara därifrån.

S: Nej.


6. When was the last time you were truly, completely happy?
E: Jag vet att det inte var längesedan, men kommer bara inte på när. Blev annars ganska glad igår när min lillebror köpte en kopp till mig, fast tror inte det är den slags lyckan som ni frågar efter.

S: Jag vet inte faktiskt, senast jag var påväg att bli så lycklig var i juni.


7. Ever had your heart broken?

E: Ja, flera gånger. Senaste gången var nog för några dagar sedan bara.
S: Ja, i somras. Flera gånger innan det men inte på samma nivå, i somras gjorde de mer ont än tidigare.


8. When was the last time you cried?

E: I söndags tror jag det var. Jag och en jag älskar bråkade. Det tärde på mig. Rejält faktiskt.
S: För några timmar sen bara, finns inget jag ogillar mer än att sakna någon en inte kommer träffa igen för personen tröttnat på en.


9. Do you have strange dreams?

E: Om nätterna? Inget speciellt tror jag. Jag drömmer varje natt, men ganska vardagliga drömmar med små tvister bara. Inget konstigt. Inte vad jag kan komma på. Har en drömdagbok jag skriver i ibland, hittar inget speciellt.

S: Ja, drömmer ungefär samma dröm varje natt fast att dom skiljer sig åt lite.


10. If someone were to ask you if you were okay right now, are you?

E: Just nu fungerar väl livet helt ok, men imorgon kan det gå åt helvete. You’ll never know. Jag är okej, men tycker däremot att life itself suger.

S: Nej men jag klarar mig alltid. Har literally noll kontroll över mig själv och det gör allting värre.


11. Did you talk to someone until you fell asleep last night?

E: Typ?? Var jättetrött och Theo pratade med mig tills jag sa till honom att lämna mig ifred och direkt efter det somnade jag. Räknas det?

S: Nej, tyvärr, brukar oftast ha någon fast igår var jag så så så trött.


12. Do you hate the last person you kissed?

E: Nej.

S: Nej, aldrig.


13. What’s the connection between the last person you texted?

E: Skrev till Sandra och frågade om hon ville svara på dessa frågorna med mig. Vi känner inte varandra så väl, men vi har väl ändå en bra connection på det sättet.

S: <3. Jag skrev med Liw och Ebba i vår gruppchatt, tycker om dom så mycket.


14. Have you lost friends in the past year?

E: Ja, en. Vi var jättenära vänner, men förlorade bara kontakten.

S: Ja, alltså det påverkade mig endast positivt.


15. Do you think two people can last forever?

E: Nej.

S: Nej, det hade varit fint om det var så men nej.


16. Think back to July 2008, were you single?

E: Ja, var så liten då ju, hihi. Thank god att jag inte var tillsammans med någon då. Trodde jag var straight då. Jeez.

S: Ja, hade ingen aning om vad kärlek var då haha, 8 år??


17. Would you rather sleep by yourself or with someone else?

E: Det beror väl på. Jag tycker det är skönt att sova ensam, men har ju ingenting emot att sova med någon.
S: Förut ville jag oftast sova ensam, trivs inte med att vakna med någon men nu vill jag konstant sova med någon om jag får bestämma vem. Är det inte någon som ger mig oändligt mycket kärlek sover jag hellre ensam.


18. Is there someone you used to talk to every single day that you don’t talk to anymore?

E: Ja, skrev med en tjej varje dag hela sommaren typ, men i augusti slutade vi skriva.

S: Ja, mitt ex, det känns typ fel att det är så nu fastän det var flera månader sen. Jag skulle behöva det.


19. Can you recall the last time you liked someone?

E: Just nu!!

S: Ja, just nu, är kär kär kär.


20. Excited for anything?

E: Sommaren. Är alltid det. Ska resa iväg med min storasyster och bo på skitiga hotell + dricka. Way Out West peppen tar kol på mig. Är såå taggad! Bara att vara nära området gör mitt hjärta glatt. Förra sommaren regnade det pissmycket. Trodde jag skulle drunkna. Om det är soligt kan jag dö lycklig efter.
S: Sommaren, ska på så mycket konserter/festivaler och åka till Italien. Hela jag är anpassad efter sommaren tror jag?? Allting känns fel när sommaren tar slut. Inser nu att jag inte köpt biljetter till Way Out West än men säger till 80% av alla jag träffar att jag ska gå, men det ska jag oavsett sååå. Ugh får ångest, måste få pengar nu. “):”


21. Are you a virgin?
S: Gillar varken ordet oskuld eller vad som anses vara sex, blir bara irriterad??

E: Förstår, oskuld… Känns ju som man begått ett brott om man haft sex. Iallafall, för att svara på frågan… Är inte oskuld.

S: Jaa precis, är oskuld.


22. What’s one thing you like about winter?

E: Inget. L o L. Gillar väl lite feelingen alla får av jul, fast hatar julafton själv. Andras julkänsla gör mig glad dock.

S: Skidor, fast jag hatar vintern generellt utöver det. Håller med Effy!!


23. As of this minute, what is going through your mind?

S: Kan bara tänka på vad jag ska svara nu fast innan det hur jag ska orka gå upp vid halv sju imorgon.
E: Same, tänker även på alla skolarbeten jag måste göra. Tänker på dem, gör dem däremot inte.

S: Nu tänker jag på skolan, har lov nu dock men måste plugga cirka alla dagar..


24. Would it be hard seeing someone else kiss the person you fell the hardest for?

S: Jag vill att han ska vara lycklig fast helst lycklig med mig?? så ja det skulle göra ont som fan. Får kramp i hela kroppen av att tänka på det.
E: Ja. Det svider i hela kroppen bara av tanken att hon kysser någon annan och jag vet ju att hon gör det också.


25. What did you do today?

E: Jag och min lillebror åkte till stan och handlade lite. Han ville köpa pennor och jag lite smink. Hemma åt vi kladdkaka och han målade en stund medan jag legat på golvet och skrivit ned fina låttexter. Nu står han däremot och spyr för att han vape:at för mycket. Tönt.

S: Var med mamma hos mina kusiner och fikade, stannade där själv sen och umgicks med Ella + hennes katt. Gick hem sen och packade. Vid halv elva grät jag och lyssnade på lite fina låtar.


26. Favorite TV show?

S: Sherlock och Shameless, är literally beroende på alla jävla sätt.

E: Sherlock. Knarkar Sherlock. Senaste säsongen had me SHOOK. Sherlock är livsgnistan basically, om det inte framgick. Daria och Skins är också två favoriter.
S: slutsats: alla borde (måste) se Sherlock.


27. Can you spend a whole night with the last person you kissed?

S: JA.

E: Yeah ;)))).


28. Do you have a hard time controlling your emotions?

S: Åhh ja, har inte kontroll över något faktiskt fast om jag verkligen vill verka glad inför alla runt om mig så går det att hantera känslorna. Blir dock arg väldigt ofta nuförtiden och rädd för mig själv, inte kul faktiskt haha.

E: Jag brukade ha ganska svårt för att kontrollera mina känslor. Nu har jag ganska lätt för det, förutom i vissa tillfällen när jag blir jätteledsen och nästintill galen. Skojar inte ens, blir rädd. :(


29. Do you like your height?

E: Ja, är kort. Tycker jag är gullig.
S: Vill vara kort:( Är lång (1.72??) och det suger faktiskt.

E: Tall is sexy.


30. Do you think about sex a lot?

S: Jag tror det, fast det är liksom mest med personer som jag är attraherad av på något sätt?
E: Ja, ganska mycket ändå. Tänker typ “Hur skulle det vara att ligga med denna personen?” med kändisar mest…. fast händer ju att det är med personer jag känner också. Som Sandra sa, enbart de jag är attraherad av. Annars fungerar det bara inte.

DEL 2 FINNS PÅ SANDRAS BLOGG: http://nouw.com/sandys

Likes

Comments

Vaknade. Åkte till stan. Kom hem. Dog.

Likes

Comments

Dag 1.

Sov över hos Malte. Vi åt chips, drack cider och tittade på Simpsons. Simon hörde av sig och undrade om vi ville ses. Vi träffade honom på Järntorget och gick sedan längs med kanalen och kastade stenar på isen för att se om man kunde gå på den.

Dag 2.

Jag och Malte gick upp en timma försent, men vi hann ändå göra allt vi planerat innan vi gick till lokalen för att spela in trailern Alltså, laga pannkakor.

Det var jätteroligt att spela in. Vi skulle spela uttråkade i ett klassrum medan skådespelarna var coacher av något slag som skulle peppa oss. Föreställningen heter Kurage Roastar Vuxenvärlden.

"I produktionen Kurage roastar Vuxenvärlden ger Kurage ungdomar en chans att syna oss, de vuxna. Med igenkänning och humor går vi på djupet med vuxnas dubbelmoral. Genom att helt halsbrytande dra ner byxorna på oss själva vill vi stärka barn och ungdomar i att kräva ömsesidig respekt av vuxenvärlden. Ingen vuxen går säker – vi kommer att driva med föräldrar, lärare, studievägledare, idrottslärare, läkare, skådespelare och alla andra vuxna som unga kommer i kontakt med."

Det är verkligen en sådan ära att kunna få hjälpa till med ytterligare en av deras föreställningar!

Efter inspelningen gick jag utmattat hem till Konrad. Vi satt på balkongen och låg i hans soffor och glodde på TV:n och myste med hans katter.

Likes

Comments

Alla hjärtans dag innebär dessa pickup-lines:

Jag och J åkte till stan och åt och letade efter Sherlock saker. Jag är besatt. Tror nog aldrig jag älskat en serie såhär mycket. Vi fann några söta koppar, köpte ingen, men ska göra så snart som möjligt och när det väl är gjort kommer jag aldrig dricka ur en annan mugg!

Åter till <3dag. Vi handlade marshmallows och grädde för att vi skulle göra en version varmchoklad som vi såg på Simpsons The Movie.

Hemma utbytte vi presenter. Fick brev, små söta kort hon målat och världens finaste polaroidbilder.


Mot kvällen kollade vi färdigt Simpsons filmen, drack varmchoklad och grillade marshmallows över ett stearinljus.


Morgonen därpå lagade vi Amerikanska pannkakor och låg i sängen tills 15 och tittade på Simpsons. We <3 Simpsons.

I love her so much.

Likes

Comments

1:Who do you like and Why?

Jag gillar min flickvän Josefine. Hon är en ängel som får mig att må bra för att jag vet att hon alltid finns där för mig. Jag känner mig säker hos henne, något som jag haft svårt att känna i tidigare förhållanden.

2:Have you ever been in love? If yes, how many times, and how do you know it was love?

Jag har varit kär i jättemånga personer, ca 10 kanske? Men det är bara 4 av dem som jag varit superduper kär i och nästan suttit och gråtit över hur vackra de är. Yeeeaah..

3:Longest relationship you’ve ever been in, and why did it end?

Det varade i 5 månader, vilket är ganska kort, I know. Jag gjorde slut för att hon aldrig ville vara med mig och hon ljög mycket också.

4:Have you ever changed for someone, if yes, how?

Jag har börjat gilla saker för att komma närmare personen. Var jättekär i en tjej som var med i ett hårdrock/indiepunk band, började därför tvinga mig själv till att gilla den musiken och även lista ut vad hon gillade. Hihi.

5:Pretend I’m you ex, what do you want to say to me?

Din musiksmak suger.

6:Have you ever been cheated on?

Jag vet faktiskt inte. Jag har misstänkt det, men aldrig fått ett svar.

7:Have you ever cheated?

Pussade min bästavän på munnen en gång, om det räknas???

8:Would you date someone who’s know for cheating, if yes why?

Om jag verkligen var SÅ desperat skulle jag väl det, men det skulle i sådana fall bara vara temporärt och när hon väl varit otrogen skulle jag bara hitta en ny. L oL.

9:What’s the most important part of a relationship?

De tre S:en. Sova, Sex, Skratt. Min syster lärde mig det. Använder det som en guide. Om en har alla S så är det förhållande-material, om det är sex och skratt är det KK och om det är sova och skratt så är det bara vänner. OBS!! Detta är hur jag föredrar att se på det. U don't have to follow it.

10:Do you like to be in serious relationships or just flings?

Seriösa förhållanden. Flings gör mig besviken.

11:When you are dating someone do you believe in going on “breaks”?

Jag vet faktiskt inte. Jag har aldrig känt att jag behöver ta en paus, men kan väl tänka att det fungerar om förhållandet går åt helvete. Dock kan det väl fungera om man är med varandra för mycket och fryser ut allt annat.

12:How many people have you ever hooked up with?

5 kanske??? Suger på sånt här.

13:What’s one thing you regret saying or not saying, doing or not doing in a previous relationship?

Inget speciellt tror jag.

14:What age do you think is appropriate for kids to start having sex?

15 är väl ändå en rätt okej ålder.

15:Do you believe in the phrase, “Age is just a number?” Why or why not?

Asså hahahahha, jag vet inte. Jag har fallit för en del som är ganska många år äldre än mig, men jag vet ju att jag blir det för att det är spännande och att jag nog egentligen skulle freakat ur om en av mina äldre crushes faktiskt sa att hon vill ha något. Skulle nog dött då.

16:What about “Love at first sight”? Why or why not?Fan, detta är också en svår. Egentligen vill jag säga nej, men har varit med om det en gång. Blev kär första gången jag såg henne och var det i typ 2 år.

17:Turn on’s?

Bra humor, bra i sängen och likadana politiska åsikter.

18:Turn off’s?

Raka motsatsen till föregående svar.

19:What do you consider a deal breaker?

Tbfh, ingen aning. Det är väl olika i varje förhållanden.

20:How do you know it’s time to end a relationship?

När kärleken tagit slut, ganska självklart, men det är bara rentav elakt att vara tillsammans med någon om man inte kan ge den kärleken den förtjänar.

21:Are you currently in a relationship? If yes, for how long? If no, how long have you been single?

Ja, vi har varit tillsammans i 2 månader nu.

22:Do you think people who have dated can stay friends?

Jag känner jättemånga som fortfarande är vän med sitt ex, däremot är jag inte vän med nån av mina.

23:Do you think people should date their friends?

Om de vill??? Eller va. Vad är problemet.

24:How many relationships have you had?

Tre.

25:Do you think love can last forever?

Nej.

26:Do you believe love can conquer all things?

Jag tror det skulle lösa ganska mycket om vi var mer kärleksfulla mot varandra, men inte allt.

27:Would you break up with someone your parents didn’t approve of?

Nej.

28:If you could go back in time and give yourself one piece of advice about dating what would it be?

Var ärlig och var tillsammans med en tjej som är ärlig.

29:Have you ever been in a long distance relationship?

Nej.

30:What do you notice first about another person?

Personens skratt, leende, röst... munnen liksom.


31:Do public displays of affection bother you?

Det har väl hänt någon gång, men bara för att jag är avis.

Likes

Comments

Nu blire bildspam. H och E hade kalas...och en kamera, så jag passade på att fota så mycket som möjligt. Tycker synd om alla som läser bloggen. Alla mina bilder har sämsta kvalitén :(. Iaf, här är mina bedårande vänner. Alles sehr gut.


Matcha tröja med bästa vän.


Leker med partyhattar. Ser lite ut som en pokémon.


!!!PIZZA!!!


Sedan blev det virgin beerpong jag var trött och sugen på öl. Kolla vad bitchy jag ser ut.


Och såklart den där obligatoriska "posera med ballonger"-gruppbilden.

Likes

Comments

Brunchade med syster och far. De diskuterade och jag njöt av min mat, så som det alltid varit. A drar till New York i april och lever livet där ett par dagar medan jag ruttnar bort i min säng. Ruttnar av allt tråkigt, allt är tråkigt och inget kul händer nuförtiden.

Får ångest över alla skolarbeten som jag ska lämna in efter lovet. Orkar inte.

Är trött nu. Godnatt.

Likes

Comments

Instagram@effminus

  • Twitter
  • Blogkeen
  • Nouw