Godmorgon.

Imorse när jag vaknade 5:30 hade himlen börjat ljusna. Hur fantastiskt är inte det??? Det är nog mitt favoritvårtecken. Idag sitter jag på jour och vet som vanligt inte om jag jobbar eller ej idag.

Helgen har varit superskön. I fredags gick vi ut, jag var lite för trött så åkte hem tidigt. Julia får berätta mer om hon vill. Vi började iallafall på en bar på söder och det var jättetrevligt. Kul att Calle kom med också.

I lördags vaknade jag på tok för tidigt (7.30) och kunde inte somna om. Det resulterade i att jag träffade Sara på gymmet kl 10.00 istället för 13.00 som vi hade bestämt. Det blev tyvärr ett ganska slappt träningspass då ingen av oss hade någon större motivation, plus att vi inte sett varandra på år och dar så det fanns mycket att prata om.

Efter det tog jag mig hemåt och tog en nap och sedan mötte jag upp en vän för att äta pizza. Mycket trevligt! Kvällen avslutades med en promenad och en film, sedan somnade jag sött kl 22.30.

Igår vaknade jag 9.30, lång natt med andra ord. Då gick jag till gymmet och gjorde mitt andra och sista konditionspass för veckan. Efter det åkte jag och hälsade på mormor som ligger kvar på sjukhus. Vi hade supermysigt!

Efter det åkte jag till stan och köpte nya trådlösa hörlurar (främst i syfte att använda på gymmet) och muggar till lägenheten. Muggarna fanns i många fina färger men efter att ha funderat ett tag bestämde jag mig för de vita ändå. De kommer jag kunna använda till mest.

Hörlurarna är ett par Sony MDR-ZX220BT och muggarna är från Indiska.

Min dator håller för övrigt på att packa ihop totalt så ska försöka rensa den och se om det hjälper.

Nu ska jag göra mig klar för att åka för nu fick jag ett samtal och de vill ha mig i Kista idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments