Godmorgon.

Inser att både jag och Julia varit extremt dåliga på att blogga den senaste veckan. Det har inte varit mycket att blogga om och livet kom ikapp mig så jag orkade helt enkelt inte.

Förra veckan började med en måndag ute i kista. Tisdag var jag sjuk och sedan hade jag jour veckan ut som resulterade i en Elin utan jobb i nästan en hel vecka.

Veckan var inte mycket mer produktiv än så. Jag orkade verkligen inteOmeletten är vad jag levde på förra veckan och tulpanerna är mammas fina installation för veckan (i Klongvasen står nu vita tulpaner istället, superfint).

En del träning blev det ändå och jag lyckades få in ett pass med Sara och ett med Sven. Däremot inget spinningpass, men lyckades ta mig upp på cykeln iallafall för att trampa lite.

Veckan var inte mycket mer produktiv än så. Jag orkade verkligen inte. Men sedan kom fredagen och det var dags för utgång. Jag mötte upp Petra och Olivia på Brillo och sedan tog vi oss till Solidaritet för en kul kväll. Där träffade jag Julia (inte Poppis) och Josefin vilket var såååååå kul. Petra och Olivia tog sig hem ganska tidigt och jag stannade med Julia och Josefin. Jag hade en sån där bra kväll, ni vet som bara händer typ aldrig. När man ba yes vad kul jag har. Det fick jag sota för. Vid 2 insåg jag att min plånbok var borta. Två sekunder senare insåg jag att någon spenderat pengar på mitt kort. Två sekunder efter det insåg jag att jag inte skulle ha mycket mer kul den kvällen så jag ringde mamma och pappa och de sa åt mig att ta en taxi hem och ringa så de kunde komma ut och betalda. Alltså mina föräldrar är så bra.

Dessa tjejer är också fantastiska. Är så sjukt glad i dem!

Lördags köpte jag en bänkskiva och gjorde inte så mycket mer än så. Söndag kom och min kusin och hennes man tyckte det var god tid för ett besök med grillning. Det blev hamburgare. Tyvärr inga bilder på dem, de försvann innan de ens landat på tallriken.

Idag är det tisdag och 4 dagar kvar till jag får tillträde till min alldeles egen lägenhet. Sen ska den ju renoveras också men då är den helt och hållet min och jag kan komma och gå som jag själv vill.

Ha en fortsatt fin dag.

Från Trollis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments