Några dagar sedan sist har det gått.

Jag är en sådan person som fascineras av människor. Ofta blir jag samtidigt besviken. Ofta är det något jag ser i jobbet men det händer också i andra fall. Till exempel igår på gymmet.

Jag gick av tunnelbanan och promenerade mot gymmet. Ju närmre jag kom desto mer luktade det rök och jag funderade lite över detta men såg inget. När jag kom in på gymmet ropar de precis ut att det är en bil som brinner utanför. De berättar även vad för bil det var ifall någon av medlemmarna ägde en sådan. Det kunde ju vara bra att gå ut och kolla.

Tre sekunder senare kommer folkströmmen (typ 20 pers, minst) med ganska exalterade personer som ska gå ut och titta på detta. De flesta av dessa personer LOG alltså på vägen ut och halvsprang nästan litegrann. Man kan ju inte missa dagens händelse, eller hur? Jag är helt övertygad om att inte ens hälften av personerna som gick ut och tittade trodde det var deras bil. Jag vet att en av dem gick ut för att se om det var hans bil, och det var det. Det jag menar är att man behöver inte vara så nyfiken hela tiden. Använd hjärnan. Snälla!!!!!

Med det sagt så hoppas jag ni har en fin solig dag.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments