Tjabba! Arianna heter jag och är 19 år. Är kompis med knäppisen som fick den briljanta idén att starta denna reseblogg och kunde ju som inte tacka nej! I stunden sitter jag på ett väldigt mysigt café som endast säljer vegetariska saker. Har nyss tryckt i mig (lite för snabbt) brunt ris med olika grönsaker tillagade med cocosmjölk och andra härligheter. Mittemot mig sitter Oskar som avnjuter en smioothie bowl (bara för bilden antagligen) och på min vänstra sida sitter Linnea som tagit samma mat som mig men som äter tusen gånger saktare. Njuter gör vi alla!

Jag ska skriva ett inlägg här, med bilder tips tankar inblickar om vad jag gör, varje söndag. Är taggad! Att visa fler bilder som förmodligen inte kommer visas på instagram (@arianna_wik) känns spännande och kul!

Likes

Comments

Vad är Populär?

Populär är ett företag som jobbar med att marknadsföra och på den här bloggen (Popularresa) så kommer vi att marknadsföra olika typer av resor. Vi kommer att dela med oss av våra upplevelser och händelser samt ge er värdefulla tips på olika saker att göra.

Vilka är det som reser?

Det är ett gäng drivna ungdomar som älskar att resa och hoppas kunna inspirera så många som möjligt att verkligen fara ut och se världen och kanske samtligt lära sig mer om sig själva. Så med det sagt så kan våra resor börja!

Likes

Comments